Ja navijam za Španjolsku i Brazil.Scuderia je napisao/la: Idemo Deutschland !!!

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Ja navijam za Španjolsku i Brazil.Scuderia je napisao/la: Idemo Deutschland !!!
slazem se sa schumyemSchumy.d je napisao/la:Ja navijam za Španjolsku i Brazil.Scuderia je napisao/la: Idemo Deutschland !!!
Same herelux007 je napisao/la:slazem se sa schumyemSchumy.d je napisao/la:Ja navijam za Španjolsku i Brazil.Scuderia je napisao/la: Idemo Deutschland !!!
Ferrari-BiH je napisao/la:Na zagrijavanju pogotovo me se dojmio Iker...kakav je to golman i sta sve cini.
Ne samo to.Schumy.d je napisao/la:Ferrari-BiH je napisao/la:Na zagrijavanju pogotovo me se dojmio Iker...kakav je to golman i sta sve cini.![]()
![]()
![]()
Puma!!
Hebote...Ferrari-BiH je napisao/la: Ne samo to.
Pomocnik stane na centar igralisata, a Iker ispuca loptu i pogodi ga tacno u ruke, pomocnik se ni u jednom momentu ne pomjera. Samo digne ruke u zrak i Iker ga pogodi...da mi je neko pricao ne bih mu vjerovao
A ja za Argentinu,a poslije njih za Obalu BjelokostiSchumy.d je napisao/la:Ja navijam za Španjolsku i Brazil.Scuderia je napisao/la: Idemo Deutschland !!!
Nije uzasao zbog ozljede ego ga je Ciro izvadio zbog toga jer je ocajno odigrao dotadasnji dio utakmice, a ozljedu je "pokupio" na treningu uoci utakmice u Zenici, a taj trening je bio u Hrasnicibibi_Alonso 4ever je napisao/la:Misimovic nece igrati za Ciru:
http://www.reprezentacija.net/site/inde ... &Itemid=63" onclick="window.open(this.href);return false;
Iskreno,nije mi se nikad svidio,a ova izjava Cire da Miske namjerno nije odigrao dobru utakmicu u Luzu i lazirao ozljedu da nebi mogao igrati sa strane srpskog lobija mislim da nije daleko od toga.Odigrao je stvarno losu utakmicu i onda izaso zadnjih pet minuta zbog ozljede koja neznam kako je nastala,ali nema veze ni netreba nam.Pjana ce ga dostajno zamijenit i nece biti problema.
Euforija nema nikakve veze sa ovim rezultatima...OK navijaci su se digli...ali pogledaj rezultate prije Cire i za vrijeme Cire...mislim da su rezultati (tu mislim na ishod utakmice a ne na plasman) mnogo bolji prije Cire...Sa Cirom smo u Zenici savladali samo Estoniju i Armeniju komotno (njih bi savladali i ovako i onako) dok smo sa Belgijancima dobro prosli...Turci i Spanjolci su otisli neporazeni...u svakom prethodnom ciklusu kod kuce bi bar pobijedili jednu od te 2 "jake" reprezentacije.bibi_Alonso 4ever je napisao/la:Znaci da onda vjerujes da bi i Kodro da je ostao ostvario takav naboj i euforiju pa i rezultate s takvim fondom igraca?Mislim,da ne. Mozda ima vise trenerskog iskustva ,ali motivaciju kao Ciro nema.Izgubiti od Spanjolske i nije neki neuspjeh s obzirom da najjace repreentacije imaju problema s njima.
Misimovic je i prije Cire odbijao igrati za repku, sjecas se da je uslov bio da bude kapiten i samo tako je htio igrati. Par puta je on vec najavljivao odlazak ali...bibi_Alonso 4ever je napisao/la:Sto se tice rezultata prije i poslje Cire istina je da nisu bile ogromne razlike u rezultatima,al mene jednostavno boli kad neki igrac odbije igrati za svoju drzavu bez obzira na sve.Igras za zvoju zemlju,za svoj narod,za obitelj, a ne zbog jedne osobe(Ciro).
Zato sam bio ljut na Miskea i popljuvao ga,iskreno falit ce nam jakoAl ko zna mozda Ciro i ode
Brijem 4.12.Scuderia je napisao/la:Da li netko zna, kada je izvlacenje za SP?
Mislim da je Obala Bjelokosti sa Drogbom, Kalouom, braćom Toure, Eboueom, Keitom, Koneom poprilično jaka (ako ne i jača od Portugala). Ali s druge strane su tu i Ronaldo, Pepe, Bruno Alves, Carvalho koji rijetko primaju golove pa ćemo vidjeti. Bit će zanimljiv obračun suigrača Carvalho - Drogba.Felipe Massa je napisao/la:Uf ta skupina G je prestrasna.Ali mislim da ce dalje ici Brazil i Portugal,koliko god neki zeljeli drugacije...
Da ako dobiju Spanjolce zavrsili su vise od pola poslaSchumy.d je napisao/la:Mislim da je Obala Bjelokosti sa Drogbom, Kalouom, braćom Toure, Eboueom, Keitom, Koneom poprilično jaka (ako ne i jača od Portugala). Ali s druge strane su tu i Ronaldo, Pepe, Bruno Alves, Carvalho koji rijetko primaju golove pa ćemo vidjeti. Bit će zanimljiv obračun suigrača Carvalho - Drogba.Felipe Massa je napisao/la:Uf ta skupina G je prestrasna.Ali mislim da ce dalje ici Brazil i Portugal,koliko god neki zeljeli drugacije...
I Brazil će imati težak put za prolaz u finale. Najprije teška grupa, a onda moguć susret sa Španjolcima.