Ako već neće moći Alonso ili Massa osvojit, ma nek ga GAZDA onda osvojiFerrariF1 je napisao/la:Stariji je i dosta mudriji te njegovo ponasanje puno opustenije zato mislim da ima sanse za naslov novi

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Ako već neće moći Alonso ili Massa osvojit, ma nek ga GAZDA onda osvojiFerrariF1 je napisao/la:Stariji je i dosta mudriji te njegovo ponasanje puno opustenije zato mislim da ima sanse za naslov novi
Kolega, jel može jedno pitanje? Ali nemoj smatrati provokacijom, nego me zanima...nisam se nikad našao u takvoj situaciji. Da se za pobjedu u trci bore Ferrarijev vozač i Schumi kao Mercov, za koga navijaš? Na pitanje mogu odgovoriti i ostali Schumi-Ferrari navijačimajstor iz maranella je napisao/la:Moram priznat da odkad se Schumacher vratio, nisam uopće navijao za njega, navijao sam isključivo za ferrari i alonsa, isto kao što sam prije isključivo navijao za ferrari i schumachera, te se ispostavilo da sam ja ipak ferrarijev navijač. No nešto se probudilo u meni, i ja ću ove sezone i dalje navijat za ferrari, ali i za Schumachera. Ne mogu mu zaboravit sve šta je napravio u ferrarijuTako da, GO Ferrari, GO SCHUMI!!!
Mislim da bi u toj situaciji ipak navijao za ferrari vozačagringo73 je napisao/la:Kolega, jel može jedno pitanje? Ali nemoj smatrati provokacijom, nego me zanima...nisam se nikad našao u takvoj situaciji. Da se za pobjedu u trci bore Ferrarijev vozač i Schumi kao Mercov, za koga navijaš? Na pitanje mogu odgovoriti i ostali Schumi-Ferrari navijačimajstor iz maranella je napisao/la:Moram priznat da odkad se Schumacher vratio, nisam uopće navijao za njega, navijao sam isključivo za ferrari i alonsa, isto kao što sam prije isključivo navijao za ferrari i schumachera, te se ispostavilo da sam ja ipak ferrarijev navijač. No nešto se probudilo u meni, i ja ću ove sezone i dalje navijat za ferrari, ali i za Schumachera. Ne mogu mu zaboravit sve šta je napravio u ferrarijuTako da, GO Ferrari, GO SCHUMI!!!
evo, moj stav je da bih u toj prilici izabrao Schumija jer iako sam navijač Ferarrija, to je prvenstveno zato jer sam odraso uz Ferrari-Schumi kombinaciju i zato su mi prirasli srcu. Budući da Alonsa ne favoriziram blago rečeno(da ne upotrijebim ružniju riječ) , a ni Massa mi također nije miljenik,a Kimi mi je također otišao, od prošle sezone za Ferrari navijam isključivo kao za konstruktora, dok mi je vozački favorit Schumi uvijek bio i ostaogringo73 je napisao/la: Kolega, jel može jedno pitanje? Ali nemoj smatrati provokacijom, nego me zanima...nisam se nikad našao u takvoj situaciji. Da se za pobjedu u trci bore Ferrarijev vozač i Schumi kao Mercov, za koga navijaš? Na pitanje mogu odgovoriti i ostali Schumi-Ferrari navijači
Što točno znači biti Alisa u zemlji čudesaĆale od Lewisa je napisao/la:vrlo ste optimistični glede Schumahera, ja mislim da će i ove sezone on bit Alisa u zemlji čudesa. Volio bi se uvjerit u suprotno
Ja bi dao veliki naglasak na Alonsa. On je izgubio naslov za dlaku, mislim da ga je to motiviralo dovoljno da ove sezone da više nego prošle.
Za mene Ferrari prije svega, ali ako baš netko mora biti ispred Ferrarija, onda ne bih imao ništa protiv da to bude Michael.gringo73 je napisao/la: Kolega, jel može jedno pitanje? Ali nemoj smatrati provokacijom, nego me zanima...nisam se nikad našao u takvoj situaciji. Da se za pobjedu u trci bore Ferrarijev vozač i Schumi kao Mercov, za koga navijaš? Na pitanje mogu odgovoriti i ostali Schumi-Ferrari navijači
To ćemo tek vidjetideda je napisao/la:mislim da ce Shumi ipak i ove godine ostat u sijeni mlađih mu kolega, ne zbog njegove nesposobnosti nego jer Mercedes nije na razini Mclarena i Ferrarija a kamoli Redbulla.
Ja kad uspoređujem nekog, onda prvo idem na usporedbu s momčadskim kolegom. U njegovom slučaju s Rosbergom, i mislim da je to prva stepenica o kojoj se trebaju "brinit" njegovi navijači. Prošle godine je mladac imao duplo više bodova od njega, u bolidu koje si nije radio ni po jednom od njih dvojice...deda je napisao/la:mislim da ce Shumi ipak i ove godine ostat u sijeni mlađih mu kolega, ne zbog njegove nesposobnosti nego jer Mercedes nije na razini Mclarena i Ferrarija a kamoli Redbulla.
Upravo tako.majstor iz maranella je napisao/la: To ćemo tek vidjetipa halo, tek je jedan test napravljen
Ohohoho GAZDAAAAAAA!!! Ajde po 8. naslov neka ga đava nosiIgor18 je napisao/la:Schumacher says no 'glory run' lap
bili su,2-3 puta je rosberg bio najbrži na testiranjima...današnji rezultati su mi donijeli malo optimizma,čisto zbog toga što je schumacher pokazao da stvarno može voziti konstantno...dakle njegovi krugovi su oličenje performansi auta odnosno guma i jasno se može vidjeti kako gume padaju i njegova vremena polako padaju...druga stvar je da nisu imali nijedan kvar i da su napravili dosta krugova...Igor18 je napisao/la:Ohrabrujuće je to, iako neki govore da u dugačkim stintovima Mercedes zaostaje za RB sekundu, ne mora značiti da je omjer snaga takav.
Isto kao što ovo ne mora značiti da je npr.Mercedes u ravnopravnoj borbi sa 3 najbolje ekipe od prošle godine ali lijepo je za vidjeti
Sad sam još nestrpljiviji da dođe taj 3.mjesec pa da vidimo kako stvari stoje. Al imam osjećaj da će ovo biti za Mercedes puno bolja sezona.
Uostalom, ne sjećam se da su prošle godine na nekom testu bili u vrhu!?
MS je napisao/la:'Today we have tried the very soft tyres, and obviously that makes us a little bit quicker than some teams that have not tried those tyres.'