Ostali sportovi...

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Zgodnija je...

Julia Mancuso
5
14%
Lindsey Vonn
21
57%
Ne volim žene
2
5%
Zgodnija mi je neka treća
9
24%

Ukupno glasova: 37

Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Europsko rukometno prvenstvo EURO 2010

Post Postao/la Schumy.d »

Armanini je napisao/la:schumy, luka ce drukcije rec.. - po njemu se on duplo veseli, a mi smo u biti ravnodusni sad jer smo to i ocekivali :D
:lol: :lol:
Nema on šta govorit!! :p :biggrin:
A onaj suhi list Čupića iz sedmerca Hvidtu?? :shock: Za to moraš u glavi bit malo "zdrnjen". :biggrin:
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

bas zbog toga sam ja nekako do sada bio pod dojmom da sva ova igranasih do sad koja je blago recena bila cudna, svi ti glupo izvodjeni sedmerci, sve te fore s debilnim kopljarom, sve je to bilo mazanje oci pravih protivnika kako bi pracenjem nasih tekmi bili u zabludi :)

jer ovo danasnje izvodjenje sedmeraca je bilo maestralno.. pa mi ti kazi da je bitan vratar :P

danas je najtuzniji valjda hvidt kad nam nije skinuo ni "2" lopte..

sve u svemu konasno prava tekma za kompletni uzitak, skupa sa nasim strasnim navijacima.. koji u biti navijaju dobro i jako kada mirko brani ovoliko :)

neznam koji pogodatk il koji dio bi izdvojio na prvo mjesto.. ma na prvih 5..

mozda onaj gol laca visoko kandidira kao najdrazi trenutak.. bilo je prekrasno! :)
rFactor F1 HR server Info
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

A niko da kaže LINO MAJSTORE :biggrin: =D>
...put u raj nije posut ružama...
lux007
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la lux007 »

Nisam nista zelio pisat ovih dana jer ste svi napali Linu a ja sam misljenja da treba ostati pa mi se nije dalo prepirat :D
Ali sam moram potrosit malo tinte.
SVAKA ČAST DEČKIMA! PERFEKTNA UTAKMICA! =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
samo se bojim da se nisu previse istrosili
Evo jedne prigodne:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8y3BWEYN ... r_embedded#[/youtube]
THERE IS ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE CRISTIANO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

da, danas je bila utakmica gdje je sve funkcioniralo i sreca da je kopljar tako brzo na klupu.. kako je netko rekao, da je bio buntic od pocetka u te 4 min je mogao dat jos barem jedan gol :)

necemo danas blatit cokolina, nek i on spava mirno nocas.. al da je seljak je..
al svejedno je simpa i drago za vidjet kad nam ovako lijepo ide i kad se najebe matere okolo svima :)
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Armanini je napisao/la:jer ovo danasnje izvodjenje sedmeraca je bilo maestralno.. pa mi ti kazi da je bitan vratar :P

A Mirko?? Zašto njemu nisu zabili sve sedmerce?? :zaba:
Armanini je napisao/la:danas je najtuzniji valjda hvidt kad nam nije skinuo ni "2" lopte..
Pusti ti njega. ;) Sva sreća pa nije imao puno šansi jer smo mi odlično pucali i igrali u napadu. Na kraju je opet skupio pristojnih 8 obrana samo u 2. poluvremenu šta je 32%, a to nije tako loše. ;)

Šta se tiče Line, meni je svejedno... Nisam ni za njegov ostanak, ali nisam ni za odlazak. Šta se tog tiče, suzdržan sam.
Svejedno mislim da je ekipa ta koja je zaslužna za ovakve igre, jer su oni ti koji izlaze na teren i bore se sat vremena.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

mirko je druga prica :) salim se..

da, i meni je sad nekako svejedno kad nema bas nekog pravog da ga zamjeni jer gobac nece pustit bilo kog, vec tko njemu pase.. tako da dok ide neka ide..

al tocno to sto kazes.. ekipa je zasluzna i kad imaju ovakav dan igraju ma za mene najljepsi rukomet..

evo kako jedan lik komparira :)

samo ću reći uspoređuju ga uvijek i lome se koplja oko Karabatića i Balića
mi smo svi tu tipični nogometne luzerčine
Karabatić.Christiano ROnaldo
Balić-Messi

neeee
serem,kaj buš uživam
Messi je BAlić
a Ronaldo nek bude kaj hoće
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Da sam sebe citiram. :biggrin:
King iCool je napisao/la: Ma prolazimo! ne znam dali će nam Norveška napravit tu uslugu protiv Islanda ili ćemo se morati sami protiv Danaca vadit ali idemo u polufinale ovako ili onako!
Ma svaka čast dečkima! Posebno mi je drago zbog Buntića da je konačno dobio pravu priliku i ovako ju iskoristil. Idemo sad na Poljake koji su odlično igrali do sada na turniru ali naravno mi ih opet dobivamo! :mrgreen:
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Jeste li ikad vidjeli Balića da na onaj način slavi gol(pred kraj tekme)???
Ja nisam,i čini mi se da je to zasluga Line koji ih je sve motivirao,a u tome je pravi majstor, da su bili nabrijani kao nikad do sada

A Mirku skidam kapu,ubio je u pojam po meni najbolje lijevo krilo zadnjih 10-ak godina Christiansena.Također niko ne spominje Gojuna a "mali" čuda radi u obrani,samo još nema autoritet kod sudaca
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la:Jeste li ikad vidjeli Balića da na onaj način slavi gol(pred kraj tekme)???
Ja nisam,i čini mi se da je to zasluga Line koji ih je sve motivirao,a u tome je pravi majstor, da su bili nabrijani kao nikad do sada
Ma navijači, prijatelju, navijači!! ;) :biggrin:
A ne treba Baliću motivacija. On je profesionalac koji mrzi gubiti tako da je on motiviran u svakoj tekmi, a protiv starih znanaca Danaca pogotovo. =D>
I, slažem se za Gojuna. Stvarno odličan obrambeni.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

da, to je i meni palo u oko.. vidi se da je balic maximalno u ovome prvenstvu.. zato i igra tako nenormalno dobro!

a dobro kazes za gojuna i autoritet kod sudaca.. zato i je dobio one dvije minute koje nikako nisu bile..
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Armanini je napisao/la:da, to je i meni palo u oko.. vidi se da je balic maximalno u ovome prvenstvu.. zato i igra tako nenormalno dobro!

a dobro kazes za gojuna i autoritet kod sudaca.. zato i je dobio one dvije minute koje nikako nisu bile..
Ma Balić je fenomen ovog sporta,iako jučer sam napisao da je Karabatić najbolji srednjak zadnjih godina,to je zato što Ivano nije zadnji par godina pravi zbog ozljeda,iako je i tada igrao dobro,al ovaj sad Ivano podsjeća na Ivana iz najboljih dana,a kad tako igra onda je Ivano kao što jedan moj prijatelj kaže Bog rukometa.I zaista bih volio da,ako mi prođemo, da prođu i Francuzi pa da onda vidimo dvoboj njih dvojice kad je Ivano napokon onaj pravi

Ali ima jedan problem u subotu je utakmica u 14h,mislim da je to vrijeme kad se Ivano ustaje iz kreveta :biggrin:
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Jedan moj komentar hladne glave. :biggrin:

Ovo je bila najbolja utakmica naših rukometaša još od SP-a u Hrvatskoj i utakmice protiv Španjolaca. Pobijedili smo veliku ekipu koja ima sjajan kolektiv i puno sjajnih pojedinaca, pobjedili smo europske prvake. Ono što je još važnije, mi njih nismo pobjedili, mi smo njih doslovno razbili.

Bili smo jači od njih u svim segmentima igre, bili smo jači u glavi i nismo se prepali čak niti u situaciji kada smo ih svi otpisali (ja prvi!). It really feels good kada jedna ekipa kao Danska napuni gaće prije utakmice. A zašto? Strah i respekt.

Sada sam stvarno shvatio da smo najveći. I iskeno mi je žao što to nisam odmah znao i prepoznao. Svi odreda. Danas nije bilo slabog mjesta u ekipi. Vratili smo se, doslovno, iako smo imali fantastične rezultate, iz mrtvih. Nitko, na čelu sa mnom nije vjerovao da mi to možemo (ma u stvari jesam, ali sam ipak iz već navedenih komentara krenuo pesimističnim stavom :biggrin: ).

Svi su odigrali odličnu utakmicu, Alilović, Balić, Duvnjak, Gojun, Vori.

I da iskomentiram najboljeg igrača današnje utakmice, Denisa Buntića. Taj je dečko izrastao u takvu klasu, takvog igrača, koji će uskoro biti nostielj ove reprezentacije. Zamijenio je Metličića kada nam je najviše nedostajao, i napravio je to više nego dobro. Igra bolje nego što bi to radio Pero, siguran sam.

I zato još jednom želim zahvaliti dečkima, što su nas sve učinili ponosnima, što su svima nama dali jedan razlog više da se naježimo kada čujemo našu himnu, što su svima pokazali da su najjači onda kada je to najpotrebnije. Bravo!!!!!!!!!!!! =D> =D> =D>

I da, Schumy.d :buu: Ja sam dvostruko sretniji... :biggrin: :biggrin: :biggrin:
Zadnja izmjena: luka_kimi, dana/u 28 sij 2010, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ma ja nikako ne kuzim te debilne termine..

kad sam vidio da se igra tak rano skoro mi mrak na oci pao.. totalni k*r*c za igrace.. nikako mi nije jasno..

i ja bi volio da se nadjemo u finalu, bilo bi predobro.. i mislim da se ovi novi decki ne bi ustrtarili vec bi to bila neka druga pjesma..
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la: Ma Balić je fenomen ovog sporta,iako jučer sam napisao da je Karabatić najbolji srednjak zadnjih godina,to je zato što Ivano nije zadnji par godina pravi zbog ozljeda,iako je i tada igrao dobro,al ovaj sad Ivano podsjeća na Ivana iz najboljih dana,a kad tako igra onda je Ivano kao što jedan moj prijatelj kaže Bog rukometa.I zaista bih volio da,ako mi prođemo, da prođu i Francuzi pa da onda vidimo dvoboj njih dvojice kad je Ivano napokon onaj pravi

Ali ima jedan problem u subotu je utakmica u 14h,mislim da je to vrijeme kad se Ivano ustaje iz kreveta :biggrin:
Ma Karabatić je ovo prvenstvo nevidljiv. I ako on bude najbolji srednji prvenstva, onda nek sve ide u onu stvar. Karabatić je možda nešto viši i fizički jači od Balića, ali Balić ima te svoje prodore kroz najgušću obranu, lucidna rješenja, lucidne šuteve. To nema NITKO.
Evo samo primjer jedan gol na prvenstvu:

Tko bi se još ovako od igrača sjetio i usudio uputiti udarac jednom golmanu kao što je Ege?? Ma NITKO, pa ni Karabatić. ;)

P.S.
Danas je Duvnjak pokazao zašto mislim da je među top 5 šutera svijeta. Kakve su to bombe pod prečku... =D>
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Odlična igra. Obrana je bila dobra. samo da ne primaju tako brzo golove nakon datih. I da, za one koji "mudruju": bez golmana i barem 12-15 obrana NEma pobjede.
NHF Schumy.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Dani je napisao/la:Odlična igra. Obrana je bila dobra. samo da ne primaju tako brzo golove nakon datih. I da, za one koji "mudruju": bez golmana i barem 12-15 obrana NEma pobjede.
NHF Schumy.
Pa slažem se s tom činjenicom. :biggrin:
Ne znam zašto meni NHF... :?:

Izgleda da ih nije motivirao Lino, već Wilbek:
Igor Vori:
"Bilo je odlično, cijelu utakmicu smo tako odradili. Prije svega obrambeno. Malo prije sam se javno zahvalio danskom izborniku Wilbeku, i sad to ponovo želim istaknuti. Zahvaljujem mu na finoj motivaciji da ne znamo igrati obranu. Da loše igramo cijeli turnir, hvala mu. Meni i većini mojih suigrača nije trebala nikakva priča, ni dodatna motivacija. Nije bilo frke u niti jednom trenutku utakmice. Mi smo u polufinalu, to je najbitnije"
:biggrin: :biggrin:
Malo mu je spustio... :lol:
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

hehe al najjaci cupic - "jesam ti reko da nece penal obranit" hehe :D
slika
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Da nije bilo Alilovića, izbušili bi nas ko sir. :biggrin: Majstorski je branio i abnormalno nadmašio Danskog vratara koji slovi za najboljeg na prvenstvu (Pih!).

IDEMO PO NASLOV! :biggrin:
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
Schumy.d
Legenda
Legenda

Zweki je napisao/la:Majstorski je branio i abnormalno nadmašio Danskog vratara koji slovi za najboljeg na prvenstvu (Pih!).
Varaš se... Ne na prvenstvu, nego na svijetu!! :biggrin:
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Schumy.d je napisao/la:
Zweki je napisao/la:Majstorski je branio i abnormalno nadmašio Danskog vratara koji slovi za najboljeg na prvenstvu (Pih!).
Varaš se... Ne na prvenstvu, nego na svijetu!! :biggrin:
Tim ga još više može biti sram s obzirom kako je Alilović branio. :biggrin:
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Ma kakav Hvidt Omeyer će nam biti najveći problem ako se s Francuzima sretnemo.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

King iCool je napisao/la:Ma kakav Hvidt Omeyer će nam biti najveći problem ako se s Francuzima sretnemo.
U potpunosti se slažem,Omeyer je najbolji golman svijeta pa tek onda Hvidt i Šterbik

A što se tiče današnje utakmice,strah me reći da ih ne ureknem,al nekako imam osjećaj da nam poljaci odgovaraju i ako budemo igrali kao protiv Danaca da dobivamo
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ma Omeyer isto brani ako ga počneš pogađati. Prvo poluvrijeme Slovencima nije ništa obranio, onda su ga doslovno pogodili 2 puta i gotovo, onda se razbranio. Ali, treba doći do Francuza.

Trenutno nas protiv Poljske čeka - najbolji golman ovog eura Szmal. ;) Trebamo njega probiti jer ima najviše obrana na prvenstvu.
Evo njegove statistike:
- Njemačka = 14 obrana
- Švedska = 23 obrane
- Slovenija = 20 obrana
- Španjolska = 10 obrana
- Češka = 12 obrana
- Francuska = 14 obrana

To je golman koji slabo brani visoke udarce. S njima ima najviše problema, nadam se da su to naši proučili. Tu bi Duvnjak mogao puno pomoći.
E sad... Ni mi po statistici ne pucamo puno visoko lopte golmanima, nego uglavnom pucamo u donje kutove. Alilović je svestraniji golman od Szmala, dosta više od njega brani visoke šuteve. Vidjet ćemo kako će sve to funkcionirati.
Odgovori