Najvise me schuey iznenadio, nisam ovo od njega ocekivao

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
heheh očito se ne kužimoXTRage je napisao/la:Kakvih sve ovdje mozgova ima, najbrzi krug utrke je uradio u 50. krugu, daleko poslije opomene, a 0,7s je bilo zbog zaostalog bolida, nakon toga je opet nastavio sa brzim krugovima.
I shall say this only once: Massa nije niti jednom namjerno sjekao šikanu.schuey je napisao/la:heheh očito se ne kužimoXTRage je napisao/la:Kakvih sve ovdje mozgova ima, najbrzi krug utrke je uradio u 50. krugu, daleko poslije opomene, a 0,7s je bilo zbog zaostalog bolida, nakon toga je opet nastavio sa brzim krugovima.
Najvise me schuey iznenadio, nisam ovo od njega ocekivaou tom trenutku su bili najbrži krugovi kako je i scud kasnije rekao
ja sam tako shvatio pitanje a i samim potezom je Massa profitirao,dobro,ne odlučujuće za trku i vjerujem da je to jedino zašto nije kažnjen
XTRage je napisao/la:Kakvih sve ovdje mozgova ima, najbrzi krug utrke je uradio u 50. krugu, daleko poslije opomene, a 0,7s je bilo zbog zaostalog bolida, nakon toga je opet nastavio sa brzim krugovima.
Ovo nisam očekivao,al evo ti i odgovor,nije niti namjerno pokušavao ne sjeći šikanujaki je napisao/la: I shall say this only once: Massa nije niti jednom namjerno sjekao šikanu.
Malo mi je blesavo započinjati raspravu ili ti nešto pokušati dokazati jer je moj post koji si citirao (iako stvarno mislim to što sam napisao) šala, što si mogao zaključiti po citatu iz serije Alo, Alo( možda je moja greška jer nisam postavio znakove navoda, ali to bi svatko trebao znati).schuey je napisao/la:Ovo nisam očekivao,al evo ti i odgovor,nije niti namjerno pokušavao ne sjeći šikanujaki je napisao/la: I shall say this only once: Massa nije niti jednom namjerno sjekao šikanu.
jaki je napisao/la: Malo mi je blesavo započinjati raspravu ili ti nešto pokušati dokazati jer je moj post koji si citirao (iako stvarno mislim to što sam napisao) šala, što si mogao zaključiti po citatu iz serije Alo, Alo( možda je moja greška jer nisam postavio znakove navoda, ali to bi svatko trebao znati).
Međutim kad me već vučeš za jezik, moram ti odgovoriti. Razlog zbog kojeg je Masa prvi put opomenut nije bio prikazan na TV-u, a prema komentatorima BBC-a Massin trkaći inžinjer Rob Smedley je Charlie Whitingu rekao da je do presjecanja šikane došlo radi proklizavanja bolida(koje očito Massa nije mogao spriječiti). Drugi put (što možeš vidjeti na snimci, a ako imaš isti BBC-jev video to ti je na 1.45.28 videa) Massa se odbio od pasice i presjekao šikanu jer nije u potpunosti kontrolirao bolid.
zašto ne,uspon je očit,staza mu pašeScuderia je napisao/la:Ako Felipe pobjedi u Turskoj ( dobro pazite na ovu prvu rijec ( da ne bi bilo kasnije zabune) ) to ce mu biti 4. uzastopna pobjeda u Turskoj. ( zasto ne)?![]()
![]()
Sad se pitate sigurno sta ja to pricam.
Juan-Manuel Fangio, Jim Clark, Graham Hill Michael Schumacher su jedini ljudi koji su na pobjedili 4. puta za redom na nekoj stazi. Pobjedi li, pridruzit ce im se.
Mislim da u Argentini 1954-1957.schuey je napisao/la: a i ne znam di je to Fangio pobjeđivao
Da, ali je 1956. djelio bolid sa Mussom, pa na nekim stranicama je samo Musso naveden kao pobjednikToon Army je napisao/la:Mislim da u Argentini 1954-1957.schuey je napisao/la: a i ne znam di je to Fangio pobjeđivao
I 4 puta u Belgiji.Kimi the best je napisao/la:Senna je 5 puta uzastopno pobedio u Monacu.
Graham Hill ispada, ali moraš staviti Sennu. I koji su to vozači: Fangio, Clark, Senna i Schumacher. 99% ljudi će reči da je najbolji F1 vozač svih vremena netko od njih četiri. Ako Massa uspije svaka mu čast.Scuderia je napisao/la:Ako Felipe pobjedi u Turskoj ( dobro pazite na ovu prvu rijec ( da ne bi bilo kasnije zabune) ) to ce mu biti 4. uzastopna pobjeda u Turskoj. ( zasto ne)?![]()
![]()
Sad se pitate sigurno sta ja to pricam.
Juan-Manuel Fangio, Jim Clark, Graham Hill Michael Schumacher su jedini ljudi koji su pobjedili 4. puta za redom na nekoj stazi. Pobjedi li, pridruzit ce im se.
Da, možemo mu "skinuti kapu" ako se nađe u takvom društvu i ja zato navijam da ipak ne bude tako jer smatram da "nije vrijedan" biti u toj ekipi... a ako ipak "dijete" to uspije čestitat čemo mu. Ma za njega je ogroman uspjeh da se i našao na pragu takvog ostvarenja.130R je napisao/la:
I koji su to vozači: Fangio, Clark, Senna i Schumacher. 99% ljudi će reči da je najbolji F1 vozač svih vremena netko od njih četiri. Ako Massa uspije svaka mu čast.
A zasto?- Od kako je ova staza ( Turska), jedini pobjednici : Kimi (1), Felipe (3), lezi mu ta staza, zasto ne?Toon Army je napisao/la: Da, možemo mu "skinuti kapu" ako se nađe u takvom društvu i ja zato navijam da ipak ne bude tako jer smatram da "nije vrijedan" biti u toj ekipi... a ako ipak "dijete" to uspije čestitat čemo mu. Ma za njega je ogroman uspjeh da se i našao na pragu takvog ostvarenja.
Ma znam ja to sve, samo se bojim ako dodje do toga, da ce to ljudi krivo protumaciti.130R je napisao/la:
Graham Hill ispada, ali moraš staviti Sennu. I koji su to vozači: Fangio, Clark, Senna i Schumacher. 99% ljudi će reči da je najbolji F1 vozač svih vremena netko od njih četiri. Ako Massa uspije svaka mu čast.
Upravo to.schuey je napisao/la:
zašto ne,uspon je očit,staza mu paše
Da, desio se lapsus.schuey je napisao/la: a za ove podatke te moram ispraviti...
Senna na više staza
Hm.. mislim u Argentini.schuey je napisao/la: a i ne znam di je to Fangio pobjeđivao,daj mi reci...,Clark je Spa,Hill nemam pojma,pobjedio je najviše 3 zaredom u Monacu,4 ukupno al je razlika od zadnje pobjede 3 godine. Ms je
i opet samo gluposti pričaš i totalno si nerealan...da li je 2006.imao najbolji bolid?ne, nego tvoj miljenik alonso, ali massa je opet pobijedio unatoč svemu...dalje, ovo tvoje možemo reć prikriveno navijanje da alonso dođe u ferrari je vrlo loše skriveno, kao dovedite vettela i kibicu a bacite ovu dvojicu...žalosno je što tako razmišljaš...di je kubica...samo jednu pobjedu u karijeri ima...dok je primjer kimi svjetski prvak, a massa je titulu izgubio u zadnjem zavoju za 1 BOD...i opet velim na ovak se glupe postove neću ni osvrtat više...The Greatest je napisao/la:Massa ove godine nema šanse za pobjedu u Turskoj. Jedino ako pola auta odustane. Čovjek je (htio sam reći "dijete" jer s onakvim glasom...smijem se uvijek kad čujem njegov govor. "We ćrajd tu pušh..." nemam znakova za njegov izgovor) pobijedio tri puta u Turskoj zato što je imao auto duplo bolji od svih prethodne tri godine(isto kao i Button ove). Ove godine to se neće desit', osim ako Ferrari ne napravi čudo i ubrza auto za 1.5 sekundi jer Massa je nažalost samo prosječan vozač u odličnom autu i po meni ne zaslužuje da vozi za Ferrari (ne mislim to da bi napravio mjesta Alonsu). Što se mene tiče kompletnu postavu Ferrarija bi trebalo promijenit'. Recimo: Vettel i Kubica. Vettel: Mali zna vozit', što je i pokazao. Mislim da kad bi Massa ostao sa njim u Ferrariju da ne bi više ni jedne utrke dobio(osim ako ovome ne vrisne nešto na autu) Kubica: Po mom mišljenju, brži je od Vettela (naravno, to su nijanse ali...) i htio bih njih dvojicu vidit' u Ferrariju.
Prvo, Alonso nije moj miljenik. Ja za Alonsa navijam od njegovog sjedanja u Minardi, ali nije mi miljenik. Drugo, Alonsa ne bi htio vidit' u Ferrariju. 2006... hmmm. Kada uzmeš generalno 2006., Ferrari je bio bolji auto. Turska... Koliko se ja sjećam, VN Turske se održala 27.08.2006, poslije VN Amerike. Sjeti se da je na VN Amerike, Ferrari odjednom bio sekundu brži od svih, pa i od Renaulta. Dakle, u Turskoj 2006. Ferrari je značajno bio brži. Vidili smo svi da se Alonso jedva izborio za mjesto sa Schumacherom. Tako da...ti nisi u pravu.luka_kimi je napisao/la:i opet samo gluposti pričaš i totalno si nerealan...da li je 2006.imao najbolji bolid?ne, nego tvoj miljenik alonso, ali massa je opet pobijedio unatoč svemu...dalje, ovo tvoje možemo reć prikriveno navijanje da alonso dođe u ferrari je vrlo loše skriveno, kao dovedite vettela i kibicu a bacite ovu dvojicu...žalosno je što tako razmišljaš...di je kubica...samo jednu pobjedu u karijeri ima...dok je primjer kimi svjetski prvak, a massa je titulu izgubio u zadnjem zavoju za 1 BOD...i opet velim na ovak se glupe postove neću ni osvrtat više...The Greatest je napisao/la:Massa ove godine nema šanse za pobjedu u Turskoj. Jedino ako pola auta odustane. Čovjek je (htio sam reći "dijete" jer s onakvim glasom...smijem se uvijek kad čujem njegov govor. "We ćrajd tu pušh..." nemam znakova za njegov izgovor) pobijedio tri puta u Turskoj zato što je imao auto duplo bolji od svih prethodne tri godine(isto kao i Button ove). Ove godine to se neće desit', osim ako Ferrari ne napravi čudo i ubrza auto za 1.5 sekundi jer Massa je nažalost samo prosječan vozač u odličnom autu i po meni ne zaslužuje da vozi za Ferrari (ne mislim to da bi napravio mjesta Alonsu). Što se mene tiče kompletnu postavu Ferrarija bi trebalo promijenit'. Recimo: Vettel i Kubica. Vettel: Mali zna vozit', što je i pokazao. Mislim da kad bi Massa ostao sa njim u Ferrariju da ne bi više ni jedne utrke dobio(osim ako ovome ne vrisne nešto na autu) Kubica: Po mom mišljenju, brži je od Vettela (naravno, to su nijanse ali...) i htio bih njih dvojicu vidit' u Ferrariju.
alonso nije bolji vozač od michaela schumachera i nikad neće bit...to je činjenica...a ako je:objasni mi onda-kako bi alonso bio bolji od schumija u lošijem autu...nema nikakve logike...stoga je savršeno jasno da zadnje tri godine i tri massine pobjede u turskoj nisu SLUČAJNOST...zato te molim da više ne pričaš gluposti, već da budeš realan...kao što i sam možeš vidjeti, u jedno 5 postova nakon tvog piše da je taj tvoj post čista glupost...dakle nisam jedini koji tako misli, zatoThe Greatest je napisao/la:Prvo, Alonso nije moj miljenik. Ja za Alonsa navijam od njegovog sjedanja u Minardi, ali nije mi miljenik. Drugo, Alonsa ne bi htio vidit' u Ferrariju. 2006... hmmm. Kada uzmeš generalno 2006., Ferrari je bio bolji auto. Turska... Koliko se ja sjećam, VN Turske se održala 27.08.2006, poslije VN Amerike. Sjeti se da je na VN Amerike, Ferrari odjednom bio sekundu brži od svih, pa i od Renaulta. Dakle, u Turskoj 2006. Ferrari je značajno bio brži. Vidili smo svi da se Alonso jedva izborio za mjesto sa Schumacherom. Tako da...ti nisi u pravu.luka_kimi je napisao/la:i opet samo gluposti pričaš i totalno si nerealan...da li je 2006.imao najbolji bolid?ne, nego tvoj miljenik alonso, ali massa je opet pobijedio unatoč svemu...dalje, ovo tvoje možemo reć prikriveno navijanje da alonso dođe u ferrari je vrlo loše skriveno, kao dovedite vettela i kibicu a bacite ovu dvojicu...žalosno je što tako razmišljaš...di je kubica...samo jednu pobjedu u karijeri ima...dok je primjer kimi svjetski prvak, a massa je titulu izgubio u zadnjem zavoju za 1 BOD...i opet velim na ovak se glupe postove neću ni osvrtat više...The Greatest je napisao/la:Massa ove godine nema šanse za pobjedu u Turskoj. Jedino ako pola auta odustane. Čovjek je (htio sam reći "dijete" jer s onakvim glasom...smijem se uvijek kad čujem njegov govor. "We ćrajd tu pušh..." nemam znakova za njegov izgovor) pobijedio tri puta u Turskoj zato što je imao auto duplo bolji od svih prethodne tri godine(isto kao i Button ove). Ove godine to se neće desit', osim ako Ferrari ne napravi čudo i ubrza auto za 1.5 sekundi jer Massa je nažalost samo prosječan vozač u odličnom autu i po meni ne zaslužuje da vozi za Ferrari (ne mislim to da bi napravio mjesta Alonsu). Što se mene tiče kompletnu postavu Ferrarija bi trebalo promijenit'. Recimo: Vettel i Kubica. Vettel: Mali zna vozit', što je i pokazao. Mislim da kad bi Massa ostao sa njim u Ferrariju da ne bi više ni jedne utrke dobio(osim ako ovome ne vrisne nešto na autu) Kubica: Po mom mišljenju, brži je od Vettela (naravno, to su nijanse ali...) i htio bih njih dvojicu vidit' u Ferrariju.
Ne mozes uzeti generalno sezonu 2006,jer je u prvom dijelu sezone Renault(R26) bio bolji od Ferrari-ja,dok je u drugom dijelu sezone bio Ferrari(248F1).9 prvih utrka je Renault bio u boljoj formi,a posljednjih 9 utrka je Ferrari bio bolji..Za Tursku je tacno..Ferrari je bio bolji,ali ne mnogo.Schumacher nije uspio prestici Alonsa,a Massa je bio daleko ispred njih dvojice.Omalovazavati Massine pobjede u Turskoj je stvarno glupo,jer je covjek tu pobijedio vise puta.Kao da omalovazavas Kimijeve pobjede na SpA..ista stvar...The Greatest je napisao/la:Prvo, Alonso nije moj miljenik. Ja za Alonsa navijam od njegovog sjedanja u Minardi, ali nije mi miljenik. Drugo, Alonsa ne bi htio vidit' u Ferrariju. 2006... hmmm. Kada uzmeš generalno 2006., Ferrari je bio bolji auto. Turska... Koliko se ja sjećam, VN Turske se održala 27.08.2006, poslije VN Amerike. Sjeti se da je na VN Amerike, Ferrari odjednom bio sekundu brži od svih, pa i od Renaulta. Dakle, u Turskoj 2006. Ferrari je značajno bio brži. Vidili smo svi da se Alonso jedva izborio za mjesto sa Schumacherom. Tako da...ti nisi u pravu.luka_kimi je napisao/la:i opet samo gluposti pričaš i totalno si nerealan...da li je 2006.imao najbolji bolid?ne, nego tvoj miljenik alonso, ali massa je opet pobijedio unatoč svemu...dalje, ovo tvoje možemo reć prikriveno navijanje da alonso dođe u ferrari je vrlo loše skriveno, kao dovedite vettela i kibicu a bacite ovu dvojicu...žalosno je što tako razmišljaš...di je kubica...samo jednu pobjedu u karijeri ima...dok je primjer kimi svjetski prvak, a massa je titulu izgubio u zadnjem zavoju za 1 BOD...i opet velim na ovak se glupe postove neću ni osvrtat više...The Greatest je napisao/la:Massa ove godine nema šanse za pobjedu u Turskoj. Jedino ako pola auta odustane. Čovjek je (htio sam reći "dijete" jer s onakvim glasom...smijem se uvijek kad čujem njegov govor. "We ćrajd tu pušh..." nemam znakova za njegov izgovor) pobijedio tri puta u Turskoj zato što je imao auto duplo bolji od svih prethodne tri godine(isto kao i Button ove). Ove godine to se neće desit', osim ako Ferrari ne napravi čudo i ubrza auto za 1.5 sekundi jer Massa je nažalost samo prosječan vozač u odličnom autu i po meni ne zaslužuje da vozi za Ferrari (ne mislim to da bi napravio mjesta Alonsu). Što se mene tiče kompletnu postavu Ferrarija bi trebalo promijenit'. Recimo: Vettel i Kubica. Vettel: Mali zna vozit', što je i pokazao. Mislim da kad bi Massa ostao sa njim u Ferrariju da ne bi više ni jedne utrke dobio(osim ako ovome ne vrisne nešto na autu) Kubica: Po mom mišljenju, brži je od Vettela (naravno, to su nijanse ali...) i htio bih njih dvojicu vidit' u Ferrariju.