MP4don je napisao/la:Hm, mene zanima jel dozvoljena politika na forumu na bilo koji način... ? Dosta smo i ovako u banani, a ne da ih još moram gledati i ovdje po avatarima...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
MP4don je napisao/la:Hm, mene zanima jel dozvoljena politika na forumu na bilo koji način... ? Dosta smo i ovako u banani, a ne da ih još moram gledati i ovdje po avatarima...
NapalmDe4th je napisao/la:MP4don je napisao/la:Hm, mene zanima jel dozvoljena politika na forumu na bilo koji način... ? Dosta smo i ovako u banani, a ne da ih još moram gledati i ovdje po avatarima...![]()
![]()
Svaka cast. Ferrari/HDZ
Mozda jednog dana osvane na bolidu logo najdraze stranke nasih moderatora. I nisu svjesni kolko je bahatost slicna u obje te momcadi (da se tako izrazim) Forum je sloboda govora za sve, a ovdje vlada cenzura. SRAMITE se ..................
Evo ti primjer..... ne smijes napisat da je Massa luzer. Napisao sam to i post mi je izbrisanschuey je napisao/la:MP4don je napisao/la:Svaka čast na objetivnosti modova... neki brišu ono što im se osobno ne sviđa, a ne što bi trebalo biti obrisano... palac dolje već po 100-ti put...
il daj primjer ili nemoj se žalit,kako možeš kritizirat nekaj bez primjera? ja mogu isto tak reč da ti napišeš 100 gluposti dnevno al ak ne dam primjer kakav ti je to dokaz
Shuey moderator imao avatar na kojem je bio logo Ferrarija i HDZa.... ja vidio, a ti kupi naocale. Bas se pitam zasto je to promjenio? Pravila foruma LOLcina banana pravila, "nemoj kritizirat" vidim to je jedno od glavnih.schuey je napisao/la:NapalmDe4th je napisao/la:MP4don je napisao/la:Hm, mene zanima jel dozvoljena politika na forumu na bilo koji način... ? Dosta smo i ovako u banani, a ne da ih još moram gledati i ovdje po avatarima...![]()
![]()
Svaka cast. Ferrari/HDZ
Mozda jednog dana osvane na bolidu logo najdraze stranke nasih moderatora. I nisu svjesni kolko je bahatost slicna u obje te momcadi (da se tako izrazim) Forum je sloboda govora za sve, a ovdje vlada cenzura. SRAMITE se ..................
di ti to vidiš![]()
![]()
mislimd a tebi će malo odmora jako dobro doć,bar ćeš imat vremena upoznat se sa pravilima foruma
Massa je loser. Kog je to uvrijedilo osim tebe?schuey je napisao/la:Klikni ovdje
i tu ti sve lijepo piše,kada se počneš ponašatr po pravilima,dakle jedno od osnovnih je ZABRANJENO VRIJEĐANJE!!!!!!!!!!! onda ćeš moć normalno diskutirati i imati postove,do tada sve se briše a ti ideš na hlađenje,i naravno da će ovaj post bit uređen i/ili izbrisan
NapalmDe4th je napisao/la:
Shuey moderator imao avatar na kojem je bio logo Ferrarija i HDZa.... ja vidio, a ti kupi naocale. Bas se pitam zasto je to promjenio? Pravila foruma LOLcina banana pravila, "nemoj kritizirat" vidim to je jedno od glavnih.
Kao prvo, schuey je samo lokalni mod, znači nemože ti brisat postove osim na kvizu.NapalmDe4th je napisao/la:Shuey moderator imao avatar na kojem je bio logo Ferrarija i HDZa.... ja vidio, a ti kupi naocale. Bas se pitam zasto je to promjenio? Pravila foruma LOLcina banana pravila, "nemoj kritizirat" vidim to je jedno od glavnih.
Takvo ponašanje znači da nemaš poštovanja prema vozačima. Kad netko napiše nešto takvo za bilo kojeg vozača, postovi će biti brisani istog trena. Ako nemaš kulture, nemaš što raditi ovdje.NapalmDe4th je napisao/la:Massa je loser. Kog je to uvrijedilo osim tebe?
Još bih dodao da se onakvim komentarima vrijeđa i navijače Felipea Masse, koji na onakve komentare odgovaraju drugom provokacijom. Naravno, sve to vodi do besmislene "moj tata je jači od tvoj tate" svađe na forumuIcy je napisao/la:Takvo ponašanje znači da nemaš poštovanja prema vozačima. Kad netko napiše nešto takvo za bilo kojeg vozača, postovi će biti brisani istog trena.NapalmDe4th je napisao/la:Massa je loser. Kog je to uvrijedilo osim tebe?
Nije moj tata jaci od tvog. JA sam jaci od tvog tate.sale je napisao/la:Još bih dodao da se onakvim komentarima vrijeđa i navijače Felipea Masse, koji na onakve komentare odgovaraju drugom provokacijom. Naravno, sve to vodi do besmislene "moj tata je jači od tvoj tate" svađe na forumuIcy je napisao/la:Takvo ponašanje znači da nemaš poštovanja prema vozačima. Kad netko napiše nešto takvo za bilo kojeg vozača, postovi će biti brisani istog trena.NapalmDe4th je napisao/la:Massa je loser. Kog je to uvrijedilo osim tebe?
''Hrpa'' mojih postova su u svakoj temi ontopic, i to nije nikakvo izvlacenje ili neka slicna malverzacija, druga stvar je pak sto ti imas neke avantgardne kriterije, no slijedeci put bih molio da ako vec brises moj komentar na video, da isto tako i taj video izbrises jer ako dopustas offtopic u korijenu, i s druge strane bez obrazlozenja brises postove po principu ''danas sam ustao na lijevu nogu'', onda ne radis svoju duznost kako treba.Zweki je napisao/la:Post ti je obrisao kao i hrpa drugih koje si napisao i bili su OT. U ovom slučaju konkretno komentirao si filmić koji također nema neke pretjerane veze sa samom temom osim imena vozača. Dakle komentirao si čisto izradu videa. Obavjest nisi dobio jer da sam ti slao obavjest za svaki ppost koji ti je bio obrisan ne znam gdje bi stigao.
Upozorenje si trebao dobiti odavno barem sa moje strane no svaki put si mi se nekako izvukao iz razloga što si se poveo za nečijim postom. Možda ovo i nisam trebao pisati javno ali eto tražio si otvoreno pa sam ti i otvoreno napisao.
Ako ti smatraš da nekim postovima nije mjesto tamo gdje jesu ili nisu primjereni, možeš slobodno prijaviti post uz obrazloženje.
Ricxpa je napisao/la: ''Hrpa'' mojih postova su u svakoj temi ontopic, i to nije nikakvo izvlacenje ili neka slicna malverzacija, druga stvar je pak sto ti imas neke avantgardne kriterije, no slijedeci put bih molio da ako vec brises moj komentar na video, da isto tako i taj video izbrises jer ako dopustas offtopic u korijenu, i s druge strane bez obrazlozenja brises postove po principu ''danas sam ustao na lijevu nogu'', onda ne radis svoju duznost kako treba.
Nisam ja nikoga napao vec sam samo u adekvatnoj temi pitao zasto je konkretno moj post obrisan, ako je to ''trodnevno peglanje'' onda cu drugi puta to preskociti, mada je kvalitet svakog foruma uzajamna kritika na relaciji user-moderator. Isto tako razumijem i znam kako je biti moderator i koliko to vremena zahtjeva, i ne znam iz kojeg konteksta si izvukao da ja sebi ne mogu dopustiti da mi netko bude nadredjen, hvala bogu, citam poprilican broj foruma i sasvim mi je jasan odnos korisnika i moderatora. Eto jos jednom, isprika na potrošenom vremenu, samo me zanimao odgovor i dobio sam ga, hvala jos jednom.Ferrari-BiH je napisao/la:Ajde Zweki sta se pravdas, ni Berni i Max se ne pravdaju. A i ti Ricxpa popusti brate malo, pa nisi ni prvi ni zadnji kojemu je obrisan post. Shvatam ja da si ti admin i moderator negdje drugo pa ne mozes sebi dopustiti da ti ovdje neko bude nadredjenj, odnosno navikao si da budes ti taj koji kontrolira i upravlja, pa ti je malo neobicno. Ali valjda znas kako je posao moda naporan,valja procitati sve ove izjave i onda odluciti sta s njima....da nisu takvi kakvi su mislis da bi bilo ovoliko ljudi i ovoliko aktivnosti na forumu. I ja sam sam milion puta bio opomenut, izvinem se, nastojim da ne ponovim gresku i idem dalje. Znam da mi cak nije mjesto ni ovdje pisati ovo sto pisem, ali ne mogu vise gledati kako 3 dana peglas se sa ovim ljudima ovdje. Stoga popusti ljude malo, nisu oni FIA da ih toliko napadamo
Jel pravilo na forumu da je zabranjeno vrijeđanje? " forumom koji ide budalama na ruku" Ti ko moderator mozes vrijeđat bez ikakvih sankcija? Jel ima za tebe kakvih pravila? Il su tu da ih ti krsis a mi da ih se pridrzavamo???? I glupost o forumima i banovima. Ovo je prvi forum na kojem sam dozivio brisanje postova. Prvi. I da! Prestani glumit frajera. BUDALOZweki je napisao/la:Ima još foruma na kojima ti sa svojim stavom ne bi opstao ni 2h već bi dobio doživotni bann. Tako da ovo možeš slobodno smatrati forumom koji ide budalama na ruku.
BTW ti ako se ne možeš držati pravila ovog foruma to znači da te ni mi ovdije ne moramo trpiti. Možda je ovo malo pregrubo ali smatram da nema razloga za pero po dupetu jer očito nosom paraš oblake, a ego ti pomutio pamet.
Ne znam zašto su ti uopće ostavljeni postovi i zašto već nisi dobio bann. Očito da ovdije ima previše ljudi koji su voljni praštat.
Eto samo zbog ovoga bi negdje dobio dozivotni ban, a ovdje ces se izvuc s banom na tjedan dana, na mjesec dana ili s opomenom.Prvi. I da! Prestani glumit frajera. BUDALO
NapalmDe4th je napisao/la:Jel pravilo na forumu da je zabranjeno vrijeđanje? " forumom koji ide budalama na ruku" Ti ko moderator mozes vrijeđat bez ikakvih sankcija? Jel ima za tebe kakvih pravila? Il su tu da ih ti krsis a mi da ih se pridrzavamo???? I glupost o forumima i banovima. Ovo je prvi forum na kojem sam dozivio brisanje postova. Prvi. I da! Prestani glumit frajera. BUDALOZweki je napisao/la:Ima još foruma na kojima ti sa svojim stavom ne bi opstao ni 2h već bi dobio doživotni bann. Tako da ovo možeš slobodno smatrati forumom koji ide budalama na ruku.
BTW ti ako se ne možeš držati pravila ovog foruma to znači da te ni mi ovdije ne moramo trpiti. Možda je ovo malo pregrubo ali smatram da nema razloga za pero po dupetu jer očito nosom paraš oblake, a ego ti pomutio pamet.
Ne znam zašto su ti uopće ostavljeni postovi i zašto već nisi dobio bann. Očito da ovdije ima previše ljudi koji su voljni praštat.
NapalmDe4th je napisao/la:Jel pravilo na forumu da je zabranjeno vrijeđanje? " forumom koji ide budalama na ruku" Ti ko moderator mozes vrijeđat bez ikakvih sankcija? Jel ima za tebe kakvih pravila? Il su tu da ih ti krsis a mi da ih se pridrzavamo???? I glupost o forumima i banovima. Ovo je prvi forum na kojem sam dozivio brisanje postova. Prvi. I da! Prestani glumit frajera. BUDALO
vidim rasplamsala se malo tema modova,e pa odgovor je tvoj da dopuštanjem vrijeđanja i pljuvanja po timovima se drastično gubi na kvaliteti em čitanja em usera koji napuste forum a doprinose njemu svojim odličnim postovima. Bann je jedina sankcija koja je pravovaljana,druge nema,pametan će se opametit nakon upozorenja,nakon možda jednog banna al ako i dalje ne poštuje pravila i stil koje je vodstvo foruma odabralo može ga svojevoljno ili 'prisilno' napustitiFelipe Massa je napisao/la:Imam ja 1 pitanje
Zbog cega na ovom forumu cim se malo rasplamsa rasprava odma nekom prijeti ban to nikako da razumijem? Daj malo pustite ljude nek napisu sta misle a ne cim neko nesto kaze protiv nekog tima odma ga banuju.