Michael Schumacher
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- matrix_23
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: M. Schumachera
Re: Michael Schumacher
Iz utrke u utrku samo neka opravdanja, do kada više? Istina, imao je grešku, ali on je jedini krivac zašto danas nije otišao dalje, nema tu opravdanja. Ajd barem je u 107%...
- darky
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
ma daj, shumaher se ne utrkuje već rosbergmatrix_23 je napisao/la:Iz utrke u utrku samo neka opravdanja, do kada više? Istina, imao je grešku, ali on je jedini krivac zašto danas nije otišao dalje, nema tu opravdanja. Ajd barem je u 107%...
schumaher pod okriljem "utrkivanja" razvija bolid za rosberga, a uživa u svom hobiju
BTW, svi bacate drvlje i kamenje na MS, i nitko ne kaže da je rosberg kriv za nešto (što je najvažnija uloga MS da bude gromobran i skine novinare sa vrata rosbergu)
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ne znam,ovo ne liči na schumachera od prije 10 godina.mislim,samo treba pogledat kvalifikacije iz suzuke 2000. godine i borbu s hakkinenom,pa svaki krug je savršen i razlike se brojale u stotinkama.a ovo danas,strašno...
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Ma kaj bi ga Rosberg kido. Pa Gazda ima duplo više bodova od njega
hehe
Danas greška Schumachera. Događa se ali ipak netipično za njega
Bit će teško sutra u utrci ali optimizam daje činjenica da je uvjerljivo najbolji starter i da na startu može dobiti nekoliko pozicija i do kraja kruga ugrabit što bolju poziciju a kasnije kaj bude.
A matrix_23- 107 % se gleda za Q1.. to bi se prije moglo reći za Webbera, taj je u društvu velikana HRT-a, Lotusa i Virgina.
Ak netko nađe snimku Schumacherovog kruga molio bi da stavi.

Danas greška Schumachera. Događa se ali ipak netipično za njega

A matrix_23- 107 % se gleda za Q1.. to bi se prije moglo reći za Webbera, taj je u društvu velikana HRT-a, Lotusa i Virgina.
Ak netko nađe snimku Schumacherovog kruga molio bi da stavi.
Michael is faster than you!!
- Saša
- Navijam za: USF1
biće da se još nije naviknuo na ovaj sistem kvalifikacija, muči ga gužva na stazi a i one tvrde gume u q2 ???vidc je napisao/la:ne znam,ovo ne liči na schumachera od prije 10 godina.mislim,samo treba pogledat kvalifikacije iz suzuke 2000. godine i borbu s hakkinenom,pa svaki krug je savršen i razlike se brojale u stotinkama.a ovo danas,strašno...
Bolje biciklom u kurvanje,nego Mercedesom na utrku
- Igor18
- Veteran
Ono vrijeme iz Q1 bilo bi dovoljno za 7. mjesto u Q3... Eto kolko ga je usro onim izlaskom na tvrđim gumama i onom greškom 
Ima da sutra na startu pojede sve oko sebe!!! I da na onoj ravnini iskoristi mercedesov motor!! Sutra ne priznajem loš rezultat

Ima da sutra na startu pojede sve oko sebe!!! I da na onoj ravnini iskoristi mercedesov motor!! Sutra ne priznajem loš rezultat

- matrix_23
Ma znam burki, to sam rekao iz ljutnje i razočaranja...Igor18 je napisao/la:A matrix_23- 107 % se gleda za Q1.. to bi se prije moglo reći za Webbera, taj je u društvu velikana HRT-a, Lotusa i Virgina.
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- Igor18
- Veteran
Gledaj to s pozitivnije strane, Mercedes je napokon pokazao da ima potencijal u tom autu. I ovaj rezultat je nastao zbog pogreške vozača, bolje i to nego da je do samog auta...matrix_23 je napisao/la:Ma znam burki, to sam rekao iz ljutnje i razočaranja...Igor18 je napisao/la:A matrix_23- 107 % se gleda za Q1.. to bi se prije moglo reći za Webbera, taj je u društvu velikana HRT-a, Lotusa i Virgina.
Evo kaj kaže Schumacher.
Prijevod je sa google chromeThe biggest waste of time I was in the penultimate corner," says the Kerpen, who slipped violently in the decisive round. "I want to brake very late, but have to slow down the tail. The car came across, I lost a lot of time. That was me. I do not expect that the car has something to do with it. If in the last minute will take his time yet, then can these things happen. "
"I hope for a good start . That will be crucial, "Schumacher said with a view of the race . "Overtaking is possible here, strategy is very important, so that the normal position can take. I hope that tomorrow I will succeed." Clear: Schumacher wants Grand Prix at least finish the sixth.
EDIT: Ili ipak sam preuranio

Sa autosporta
DRS glitch hurts Schumacher again
Michael Schumacher said another problem with his Mercedes' DRS cost him the chance to join team-mate Nico Rosberg in the top five on the Chinese Grand Prix grid.
While Rosberg gave Mercedes a breakthrough fourth place, Schumacher will start only 14th, as the moveable wing system continued to prove unreliable on his car.
"What a shame for me today as we have clearly demonstrated this weekend that as a team we have improved a lot," said the former champion. "Nico proved that strongly with his fourth place which was our realistic target.
"I didn't quite get my lap together in Q2 and since then we have found out that my rear wing was not functioning correctly as I was braking into Turn 14.
"I am obviously hoping to have a strong start and that we have good race pace tomorrow so I can hopefully make up some positions."
Team boss Ross Brawn said he was disappointed that Schumacher had been unable to show what he could really do.
"The car has been much better this weekend and both drivers were in a good position going into qualifying today," Brawn said.
"It's a shame for Michael this afternoon as it didn't quite work out with the red flag and then his rear wing malfunctioned at the end of his crucial lap costing valuable time."
Zadnja izmjena: Igor18, dana/u 16 tra 2011, 11:09, ukupno mijenjano 1 put.
- F1NAC
- Moderator

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Igor18
- Veteran
Jebo ih DRS u guzicu. Bez obzira na to, i dalje smatram da je pogreška kaj su i njega i rosberga slali prvo na tvrdim gumama.
Ovako kad riskiraš do zadnjih sekundi dogode ti se takve stvari i više nemaš vremena za popravak
Ovako kad riskiraš do zadnjih sekundi dogode ti se takve stvari i više nemaš vremena za popravak
- matrix_23
I to dva brza kruga na tvrdim gumama, ne kužim čemu to. Sviđa mi se što je Schu ljut sam na sebe i treba bit.
- Igor18
- Veteran
možda ga to raspizdi pa nam priušti lijepu utrku i puno dvoboja na stazi
-
- Navijam za: schumacher vettel
Pozdrav...zanima me kako uvijek problemi s schumacherovim DRS om, u čem je kvaka??? kad kod drugih normalno funkcionira
- Igor18
- Veteran
A bilo je na prošloj utrci mislim nekoliko problema i kod ostalih ekipa. Alonsu u onom dvoboju s Hamiltonom nije radio npr.
Na prošlim kvalama u Maleziji DRS na Schumacherovom bolidu nije radio kak treba u Q2 također u brzom krugu, dok na Rosbergovom u Q3.
Jučer nije bilo problema na Mercedesima, u Q1 također.. Izgleda da je Q2 uklet za Schumacherov bolid.
Što je šteta, jer Mercedes (u ovom slučaju schumacherov) imao je lijepu priliku za odličan rezultat jer izgleda da su sasvim ravnopravni sa Ferrarijem, Webber je nisko u poretku, Heidfeld također, Petrov 10... Znači otvarala se lijepa prilika..
Na prošlim kvalama u Maleziji DRS na Schumacherovom bolidu nije radio kak treba u Q2 također u brzom krugu, dok na Rosbergovom u Q3.
Jučer nije bilo problema na Mercedesima, u Q1 također.. Izgleda da je Q2 uklet za Schumacherov bolid.
Što je šteta, jer Mercedes (u ovom slučaju schumacherov) imao je lijepu priliku za odličan rezultat jer izgleda da su sasvim ravnopravni sa Ferrarijem, Webber je nisko u poretku, Heidfeld također, Petrov 10... Znači otvarala se lijepa prilika..
-
- Navijam za: MS i 46
je kome palo na pamet da ako ga posalju u Q3 prvo na mekim a onda na tvrdim gumama da utrku mora startat na tvrdim... a i ovaj prekid ga je kostao jednog kruga garant
- F1NAC
- Moderator
conordoo je napisao/la:je kome palo na pamet da ako ga posalju u Q3 prvo na mekim a onda na tvrdim gumama da utrku mora startat na tvrdim... a i ovaj prekid ga je kostao jednog kruga garant
vjerovatno bi za pretpostavit bilo da bi najbrze vrijeme (svoje) odvezo s meksima i onda bi na njima morao startat bez obzira uzeo on poslije tvrde i postavio sporije vrijeme

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- goran007
- Profesionalni vozač
uopce ne kuzim ovu konstataciju...kaj si htio reci...pa nema veze koje gume koristis ranije ili kasnije,vec iskljucivo to na kojima napravis bolje vrijeme...conordoo je napisao/la:je kome palo na pamet da ako ga posalju u Q3 prvo na mekim a onda na tvrdim gumama da utrku mora startat na tvrdim... a i ovaj prekid ga je kostao jednog kruga garant
prekid mu sigurno nije koristio(rizik koji moras prihvatit),ali nije ni mnogima jos pa su se ipak kvalificirali...
- vuk
Što greška Rossa ,što Schumija na kočenju, pa malo DRS-a , sve skupa ove iznimke iliti izlike postaju izgleda PRAVILO. Bojim se da ćemo ubuduće biti sretni ako vidimo samo jednu grešku, a ne hrpu odjednom. Ross Brawn neprepoznatljiv , vođenje ekipe užasno-šlamperaj.
- Stručnjak
- Navijam za: Ferrari Alonso Massa
da je osta u Ferrariu sad bo vozija za sami vrh, a ne, mora se on pravit balvan i ić na"nepregledan"teritoriji, pa i neka mu!
Inače veliki sam obožavatelje lika i djela Šumija!
Život bez brzine nije život
- Igor18
- Veteran
Da si malo upućen znao bi zašto nije ostao u Ferrariju.Stručnjak je napisao/la:da je osta u Ferrariu sad bo vozija za sami vrh, a ne, mora se on pravit balvan i ić na"nepregledan"teritoriji, pa i neka mu!

-
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
A cuj nakon 2009-te i dominacije Brawna naravno da je mislio da je doso u pobjednicku momcad, no u medjuvremenu su zabranjeni dd i jos neke stvari pa se prica uvelike promjenila. Jedino mi nije jasno kak ga mali Nico tak "pere"?
A nis bas ni siguran da bi mu i Ferrari pomogo protiv ovak nadmočnog RBR-a!?
Zadnja izmjena: deda, dana/u 16 tra 2011, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
- Stručnjak
- Navijam za: Ferrari Alonso Massa
očito insam, aj mi objasni molimIgor18 je napisao/la:Da si malo upućen znao bi zašto nije ostao u Ferrariju.Stručnjak je napisao/la:da je osta u Ferrariu sad bo vozija za sami vrh, a ne, mora se on pravit balvan i ić na"nepregledan"teritoriji, pa i neka mu!

edit.
Brawn je svoje odsvira ako se mene pita. U Ferrariu je ima sve, nudili su mu treći bolid, još da je osta nekim slučajem massu bi izgura, što nebi bilo ništa novo, al dosta bi bio konkurentniji nego sad, u to sam uvjeren!
Život bez brzine nije život
-
- Početnik
- Navijam za: Mclaren-Mercedes
deda je napisao/la:A cuj nakon 2009-te i dominacije Brawna naravno da je mislio da je doso u pobjednicku momcad, no u medjuvremenu su zabranjeni dd i jos neke stvari pa se prica uvelike promjenila. Jedino mi nije jasno kak ga mali Nico tak "pere"?
Ovo danas je bio plod nesreće, ali da Nico ima jedno 0.3 desetniki ima, a imao bi i više da se ne podilazi Schumiju. Riješit će ga se na kraju sezone u to sam siguran ili će ga ostavit kao nekog iskusnog da razvija bolid inače ne vidim razloga.

- Igor18
- Veteran
Nek ti objasne dečki koji su u "ferrarijevom taboru".Stručnjak je napisao/la:očito insam, aj mi objasni molimIgor18 je napisao/la:Da si malo upućen znao bi zašto nije ostao u Ferrariju.Stručnjak je napisao/la:da je osta u Ferrariu sad bo vozija za sami vrh, a ne, mora se on pravit balvan i ić na"nepregledan"teritoriji, pa i neka mu!
Ovim putem pozdrav "uvijek elegantnom" sve najgore mu želim