Kako misliš?Je li misliš na kvalifikacije Monze?matrix_23 je napisao/la:Čestitke Alonsu na pob., ali strašno kako taj frajer ima sreće. I 2006 je ovako dobio naslov.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Kako misliš?Je li misliš na kvalifikacije Monze?matrix_23 je napisao/la:Čestitke Alonsu na pob., ali strašno kako taj frajer ima sreće. I 2006 je ovako dobio naslov.
Aj joj baš ti hvala tomidix hahahaha. To Bože. Alonso prvak opet. AJDEEEEEEEEEtomidix je napisao/la:Bravo Maestro... Ponovno odlicna voznja, bez ijedne greske... Pokupljeni svi darovi koji su ostavljeni na stazi... Enigma je bi li uopce Vettel izdrzao do kraja utrke Alonsove napade ako bi doslo do njih... Bilo je vidljivo da Hamilton krpa kraj s krajem i da nije mogao puno brze s istrosenim gumama... Alonso je lakocom odvozio jos par krugova brze od Hamiltona... Mozda bi to bilo dovoljno da se prede Seb, ali ovako je jos bolje... Oba RBulla upisali 0... Naslov je blizu, ali ne treba uraniti... Hladne glave po preostala dva postolja... Go Nando
Mislis na Monaco 2006?matrix_23 je napisao/la:Ne, mislim na Suzuku 2006, a koliko je samo Schumi dobio nezasluženih penaltya??
Koliko je Alonso dobio nezasluženih kazni?matrix_23 je napisao/la:Ne, mislim na Suzuku 2006, a koliko je samo Schumi dobio nezasluženih penaltya??
Ja se ne slažem s tobom da je ove sezone imao sreće. Ovo šta on radi, to nije sreća.matrix_23 je napisao/la:Čestitke Alonsu na pob., ali strašno kako taj frajer ima sreće. I 2006 je ovako dobio naslov.
Upravo tako.Schumy.d je napisao/la:Ja se ne slažem s tobom da je ove sezone imao sreće. Ovo šta on radi, to nije sreća.matrix_23 je napisao/la:Čestitke Alonsu na pob., ali strašno kako taj frajer ima sreće. I 2006 je ovako dobio naslov.
Mišljenja sam da bi Alonso uspio proći Vettela do kraja utrke i da mu nije eksplodirao motor. Fernando je cijelo vrijeme bio na repu, kao da je vozio sa pola snage, samo da ga prati. Kada mu se približio malo više prije kraja, tada su mu javili iz boksa da pripazi na gume jer su vjerojatno znali da su Vettelove u lošijem stanju. I onda 15-ak krugova prije kraja je Fernando počeo stiskati, u pravo vrijeme da prođe na čelo ako je to ikako moguće i da zaključi utrku.Chuck Norris je napisao/la: Upravo tako.
Kakvu sreću je danas imao Alonso?Zato što je Webber izletio ili zato što je Vettel odustao?Pa jesu li i drugi profitirali sa njihovim odustajanjem a ne samo on?Je li sreća kad Lewis bude pored staze a Alonso odveze utrku i bez najmanje greške?Je li imao sreću kad su ga mehaničari zeznuli?
A da ne govorim o sreći na ostalim utrkama počevši od Valencie...
Alonso vozi završnicu sezone maestralno i nadam se da će tako odvesti i preostale 2 utrke
piše ti negdje na forumu,onaj iz Spa i Monze čini mi se,upotrijebi tražilicuNitrous Oxide Systems je napisao/la:Zna li tko koji je motor danas Alonso koristio?
Pa nije,nije niti očekivao na kraju ni prije,znao je da je dobar ali RB bolji,iskrenost od strane njega i Hamiltona na pressu je jako zanimljiva, kaže lijepo da je posrećilo mu se kada je Webber ispao i to je promjenilo cijelu trku u smislu ikakvih napora itd.King iCool je napisao/la:Mislim da niti sam Alonso nije vjerovao u ovu pobjedu. To zaključujem iz team radia na kraju,onaj smjeh uz čuđenje...
moram da komentiram alonsovu utrku, mnogi kazu da mu se poklopilo da ima srece, ima nesta i u tome ali ipak covijek je vozio utrku bez pogresaka i uvijek je bio tu da prvi uskoci kad drugome bude lose... stoga teska srca moram priznat ono sta vec odavno znam SVAKA CAST MAJSTORE ODLICNO VOZI!!!_dreamer_ je napisao/la:Ja zadnjih 6-7 krugova nisam ni mogao od nervoze da gledam, tek sam u snimci pogledao kako se to odvijalo do kraja... Nevjerovatno kako mu se sve poklopilo, no daleko je od titule jer situacija s motorima nije bas najbolja. Pored toga, i Webber je ipak opasnost s obzirom na brzinu Red Bulla.
No, fenomenalno je odvozio utrku, bez ijedne greske, a najvise me je impresioniralo to sto je toliko uspio da sacuva gume da je na kraju bio po 3 sekunde brzi od ostatka grid-a. A da se razumijemo, nije on imao sta da forsira, nego je jednostavno bio brzi. To je nesto sto ga krasi, sto mi se uvijek kod njega svidjalo, ta vozacka inteligencija koja neodoljivo podsjeca na Profesora Prost-a. Ne znam u kakvom su stanju bile Vettelove gume, no bio mu je jako blizu i iskreno mi je zao sto je onako ispao, jer vjerujem da bi ga Alonso ozibljno napao i mozda cak i obisao na stazi u zadnjim krugovima... Ovako uvijek ostaje ta prica da je sve njegova sreca itd. No, neka nje, neka ga prati jos neke 3 sedmice, a onda neka uzme godisnji do proljeca..
heheh,tako i treba,to je pravo kada se navijač pokloni drugom vozaču,ni ja ga ne volim,ali je dobar,nadasve skroman je ispao,jer je izjavio da je on kriv za box incident i da je IMAO sreće,za razliku od drugih,no isto tako da prije nije imao sreće dok su drugi imali,tako da je zadovoljan utrkom,toliko o čovjeku i realnosti,radi tako nečega skidam kapu. Još zanimljivije je da su gotovo istu stvar rekli i Hamilton i Massa,naravno,ovo o srećiMcLewis je napisao/la:moram da komentiram alonsovu utrku, mnogi kazu da mu se poklopilo da ima srece, ima nesta i u tome ali ipak covijek je vozio utrku bez pogresaka i uvijek je bio tu da prvi uskoci kad drugome bude lose... stoga teska srca moram priznat ono sta vec odavno znam SVAKA CAST MAJSTORE ODLICNO VOZI!!!_dreamer_ je napisao/la:Ja zadnjih 6-7 krugova nisam ni mogao od nervoze da gledam, tek sam u snimci pogledao kako se to odvijalo do kraja... Nevjerovatno kako mu se sve poklopilo, no daleko je od titule jer situacija s motorima nije bas najbolja. Pored toga, i Webber je ipak opasnost s obzirom na brzinu Red Bulla.
No, fenomenalno je odvozio utrku, bez ijedne greske, a najvise me je impresioniralo to sto je toliko uspio da sacuva gume da je na kraju bio po 3 sekunde brzi od ostatka grid-a. A da se razumijemo, nije on imao sta da forsira, nego je jednostavno bio brzi. To je nesto sto ga krasi, sto mi se uvijek kod njega svidjalo, ta vozacka inteligencija koja neodoljivo podsjeca na Profesora Prost-a. Ne znam u kakvom su stanju bile Vettelove gume, no bio mu je jako blizu i iskreno mi je zao sto je onako ispao, jer vjerujem da bi ga Alonso ozibljno napao i mozda cak i obisao na stazi u zadnjim krugovima... Ovako uvijek ostaje ta prica da je sve njegova sreca itd. No, neka nje, neka ga prati jos neke 3 sedmice, a onda neka uzme godisnji do proljeca..