Vidilo se da je bio nabrijan,imao je sada vec solidnu "masinu",i uvjeren sam da bi bio na postolju.....ali eto
Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- IH!
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
Re: Lewis Hamilton
Zaista steta.
Vidilo se da je bio nabrijan,imao je sada vec solidnu "masinu",i uvjeren sam da bi bio na postolju.....ali eto
- King iCool
- Veteran

- Kontakt:
Dobro je Webber to na stratu napravil,prvo se u Rubensa zabil ko luđak a onda 100 metara dalje je Hamiltonu gumu zbušil. Čvrst je taj RB!
Zadnja izmjena: King iCool, dana/u 13 srp 2009, 13:03, ukupno mijenjano 1 put.
- luka vz
- Navijam za: Mclaren
Joj da malo čitaš vijesti ili gledaš komentare nakon utrke (njemački RTL to najbolje napravi) znao bi da on nije kriv za pucanje gume. I otkad je zabranjeno na startu zaletjeti se kao luđakXTRage je napisao/la:Sam je kriv za pucanje, zaletio se ko ludjak, kao da je krivina 50-100 metara dalje...

-
dmarijon
- Legenda

XTRage je napisao/la:Sam je kriv za pucanje, zaletio se ko ludjak, kao da je krivina 50-100 metara dalje...
šta, ako prebrzo uleti u zavoj, puknut će mu guma sama od sebe??
Samo neka se trkaju.
- Armanini
- Svjetski prvak

- Navijam za: Ferrari
imao je odlican start isto kao i oba ferraria, naravno poradi kersa.. normalno da ce se covjek zaletit kolko moze lol, stvar je u tome sto je webber bio na krivom mjestu u krivo vrijeme
naravno za njega super, samo sto je to problem gdje su takvi dugi startovi, bolidi bez kersa ispred ovih sa kersom i s*anje samo tako..
jedino sto je hamilton napravio onako malo gay po njegovu, sto je teturao lijevo desno po stazi, umjesto da odmah ode lijevo izvan staze..
jedino sto je hamilton napravio onako malo gay po njegovu, sto je teturao lijevo desno po stazi, umjesto da odmah ode lijevo izvan staze..
- XTRage
- Početnik

- Navijam za: Ferrari - Massa
Previse je htjeo odjednom, prebrzo na tom dijelu, ili normalno kocenje pa u travu ili jako pa se nadaj da te nece niko pokupiti...dmarijon je napisao/la:XTRage je napisao/la:Sam je kriv za pucanje, zaletio se ko ludjak, kao da je krivina 50-100 metara dalje...
- darky
- Profesionalni vozač

pa od kada ti gledaš F1?????????XTRage je napisao/la: Previse je htjeo odjednom, prebrzo na tom dijelu, ili normalno kocenje pa u travu ili jako pa se nadaj da te nece niko pokupiti...
Trebao si vidjeti sennu kad je u u prvom krugu startao kao 9 i na kraju 1. kruga bio na prvom mjestu...
Ovo što je hamilton radio je i bit F1 - utrkivanje i preticanje pod svaku cijenu, a ne samo raditi krugove po stazi što većina nažalost danas radi
Neki puta to uspije, ovaj put nije, ali ja uvijek volim gledati prave trkače za volanom.
- Schumy.d
- Legenda

Nažalost, to nam je Maxova borba dala...darky je napisao/la: Ovo što je hamilton radio je i bit F1 - utrkivanje i preticanje pod svaku cijenu, a ne samo raditi krugove po stazi što većina nažalost danas radi![]()
Neki puta to uspije, ovaj put nije, ali ja uvijek volim gledati prave trkače za volanom.
Mislim da je prije bilo ljepše za gledati formulu. Danas je pretjecanje postalo već i podvig... Sve ovisi obično o nečijoj greški ili jačini bolida.
Danas se puno taktizira i pokušava se pretjecati preko taktika.
- XTRage
- Početnik

Sa 9. na 1. do kraja kruga, kad, toga se ne sjecam 
Ako mislis na Donington, to je bilo sa cetvrtog...
- darky
- Profesionalni vozač

e ne sjećam se ni ja više (mislim da je bilo tako, ali možda se i varam)...XTRage je napisao/la:Sa 9. na 1. do kraja kruga, kad, toga se ne sjecam
no ima tu valjda neko ko voli povijest pa da isčupa najbolje startove u F1?
- XTRage
- Početnik

Na istoj utrci je Rubens dosao sa 12. na 4. do kraja kruga 
- Ferrari-BiH
- Veteran

Ne na kraju prvog zavojadarky je napisao/la:pa od kada ti gledaš F1?????????XTRage je napisao/la: Previse je htjeo odjednom, prebrzo na tom dijelu, ili normalno kocenje pa u travu ili jako pa se nadaj da te nece niko pokupiti...![]()
![]()
![]()
Trebao si vidjeti sennu kad je u u prvom krugu startao kao 9 i na kraju 1. kruga bio na prvom mjestu...
Ovo što je hamilton radio je i bit F1 - utrkivanje i preticanje pod svaku cijenu, a ne samo raditi krugove po stazi što većina nažalost danas radi![]()
Mislim da nema potrebe za poredjenjem sa Sennom, ali Hamilton je uradio sve cisto vozacki i po nagonu, ne volim ga i nisam njegov fan, ali priznajem da je jedan od rijetkih koji pokazuje taj vozacki nagon, kao morski pas kad namirise krv.
To sto je uradio u prvom zavoju, jos je negdje pokusao pa mu nije uspjelo, ne mogu se tacno sjetit gdje....
A puknuta guma je samo slucajnost, nema veze sa izletom van staze (naravno da je zbog nje izletio, ali nije ona pukla usljed izlaska)
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Dani
- Legenda

- Navijam za: Hamiltona
Samo kaj je razlika doći sa 12. na 4, i sa 4. na 1. valjda ti je to jasno.XTRage je napisao/la:Na istoj utrci je Rubens dosao sa 12. na 4. do kraja kruga
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Schumy.d
- Legenda

Ja i ne vidim razlike neke... Po meni je isto teško, pa i teže doći sa 12. mjesta na 4.Dani je napisao/la: Samo kaj je razlika doći sa 12. na 4, i sa 4. na 1. valjda ti je to jasno.![]()
Ne znam zašto umanjuješ to?
-
SRV
- Profesionalni vozač

Pa to je to, killer instinkt.Ferrari-BiH je napisao/la:Mislim da nema potrebe za poredjenjem sa Sennom, ali Hamilton je uradio sve cisto vozacki i po nagonu, ne volim ga i nisam njegov fan, ali priznajem da je jedan od rijetkih koji pokazuje taj vozacki nagon, kao morski pas kad namirise krv.
-
keexx
- Profesionalni vozač

- Navijam za: McLaren-Mercedes
- (McLaren)
malo mu je falilo, ali bice bolje u sljedecoj utrci, bar se nadam
- (McLaren)
Opet smo u vrhu ODLICNO sljedeca nam staza ogovara tako da se nadam da ce i tamo biti dobrih rezultata
- Scuderia
- Moderator

- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- Schumy.d
- Legenda

Odlična utrka za njega danas, svaka čast, bez greške.
- 130R
- Svjetski prvak

- Navijam za: sve i nikog
Ovo je odvozio stvarno dobro, iako sam ja priželjkivao da ga Kimi pređe, nije bilo nikakvih šansi za to. Čak je i preticao Webbera, u Mađarskoj je uvijek dobro kad netko uspije preticati. Pobjedu je definitivno zaslužio.

"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
- Toon
- Veteran

- Navijam za: mclaren
KERS, bez njega ne bi bilo pretjecanja no ajde da i on jednom nećemu posluži. Dobra vožnja no još uvijek postoje bolidi koji su bolji od Mclarena.130R je napisao/la:Ovo je odvozio stvarno dobro, iako sam ja priželjkivao da ga Kimi pređe, nije bilo nikakvih šansi za to. Čak je i preticao Webbera, u Mađarskoj je uvijek dobro kad netko uspije preticati. Pobjedu je definitivno zaslužio.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Robert Kubica
- Navijam za: Roberta Kubicu
- Kontakt:
- (McLaren)
Bilo ili ne pomoci od kersa covjek je donjeo prvu pobjedu ove godine i to treba cjeniti, jest da je pala u drugi plan zbog incidenta sa Massom ali pobjeda je pobjeda i to se mora proslaviti i podrzatiToon Army je napisao/la:KERS, bez njega ne bi bilo pretjecanja no ajde da i on jednom nećemu posluži. Dobra vožnja no još uvijek postoje bolidi koji su bolji od Mclarena.130R je napisao/la:Ovo je odvozio stvarno dobro, iako sam ja priželjkivao da ga Kimi pređe, nije bilo nikakvih šansi za to. Čak je i preticao Webbera, u Mađarskoj je uvijek dobro kad netko uspije preticati. Pobjedu je definitivno zaslužio.
- Buba
- Rezervni vozač

- Navijam za: Mclaren i Mercedes
toooo kraljuuu.....nije Mclaren toliko dobar koliko je Hamilton dobro odvozio...Mclaren sudite po Kovi,fali im jos 0,2 sekunde za RBR,mada i ovo je enorman napredak...Hamiltonu svaka cast
"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"