Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
kimi#1
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi MS

Re: Felipe Massa

Post Postao/la kimi#1 »

Massa budi jak i dokaži da si bolji od Alonsa!Nedaj da sponzori kao Santander odlučuju tko je prvi a tko drugi vozač...
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!
slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Vettel skida kapu Massi....
KLIK-njemacki !!!

Vettel skida kapu Massi, jer se Felipe vratio nakon one strasne ozljede... Najbolji dio....
Ein Comeback ist natürlich sehr, sehr schwierig. Ich habe großen Respekt vor dem, was er erreicht hat. Es ist sein erstes Rennen, bei dem er wieder dabei, und er steht in der ersten Reihe. Es ist gut, dass er wieder bei uns ist."
Prijevod

Povratak na stazu je jako tezak. Imam mnogo postovanja / respekta o tome sta je napravio. Ovo je njemu prva utrka, nakon sto se vratio ( nakon one ozljede) i sada je u prvom redu. Dobro je, imati ga opet.
slika
Lorenzo cro
Mlada nada
Mlada nada
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Lorenzo cro »

Malo sa zakašnjenjem, ali svaka čast Massi danas! Bolji i od Alonsa što je stvarno odličan rezultat. :thumbup:
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

kimi#1 je napisao/la:Massa budi jak i dokaži da si bolji od Alonsa!Nedaj da sponzori kao Santander odlučuju tko je prvi a tko drugi vozač...
muči tebe taj alonso ha?
Barry
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Barry »

sunseeker je napisao/la:
kimi#1 je napisao/la:Massa budi jak i dokaži da si bolji od Alonsa!Nedaj da sponzori kao Santander odlučuju tko je prvi a tko drugi vozač...
muči tebe taj alonso ha?
meni je alonso bass kul tip... zna mali ssta radi ha ja ..
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
Sida79
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la Sida79 »

super mi je ova postava ferrarija jer su oba jako jako simpatični. pogotovo alonso...
Sucker

Post Postao/la Sucker »

schuey je napisao/la:100 kn da je Massa na bržim gumama da vide kak budu u trci da Alonsu put napravi kroz trku da znaju kak će dalje ići s njegovim promjenama :badgrin:

1000 kn da su obojica na jednako brzim gumama! :badgrin: :biggrin:
The Chaser

Post Postao/la The Chaser »

Ajde Felipe! Možeš ti to!
Junački do prvog mjesta!!! :D
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

ja stvarno više ne znam šta massa još treba napraviti da bi ljudima dokazao da je vrhunski, top vozač. ?? još kada slušam ml. jergovića (uz dužno poštovanje) i njegove opaske kako massa nije u samom vrhu, ovo ono...
Samo neka se trkaju.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

dmarijon je napisao/la:ja stvarno više ne znam šta massa još treba napraviti da bi ljudima dokazao da je vrhunski, top vozač. ?? još kada slušam ml. jergovića (uz dužno poštovanje) i njegove opaske kako massa nije u samom vrhu, ovo ono...
Recimo, jedan naslov bi bio dovoljan. :D
GT-R
Početnik
Početnik
Navijam za: Schumacher i Massa

Post Postao/la GT-R »

Bravo Felipe, šteta mogao si pobijediti da te Alonso nije pretekao na početku, ali dobro, srećom završio si utrku i pridonijeo dvostruku pobjedu Ferrariju. Bravo majstore!
slika
Scuderia
Moderator
Moderator

Bravo Felipe. =D> Cestitke za drugo mjesto. =D>

Lijepo ga je ponovno vidjeti na vrhu. :) :thumbup:
GT-R je napisao/la:Bravo Felipe, šteta mogao si pobijediti da te Alonso nije pretekao na početku, ali dobro, srećom završio si utrku i pridonijeo dvostruku pobjedu Ferrariju. Bravo majstore!
Ako se ne varam, Felipe je isao zatvarati Hamiltona, pa je ostavio tocno toliko mjesta da ga Alonso moze proci. Nema veze, vratio se u velikom stilu. :)

EDIT. Ovo je njegov najbolji start za Ferrari. :)
slika
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Bravo majstore.Kakav povratak =D> =D> .Velicanstveno.Start sa prljave strane se osvetio.Da je uspio na startu odbraniti poziciju siguran sam da bi pobijedio.Ali i ovo je odlicno. =D>
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Scuderia
Moderator
Moderator

Felipe Massa je napisao/la:Bravo majstore.Kakav povratak =D> =D> .Velicanstveno.Start sa prljave strane se osvetio.Da je uspio na startu odbraniti poziciju siguran sam da bi pobijedio.Ali i ovo je odlicno. =D>
Naravno da je odlicno. Ja cak slavim, kao da je pobijedio. :)

Ako pogledamo unazad....

Australija 2007. (6 mjesto) - problemi u kvalifikacijama
Australija 2008. odustajanje- tehnicki problemi
Australija 2009. odustajanje-problemi

Mi navijaci imamo razloga za veliko slavlje. ;) :)
slika
Sida79
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la Sida79 »

dmarijon je napisao/la:ja stvarno više ne znam šta massa još treba napraviti da bi ljudima dokazao da je vrhunski, top vozač. ?? još kada slušam ml. jergovića (uz dužno poštovanje) i njegove opaske kako massa nije u samom vrhu, ovo ono...
jednostavno je... F1 je po tom pitanju jednaka kao 'real world'. trebaš se ponašati kao da si najbolji, najveći i da te nitko drugi nije vrijedan i sigurno će te tako i gledati... bezbroj puta provjereno. moraš biti baš baš teški teški teški antitalent da netko pregazi preko takve samouvjerenosti :D
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

I Massi čestitke, jučer odlične kvalifikacije i danas dobra trka. Kako je već spomenuto, pobijedio bi da se start odigrao drugačije... =D>
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Bravo Felipe baby!! :biggrin:
Lijepo je vidjeti ga ponovno u vrhu.
Scuderia
Moderator
Moderator

Felipe odusevljen drugim mjestom.
KLIK
slika
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Svaka cast Massa, vratiti se s drugim mjestom nakon one ozlijede je stvarno junacki podvig!
Sucker

Post Postao/la Sucker »

Upravo tako,Massa je ostavio svijesno prostor Alonsu na startu,da ovaj može proći jer su nažalost u istom timu. Siguran sam da mu Massa nebi ostavio trunčice prostora da jedan od njih ne vozi za Ferrari,samo se sjetite Barcelone i prvog zavja mislim da je bilo 2008 god.

A Jergović,dali tog čovijeka treba uopće slušati :?: #-o Poznata je stvar da više cijeni Alexa Yoonga nego Massu. Njegovo uzdizanje Alonsovog preticanja danas na startu je kao vršenje velike nužde. Alonso tako glatko prošao,tako je lijepo zaokrenuo volan u desnu stranu,tako je dobro postavio bolid s unutarnje strane,Massa će si zapamtit za ubuduće ovaj potez :roll: :lol:

Eh moj Mladene :nabijemte:
Schumy.d
Legenda
Legenda

Sucker je napisao/la: Upravo tako,Massa je ostavio svijesno prostor Alonsu na startu,da ovaj može proći jer su nažalost u istom timu. Siguran sam da mu Massa nebi ostavio trunčice prostora da jedan od njih ne vozi za Ferrari,samo se sjetite Barcelone i prvog zavja mislim da je bilo 2008 god.
:smijeh:
Konkurira za izjavu tjedna, a možda i mjeseca, vidjet ćemo.
Alonso je jednostavno uhvatio bolju putanju kroz prvi zavoj i samim time došao u prednost nad Massom. I sam Massa je to priznao.

Btw. isto tako koliko god Jergović pričao negativno o Massi, isto toliko ti s*reš po Alonsu. Pa kad ti ne možeš slušati Jergovića, onda zamisli kako je nama kad čitamo te tvoje postove. ;)
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Massa je izgubio utrku u prvome zavoju. Ušao je previše mlako. Inače dosta dobra utrka za njega, premda sumnjam da je zadovoljan onim komentarom iz boksa " čuvaj gume, čuvaj motor..."
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Ricxpa
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Ricxpa »

Dani je napisao/la:Massa je izgubio utrku u prvome zavoju. Ušao je previše mlako. Inače dosta dobra utrka za njega, premda sumnjam da je zadovoljan onim komentarom iz boksa " čuvaj gume, čuvaj motor..."
Da, trebao je isforsirati gume i motor i ne zavrsiti utrku, daj molim te. Pa sam si mogao primjetiti da su prakticki svi vozaci imali nekakav raspored u kojim trenutcima ce raditi pritisak a u kojim ne.
Sucker je napisao/la: Upravo tako,Massa je ostavio svijesno prostor Alonsu na startu,da ovaj može proći jer su nažalost u istom timu. Siguran sam da mu Massa nebi ostavio trunčice prostora da jedan od njih ne vozi za Ferrari,samo se sjetite Barcelone i prvog zavja mislim da je bilo 2008 god.
#-o

Slažem se, sada do kraja sezone na kvalifikacijama ce Massa bit bolji i onda ce morati na startu da propusta Alonsa :biggrin: #-o
Sucker

Post Postao/la Sucker »

Ricxpa je napisao/la:
Dani je napisao/la:Massa je izgubio utrku u prvome zavoju. Ušao je previše mlako. Inače dosta dobra utrka za njega, premda sumnjam da je zadovoljan onim komentarom iz boksa " čuvaj gume, čuvaj motor..."
Da, trebao je isforsirati gume i motor i ne zavrsiti utrku, daj molim te. Pa sam si mogao primjetiti da su prakticki svi vozaci imali nekakav raspored u kojim trenutcima ce raditi pritisak a u kojim ne.
#-o

Slažem se, sada do kraja sezone na kvalifikacijama ce Massa bit bolji i onda ce morati na startu da propusta Alonsa :biggrin: #-o

Vrlo vjerojatno,jer nikako drugačije nemre proć Massu. ;)
Ricxpa
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Ricxpa »

Sucker je napisao/la: Vrlo vjerojatno,jer nikako drugačije nemre proć Massu. ;)
M'da? Ti radis u Ferrariju pa znas iz prve ruke :biggrin:

Awgh, napokon jedan troll koji je saljivdjija :biggrin:
Odgovori