Pobijedili su jednu trku od tri. Manje bitno. Bodovni konti pokazuju pravo stanje - da su uvjerljivo najbolji.
Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
dmarijon
- Legenda

Re: Formula 1 team - McLaren
Ja se kao ne-navijač Mclarena uvijek više bojim Hamiltona
...
Pobijedili su jednu trku od tri. Manje bitno. Bodovni konti pokazuju pravo stanje - da su uvjerljivo najbolji.
Samo neka se trkaju.
- Slash
- Veteran

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: utrkivanje
Problemi za McLaren nakon FP2?
Nije im baš išlo, ni na tvrdim, ni na mekim, ni s punim, ni s praznim.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- King iCool
- Veteran

- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
I meni se čini tako. Mclaren nikad nije bio jako dobar na toj stazi ali srećom pa je tek petak, možda će sutra biti bolje.Slash je napisao/la:Problemi za McLaren nakon FP2?
- Caldor
- Profesionalni vozač

Pa na prvom su jako dobro izgledali, a Hamilton nije ni poboljšao vrijeme s prvog, tako da ja mislim da prostora ima.
- Slash
- Veteran

Da, al evo baš gledam long-runove, i RB i Lotus su brži, cca. u prosjeku 2,3 desetinke po krugu. Mercedes mrvicu slabiji, ali ne daleko. S tim što RB izgleda puno bolje i u kvalifikacijskom setupu, što se ne može reći za naše.Caldor je napisao/la:Pa na prvom su jako dobro izgledali, a Hamilton nije ni poboljšao vrijeme s prvog, tako da ja mislim da prostora ima.
No, da, tek je petak, vidjet ćemo kako će se sutra odvijati stvari.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Caldor
- Profesionalni vozač

Pa kaj se tiče usporedbe prvi-drugi trening za jedan brzi krug Rosberg je poboljšao vrijeme iz prvog za 1.4 sekunde. Vettel za 0.3 s, a Webber za 1.3 sekunde. Mislim da bi moglo ispasti da po ovome skrivaju brzinu
A opet mozda je to samo navijacko nadanje 
EDIT: Slash di gledaš vremena po krugovima?
EDIT: Slash di gledaš vremena po krugovima?
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.

1. slobodni treningCaldor je napisao/la: EDIT: Slash di gledaš vremena po krugovima?
2. slobodni trening
Da je MotoGP u pitanju, imali bi na uvid i vrijeme svakog sektora po krugu.

- Caldor
- Profesionalni vozač

Ma nije ovo zabrinjavajuće. Još uvijek porstoji mogucnosti da su imali vise goriva.
- Slash
- Veteran

Da, to je. Novak je rekao da McLaren uvijek do čepa radi te simulacije, dok ostali imaju malo manje.Caldor je napisao/la:Ma nije ovo zabrinjavajuće. Još uvijek porstoji mogucnosti da su imali vise goriva.
Ali, opet, Novak veli i da zavoj 9 prethodi zavoju broj 10, tako da mislim da treba uzet cum grano salis sve šta taj čovjek izvali.
- Caldor
- Profesionalni vozač

Pa čuj, koliko to god glupo zvucalo, u pravu jeSlash je napisao/la:Da, to je. Novak je rekao da McLaren uvijek do čepa radi te simulacije, dok ostali imaju malo manje.Caldor je napisao/la:Ma nije ovo zabrinjavajuće. Još uvijek porstoji mogucnosti da su imali vise goriva.
Ali, opet, Novak veli i da zavoj 9 prethodi zavoju broj 10, tako da mislim da treba uzet cum grano salis sve šta taj čovjek izvali.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.

Po ovim izjavama danas, izgleda da još nisu našli pravi balans bolida. A čini mi se da je to kod Buttona puno naglašenije. Nadam se da će se to do kvalidfikicaija sredit.

- Dani
- Legenda

- Navijam za: Hamiltona
Lewis Hamilton (McLaren) - 4th: "Looking after the tyres here is going to be a real challenge. The track surface is extremely hot, and the amount of energy that goes through the tyres under braking is incredible: the temperatures keep on rising until it feels just like driving on an ice-rink. Tyre degradation will be a big issue for everyone around here and the weekend will be all about who can look after the tyres the best. Wind direction also played a huge role today. On one lap, there'd be a headwind going into Turn Four, the next lap, it'd be a tailwind, then a crosswind. And that makes a big difference around the circuit. I think my fastest lap was set half an hour after Nico [Rosberg] set the fastest time of the session, and the wind was very different."
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- mrd
- Profesionalni vozač

- Slash
- Veteran

Da, al sad po q2 izgleda da su pilili naopakomrd je napisao/la:nisam gledao FP3, McLaren ipak iza Mercedesa i Red Bulla?
Ajmooooo Q3!!!!!
- Caldor
- Profesionalni vozač

Zamalo
Barem mi je drago da su navijači koji su govorili da staza ne odgovara McLarenu bili u rkivu. Sutra rasturamo 
- elder
- Svjetski prvak

- Navijam za: Lewis Hamilton
Sutra sigurno pobjedujemoCaldor je napisao/la:ZamaloBarem mi je drago da su navijači koji su govorili da staza ne odgovara McLarenu bili u rkivu. Sutra rasturamo
Darkness rises when silence dies
- McLewis
- Veteran

- Navijam za: McLaren i Mercedes
mislim da imamo vise guma nego vettel, ali budemo vidjeli, bit ce gusto, samo da lewis dobro krene a vettel kao u kiniCaldor je napisao/la:ZamaloBarem mi je drago da su navijači koji su govorili da staza ne odgovara McLarenu bili u rkivu. Sutra rasturamo
McLaren u <3
- Slash
- Veteran

Ne znam baš, RB je do sad uvijek bio gro jači u utrci, a Lewis obrnuto...
- King iCool
- Veteran

- Kontakt:
Nemamo. Stanje s gumama je identično samo što su bikovi u q1 išli na novim soft gumama van a mi 2 puta na novim gumama u q3.McLewis je napisao/la:mislim da imamo vise guma nego vettel, ali budemo vidjeli, bit ce gusto, samo da lewis dobro krene a vettel kao u kiniCaldor je napisao/la:ZamaloBarem mi je drago da su navijači koji su govorili da staza ne odgovara McLarenu bili u rkivu. Sutra rasturamo
- Cuky
- Moderator

- Navijam za: Ferrari
Kravitz je rekao da su i RB i McLaren u prvi pokušaj u Q3 izašli na već voženim gumamaKing iCool je napisao/la: a mi 2 puta na novim gumama u q3.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- King iCool
- Veteran

- Kontakt:
I to je moguće, nisam siguran. Učinilo mi se da je Ham imao nove gume kad ga je režiser prvi puta u q3 pokazao. Ali to možda niti neće biti tako važno jer bi u utrci prime mogle biti bolje,vidjet ćemo.damjan.cule je napisao/la:Kravitz je rekao da su i RB i McLaren u prvi pokušaj u Q3 izašli na već voženim gumamaKing iCool je napisao/la: a mi 2 puta na novim gumama u q3.
- elder
- Svjetski prvak

- Navijam za: Lewis Hamilton
damjan.cule je napisao/la:Kravitz je rekao da su i RB i McLaren u prvi pokušaj u Q3 izašli na već voženim gumamaKing iCool je napisao/la: a mi 2 puta na novim gumama u q3.

Darkness rises when silence dies
- McLewis
- Veteran

- Navijam za: McLaren i Mercedes
ali je vettel 2 puta koristio mekse u Q2 i jednom na tim rabjenim isao u Q3 sad, ako ce se vozat vise na meksima u prednosti smo, a ako na tvrdjim isti smo....King iCool je napisao/la:Nemamo. Stanje s gumama je identično samo što su bikovi u q1 išli na novim soft gumama van a mi 2 puta na novim gumama u q3.McLewis je napisao/la:mislim da imamo vise guma nego vettel, ali budemo vidjeli, bit ce gusto, samo da lewis dobro krene a vettel kao u kiniCaldor je napisao/la:ZamaloBarem mi je drago da su navijači koji su govorili da staza ne odgovara McLarenu bili u rkivu. Sutra rasturamo
McLaren u <3
-
hrcfaca (Lewis Hamilton)
- Navijam za: Nikoga
Neznam meni se ćini da smo bili na početku najači, a sad ko da su nas već dostigli neke momćadi.
Ono ćega je mene najviše strah je start jer i Lewis i Button startaju s prljavije strane.
Ono ćega je mene najviše strah je start jer i Lewis i Button startaju s prljavije strane.
Jednom McLaren uvijek McLaren!!!!!!!
-
SRV
- Profesionalni vozač

U utrci im sigurno nece biti dovoljna dva seta prime guma. Ici ce oni pored toga na jos jedan set meksih, ovdje ce gume vrlo kratko trajati...
Sigurno po 3 zaustavljanja u boksu.
Sigurno po 3 zaustavljanja u boksu.