Da, kužimo! Ali hvala na obavijesti.maminho_ je napisao/la:to je neko na photoshopu napravil i stavil na forum,i to ionak nije bolid za ovu sezonu

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Da, kužimo! Ali hvala na obavijesti.maminho_ je napisao/la:to je neko na photoshopu napravil i stavil na forum,i to ionak nije bolid za ovu sezonu
Ja bi sve dao da se vrate uspjesi iz navedenih godina a za boje... Pa ako ce one utjecat na uspjeh, ajmo i njih vratit...Magic Alonso je napisao/la:To je oduvijek tvrdio. Smatra da su najveci oni koji su osvojili 3 titule i više, njih se pamti vječno.Walter je napisao/la:Alonso neće napustit Formulu 1 dok ne osvoji treću titulu
http://www.velika-nagrada.hr/formula-1/ ... itule.html
Što se ove boje tiče, meni ok izgleda, ali sve bi dala da vrate one boje iz 2005./2006.
A i ja sam radije za uspjehe, nego za boje.tomidix je napisao/la: Ja bi sve dao da se vrate uspjesi iz navedenih godina a za boje... Pa ako ce one utjecat na uspjeh, ajmo i njih vratit...
Magic Alonso je napisao/la:A i ja sam radije za uspjehe, nego za boje.tomidix je napisao/la: Ja bi sve dao da se vrate uspjesi iz navedenih godina a za boje... Pa ako ce one utjecat na uspjeh, ajmo i njih vratit...
Mislim da je opće poznato zašto nisu više plavo žuti. Žuta je boja renaulta i kolko vidimo, ona je na bolidu. Plava boja je bila boja Mild sevena, zato je bolid imao i plave boje na sebi. Pošto mild seven nije više sponzor renaulta nego je to ING (boje ING-a je narančasta i bijela) zato je renault te boje kakve jeFelipe Massa je napisao/la:Renaul je trebao ostati u plavo zutom dizajnu
Točniji naslov bi bio da je avion s kojim je on trebao letiti doživio bliski susret sa zidom
Ak si gledal pocetak sezone, onda se moglo jasno vidjeti da je Alonso bil prvi vozac i Hamilton ga je moral propustati... Ali je Hamiltonu toga bilo dosta i odlucil je da ide cak protiv odredbi momcadi, kaj ga je moglo kostati izbacivanjem iz momcadi. Jedino kaj ga je sef momcadi (Ron Dennis) obozaval, i zbog toga mu je dal priliku da se natjece s Alonsom... Inace da je bil u nekoj drugoj momcadi, vjerojatno bi ga izbacili... Hamilton nije glup, vec je jako inteligentan kaj se toga tice jer je iskoristil to kaj ga Dennis obozava...maminho_ je napisao/la:neznam po cemu je to hamilton sredil alonsa,alonso se sam boril protiv cijelog mclarena,i mislim,zapravo sam siguran da alonso vozi sa vettelom da bi bila puno drukcija prica.skompali bi se odma i bili bi kompici.i to iz razloga sto vettel nije ***** kao hamilton
Ovo sve stoji, ali sumnjam da će Alonso u Renaultu osvojiti još koji naslov prvaka, a on to želi.zagor je napisao/la: Alonso je kompletan (danas vrlo vjerojatno najkompletniji) vozac, on je vozac koji moze poboljsati momcad, svojim radom skupa s momcadi... Ali on se nesmije osjecati ugrozeno, mora biti 1. vozac... A mislim da bi ga Vettel ugorzil... Svaki covjek ima mana, on ih ima malo kaj se tice F1, manje nego drugi, al to mu je velika mana, njegov temperament... Mislim da si on i Renault najvise pasu i cim mi neko spomene Alonsa, meni je odma asocijacija Renault... Neznam, meni su ko stvoreni jedan za drugog... I funkcioniraju skupa, kaj je najvaznije!
Ako bude bio u mogucnosti, tj. ako auto bude valjao kako treba............ mislim da ne moram nista govorit vise.Magic Alonso je napisao/la:
![]()
Nadam se da ne mlati praznu slamu!
Prijevod: " Alonso bi trebao sjediti u Ferrariju"Ecclestone: "Alonso sollte im Ferrari sitzen"