Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Dani
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Hamiltona

Re: Formula 1 team - McLaren

Post Postao/la Dani »

Cuky je napisao/la:Izgleda da McLaren testira stepenicu na nosu
Slika
Mislim da nije. Izgleda mi kao ono koje koriste od >Barcelone samo što ovdje zbog svijetla drugačije izgleda.

slika
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

ovaj na mojoj slici je sa stepenicom. Ali nije vožen jer nema smisla testirati po kiši kad ni ne voze kao inače. Nebi znali jesu li dobitci/gubitci zbog novog dijela ili zbog vremena
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
tofa
Navijam za: McLaren

Post Postao/la tofa »

šta je bilo sa Button-om ?
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Koliko sam ja vidio, imao je na 2. prolazu 2 sec bolje vrijeme od 17. al zbog žute zastave u zadnjem sektoru morao je usporiti, nažalost čista nesreća :|
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
tofa

Post Postao/la tofa »

šta se uopće događa sa mclarenom
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Ne kužim. Sa full wetsima je Lew najbrži a na Interima s*anje...
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

King iCool je napisao/la:Ne kužim. Sa full wetsima je Lew najbrži a na Interima s*anje...
sad citam na mclarenovoj stranici, jednostavno nije bilo gripa u intersicama. Na full wet skoro sekundu brzi od svih, a na inter sporiji skoro sec. Nema se tu srece
Darkness rises when silence dies
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

I da stvar bude lošija Maldonado starta ispred Lewisa...Ajooj...
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Domi je napisao/la:Koliko sam ja vidio, imao je na 2. prolazu 2 sec bolje vrijeme od 17. al zbog žute zastave u zadnjem sektoru morao je usporiti, nažalost čista nesreća :|
Nije on zbog žute zastave izgubio nego zbog potopa u zadnja 2 zavoja. Neznam tko je točno nekih pola minute-minutu prije njega imao 1,5 sekundi zeleno (dakle brže) vrijeme na 2. prolazu pa na kraju nije ni svoje vrijeme popravio, a žute zastave još nije bilo.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
senamozart
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: F1 McLaren Team

Post Postao/la senamozart »

hm,da što se događa sa mclarenom.
još prije 3 i pol mjeseca bili su vodeća momčad,najbrži na gridu,testiranjima,sve je lijepo počelo u australiji sa pol position lewisa i pobjedom buttona.bljeskovi su bili u španjolskoj,lijepa vožnja u kanadi da bi sve nekako na prošloj utrci krenulo nizbrdo kao i danas katastrofa.
ferrari je napredovao,red bull i dalje se poboljšava kao i lotus (nemaju za sad sreče) a vidite schumachera.
naši kao da su stali em button nema gripa,lewisa svako malo shebu u boxu (koji paradoks da smo najbrži u povijesti F-1 glede zaustavljanja),pa onda neke kazne,button se traži i na kraju maldonado traži lewisa (joj sutra je do njega na startnom gridu).
ne znam,nikad nisam gubio niti ću ikad gubiti povjerenje u mclaren za kojeg navijam ali situacija im nije bajna a budućnost se ne nadzire u pozitivnom smislu.
možda stvari gledam malo pesimistično ali ne vidim trenutno optimizam.
možda me sutra koji od njih dvojice razuvjeri.teško ali nadati se.....
sory na ovakvom postu ali moram malo svoje frustracije liječiti negdje..... :( :( :(
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Ono što sam našao na netu govori o zabrani podnice nakon Kine. Navodno je bila previše savitljiva.
A za sutra očekujem odličnu utrku. Brzina je tu. Primjetio sam kako je Lewis nakon što je izašao iz bolida rukom pipao koliko su tople gume na bolidima Alonsa i Webbera i siguran sam da tu leži problem. Samo 1.3 sekunde razlike je premalo da bi odavalo pravu brzinu. majstori su ga držali u boksu dok su ferrariji zagrijavali intere. Uh jedva čekam start.

slika
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

slika

McLaren MP4-27 - new front wing
07 July 2012

McLaren have brought a new front wing with them to Silverstone. Unlike on the older version (inset), the second flap has been divided in two (1). The inner section is adjustable, whilst the outer section is fixed to better direct the air in front of the tyres. Also new is the mechanism (2) controlling the wing's angle of incidence, which connects the second flap with the main plane. Only Hamilton ran the new wing on Friday, as there was only one available, but a second was delivered on Saturday for Button. Both men opted to use it for qualifying and the race.
Link
slikaslikaslika
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Hamilton i mclaren pit wall je napravil istu gresku kao i ferrari u prvom djelu q2 izasli su na krivim gumama na pocetku i ocigledano je da je instalacijski krug + 1 krug igrali ulogu. Ali me zabrinjava martinova izjava posle da neznaju zasto nisu uspjeli dovesti gume u optimalno podrucje rada i izjava da im ne pasu inter gume a da su na full wet i dry jako brzi. Kak mozes biti brz na dry i full wet a na inter bas ne. neznam. Ali sutra ocekujem spektakal od lewisa. Nadam se trci koja bude na full wet gumama, i reprizi 2008. Bez uvrede prema ferrarijevim i navijacima michaela schumachera ali u situciji kakva je bila u q2 i na pocetku i na kraju nemate sanse. Lewis sutra pobjeduje ak sve prode dobro na startu jer je ispred nas narkic :)
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Dani je napisao/la:Ono što sam našao na netu govori o zabrani podnice nakon Kine. Navodno je bila previše savitljiva.
A za sutra očekujem odličnu utrku. Brzina je tu. Primjetio sam kako je Lewis nakon što je izašao iz bolida rukom pipao koliko su tople gume na bolidima Alonsa i Webbera i siguran sam da tu leži problem. Samo 1.3 sekunde razlike je premalo da bi odavalo pravu brzinu. majstori su ga držali u boksu dok su ferrariji zagrijavali intere. Uh jedva čekam start.
Ali i u Q1 je stvar bila ista na intermedijima kad su doslovno svi vozili i opet su Ferr i RB bili brzi
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

To je q1, dovoljno je da prođeš. Možda je do setupa, možda sporije zagrijavaju gume, tko će ga znati.

slika
tofa

Post Postao/la tofa »

što je, je ,ali ne radi dobro taj auto! sitnica zezne tu, sitnica tamo u svakoj utrci i ode prvenstvo ali ne na našu stranu! gospoda se busaju prsa sa najbržim pit-stopom,to definitivno nam neće donjeti naslov prvaka ,ali najbrži bolid hoće! sve ovo pišem prije utrke s nadom da će se nešto promijeniti jel mi je mučno gledati Button-a na začelju i Lewisa kako ne može napraviti ništa.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Ovo ne izgleda uopce dobro, sporo smo :(
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

WE ARE SUCKS!!!!!!!!! ako podhitno ne popravimo radikalno bolid, ode ova sezona, a ni pocetnu prednost u sezoni nismo iskoristili.... ferrari kasnio 1,5 sec u pocetku a gle sad ovo.....
McLaren u <3
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Ovo je nevjerojatno izgubili budemo i 7 poziciju uzas, sporiji smo po sec samo u drugom sektoru da ne velim da kasnimo najmanje po sec za ljudima ispred nas.
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Kakva katastrofa. Prvo imamo najbrži auto i sje***mo si sve bodove u boksovima. Onda smo najbrži u boksovima, ali imamo kantu od auta. Super.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

Ja sam se nakon danas pomirio da mi do naslova ove godine necemo doci...
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Caldor je napisao/la:Ja sam se nakon danas pomirio da mi do naslova ove godine necemo doci...
ja sam blizu toga.... cekam jos par utrka da vidim da je ovaj bolid stvarno koma....
McLaren u <3
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Sa ovakvim autom imali budemo srecu ak nemo konstruktorski zavrsili iz svih mercedesa, ferrarija, red bull i lotusa
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Užas. I ja se priklanjam onima koji su tvrdili da treba maknuti Sama Michaela. Od kada je on u ekipi mi gubimo korak, a ne da ga dobivamo.

slika
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Ako smijem napisat ;) , očigledno je da se McLaren malo "pogubio", na početku sezone su imali najbolji bolid ali loš box i očigledno da su morali prije svega da se bave riješavanjem tog problema, kada su riješili taj problem, imaju najbrži box, počeo se javljati problem u razvoju bolida, mislim da sada imaju problem kako razviti bolid dalje, tako da su počeli da i oni podižu nos bolida, mislim da sam negdje vidio sliku na Silverstone gdje su imali stepenicu u na nosu bolida, takođe imaju problem i sa setupom bolida, jednostavno ne poznaju najbolje bolid, govorili su da ne očekuju puno od Valencije, a onda oba McLarena uđu u Q3 bez problema, i Hamilton bude drugi u kvalifikacijama sa samo 0.3s iza dominantnog Vettela , imao je problema sa tempom u utrci to stoji. Za Silverstone su najavljivali da im treba odgovarati da su odlični u brzim zavojima i ako bude suho da će biti dobri, bilo je suho i vidimo kako su prošli.
Ja očekuje od McLaren da posloži svoje redove do Mađarske i očekujem dobar nastup McLarena u Mađarskoj a možda već i u Njemačkoj.
Odgovori