Kimi Raikkonen [#7]

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Re: Kimi Raikkonen

Post Postao/la Scuderia »

Malo prije procitao: I Kimi se nada da ce u Maleziji biti bolje, da bi im trebala ta staza vise odgovarati nego Australija.
Usput govori da auto i nije tako los, te kad krene, da ce onda doci i rezultati.
Za KERS je rekao da kada je sve u redu, onda ga koristi,da je dosta koristan kada se brani pozicija.
slika
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

sp33d je napisao/la:kimiju svaka čast, al iskreno, ja bi najviše volio da u ferrari dođe fernando alonso, jer njega najviše cijenim od svih trenutnih vozača, a i on je taj koji je jedini parirao dotad nedodirljivom schumiju.

m. schumacher je došao u ferrari sa dva naslova prvaka u beneton-renaultu, pa bi bilo zgodno kad bi alonso također prešao u ferrari, pa nek se povijest ponovi. hehehe :)
To bi i ja iskreno volio, ovako ''trune'' u slabasnom Renaultu
ivan šimić
Navijam za: kimi raikkonen

Post Postao/la ivan šimić »

kimi je najbolji vozač formule 1 na svijetu,ali neke stvari se nisu dobro posložile ove sezone,no nadajmo se da će kimijeva vozačka sposobnost sve to nadoknaditi i sve će bit uredu
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

ivan šimić je napisao/la:kimi je najbolji vozač formule 1 na svijetu,ali neke stvari se nisu dobro posložile ove sezone,no nadajmo se da će kimijeva vozačka sposobnost sve to nadoknaditi i sve će bit uredu
Bili,kolega,bil prije 4-5god.,ali danas ga i Massa dere...
jaki
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la jaki »

King iCool je napisao/la:
ivan šimić je napisao/la:kimi je najbolji vozač formule 1 na svijetu,ali neke stvari se nisu dobro posložile ove sezone,no nadajmo se da će kimijeva vozačka sposobnost sve to nadoknaditi i sve će bit uredu
Bili,kolega,bil prije 4-5god.,ali danas ga i Massa dere...
Do prije 3 godine je to bio Schumacher, a sada.........
A Senna fan
Navijam za: Kimmi

Post Postao/la A Senna fan »

Scuderia je napisao/la:Malo prije procitao: I Kimi se nada da ce u Maleziji biti bolje, da bi im trebala ta staza vise odgovarati nego Australija.
Usput govori da auto i nije tako los, te kad krene, da ce onda doci i rezultati.
Za KERS je rekao da kada je sve u redu, onda ga koristi,da je dosta koristan kada se brani pozicija.
Pa da KERS je u redu, samo što je Kimmiju umalo zapalio bolid.
Ja osobno mislim da je još prerano za KERS sustav.

A da je Kimmi iznadprosjećan vozač, to potpisujem,...
Veži konja gdje ti Aga kaže, pa makar konj i krepao !!!
ivan599
Početnik
Početnik
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la ivan599 »

hehe ma mogu svi vozaci dubit na glavi ali našeg Kimija nema niko. Svi u nekoj strci a ovaj lijepo lizucka sladolet, s limenkom coca cole u ruci i smajlicem ko da je pobijedio u utrci :D
S konbinacija robe je ono idemo na plažu :D
slika
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Hehehehhe... Kimi je car :D... Svaka cast na potezu Kimi... Kad su vec sjebali s gumama onda da barem iskoristi i pojede sladoled umjesto da dubi na glavi...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

tomidix je napisao/la:Hehehehhe... Kimi je car :D... Svaka cast na potezu Kimi... Kad su vec sjebali s gumama onda da barem iskoristi i pojede sladoled umjesto da dubi na glavi...
A pa šta bi trebao, sjesti i plakati 3 dana i zbog šoka ne jesti 5 dana?? :roll:
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

kolko sam vidio bio je jedini kojem puca dal ce se nastavit utrka ili ne...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
ivan599
Početnik
Početnik
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la ivan599 »

Takav moraš bit isto ko i Schumacher moraš bit drukciji inace dobiješ srednje prosjecnog vozaca.
Ovaj doslovce uživa u životu i utrke su mu ono ajmo se malo vozit :D
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

tomidix je napisao/la:kolko sam vidio bio je jedini kojem puca dal ce se nastavit utrka ili ne...
Možda zato jer je bio 14. i nema šanse za ući u bodove?? ;)
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Schumy.d je napisao/la:
tomidix je napisao/la:kolko sam vidio bio je jedini kojem puca dal ce se nastavit utrka ili ne...
Možda zato jer je bio 14. i nema šanse za ući u bodove?? ;)
Logicno je i bilo..Da se nastavila utrka vozilo bi se pod safety car-om tako da bi bilo nelogicno cekati start..Mogao se boriti za postolje da nisu zajebali sa gumama..ali sta ces...onako je ispao gospodin.Raspremio se,uzeo sladoled i Coca Colu i ladno prosetao dok su oni na gridu cekali hoce li ili nece biti utrke...CAR!!!
FORZA FERRARI!!!
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

Odlično pretjecanje Kimija nad Alonsom, ali ostatak je katastrofa... no dobro, sad je lako biti general, da je kiša počela ranije sad bi ovdje pjevali ode o Kimiju, jbga...
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Ne znam zasto su ti njegovi potezi vama takvi da ga nazivate carem,ne kontam,da je to uradio
neko drugi cisto sumnjam da bi ga nazvali carem,nidje veze...
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Čovjek je mrtav ladan, pošto su mu trku upropastili sa katastrofalnom taktikom on je odlučio popiti hladnu Coca colu i pojesti sladoled.Tako i treba.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

edo je napisao/la:Ne znam zasto su ti njegovi potezi vama takvi da ga nazivate carem,ne kontam,da je to uradio
A pa čovječe, bio je zadnji, kiša je padala u potocima i šta bi on trebao napraviti, sjesti i plakati??
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

edo je napisao/la:Ne znam zasto su ti njegovi potezi vama takvi da ga nazivate carem,ne kontam,da je to uradio
Ne bi ga nazvao carem, ali ono sto je napravio danas, to je bilo uredu. Covjek je mogao biti dosta visoko, skupiti prve bodove za sebe i team, a oni ga propisno ***
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Schumy.d je napisao/la:
A pa čovječe, bio je zadnji, kiša je padala u potocima i šta bi on trebao napraviti, sjesti i plakati??
A jbg mozda je mogao cekati da se "pokrkaju" u prvom zavoju....mislim da je pametno sto je ustao iz bolida, shvatio je i on da od nastavka nema nista.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

Smirite malo strasti, Kimi je odustao zbog problema s KERS-om :!:
I da je htio, nije mogao nastaviti!
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
-Bobi-
Navijam za: Fer Play

Post Postao/la -Bobi- »

Kimi Raikkonen...
Mozda cu naici na kritike od nekih clanova na forumu, ali mislim da treba prihvatiti istinu.
Kimi je svoje odradio u F1 i mislim da treba ostaviti covjeka da se mirno penzionira.
Puno je pametnije pratiti sta rade novi decki u F1 i zivjeti u sadasnji moment, uzivati u ljepim utrkama, nego se naprezati stim gdje je Kimi na stazi.
Citam komentare, zasnivane na "staru slavu" kako je kimi "car" radi "carskih stvari" i slicno, mislim da takvi komentari ne drze vodu vec odavno.
Neznam vec ko ce ga zamjeniti u Ferrariju, mozda vec iduce sezone, a mozda ce jos koju sezonu defilirati stazom... to je to, jednim reci - istina.
Chaotic
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la Chaotic »

Nakon utrke poput današnje Kimi mirno šeta boksom i liže sladoled. :biggrin:

Upravo zbog takvih stvari i navijam za njega.
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Chaotic je napisao/la:Nakon utrke poput današnje Kimi mirno šeta boksom i liže sladoled. :biggrin:

fascinantan je čovjek,flegma do krjaa,sladoled i gleda kišu kako pada :D jadni Webber skače okolo i nagovara vozače da neidu vozit dalje a ovaj je već sam odusto :D :D :D
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

schuey je napisao/la:
Chaotic je napisao/la:Nakon utrke poput današnje Kimi mirno šeta boksom i liže sladoled. :biggrin:

fascinantan je čovjek,flegma do krjaa,sladoled i gleda kišu kako pada :D jadni Webber skače okolo i nagovara vozače da neidu vozit dalje a ovaj je već sam odusto :D :D :D
Pa dobro..Weber je predsjednik GPDA,dok Raikkonen nije clan iste udruge.Hamilton i Raikkonen su do ove sezone nisu bili clanovi GPDA,medjutim ove sezone je Hamilton usao u udrugu tako da je jedino Raikkonen ostao da nije clan GPDA.

Kimi je sto se tice trke odradio dobar posao,kao vozac dok je tim sjebao sve sto je napravio.Stigao je do 5 pozicije,napravio 8.5 sec prednosti nad Alonsom(poslije pretjecanja) u 5 krugova i da nije pocela kisa zavrsio bi na toj poziciji ili eventualno 6.Znaci osvojio bi 4 boda sto bi bilo odlicno,ali tu su se nasli "stratezi" i sve unistili.Massa sto se tice same trke nije pokazao nista.Ali bio je tezak sto mu se moze uzeti u obzir.Po kisi se samo trudio ostati na stazi i nista vise.
Kimi uopste nije nezainteresiran.Danas je ok vozio i mislim da je ove sezone vise nabrijan nego prosle.
Najgore je od svega sto su se na obe trke ,i u Australiji i u Maleziji,mogli osvojiti bodovi ladno,ali Ferrari ima na kontu nula bodova.
A sto se tice KERS-a,to je druga prica.U uslovima u kojima ima bolida bez i sa KERS-om ovo je cisto sranje jer ocito veliku prednost kroz zavoje imaju bolidi bez KERS-a.Kimi je bio najbrzi vozac sa KERS-om danas,gledajuci vremena prije kise.Inace Ferrari je najbrzi bolid od bolida opremljenih KERS-om i bez doubledecker difuzora.
FORZA FERRARI!!!
Slaven Oprosti

Post Postao/la Slaven Oprosti »

ivan599 je napisao/la:hehe ma mogu svi vozaci dubit na glavi ali našeg Kimija nema niko. Svi u nekoj strci a ovaj lijepo lizucka sladolet, s limenkom coca cole u ruci i smajlicem ko da je pobijedio u utrci :D
S konbinacija robe je ono idemo na plažu :D
Hehe, play of the day:
slika
A ovaj mu iza šapće: "Kamera snima, ostavi to pivo i hvataj Colu" :biggrin:
"If you don't come walking back to the pits every once in a while holding a steering wheel in your hands, you're not trying hard enough"- Mario Andretti
slika
Odgovori