zaboravljas na cinjenicu fernando is faster than you......Caldor je napisao/la:Jesi siguran da ne može gore? A da naprimjer u bespotrebnom branjenju izbaci sebe i Alonsa iz utrke?Toon je napisao/la:...realan? normalo da jesi gori od prva dva puta teško da može biti...znači što god mu se desilo vjerojatan je korak naprijed...dmarijon je napisao/la:MA dok mi sada tu čavrljamo, Massa od jutra do mraka grize na simulatoru. Očekujem solidan rezultat u Kini. Da li sam realan?
Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- McLewis
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren i Mercedes
Re: Felipe Massa
McLaren u <3
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Rubens Barrichello says Felipe Massa needs to 'relax' to get out of his Formula 1 slump:
Felipe Massa will get himself back to his best in Formula 1 if he learns to relax and rediscovers the joy of being a racing driver.
That is the view of his friend and compatriot Rubens Barrichello, who believes that the key to Massa lifting himself out of the difficult situation he is in at the moment is in sorting out his mental attitude.
In an exclusive interview with Brazilian sports website Globoesporte.com, F1 driver turned IndyCar racer Barrichello says that getting in the right frame of mind was key to helping him out of problems in the past too.
"It isn't a speed problem, it's something that he has to solve himself," explained Barrichello. "He has to close his eyes, enjoy himself and remember that he is doing this because he likes it.
"All of the times when I lost myself a little bit, I had forgotten that and reminded myself that I am doing this because I like it too. So [as drivers], we have to relax - and then we can improve. It's just a moment, and every moment in Formula 1 is a cycle of life."
Barrichello concedes, however, that Massa's plight is not helped by the fact that team-mate Fernando Alonso is so adored at Ferrari - especially now that he has taken a surprise lead in the world championship after his victory in Malaysia.
"Certainly, Ferrari has a love for Alonso, because he is one of the best, if not the best, in F1," said Barrichello. "So, Felipe has a tough hurdle to overcome."
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Ferrari4ever
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa
Stari ima prav , a zna on kako je biti 2. to je sigurno ...lipo je pročitat ovakva razmišljanja možda bi nam svima ovo dobro došlo koji god posao radili : " He has to close his eyes, enjoy himself and remember that he is doing this because he likes it. " e onda bi vidli Massu 2008 moram se složit sa Rubijem
... Forza Massa ...
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
da bi vidjeli massu kao sta je bio 2008. mora imat perfektan bolid kao sto je imao 2008. ...Ferrari4ever je napisao/la:Stari ima prav , a zna on kako je biti 2. to je sigurno ...lipo je pročitat ovakva razmišljanja možda bi nam svima ovo dobro došlo koji god posao radili : " He has to close his eyes, enjoy himself and remember that he is doing this because he likes it. " e onda bi vidli Massu 2008 moram se složit sa Rubijem
McLaren u <3
-
- Navijam za: Fernando Alonso
Jesi siguran da ne može gore? A da naprimjer u bespotrebnom branjenju izbaci sebe i Alonsa iz utrke?
[/quote]
zaboravljas na cinjenicu fernando is faster than you......[/quote]
koliko puta u dvje godine ? Masse trjeba odlican auto , onda i on bude dobar..

zaboravljas na cinjenicu fernando is faster than you......[/quote]
koliko puta u dvje godine ? Masse trjeba odlican auto , onda i on bude dobar..

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
U kanti od bolida, on u nikakvoj formi, a starta mjesto iza Vettela u RBR koji se nije bunio ("I think overall we can be quite happy") na bolid. 3 desetinke sporiji od Fernanda "izvlači 110% iz bolida" Alonsa u Q2. Može li se reč da nije bio loš danas?

- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
potpuno se slažem. On nije u formi, cijeli vikend nije zadovoljan bolidom i završi malo iza Vettela koji je zadovoljan...ili je netko lud ili je Massa napravio čudo...u svakom slučaju, ima od mene prvi + u ovoj sezoni
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
Dobar je bio danas, mora se priznat, nadam se da ce sutra uspijeti zavrsiti u bodovima

-
- Legenda
Uglavnom i nije bio toliko loš na pole-ovima, tj. u jednom brzom krugu. Najveći problem mu je zadnjih godinu i pol konstanta kroz utrku. Grozno frustrira gledati ga kako poziciju po poziciju klizi dole... Nadam se da će se to (sutra) promijeniti!
Samo neka se trkaju.
- _dreamer_
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Dobar je bio danas, nema sta. Pitanje je samo kako ce mu ici sutra tyre management...
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Danas je bio ok.
Bez greske, start dobar kao i uvijek, malo jos fali, i eto ga u bodovima.

- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Kad već pišeš na engleskom onda se pobrini da ta rečenica ima smisla.spacedoc je napisao/la:much better but still have to do
Avanti FER, Avanti!!!
-
- Legenda
Da, bio je solidan, s različitom taktikom. Zabrinjava 18. mjestu u poretku vozača, ali i ja vjerujem da će brzo početi skupljati bodove.Scuderia je napisao/la:Danas je bio ok.
Samo neka se trkaju.
-
- Veteran
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Evo, za sedam dana dolazi "njegova" staza, tu vidim sansu za prve bodove.dmarijon je napisao/la: Da, bio je solidan, s različitom taktikom. Zabrinjava 18. mjestu u poretku vozača, ali i ja vjerujem da će brzo početi skupljati bodove.

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Rano je još za to da Massa osvoji prve bodove u utrci trebat će još vremena i utrka za to, jedino ako se ne dogode neki sudari na vrhi, SC itd.Scuderia je napisao/la:Evo, za sedam dana dolazi "njegova" staza, tu vidim sansu za prve bodove.dmarijon je napisao/la: Da, bio je solidan, s različitom taktikom. Zabrinjava 18. mjestu u poretku vozača, ali i ja vjerujem da će brzo početi skupljati bodove.
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Vozio je hrabru utrku, dao vjerovatno maksimum koji je mogau u tom trenutku, međutim na drugačijoj strategiji i s autom koji ima nije se isplatilo... nadam se da bu uhvatio nešto za tjedan dana..
Michael is faster than you!!
-
- Legenda
Bojim se da ne... jer kako je i Alonso rekao: Bahrein Ferrariju još manje odgovara od Kine.
Samo neka se trkaju.
- Ferrari4ever
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa
Ne mogu reć da sam oduševljena , iako prva polovina utrke je bila iznenađujuće dobra i nije se činilo da će tako loše odradit kraj , ne znam šta se dogodi drugu plovicu utrke kao da izgubi brzinu ...jeli ostane bez guma , ili možda njegova koncentracija padne ...moj dragi tvrdi da od kako se vratio u f1 ( nakon nesreće ) to više nije stari Massa i da mu jednostavno pada koncentracija ...neznam
... Forza Massa ...
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Bio je na 2 stop-a, i dok su gume radile držao se sasvim dobro, no problem je bio kaj su vozači od 2. pa do 12. mjesta bili praktički jedan iza drugog i vidjelo se sredinom utrke da je na pogrešnoj strategiji jer su ostali bili jednostavno preblizu jedan drugome da bi uspio iskoristiti odlazak manje u box, a i sam bolid nije imao brzine.
šteta
šteta
Michael is faster than you!!
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
prije ovo drugo, da bolid nije imao brzine (a ni sam massa zajedno s njim), jer grosjean, senna i maldonado su isto bili na strategii 2 odlaska, pa su završili 6.,7.,8.. Po mom mišljenju ferrari je trenutno sporiji bolid od lotusa i williamsa.

-
- Veteran
Jadan Smedley mislio da ce Massi uspjeti uci u Q3 kad ono tek za koje 13-14 mjesto..bilo je lijepo vidjeti šaku al eto opet nije bilo dovoljno ...
Alonsista hasta la muerte..
-
- Legenda
Ne vjerujem u to. Ako sam ja zaključio da mu to vrijeme vjerojatno nije dovoljno za Q3, sigurno je i on. Mislim da je samo bio zadovoljan što je Massa spustio ispod 1.34,00
Samo neka se trkaju.
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Ili jer je u tom trenutku bio malo brži od Alonsa...