arriving geneva hotel,a guy says: Welcome Mr. Hamilton. I: "I'm Mr. Rosberg, but no worries we look similar so its easy to get us mixed up!"

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
arriving geneva hotel,a guy says: Welcome Mr. Hamilton. I: "I'm Mr. Rosberg, but no worries we look similar so its easy to get us mixed up!"
i još je đubre odvezao najbrži krugCuky je napisao/la:mene je naljutio jer mi je na castrol predictu uzeo bodove na poleu pošto sam Hamiltona stavio kao osvajača polea. Srećom, u utrci se suzdržao i završio gdje je trebao
to nama izgleda lako ali zbog otvorenog DRS-a i u tom trenutku većeg top speeda vjerojatno ni točka kočenja nije ista po mome. Ako voze iste bolide s istim kočnicama a jedan rastegne 20kmh više to znači da mora par metara ranije kočit da bi usporio do apexa jednako kao sporiji bolid, pretpostavljam da je nico u tom trenutku zbog želje za prolaskom kočio još kasnije nego što je morao pa zbog toga ušao duboko u zavoj fulajući apex, Hamilton je to odmah iskoristio. Mislim da se i Ricciardu desilo isto u napadu na McL ili Williams da je otišao toliko napred na kočenju da je napustio stazu al nije mu za zamjerit jer još je na praksidmarijon je napisao/la:Nijedan post na temi Rosberg.
I dalje sam malo ljut na ovog tipa.Trebao je dobiti. Istina je da je malo kasnio na srednjem zavojitom djelu. NA rtavnici je s drsom bio 20 na sat brži. I svaki put kao da se očito zeznuo što je Hamija PREVIŠE prestigao. Projuri kraj njega i ful kasnije koči. Ovaj klasično, namjerno malo ranije koči i brže izaže iz zavoja. Svaki put mi se činilo da je Nico samo trebao kočiti tako da se PORAVNA s Hamiltonom, možda da bude metar ispred ne više. I to bi bilo to!
Da, ali vjerojatno je baš ovo ključno: "... zbog želje za prolaskom kočio još kasnije "Ćale od Lewisa je napisao/la:to nama izgleda lako ali zbog otvorenog DRS-a i u tom trenutku većeg top speeda vjerojatno ni točka kočenja nije ista po mome. Ako voze iste bolide s istim kočnicama a jedan rastegne 20kmh više to znači da mora par metara ranije kočit da bi usporio do apexa jednako kao sporiji bolid, pretpostavljam da je nico u tom trenutku zbog želje za prolaskom kočio još kasnije nego što je morao pa zbog toga ušao duboko u zavoj fulajući apex, Hamilton je to odmah iskoristio. Mislim da se i Ricciardu desilo isto u napadu na McL ili Williams da je otišao toliko napred na kočenju da je napustio stazu al nije mu za zamjerit jer još je na praksidmarijon je napisao/la:Nijedan post na temi Rosberg.
I dalje sam malo ljut na ovog tipa.Trebao je dobiti. Istina je da je malo kasnio na srednjem zavojitom djelu. NA rtavnici je s drsom bio 20 na sat brži. I svaki put kao da se očito zeznuo što je Hamija PREVIŠE prestigao. Projuri kraj njega i ful kasnije koči. Ovaj klasično, namjerno malo ranije koči i brže izaže iz zavoja. Svaki put mi se činilo da je Nico samo trebao kočiti tako da se PORAVNA s Hamiltonom, možda da bude metar ispred ne više. I to bi bilo to!