LINK
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Dobra vijestgringo73 je napisao/la:XIX Entertainment koji su zaduženi za Hamiltonovu karijeru odlučili su angažirati Didier Cotona da bude zadužen za Hamiltona. Coton je bivši Hakkinenov menadžer.![]()
LINK
---------------------------------------------> KLIK"I'm happy to be back and it was a day without any troubles and quite a few laps compared to last year. All positive so far," said Hamilton.
Hamilton: "Look at Ferrari, I'm sure they have a fast car but they aren't showing any cards."
Mislis na ostojusenamozart je napisao/la:mada nisam neki narodnjak pjesma je odlična.ovaj stih na kraju:
Vozio je u Interlagosu
u brazilskome Sao Paolu
tu je prvak svijeta post'o
kad je Massa drugi ost'o
on je prvak svijeta cijeloga.
trebao bi netko ovo poslati massi nek se čovjek napali malo ne bi li bilo opet duela i naravno kazni.
kako se zove onaj kolega što navodno navija za mclaren a kritizira hamiltona i ima u potpisu kako glock daje novac hamiltonu u zadnjem krugu.nek malo posluša ovu pjesmu.nema ljutnje.
koliko ja znam Hamilton ima ugovor s McM do 2014 . tako da ova priča i nema neki smisao . + toga to prvi put cujem i to od gol.hr forum koji nema nikakve veze s F1dmarijon je napisao/la:I, jel Bernie lagano otiša na kvasinu... (82 godine) ?
ili ima nečega u ovome šta priča?
http://www.gp1.hr/ecclestone-u-elementu ... formule-1/" onclick="window.open(this.href);return false;
Iako mu je sva pažnja usmjerena na pripreme za nadolazeću sezonu, Lewis Hamilton priznaje kako želi što prije riješiti pitanje svoje budućnosti.
2012. godina će biti ujedno i posljednja u njegovom petogodišnjem ugovoru s McLarenom, što znači da bi uskoro trebali saznati gdje ćemo Britanca gledati idućih nekoliko sezona. Kao rezultat McLarenove škole za mlade vozače, u Formulu 1 je došao 2007. godine i osvojio jedan naslov svjetskog prvaka.
Prošla sezona bila je prilično turbulentna i povezivalo ga se i s Ferrarijem i s Red Bullom. Uskoro ćemo saznati koliko ima istine u tim pričama.
“Trenutno sam usredotočen na pripreme za iduću sezonu. Ali, htio bih riješiti to pitanje već nakon nekoliko utrka da se mogu nastaviti utrkivati bez novinarskih pitanja o mom ugovoru,” kometirao je Hamilton.
Onda malo znaš jer ima ugovor do kraja 2012. Mislim,sve je moguće ali ipak... Bernie ovo veli jer bi bio veći interes medija i ljudi ako bi Hamilton prelazio iz Mclarena u neki drugi tim a to znači više $$$ za Bernija.F1NAC je napisao/la:koliko ja znam Hamilton ima ugovor s McM do 2014 . tako da ova priča i nema neki smisao . + toga to prvi put cujem i to od gol.hr forum koji nema nikakve veze s F1dmarijon je napisao/la:I, jel Bernie lagano otiša na kvasinu... (82 godine) ?
ili ima nečega u ovome šta priča?
http://www.gp1.hr/ecclestone-u-elementu ... formule-1/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zato jer za svaki intervju ili svaki filmić u kojem bi bio LH i bilo što vezano za F1 Berni dobiva izravne novce jer drži sva medijska prava nad F1. Da ne govorim o gledanosti samih utrka kada bi LH prešao tko zna gdje.Kenny je napisao/la:Zašto bi Bernie u tom slučaju imo više love?
Jel to znači ako BBC intervijuira vozača da i za taj interviju Bernie dobije love a ne samo za to jer su oni na stazi?Dero je napisao/la:Zato jer za svaki intervju ili svaki filmić u kojem bi bio LH i bilo što vezano za F1 Berni dobiva izravne novce jer drži sva medijska prava nad F1. Da ne govorim o gledanosti samih utrka kada bi LH prešao tko zna gdje.Kenny je napisao/la:Zašto bi Bernie u tom slučaju imo više love?
Više priče, više špekulacija znači više para.
Nekada pomislim da sva sranja vezana za pravila, zabrane ili sudačke kazne su samo tu da bi stvorile medijsku gledanost...
Prepostavljam da BBC plaća FOMu ( Berniju ) za svaki intervju koji je napravljen jer su vozači pod ugovorom sa timom dok su timovi pod ugovorom sa FOMom.Kenny je napisao/la: Jel to znači ako BBC intervijuira vozača da i za taj interviju Bernie dobije love a ne samo za to jer su oni na stazi?