jel blažičko zakuhao od silnog vikanja,a neven utvrdio da rosenberg pretiće rosenbergaK1M1 je napisao/la:
inače gladao sam na maxtv-u

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
jel blažičko zakuhao od silnog vikanja,a neven utvrdio da rosenberg pretiće rosenbergaK1M1 je napisao/la:
inače gladao sam na maxtv-u
sauber go home you're drunk
kad smo već kod ovih nosonja,k-mag je vozio dosta iza cijelo vrijeme,imo neke probleme kroz trku ili jednostvano nije išloKing iCool je napisao/la:Utrka je bila dobra, dao sam sedmicu. Ne mogu dati utrci u kojoj moji ostanu bez bodova više...ali sve u svemu ovo mi je bilo jedno ogromno s*anje. Kakvo god utrkivanje bilo..
ne kužim, pa ocjenjuje se utrka, a ne učinak tvoje najdraže ekipe.King iCool je napisao/la:Utrka je bila dobra, dao sam sedmicu. Ne mogu dati utrci u kojoj moji ostanu bez bodova više...ali sve u svemu ovo mi je bilo jedno ogromno s*anje. Kakvo god utrkivanje bilo..
wolfman je napisao/la:jel blažičko zakuhao od silnog vikanja,a neven utvrdio da rosenberg pretiće rosenberga
batić u rukeKako je Vettelu proradio DRS nakon što nije na početku radio?
Vidiš da mogu.K1M1 je napisao/la:ne kužim, pa ocjenjuje se utrka, a ne učinak tvoje najdraže ekipe.King iCool je napisao/la:Utrka je bila dobra, dao sam sedmicu. Ne mogu dati utrci u kojoj moji ostanu bez bodova više...ali sve u svemu ovo mi je bilo jedno ogromno s*anje. Kakvo god utrkivanje bilo..Ne možeš dat 7 ovoj utrci ako si f1 fan, jednostavno ne možeš...
![]()
Kad sam vidio prvi put kako stoji bolid rasturen, nije mi bilo jasno kako je istovremeno razvalio prednje krilo, zadnje, polomio prednji i zadnji ovjes plus prepolovio zadnju felgu...a nije imao kontakt s ogradom,F1NAC je napisao/la:sauber go home you're drunk
možda u tim vilicama imaju pravu opremu od viličaraF1NAC je napisao/la:bas gledam sad snimku tog sudara. Mislio sam na prvu da je samo s kotacem dirnuo straznji od Gutierreza al sad bas gledam ovi nizi nosevi su ocito opasniji. Tu ga je maldonado pri sudaru prvo podignuo s nosem i onda zakacio straznji kotač i kažin. Da je bio nos ko prosle godine samo hladnjak bi mu popušio
Cek cek cek zar nije pravilo ako recimo startas 17 i dobis 10 mjesta kazne onda da startas malo dalje na gridu tj. ima dosta praznih mjesta između tebe i zadnjeg ?speedy56 je napisao/la:E vidiš, po novim pravilima bi (da je dobio 10 mjesta), recimo, da se u Kini kvalificira 19., starto bi zadnji, dakle 3 mjesta iza, ali bi mu onda ostala ovih 7mjesta za Španjolsku, pa ako tamo to ne spuca za Monako i tako dok ukupno ne starta 10mjesta lošije.
Jedno od boljih novijih pravila
pa da starta iz centra šangaja XDF1NAC je napisao/la:Cek cek cek zar nije pravilo ako recimo startas 17 i dobis 10 mjesta kazne onda da startas malo dalje na gridu tj. ima dosta praznih mjesta između tebe i zadnjeg ?speedy56 je napisao/la:E vidiš, po novim pravilima bi (da je dobio 10 mjesta), recimo, da se u Kini kvalificira 19., starto bi zadnji, dakle 3 mjesta iza, ali bi mu onda ostala ovih 7mjesta za Španjolsku, pa ako tamo to ne spuca za Monako i tako dok ukupno ne starta 10mjesta lošije.
Jedno od boljih novijih pravila
Edit:On the first occasion a sixth example of any of the six parts is used, it will trigger a 10-place penalty, although five-place penalties will be given for any subsequent use of a sixth element.
This pattern will continue for the seventh and any subsequent elements, with the first use earning a 10-place penalty and the subsequent ones five places.
If a complete power unit is replaced at any time, the driver must start the race from the pits.
The rules also confirm that should a driver be too far down the grid to serve a full penalty, the remaining grid slots will be carried forward into the next race.