ma sve stoji, i ja kazem da je ovako lose jer su ostale ekipe puno brze nego lani - merc, lotus, williams, pa eto nije ni sauber los..Drug, zar ne vidis da naglasavam u svakoj recenici "uzimajuci u obzir sta se ocekivalo0". Bolje biti sekundu u kvalama iza prvog, nego sekundu i pol, jel tako? Pa ni prosle godine nisu bili brzi u kvalama u odnosu na prvog, jedino sto su drugi timovi bili losiji pa taj zaostatak nije dolazio do izrazaja. Ferrari u odnosu na prvog nije ove godine tooliko losiji kao u prosloj. A ovaj bolid ima potencijal, barem to tvrde ljudi u Ferrariju. Dakle, imajuci sve to u vidu, ja imam argumenata da budem optimistican barem do update-a u spaniji. A ako update bude flop, onda je sezona svakako gotova.
sto se tice zaostatka u kvalama i race paceu, da situacija nije puno drukcija od lani, ALI, gdje su lani bili samo rbr i mcm, sad su tu + jos ovi gore i zato je neprihvatljivo da se ferr bori za "bod".. i ja mislim da nije tako crno u utrci, sezona ionako otpisana za neke velike rezultate, al ne bih rekao da se ocekivalo ovakva situacija.. mislim da nitko nije ocekivao da ce bit u guzvi sa ovim srednjim momcadima..