Kakva utrka pogotovo start i 1. krug utrke nešto fantastično.Kapa dolje majstore

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Dva Španjolca i Njemac,hoće li za dva tjedna pridružiti im se treći Španjolac ili drugi Njemac!?gringo73 je napisao/la:Ovogodišnji prvaci!![]()
Najradije bih neku treću opciju, aaaaliii...kasno je sad!Chuck Norris je napisao/la:Dva Španjolca i Njemac,hoće li za dva tjedna pridružiti im se treći Španjolac ili drugi Njemac!?gringo73 je napisao/la:Ovogodišnji prvaci!![]()
Yamaha - Jorge Lorenzo & Valentino Rossi
Honda - Dani Pedrosa & Marc Marquez
Tech 3 Yamaha - Cal Crutchlow & Bradley Smith
Ducati - Andrea Dovizioso & Nicky Hayden
Gresini Honda - Alvaro Bautista
Gresini FTR-Honda - Bryan Staring
Aspar Aprilia - Aleix Espargaro & Randy de Puniet
LCR Honda - Stefan Bradl
Pramac Ducati - Ben Spies & Andrea Iannone
Cardion Aprilia - Karel Abraham
Avintia FTR-Kawasaki - Hector Barbera & Hiroshi Aoyama
Paul Bird Aprilia - Yonny Hernandez
Paul Bird PBM-Aprilia - Michael Laverty
Ioda Suter-BMW - Danilo Petrucci & Lukas Pesek
Forward FTR-Kawasaki - Colin Edwards & Claudio Corti
hehe dobro kazesIspada da je WSBK europsko prvenstvo, a BSB svjetsko (tamo ima i Australaca, Japanac, Amer)
i opet najava da ce wsbk bit najzanimljivije i zabavnije natjecanje..There were five manufacturers represented in the top seven positions
Ne znam otkad je taj citat, ali ne drži vodu. Još prošle godine su bile glasine da i Honda koristi 90°V, a jedan od onih koji je to tvrdio/mislio je bio Vitto Guareschi. I? I dokazalo se, nedavno, da je to istina. Slike (i članak, naravno) kao dokaz u španjolskom Solomoto. Dakle, problem nije sam motor kako su dosad "svi" mislili, a gdje je? E to će malo pametnije glave od moje morat razotkrit.Dani je napisao/la: Još jednom citat u vezi Ducatija:
Trouble is Preziosi is still head of R@D and reportedly stubborn about changing the engine design (90 degree Vee). It seems this is the problem with the handling characteristics, as weight distribution is limited.
It might be another dissapointing year for Ducati.
I čini se da su bili u pravu.