Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

I ja sam navijao za Schumachera, ali mi je Ferrari uvijek bio draži, kao i danas.

Kad smo već kod te priče Schumacher-Kimi, zar nije Michael 2003. osvojio naslov na zadnjoj trci sa šest pobjeda, a Kimi je u sezoni imao samo jednu.
slika
McLaren Mercedes
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la McLaren Mercedes »

haha... citam i ne vjerujem.. . stric ron mu obecao MCLARENA F1 LM... :evil: majku mu... ocu i ja voziti za strica roneka...
...dećko ima ukusa-zaljubio se u lm (meni osobno najdraži auto), ali ipak bi ga ja tražio SLR-a (po mogućnost 722) jer ima više mjesta za komaadeeeee.... 8)
Jedan jedini i neponovljivi Vodafone McLaren Mercedes MP4-22
schumifan

Post Postao/la schumifan »

Nedrogiram se, al istina je da je kimiju poklonjen naslov od strane fia-e i Alonsa koji je radio protiv svog momcadskog kolege i sebe al nije ni to bilo dosta nego ga je i Massa morao pustiti da pobjedi da bi dosao do naslova. Pa sad sam procjeni jel ga dobio na poklon il ga je osvojio svojim vozackim umjecem
Eee, kakve alonso veze ima s tim, pa nije on Hamiltona gurnuo u pijesak u Kini, niti mu je on prčko po gumbima u Brazilu, a za ono parkiranje u Mađarskoj je bio kažnjen
War doesn't determine who's right - only who's left.
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Fernando Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

schumifan je napisao/la:
Nedrogiram se, al istina je da je kimiju poklonjen naslov od strane fia-e i Alonsa koji je radio protiv svog momcadskog kolege i sebe al nije ni to bilo dosta nego ga je i Massa morao pustiti da pobjedi da bi dosao do naslova. Pa sad sam procjeni jel ga dobio na poklon il ga je osvojio svojim vozackim umjecem
Eee, kakve alonso veze ima s tim, pa nije on Hamiltona gurnuo u pijesak u Kini, niti mu je on prčko po gumbima u Brazilu, a za ono parkiranje u Mađarskoj je bio kažnjen
A tko je to izjavio?
kakav potpis staviti???
schumifan

Post Postao/la schumifan »

eternal glory
War doesn't determine who's right - only who's left.
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

schumifan je napisao/la:eternal glory
indirektno dušo indirektno naravno da ga nije on stavija u pjesak
i naravno da mu ga on nije stisnuo :lol:
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

Ne želim se ni s kim svađati, ali koliko-toliko ti stoji ta izjava Eternal Glory. Ima istine u toj izjavi, ali naravno da se nitko s tim neće složiti.
kakav potpis staviti???
McLaren Mercedes
Početnik
Početnik

Post Postao/la McLaren Mercedes »

Sta taj postojji?? ko je on da daje tako glupe izjave??

Kimi je zaslužio naslov
Jedan jedini i neponovljivi Vodafone McLaren Mercedes MP4-22
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

McLaren Mercedes je napisao/la:
Sta taj postojji?? ko je on da daje tako glupe izjave??

Kimi je zaslužio naslov
ko si ti da tvrdis suprotno
ps.tvoje su izjave glupe :lol:
Andrinho_F1
Početnik
Početnik
Kontakt:

Post Postao/la Andrinho_F1 »

sta kazete na ovo izljetanje na slobodnom treningu danas. stiskao je gas previse i odeeeeee, i on je rekao da je sam pogrjesio...
BMW Sauber_F1 Team
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la SRV »

Andrinho_F1 je napisao/la:sta kazete na ovo izljetanje na slobodnom treningu danas. stiskao je gas previse i odeeeeee, i on je rekao da je sam pogrjesio...
Nije do gasa, nego je naletio na pasicu. ;) Nije to Massa. :D
dado
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la dado »

Andrinho_F1 je napisao/la:sta kazete na ovo izljetanje na slobodnom treningu danas. stiskao je gas previse i odeeeeee, i on je rekao da je sam pogrjesio...
Mislim da je Lewis pod dosta velikim pritiskom. Ne bi htio ispasti zloruki prorok, ali ovo izlijetanje je bilo dosta opasno. Na slican nacin je izletio Hakkinen u adelaidu, ako se ne varam, i udario postrance bolidom i zavrsio u komi. Nadam se da se nesto slicno nece dogoditi Hamiltonu.
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

SRV je napisao/la:
I ostali su nalijetali na pasicu pa nisu imali "izlet". Dao je malo više gasa, a pri tom je malo brže nego inače izlazio iz zavoja.
kakav potpis staviti???
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Maestro je napisao/la:
SRV je napisao/la:
I ostali su nalijetali na pasicu pa nisu imali "izlet". Dao je malo više gasa, a pri tom je malo brže nego inače izlazio iz zavoja.
Mogao si gledati kao i ja na dsf-u prijenos pa bi vidio da to što govoriš nije istina(npr. Rosberg) samo što tamo nije bilo zida.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Andrinho_F1
Početnik
Početnik
Kontakt:

SRV je napisao/la:
LEWIS HAMILTON:"Šteta što sam produktivni dan završio ranije, izljetanjem sa staze na sedmom zavoju." komentirao je Lewis. "Jednostavno, pritiskao sam, a ovakve se stvari ponekad događaju. U potpunosti sam dobro i nadam se da šteta na bolidu nije prevelika."
vidis da nije samo pasica razlog...

Izvor:
www.f1racing.com
BMW Sauber_F1 Team
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Adriana Lima fan »

dado je napisao/la:
Mislim da je Lewis pod dosta velikim pritiskom. Ne bi htio ispasti zloruki prorok, ali ovo izlijetanje je bilo dosta opasno. Na slican nacin je izletio Hakkinen u adelaidu, ako se ne varam, i udario postrance bolidom i zavrsio u komi. Nadam se da se nesto slicno nece dogoditi Hamiltonu.
Pa pod velikim pritiskom je kolko moze biti vodci u poredku vozaca,ali sigurno ne na treningu. Tu je samo pokusavao max.
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Mene više brine ovo 18. vrijeme na 3. treningu nego to izlijetanje...možda mu nisu još auto sklepali kak spada... :?
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
ramonche

Post Postao/la ramonche »

sigurno je pritisnuo krivi gumbić LOL
Andrinho_F1
Početnik
Početnik
Kontakt:

netrebas se brinuti 18. hamiltonovim mjestom jer sam citao da na 3. slobodnom treningu nije isao na brzinu, vec su bili koncentrirani kako auto funkcionirao(zbog izljetanja, jeli sve ok),i ispitivali performanse.
BMW Sauber_F1 Team
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Moram rec da je Hamilton odlican posao napravit. Bolid mu nije sjedio cijeli vikend i jos onaj zaostatak od 3 desetinke skinuo u 2. sektoru! Zadovoljan i cista strana je ansa pa bit ce veselo.
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Adriana Lima fan je napisao/la:Moram rec da je Hamilton odlican posao napravit. Bolid mu nije sjedio cijeli vikend i jos onaj zaostatak od 3 desetinke skinuo u 2. sektoru! Zadovoljan i cista strana je ansa pa bit ce veselo.
Istina, bio sam skoro zaboravio na to. Los prvi sektor ali nakon toga odlican drugi.
brz i zestok
Početnik
Početnik
Kontakt:

Post Postao/la brz i zestok »

Pa i Hamilton grješi! Nije sramota kaj je priznal pogrešku za koju je samo on kriv!!!
Vettel pobjednik Monze 2008.!
slika
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

brz i zestok je napisao/la:Pa i Hamilton grješi! Nije sramota kaj je priznal pogrešku za koju je samo on kriv!!!
Errare humanum est. 8)

Naravno da nije sramota, pa čovjek je. Nema vozača u F-1 povijesti koji nikad nije pogriješio. To što je i priznao pogrešku je samo plus. 8)
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

brz i zestok je napisao/la:Pa i Hamilton grješi! Nije sramota kaj je priznal pogrešku za koju je samo on kriv!!!
Za razliku od nekih vozaca koji nemaju bodova ove sezone.
Toyota fan-girl
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Toyotu

Post Postao/la Toyota fan-girl »

Keith je napisao/la:
Errare humanum est. 8)

Naravno da nije sramota, pa čovjek je. Nema vozača u F-1 povijesti koji nikad nije pogriješio. To što je i priznao pogrešku je samo plus. 8)
kaj to latinski znači da je i on čovjek jel?
Timo Glock
ten o clock! :-)

"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
Odgovori