Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Walter
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
- McLaren Mercedes
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
haha... citam i ne vjerujem.. . stric ron mu obecao MCLARENA F1 LM...
majku mu... ocu i ja voziti za strica roneka...
...dećko ima ukusa-zaljubio se u lm (meni osobno najdraži auto), ali ipak bi ga ja tražio SLR-a (po mogućnost 722) jer ima više mjesta za komaadeeeee....

...dećko ima ukusa-zaljubio se u lm (meni osobno najdraži auto), ali ipak bi ga ja tražio SLR-a (po mogućnost 722) jer ima više mjesta za komaadeeeee....

Jedan jedini i neponovljivi Vodafone McLaren Mercedes MP4-22
- schumifan
Eee, kakve alonso veze ima s tim, pa nije on Hamiltona gurnuo u pijesak u Kini, niti mu je on prčko po gumbima u Brazilu, a za ono parkiranje u Mađarskoj je bio kažnjenNedrogiram se, al istina je da je kimiju poklonjen naslov od strane fia-e i Alonsa koji je radio protiv svog momcadskog kolege i sebe al nije ni to bilo dosta nego ga je i Massa morao pustiti da pobjedi da bi dosao do naslova. Pa sad sam procjeni jel ga dobio na poklon il ga je osvojio svojim vozackim umjecem
War doesn't determine who's right - only who's left.
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
A tko je to izjavio?schumifan je napisao/la:Eee, kakve alonso veze ima s tim, pa nije on Hamiltona gurnuo u pijesak u Kini, niti mu je on prčko po gumbima u Brazilu, a za ono parkiranje u Mađarskoj je bio kažnjenNedrogiram se, al istina je da je kimiju poklonjen naslov od strane fia-e i Alonsa koji je radio protiv svog momcadskog kolege i sebe al nije ni to bilo dosta nego ga je i Massa morao pustiti da pobjedi da bi dosao do naslova. Pa sad sam procjeni jel ga dobio na poklon il ga je osvojio svojim vozackim umjecem
kakav potpis staviti???
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: M.Schumachera
-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
- McLaren Mercedes
- Početnik
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: M.Schumachera
-
- Početnik
- Kontakt:
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
-
- Rezervni vozač
Mislim da je Lewis pod dosta velikim pritiskom. Ne bi htio ispasti zloruki prorok, ali ovo izlijetanje je bilo dosta opasno. Na slican nacin je izletio Hakkinen u adelaidu, ako se ne varam, i udario postrance bolidom i zavrsio u komi. Nadam se da se nesto slicno nece dogoditi Hamiltonu.Andrinho_F1 je napisao/la:sta kazete na ovo izljetanje na slobodnom treningu danas. stiskao je gas previse i odeeeeee, i on je rekao da je sam pogrjesio...
-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
I ostali su nalijetali na pasicu pa nisu imali "izlet". Dao je malo više gasa, a pri tom je malo brže nego inače izlazio iz zavoja.SRV je napisao/la:Nije do gasa, nego je naletio na pasicu.Andrinho_F1 je napisao/la:sta kazete na ovo izljetanje na slobodnom treningu danas. stiskao je gas previse i odeeeeee, i on je rekao da je sam pogrjesio...Nije to Massa.
kakav potpis staviti???
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Mogao si gledati kao i ja na dsf-u prijenos pa bi vidio da to što govoriš nije istina(npr. Rosberg) samo što tamo nije bilo zida.Maestro je napisao/la:I ostali su nalijetali na pasicu pa nisu imali "izlet". Dao je malo više gasa, a pri tom je malo brže nego inače izlazio iz zavoja.SRV je napisao/la:Nije do gasa, nego je naletio na pasicu.Andrinho_F1 je napisao/la:sta kazete na ovo izljetanje na slobodnom treningu danas. stiskao je gas previse i odeeeeee, i on je rekao da je sam pogrjesio...Nije to Massa.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Početnik
- Kontakt:
LEWIS HAMILTON:"Šteta što sam produktivni dan završio ranije, izljetanjem sa staze na sedmom zavoju." komentirao je Lewis. "Jednostavno, pritiskao sam, a ovakve se stvari ponekad događaju. U potpunosti sam dobro i nadam se da šteta na bolidu nije prevelika."SRV je napisao/la:Nije do gasa, nego je naletio na pasicu.Andrinho_F1 je napisao/la:sta kazete na ovo izljetanje na slobodnom treningu danas. stiskao je gas previse i odeeeeee, i on je rekao da je sam pogrjesio...Nije to Massa.
vidis da nije samo pasica razlog...
Izvor:
www.f1racing.com
BMW Sauber_F1 Team
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
Pa pod velikim pritiskom je kolko moze biti vodci u poredku vozaca,ali sigurno ne na treningu. Tu je samo pokusavao max.dado je napisao/la:Mislim da je Lewis pod dosta velikim pritiskom. Ne bi htio ispasti zloruki prorok, ali ovo izlijetanje je bilo dosta opasno. Na slican nacin je izletio Hakkinen u adelaidu, ako se ne varam, i udario postrance bolidom i zavrsio u komi. Nadam se da se nesto slicno nece dogoditi Hamiltonu.Andrinho_F1 je napisao/la:sta kazete na ovo izljetanje na slobodnom treningu danas. stiskao je gas previse i odeeeeee, i on je rekao da je sam pogrjesio...
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
-
- Početnik
- Kontakt:
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
-
- Profesionalni vozač
Istina, bio sam skoro zaboravio na to. Los prvi sektor ali nakon toga odlican drugi.Adriana Lima fan je napisao/la:Moram rec da je Hamilton odlican posao napravit. Bolid mu nije sjedio cijeli vikend i jos onaj zaostatak od 3 desetinke skinuo u 2. sektoru! Zadovoljan i cista strana je ansa pa bit ce veselo.
- brz i zestok
- Početnik
- Kontakt:
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Errare humanum est.brz i zestok je napisao/la:Pa i Hamilton grješi! Nije sramota kaj je priznal pogrešku za koju je samo on kriv!!!

Naravno da nije sramota, pa čovjek je. Nema vozača u F-1 povijesti koji nikad nije pogriješio. To što je i priznao pogrešku je samo plus.

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Toyota fan-girl
- Rezervni vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Toyotu
kaj to latinski znači da je i on čovjek jel?Keith je napisao/la:Errare humanum est.brz i zestok je napisao/la:Pa i Hamilton grješi! Nije sramota kaj je priznal pogrešku za koju je samo on kriv!!!![]()
Naravno da nije sramota, pa čovjek je. Nema vozača u F-1 povijesti koji nikad nije pogriješio. To što je i priznao pogrešku je samo plus.
Timo Glock
ten o clock!
"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
ten o clock!

"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen