Vicevi!!!
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- brz i zestok
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
- Schumy.d
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Evo 2 moja za danas:
NAVIJAČKI
Sjede 2 prijatelja, Šime i Jure sa psom na tribini Poljuda i gledaju utakmicu! U jednom trenutku pas tužno zijevne.
Šime: Jure, zašto ovaj tvoj pas ovako tužno zijeva???
Jure: A to on tako stalno zijeva kad Hajduk gubi!
Šime: A šta radi kad naš Hajduk pobjeđuje??
Jure: A, neeznam, imam ga tek godinu dana!
NHF
PLAVUŠE
Zašto plavuša ne koristi vibrator????
- Da joj ne razvali plombe!!

NAVIJAČKI
Sjede 2 prijatelja, Šime i Jure sa psom na tribini Poljuda i gledaju utakmicu! U jednom trenutku pas tužno zijevne.
Šime: Jure, zašto ovaj tvoj pas ovako tužno zijeva???
Jure: A to on tako stalno zijeva kad Hajduk gubi!
Šime: A šta radi kad naš Hajduk pobjeđuje??
Jure: A, neeznam, imam ga tek godinu dana!

PLAVUŠE
Zašto plavuša ne koristi vibrator????
- Da joj ne razvali plombe!!

- bugatti1001
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Safety Car
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
- Kontakt:
- Schumy.d
- Legenda
Ulazi covek u trgovinu i unutra situacija: prodavacica place, ispricava se svim silama, a covjek stoji pored pulta i vice:
- "Pi*ka ti materina, u zivotu necu krociti ovamo. Ima da se zalim gazdi ima da letis sa posla jesi li me cula...", i izleti van.
Ovaj koji je upravo usao priđe djevojci, a ova
cim ga primjeti pocne brisati suze i uz prisiljen osmijeh kaze:
- "Izvolite..."
Covjek je pita jel treba pomoc ili sta, a ona sa osmjehom odgovara:
- "Neka hvala sve je u redu izvolite..."
- "Mogu li dobiti jednu kovertu?"
- "Svakako koja velicina imamo standardne, vece, manje..."
- "Obicnu molim vas."
- "A koju boju imamo plave, zute, crvene, bijele, zelene, narančaste..."
- "Molim vas dajte plavu ali brze posto autobus samo sto nije krenuo, zakasnit cu..."
- "A koju plavu, imamo parisko plave, blijedo, tamno, morsko plavu..."
- "Molim te obicnu plavu ali brze..."
- "A koji oblik, imamo u obliku srca, trokuta, kruga..."
- "Molim vas obicnu cetverokutnu kovertu ali brze autobus vec krece..."
Donese plavu kovertu i kaze:
- "A da vam ne treba mozda markica?"
- "Treba, daj jednu," i gleda autobus kako odlazi...
- "A za unutarnji ili vanjski promet?"
- "Unutarnji molim vas."
- "A koju cete: imamo sa likom ljudi, zivotinje, razne prirodne ljepote, znakove..."
- "Molim vas - brze - dajte zivotinju."
- "A koju cete, imamo: sisavce, ptice, gmazove..."
- "Molim vas ptice..."
- "Imamo grabljivice, selice..."
- "Molim vas - grabljivicu - ali brzo!!!"
- "A imamo orla, sokola, lesinara, ..."
- "Molim vas orla..."
- "A imamo surog, americkog..."
- "Molim vas surog orla..."
- "A imamo ga kako hrani mlade, kako leti, kako sjedi u gnijezdu..."
- "Dajte kako leti molim vas...."
- "A imam kako leti iznad kanjona, iznad mora, ..."
- "Dajte bilo koji sto prije..."
U tome trenutku ulazi unutra covek sa pocetka ovog vica i nosi - govno u ruci! Prilazi pultu, pogleda prodavacicu i baci govno na pult i kaze:
- "EVO, PI*KA TI MATERINA, ZA OVAKVO GOVNO MI TREBA WC PAPIR!"
:lol2:
- "Pi*ka ti materina, u zivotu necu krociti ovamo. Ima da se zalim gazdi ima da letis sa posla jesi li me cula...", i izleti van.
Ovaj koji je upravo usao priđe djevojci, a ova
cim ga primjeti pocne brisati suze i uz prisiljen osmijeh kaze:
- "Izvolite..."
Covjek je pita jel treba pomoc ili sta, a ona sa osmjehom odgovara:
- "Neka hvala sve je u redu izvolite..."
- "Mogu li dobiti jednu kovertu?"
- "Svakako koja velicina imamo standardne, vece, manje..."
- "Obicnu molim vas."
- "A koju boju imamo plave, zute, crvene, bijele, zelene, narančaste..."
- "Molim vas dajte plavu ali brze posto autobus samo sto nije krenuo, zakasnit cu..."
- "A koju plavu, imamo parisko plave, blijedo, tamno, morsko plavu..."
- "Molim te obicnu plavu ali brze..."
- "A koji oblik, imamo u obliku srca, trokuta, kruga..."
- "Molim vas obicnu cetverokutnu kovertu ali brze autobus vec krece..."
Donese plavu kovertu i kaze:
- "A da vam ne treba mozda markica?"
- "Treba, daj jednu," i gleda autobus kako odlazi...
- "A za unutarnji ili vanjski promet?"
- "Unutarnji molim vas."
- "A koju cete: imamo sa likom ljudi, zivotinje, razne prirodne ljepote, znakove..."
- "Molim vas - brze - dajte zivotinju."
- "A koju cete, imamo: sisavce, ptice, gmazove..."
- "Molim vas ptice..."
- "Imamo grabljivice, selice..."
- "Molim vas - grabljivicu - ali brzo!!!"
- "A imamo orla, sokola, lesinara, ..."
- "Molim vas orla..."
- "A imamo surog, americkog..."
- "Molim vas surog orla..."
- "A imamo ga kako hrani mlade, kako leti, kako sjedi u gnijezdu..."
- "Dajte kako leti molim vas...."
- "A imam kako leti iznad kanjona, iznad mora, ..."
- "Dajte bilo koji sto prije..."
U tome trenutku ulazi unutra covek sa pocetka ovog vica i nosi - govno u ruci! Prilazi pultu, pogleda prodavacicu i baci govno na pult i kaze:
- "EVO, PI*KA TI MATERINA, ZA OVAKVO GOVNO MI TREBA WC PAPIR!"

- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Navijam za: McLaren
- Toyota fan-girl
- Rezervni vozač
- Navijam za: Toyotu
- bugatti1001
- Test vozač
-
- Početnik
- Navijam za: Ferrari-MSC
mozda ima ovaj vic vec negdje al fkt mi se neda 30 strana listat i citat....
hodali albanac, njemac i amer amazonskom prasumom kad ono ih ulove amazonke....i pitaju ih ocete da vam odrezemo k*r*c ili da vas ubijemo...i amerikanac prvi kaze:"rezi k*r*c, radje cu zivit mada i bio osakacaen"
i odvedu oni njega u kolibu i cujes jedan cap mali urlik i vraca se amerikanac van bez kurca....njemac za njim ide i istu idluku donese one ga odvedu u kolibu i pol sata cujes urlanje.....vrati se on takodjer bez kurca...nakon njih pitaju one albanaca sta ce on...on njima:" mogu ja vas nesto pitat:zasto je amer bio gotov za minutu dok ste jadnog njemca pol sata masakrirali u kolibi?" kazu one njemu:" mi ti to po zanimanju radimo, amer je bio doktor pa smo mu ga skalpelom samo jedan cap i gotovi, dok je njemac bio drvosjeca pa smo ga njemu rezat morali....na to ce njima albanac:
"jebiga ja sam sljadoljedar menji ces da ga ljizes dok ne otpadne!!"
hodali albanac, njemac i amer amazonskom prasumom kad ono ih ulove amazonke....i pitaju ih ocete da vam odrezemo k*r*c ili da vas ubijemo...i amerikanac prvi kaze:"rezi k*r*c, radje cu zivit mada i bio osakacaen"
i odvedu oni njega u kolibu i cujes jedan cap mali urlik i vraca se amerikanac van bez kurca....njemac za njim ide i istu idluku donese one ga odvedu u kolibu i pol sata cujes urlanje.....vrati se on takodjer bez kurca...nakon njih pitaju one albanaca sta ce on...on njima:" mogu ja vas nesto pitat:zasto je amer bio gotov za minutu dok ste jadnog njemca pol sata masakrirali u kolibi?" kazu one njemu:" mi ti to po zanimanju radimo, amer je bio doktor pa smo mu ga skalpelom samo jedan cap i gotovi, dok je njemac bio drvosjeca pa smo ga njemu rezat morali....na to ce njima albanac:
"jebiga ja sam sljadoljedar menji ces da ga ljizes dok ne otpadne!!"

- Schumy.d
- Legenda
U logoru napravili novu komoru za masovno spaljivanje ljudi, pa je otvoriše na dan dolaska Hitlera u posjet. Tako strpaše u komoru 100 Židova i Hasu. Hitler se lijepo smjesti i čeka na rezultat. U komori se zapali i sve što je ostalo je brdo pepela, kad se odjednom iz pepela digne Haso crn ko noć. Inženjeri ga izvade iz komore i nikako da shvate kako je to moguće, pa ga upitaju. Haso izvadi bočicu smeđe boje i kaže:
- "Copertone, da pocrniš a ne izgoriš.":smijeh::lol:
Ford Taunus 81g. bez mane, danas sam stavio 4 nove svjecice od toga 2 Boschove, limarija ko bombon, doduse ima jedna ogrebotina na lijevim vratima a to mora da je zaparao onaj Fadilov majku mu.....! Da mi ne trebaju pare kura* bih ga ja ikad prodao! Boja je zelena osim vrata lijevih prednjih (crna), desnih zadnjih (roza) i blatobrana (svijetlo bijela). Cijena je vrlo pristupacna za sve sto rade prekovremeno. Kasetofon je marke Phillips a unutra ima Halidova kaseta koju bog ne moze izvaditi tako da ja u autu od 12.5.1989.slusam: "Necu ,necu dijamante", a i ti ces ako kupis mog mezimca...
:smijeh::lol2:
- "Copertone, da pocrniš a ne izgoriš.":smijeh::lol:
Ford Taunus 81g. bez mane, danas sam stavio 4 nove svjecice od toga 2 Boschove, limarija ko bombon, doduse ima jedna ogrebotina na lijevim vratima a to mora da je zaparao onaj Fadilov majku mu.....! Da mi ne trebaju pare kura* bih ga ja ikad prodao! Boja je zelena osim vrata lijevih prednjih (crna), desnih zadnjih (roza) i blatobrana (svijetlo bijela). Cijena je vrlo pristupacna za sve sto rade prekovremeno. Kasetofon je marke Phillips a unutra ima Halidova kaseta koju bog ne moze izvaditi tako da ja u autu od 12.5.1989.slusam: "Necu ,necu dijamante", a i ti ces ako kupis mog mezimca...

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
Nakon dugog nagovaranja , muz je odveo zenu na prvu partiju golfa u njenom zivotu i , kao sto je bilo ocekivano, njen prvi udarac je zavrsio u prozoru predivne kuce u blizini golf igralista.
Muz je poludio:
-Upozorio sam te da budes oprezna, sad cemo morati otici tamo, izviniti se i platiti stetu na prozoru.
I tako je par otisao do kuce i pokucao na vrata. Iznutra se zacuo ugodan glas.
- Udjite.
Kad su usli, imali su sta vidjeti; ne samo da je prozor bio razbijen i staklo posvuda po podu, nego se razbila i predivna antikna vaza. Na naslonjacu je lezao mladji muskarac..
- Da li ste vi par koji je razbio prozor?
- Da, gospodine, strasno nam je zao.
- Oh, nije se potrebno izvinjavati, zapravo, ja sam vam vrlo zahvalan.
Vidite, ja sam duh i bio sam zarobljen u toj vazi vise od 1000 godina. Sad kad ste me oslobodili, mogu vam ispuniti tri zelje. Ako vam ne smeta, svakome bih ispunio po jednu zelju, a zadnju bih ostavio za sebe.
-Oh, to je odlicno, kaze muz.
Razmislio je na trenutak i rekao:
-Zelim milijun dolara svake godine do kraja moga zivota.
-Nema problema, rekao je duh, to je najmanje sto mogu uciniti, uz to vam garantiram dug i zdrav zivot. A sad vi gospodjo, sta vi zelite?
- Zelim ogromnu kucu sa slugama u svakoj drzavi na svijetu, kaze ona.
- Racunajte da je sredjeno, kaze duh. I ne samo to, vas dom ce uvijek biti siguran od pozara, provalnika i drugih prirodnih katastrofa.
- A sada, kazu muz i zena zajedno, koja je tvoja zelja?
- Pa dobro, kako sam bio zarobljen vise od hiljadu godina, moja zelja je seks sa Vasom zenom.
Muz pogleda zenu i kaze:
- Pa draga, znas da smo oboje bogati, imamo sve te kuce, sta kazes?
Ona je razmisljala trenutak i rekla:
- Znas, nije mi svejedno, ali s obzirom na sve, mogla bih to podnijeti, ali sta je s tobom dragi?
- Draga, znas da te volim, kaze suprug.
I tako duh i zena otidju uz stepenice, gdje su proveli ostatak dana uzivajuci jedno u drugom. Duh je bio nezasitan. Nakon neka tri sata non-stop seksa, duh se okrene i pogleda zenu direktno u oci.
- Koliko godina imate ti i tvoj muz?, upita.
- Pa, oboje imamo po 35 godina, odgovori zena.
- Bez zajebancije, 35 godina i jos oboje vjerujete u duhove????

Muz je poludio:
-Upozorio sam te da budes oprezna, sad cemo morati otici tamo, izviniti se i platiti stetu na prozoru.
I tako je par otisao do kuce i pokucao na vrata. Iznutra se zacuo ugodan glas.
- Udjite.
Kad su usli, imali su sta vidjeti; ne samo da je prozor bio razbijen i staklo posvuda po podu, nego se razbila i predivna antikna vaza. Na naslonjacu je lezao mladji muskarac..
- Da li ste vi par koji je razbio prozor?
- Da, gospodine, strasno nam je zao.
- Oh, nije se potrebno izvinjavati, zapravo, ja sam vam vrlo zahvalan.
Vidite, ja sam duh i bio sam zarobljen u toj vazi vise od 1000 godina. Sad kad ste me oslobodili, mogu vam ispuniti tri zelje. Ako vam ne smeta, svakome bih ispunio po jednu zelju, a zadnju bih ostavio za sebe.
-Oh, to je odlicno, kaze muz.
Razmislio je na trenutak i rekao:
-Zelim milijun dolara svake godine do kraja moga zivota.
-Nema problema, rekao je duh, to je najmanje sto mogu uciniti, uz to vam garantiram dug i zdrav zivot. A sad vi gospodjo, sta vi zelite?
- Zelim ogromnu kucu sa slugama u svakoj drzavi na svijetu, kaze ona.
- Racunajte da je sredjeno, kaze duh. I ne samo to, vas dom ce uvijek biti siguran od pozara, provalnika i drugih prirodnih katastrofa.
- A sada, kazu muz i zena zajedno, koja je tvoja zelja?
- Pa dobro, kako sam bio zarobljen vise od hiljadu godina, moja zelja je seks sa Vasom zenom.
Muz pogleda zenu i kaze:
- Pa draga, znas da smo oboje bogati, imamo sve te kuce, sta kazes?
Ona je razmisljala trenutak i rekla:
- Znas, nije mi svejedno, ali s obzirom na sve, mogla bih to podnijeti, ali sta je s tobom dragi?
- Draga, znas da te volim, kaze suprug.
I tako duh i zena otidju uz stepenice, gdje su proveli ostatak dana uzivajuci jedno u drugom. Duh je bio nezasitan. Nakon neka tri sata non-stop seksa, duh se okrene i pogleda zenu direktno u oci.
- Koliko godina imate ti i tvoj muz?, upita.
- Pa, oboje imamo po 35 godina, odgovori zena.
- Bez zajebancije, 35 godina i jos oboje vjerujete u duhove????

- brz i zestok
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Kaj vele Edipu(iz grčke mitologije-oženio svoju majku, kad je to saznao iskopao si je oči i pobjegao) u crnačkoj četvrti: "Whats up mother fucker"
Zadnja izmjena: brz i zestok, dana/u 11 tra 2008, 22:12, ukupno mijenjano 2 puta.
Vettel pobjednik Monze 2008.!

- Scuderia
- Moderator
-
- Profesionalni vozač
Mujo se zaposlio u velikoj robnoj kuci u New Yorku, i nakon prvog radnog dana poslovođa ga upita koliko je prodao. "135.552,20 $" odgovori Mujo, a
poslovođa samo što nije doživio šok.
Ni najiskusniji trgovci nisu u jednom danu prodali više od 50.000$, a Mujo prvi dan pa više nego duplo.
Upita on Muju kako mu je to pošlo za rukom?
- "Pa lijepo", odgovori Mujo. "Prvo sam čovjeku prodao jednu udicu i onda ga nagovorio da kupi barem još jednu za rezervu. Zatim sam mu prodao i
nekoliko olova. Onda sam ga podsjetio da mu treba i najlon, ali ne bilo kakav već kvalitetan najlon koji može izdržati veliku ribu. E, onda sam mu
rekao da pravu ribu bez obzira na kvalitetu pribora neće moći loviti iz ruke i neka uzme i štap s rolom. Kad je uzeo štap, predložio sam mu da
razmisli o kupnji glisera jer se takav pribor koristi samo za panulavanje. Nakon što sam mu prodao Boston Whalera s trajlerom, objasnio sam mu da njegov stari auto jednostavno ne može vuci taj gliser i na moj nagovor odlučio se za Grand Cheerokee. Eto kako sam zaradio 135.522,20 $".
- "Još ne mogu shvatiti kako ti je to uspjelo", reče poslovodja. "A čovjek je došao samo kupiti udicu?"
- "Ma jok", reče Mujo, "došao je kupit tampone za ženu, pa sam ga upit'o zašto ne ode na ribe kad ionako neće jebavat ovaj vikend.
poslovođa samo što nije doživio šok.
Ni najiskusniji trgovci nisu u jednom danu prodali više od 50.000$, a Mujo prvi dan pa više nego duplo.
Upita on Muju kako mu je to pošlo za rukom?
- "Pa lijepo", odgovori Mujo. "Prvo sam čovjeku prodao jednu udicu i onda ga nagovorio da kupi barem još jednu za rezervu. Zatim sam mu prodao i
nekoliko olova. Onda sam ga podsjetio da mu treba i najlon, ali ne bilo kakav već kvalitetan najlon koji može izdržati veliku ribu. E, onda sam mu
rekao da pravu ribu bez obzira na kvalitetu pribora neće moći loviti iz ruke i neka uzme i štap s rolom. Kad je uzeo štap, predložio sam mu da
razmisli o kupnji glisera jer se takav pribor koristi samo za panulavanje. Nakon što sam mu prodao Boston Whalera s trajlerom, objasnio sam mu da njegov stari auto jednostavno ne može vuci taj gliser i na moj nagovor odlučio se za Grand Cheerokee. Eto kako sam zaradio 135.522,20 $".
- "Još ne mogu shvatiti kako ti je to uspjelo", reče poslovodja. "A čovjek je došao samo kupiti udicu?"
- "Ma jok", reče Mujo, "došao je kupit tampone za ženu, pa sam ga upit'o zašto ne ode na ribe kad ionako neće jebavat ovaj vikend.
- bugatti1001
- Test vozač
- Scuderia
- Moderator
- Schumy.d
- Legenda
Idu slon i mrav pustinjom i kaže slon: "Uh, kako sam žedan!!!"
Nato će mrav: "Ma, ne brini, ponio sam ja čuturicu!:smijeh:
Mama koza krenula u grad i kaže svojim 7 kozlićima: "Draga djeco, nemojte nikome otvarati vrata dok ja ne dođem da ne bi slučajno vuk došao! Kada se ja vratim, reći ću lozinku, a to je :SISAJ SISU!"
Kozlići kažu:"Može mama!"
Zločesti vuk se skrio iza kućice i sve je čuo što su kozlići razgovarali s mamom.Kada je vidio da je mama koza otišla, dođe pred vrata i izmjenjenim glasom kaže:"Dječice draga,evo vratila se vaša mama iz grada,otvorite mi vrata!"
Mali kozlić dođe do vrata i kaže:"reci lozinku!"
Vuk će na to:"sisaj sisu!"
A mali kozlić odgovara:"Puši ti moj kura*, vidim te ja kroz prozor!"
:lol2:
Nato će mrav: "Ma, ne brini, ponio sam ja čuturicu!:smijeh:
Mama koza krenula u grad i kaže svojim 7 kozlićima: "Draga djeco, nemojte nikome otvarati vrata dok ja ne dođem da ne bi slučajno vuk došao! Kada se ja vratim, reći ću lozinku, a to je :SISAJ SISU!"
Kozlići kažu:"Može mama!"
Zločesti vuk se skrio iza kućice i sve je čuo što su kozlići razgovarali s mamom.Kada je vidio da je mama koza otišla, dođe pred vrata i izmjenjenim glasom kaže:"Dječice draga,evo vratila se vaša mama iz grada,otvorite mi vrata!"
Mali kozlić dođe do vrata i kaže:"reci lozinku!"
Vuk će na to:"sisaj sisu!"
A mali kozlić odgovara:"Puši ti moj kura*, vidim te ja kroz prozor!"

- hamiltongirl
- Test vozač
- Navijam za: McLaren Mercedes
Ostavi muz, 55ogodisnji profesor matematike, svojoj zeni pismo u kojem stoji: "Draga zenice, ti znas da imas 55 godina, da si vec u poodmakloj dobi, pomalo umorna i ne mozes vise u potpunosti zadovoljite sve moje potrebe. Zato cu ja danas otici u hotel s mojom 18ogodisnjom studenticom, ali nista se ti ne brini, to ce biti samo sex i vratit cu se do ponoci."
Kad dode u hotel, na recepciji ga doceka pismo od njegove supruge: "Dragi muzu, ti isto tako dobro znas da imas 55 godina i da ni sam vise ne mozes nista kao sto si nekad mogao. Stoga cu ja danas, dok ti budes ovo citao vec biti u drugom hotelu s 18ogodisnjim konobarom iz obliznjeg bara. Buduci da si odlican matematicar, znas da 18 u 55 ide puno vise puta nego 55 u 18, stoga nemoj me cekati."
ŠTO JE TO MALO ZELENO I SJEDI IVEKU NA GLAVI?
-MOZGOJEDAC
I ŠTA TAMO RADI?
-UMIRE OD GLADI
On: Draga, mogli bi si priustiti jedan lijepi vikend.
Ona: Super ideja!
On: Dobro, vidimo se u ponedjeljak!
Welcome to the Jungle !
Dakle, na rubu prashume...sjede u dokolici
ljudozder i njegov mali sincic...Sunce przhi....
....Prolazi izgladnjeli Etiopljanin...
- Tataa, ja gladan...
- Strpi se jos malo, sine...ovo sama kost i
kozha...nema vitamina, niti kalorija... !
...Pol ure kasnije, protrci atleticar...
- Tataa, brzo, meso pobjeze.. ! !
- Neka, sine, to je otrovno, prepuno Steroida !
Kasnije ugledaju debeloga Amera od 200 kg,gega se.
-Tataa, roshtilj,ssocno !
- Ne, sine, to NEZDRAVO,-sve salo i kolesterol ! !
Napokon, u daljini se nazire sisata plavusha,ele-
gantnoga koraka sve je blizha, buujna - Pamela !
- Tattaa,- to zaklati....odmah ! !
- NIPOSTO, sine ! ...-ZAKLATI Mamu i pojesti za
rucak, a OVO nositi Doma,/ TO Tata koristi josh
dobrih 20 godina.. ! ! !
Bio jednom jedan đavolcic sa malim kofercicem.
Dođe đavo u Srbiju i kaze: "Ja sam mali đavolcic i imam mali kofercic, i sve cu vam pokrast! I tako bude...
Dođe on u Hrvatsku i sve se tako dogodi, kao i u Srbiji.
Dođe on u Bosnu i kaze: " Ja sam mali đavolcic... a gdje mi je kofercic???
...Nakon burnih noći , odlučile se 4 časne sestre ispovjedit svome Župniku....
Prva, pomalo nesigurno, poče priču... Vele
- časni, ..hmmmm..znate..., ja sam onu mušku stvar dotaknula...prstom.. ! "
- Sram Te bilo...no, dobro...Bog sve prašta... ali, moraš za pokoru umakati taj grešni prst 3 dana u Sv. vodicu i to 5 puta dnevno !"
...Dođe i druga na red... : " Vlč.,ja sam ONO, znate držala u ruci...cijelu noć..hoću li gorjeti u Paklu...? ! ? "
... - E, moja kćeri grešna, bolje da si tu ruku sama sebi odrezala, negoli da te sablažnjava...no, dobro...morat ćeš tjedan dana močit tu grešnu ruku u Sv. vodici... i ne griješi više...io te absolvere...Amen.. ! ! !
Vlč...već u predinfarktnom stanju...zbunjen sav, kadli prilazi treća na Sv. Ispovijed....
Odjednom uleti četvrta , preko reda, i sva crvena od bijesa, vrisne...:
- " Ti si, -stari prdonjo, stvarno l u d, ako misliš da ću JA grgljati usta s onom vodicom u kojoj će ova drolja ispred mene za kaznu ISPIRATI sebi - Šupak ... ! ! ! "
Ide mali ivicau crkvu biciklom. Dođe pred crkvu i sretne popa.
-Zašto ne uđeš u crkvu?-pita pop
-Čuvam bicikl.-kaže ivica
-Ma slobodno uđi u crkvu duh sveti će ga čuvati!-veli pop
I uđe mali Ivica u crkvu i počne moliti:
-U ime oca, i sina. Amen.
-A gdje je duh sveti?-pita pop
-Pa eno ga vani, čuva bicikl!-kaže ivica
Kad dode u hotel, na recepciji ga doceka pismo od njegove supruge: "Dragi muzu, ti isto tako dobro znas da imas 55 godina i da ni sam vise ne mozes nista kao sto si nekad mogao. Stoga cu ja danas, dok ti budes ovo citao vec biti u drugom hotelu s 18ogodisnjim konobarom iz obliznjeg bara. Buduci da si odlican matematicar, znas da 18 u 55 ide puno vise puta nego 55 u 18, stoga nemoj me cekati."
ŠTO JE TO MALO ZELENO I SJEDI IVEKU NA GLAVI?
-MOZGOJEDAC
I ŠTA TAMO RADI?
-UMIRE OD GLADI

On: Draga, mogli bi si priustiti jedan lijepi vikend.
Ona: Super ideja!
On: Dobro, vidimo se u ponedjeljak!
Welcome to the Jungle !
Dakle, na rubu prashume...sjede u dokolici
ljudozder i njegov mali sincic...Sunce przhi....
....Prolazi izgladnjeli Etiopljanin...
- Tataa, ja gladan...
- Strpi se jos malo, sine...ovo sama kost i
kozha...nema vitamina, niti kalorija... !
...Pol ure kasnije, protrci atleticar...
- Tataa, brzo, meso pobjeze.. ! !
- Neka, sine, to je otrovno, prepuno Steroida !
Kasnije ugledaju debeloga Amera od 200 kg,gega se.
-Tataa, roshtilj,ssocno !
- Ne, sine, to NEZDRAVO,-sve salo i kolesterol ! !
Napokon, u daljini se nazire sisata plavusha,ele-
gantnoga koraka sve je blizha, buujna - Pamela !
- Tattaa,- to zaklati....odmah ! !
- NIPOSTO, sine ! ...-ZAKLATI Mamu i pojesti za
rucak, a OVO nositi Doma,/ TO Tata koristi josh
dobrih 20 godina.. ! ! !
Bio jednom jedan đavolcic sa malim kofercicem.
Dođe đavo u Srbiju i kaze: "Ja sam mali đavolcic i imam mali kofercic, i sve cu vam pokrast! I tako bude...
Dođe on u Hrvatsku i sve se tako dogodi, kao i u Srbiji.
Dođe on u Bosnu i kaze: " Ja sam mali đavolcic... a gdje mi je kofercic???
...Nakon burnih noći , odlučile se 4 časne sestre ispovjedit svome Župniku....
Prva, pomalo nesigurno, poče priču... Vele
- časni, ..hmmmm..znate..., ja sam onu mušku stvar dotaknula...prstom.. ! "
- Sram Te bilo...no, dobro...Bog sve prašta... ali, moraš za pokoru umakati taj grešni prst 3 dana u Sv. vodicu i to 5 puta dnevno !"
...Dođe i druga na red... : " Vlč.,ja sam ONO, znate držala u ruci...cijelu noć..hoću li gorjeti u Paklu...? ! ? "
... - E, moja kćeri grešna, bolje da si tu ruku sama sebi odrezala, negoli da te sablažnjava...no, dobro...morat ćeš tjedan dana močit tu grešnu ruku u Sv. vodici... i ne griješi više...io te absolvere...Amen.. ! ! !
Vlč...već u predinfarktnom stanju...zbunjen sav, kadli prilazi treća na Sv. Ispovijed....
Odjednom uleti četvrta , preko reda, i sva crvena od bijesa, vrisne...:
- " Ti si, -stari prdonjo, stvarno l u d, ako misliš da ću JA grgljati usta s onom vodicom u kojoj će ova drolja ispred mene za kaznu ISPIRATI sebi - Šupak ... ! ! ! "

Ide mali ivicau crkvu biciklom. Dođe pred crkvu i sretne popa.
-Zašto ne uđeš u crkvu?-pita pop
-Čuvam bicikl.-kaže ivica
-Ma slobodno uđi u crkvu duh sveti će ga čuvati!-veli pop
I uđe mali Ivica u crkvu i počne moliti:
-U ime oca, i sina. Amen.
-A gdje je duh sveti?-pita pop
-Pa eno ga vani, čuva bicikl!-kaže ivica
-
- Profesionalni vozač
- bugatti1001