Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

Dr. DJ je napisao/la:Nadam se da neće...Jer ako on osvoji naslov prvaka nitko sretniji od mene... Samo nadam se da Ferrari neće favorizirati Kimija...Iskreno Kimi je kompletniji vozač ali Massa je Massa....

Mislim da će tim raditi malo više za onoga tko bude u prednosti na kraju sezone i da će (sve je izglednije) Kimi morati vratiti za Brazil 2007. Massi. Meni je svejedno sada tko će uzeti naslov kada Alonso nije u igri.
kakav potpis staviti???
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Dr. DJ je napisao/la:
Maestro je napisao/la:
Dr. DJ je napisao/la:Mislim da je ovo još jedna potvrda da je Massa jako kvalitetan vozač i da ako mu se poklopi par stvari da može jako ozbiljno konkurirati za naslov prvaka...
Već konkurira i to svim silama. Sada je u naletu i teško će ga biti skinuti s prvog mjesta. Jedino ako ponovo počne gluposti raditi.
Nadam se da neće...Jer ako on osvoji naslov prvaka nitko sretniji od mene...

Samo nadam se da Ferrari neće favorizirati Kimija...Iskreno Kimi je kompletniji vozač ali Massa je Massa....
i od mene... :D
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

nadam se pobjedi Masse u iducoj utrci
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Scuderia je napisao/la:nadam se pobjedi Masse u iducoj utrci
ok,al nemoraš u svakoj novoj temi to napisat,već lagano si dosadan,daj jednom napiši da se svugdje nadaš i mirni smo cijelu sezonu a ne ovak.
Nemam nikaj protiv tvog mišljenja al daj onda bar obrazloži,reci zato jer mu paše staza,jer je uišo u formu,bilo kaj a ne svaku moguću temu iskoristit kak bi reko jednu te istu neargumentiranu stvar

NHF,al tak je
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
muamert
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la muamert »

Fantastican, takodjer se pridruzujem zeljama da on bude prvak, jer je to zasluzio zalaganjem i trudom.

Pozdrav
"Aerodynamics are for people who can't build engines." Enzo Ferrari

"Never hate your enemies -- it effects your judgement." The Godfather III

"Now I'm happy and I don't think much about luck. If you work hard, you can get what you want." Kimi Raikkonen
Scuderia
Moderator
Moderator

schuey je napisao/la:
ok,al nemoraš u svakoj novoj temi to napisat,već lagano si dosadan,daj jednom napiši da se svugdje nadaš i mirni smo cijelu sezonu a ne ovak.
Nemam nikaj protiv tvog mišljenja al daj onda bar obrazloži,reci zato jer mu paše staza,jer je uišo u formu,bilo kaj a ne svaku moguću temu iskoristit kak bi reko jednu te istu neargumentiranu stvar

NHF,al tak je
a i ti bi mogao prestati pisati oankve komentare: " Massa najpokvarenija osoba na gridu"

Pazi a rekao si da ti je team na prvom mjestu. ( ne da mi se sada traziti

Ajde mi molim te objasni, po cemu si to zakljucio....

Dalje.
Gdje ti molim te vidis da ja non stop i to na novim temama pisem., osim ovdje. / drugo su prognoze da se mi razumijemo.

Dalje.
Koliko si puta vec dao do znanja da ne volis Massu, a svejedno dolazis ovamo i pljujes po njemu. Nije li to isto mozda kao i ovo sa mnom?
slika
almeida
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Za ulizivanje..
Kontakt:

Post Postao/la almeida »

Massa je novi prvak sviđalo se nekom to ili ne.
slika
"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la -Briatore- »

schuey je napisao/la:Massa-najpokvarenija osoba na gridu,nakon onog fer kimijevogf poteza mogao mu je bar pružit ruku prije nego su došli do samog podija,sramotno
Ne znam koliko to ima veze sa pokvarenošću, ali da nije u redu, nije.
Mislim da je to od straha, jer je svjestan da je Kimi prirodno brži od njega.
Jednostavno, ne želi si priznati da je ovaj brži od njega i ima jednostavno kompleks niže vrijenosti.
Nemam ništa protiv njega, ali neki ljudi jednostavno, kako bi Mišo Kovač rekao, nemaju karizmu.
super aguri je napisao/la:Massa je novi prvak sviđalo se nekom to ili ne.
I onda je svizac umotao čokoladu... ;)
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

-Briatore- je napisao/la:Mislim da je to od straha, jer je svjestan da je Kimi prirodno brži od njega.
Jednostavno, ne želi si priznati da je ovaj brži od njega i ima jednostavno kompleks niže vrijenosti.
Ili mozda vraca istom mjerom?! :roll:
Zadnja izmjena: Icy, dana/u 23 lip 2008, 10:57, ukupno mijenjano 1 put.
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Kako bilo da bilo Felipe je prvi brazilac nakon legendarnog Senne koji se našao kao vodeći u F1 šampionatu... 8)
M Power
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la M Power »

Dobra vožnja Masse i Kimija na VN francuske i zaslužena dvostruka pobjeda. To je staza koja odgovara Ferrariju i Massa i Kimi su to pretvorili u pobjedu. Kimi je imao mali peh s bolidom, ali to je sastavni dio spotra.
There is no power, like M Power.
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Scuderia je napisao/la:
a i ti bi mogao prestati pisati oankve komentare: " Massa najpokvarenija osoba na gridu"

Pazi a rekao si da ti je team na prvom mjestu. ( ne da mi se sada traziti

Ajde mi molim te objasni, po cemu si to zakljucio....

Dalje.
Gdje ti molim te vidis da ja non stop i to na novim temama pisem., osim ovdje. / drugo su prognoze da se mi razumijemo.

Dalje.
Koliko si puta vec dao do znanja da ne volis Massu, a svejedno dolazis ovamo i pljujes po njemu. Nije li to isto mozda kao i ovo sa mnom?
pljujem upravo jer mi je stalo do tima,vjeruj mi da mi nebi bilo mrsko da Massa osvoji prvenstvo,ipak je on trenutno moj vozač i za njega navijam jednako ko za kimija,a dabome da znam i pohvalit istog tog Massu,kao npr za ovu utrku,odvoženo odlično,bez naslućivanja ikakvih mogućih greški,isto tak sam napiso da je njemu jako teško vozit upravo zbog tih svojih psihičkih mana(čitaj emocija) i daleko je napredovao,ove godine možda jednako koliko dosad u karijeri,trebalo je prebrodit 2 početne utrke,ali da je pokvaren-je! Da je schumi bio pokvaren.je! Da je Senna bio pokvaren-je! Kimi recimo ne griješi toliko ali znam i njega popljuvat kao i ostatak grida ako si imalo čito moje postove,ja recimo tako funkcioniram. i nije isto ja kritiziram poteze sa objašnjenjem a to što ga nevolim je druga stvar,ne volim ni alonsa pa ne pljujem po njemu jer je čovjek gotovo savršen koliko se može biti u tom timu danasm,dobro ovo zadnje mu nije trebalo ali valjda kužiš kaj hoću reć

evo samo nekih
Scuderia je napisao/la:Nisam pogledao kvale,vidio sam rezultate.
Sto reci?
A nista posebnoga,ja kao navijac crvenih vjerujem u pobjedu F.Masse,ako to vec ne moze Kimi.
U svakom slucaju ocekuje nas zanimljiva utrka.
Scuderia je napisao/la:
Namjerno nisam napisao 2007.
Svi znamo sto se dogodilo.
Ocekujem pobjedu Masse u Kanadi.
i naravno zadnja ili najnovija...

samo velim da malo objasniš razloge,ne smeta meni kaj ti to veliš nego je bezveze stalno postat isto,dakle očekuješ pobjedu Masse jer....

-je ušao u formu
-jedobar na toj stazi
-je imao dobru utrku prošle sezone
-je nabrijan na prvenstvo
-je to staza koju želi osvojit
-je kao mali vozio puno na toj stazi itd....

da ne velim koliko puta si još stavio u prognozama massu kao pobjednika i ovdje,no da ne veliš da znam samo popljuvat, imaš jedan dobar post di si fino obrazložio ;)
Scuderia je napisao/la:ovako je bilo prosle godine:
1.Massa
2.Alonso
3.MS

Ovako bi ja htio:
1.Massa
2.Kimi
3.Heidfeld

realno:
Obzirom da je Massa pobijedio prosle godine itd itd ovakva je moja prognoza:
1.Massa
2.Alonso
3.Kimi

i primjer kolege koji je velik massin fan također sa dobro obrazloženim postom
edo je napisao/la:Felipe pole i pobijeda,sjajno je vozio tamo prošle godine...
mislim da sam bio dovoljno jasan ;)

p.s. ne kužim po čemu sam kaj zaključio?
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Scuderia
Moderator
Moderator

Sve sam shvatio, uredu.
Ovak je onda i najbolje.
slika
Formula4ever

Post Postao/la Formula4ever »

Ako je massa stvarno dobar i brz vozač, zašto nikad ne lovi Kimia kad skupa krenu iz prvog reda. Kimi krene i počne gradit veliku prednost nad Massom (cirka pola sekunde po krugu vozi brže). Navodno su izjavili piloti F1 da je lakše lovit nego bježati s čim se u potpunosti slažem(prednosti lovca su da: kasno koči, zauzima bolju putanju, ako se vozi na repu brži je.....jedini nedostatak je gubitak downforcea, zanemarujem dodatna pregrijavanja itd). Baš bi volio vidjet da Massa jednom sabere muda i izravno na stazi napadne Kimia u jednakim bolidima i da pokaže svoje umjeće borbe.
...::: // Hamilton United \\ :::...
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la SRV »

Pokusavam zamisliti, ako Massa osvoji prvenstvo (slozit cete se, nije nemoguce), Kimi ce biti vrlo ljut. ;) Mogla bi ovo zbilja biti njegova zadnja godina u Ferrariju, i to zbog Masse a ne zbog glasina da ce prestati voziti.
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Formula4ever je napisao/la:Ako je massa stvarno dobar i brz vozač, zašto nikad ne lovi Kimia kad skupa krenu iz prvog reda. Kimi krene i počne gradit veliku prednost nad Massom (cirka pola sekunde po krugu vozi brže). Navodno su izjavili piloti F1 da je lakše lovit nego bježati s čim se u potpunosti slažem(prednosti lovca su da: kasno koči, zauzima bolju putanju, ako se vozi na repu brži je.....jedini nedostatak je gubitak downforcea, zanemarujem dodatna pregrijavanja itd). Baš bi volio vidjet da Massa jednom sabere muda i izravno na stazi napadne Kimia u jednakim bolidima i da pokaže svoje umjeće borbe.
Ne sjećam se kada je massu kimi lovio...
Pero Perilica
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la Pero Perilica »

SRV je napisao/la:Pokusavam zamisliti, ako Massa osvoji prvenstvo (slozit cete se, nije nemoguce),Kimi ce biti vrlo ljut. ;) Mogla bi ovo zbilja biti njegova zadnja godina u Ferrariju, i to zbog Masse a ne zbog glasina da ce prestati voziti.
..zake bi kimi bil vrlo ljut....nije ti to Mcm gdje sve pršti od zavisti, ljubomore i nezadovoljstva....massa osvaja prvenstvo...kimi vozi i sljedeće godine....forza ferrari....mislim da svi želite da počnu neke iskre frcat u momčadi ali to ne bu išlo....ko vam je kriv kad u mcm-u imate takve prgavce....kimi i massa ko brat i sestra...
Anything you can do, I can do better!
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

Pero Perilica je napisao/la:
SRV je napisao/la:Pokusavam zamisliti, ako Massa osvoji prvenstvo (slozit cete se, nije nemoguce),Kimi ce biti vrlo ljut. ;) Mogla bi ovo zbilja biti njegova zadnja godina u Ferrariju, i to zbog Masse a ne zbog glasina da ce prestati voziti.
..zake bi kimi bil vrlo ljut....nije ti to Mcm gdje sve pršti od zavisti, ljubomore i nezadovoljstva....massa osvaja prvenstvo...kimi vozi i sljedeće godine....forza ferrari....mislim da svi želite da počnu neke iskre frcat u momčadi ali to ne bu išlo....ko vam je kriv kad u mcm-u imate takve prgavce....kimi i massa ko brat i sestra...
Ko je brat a ko sestra ?
edo je napisao/la:
Formula4ever je napisao/la:Ako je massa stvarno dobar i brz vozač, zašto nikad ne lovi Kimia kad skupa krenu iz prvog reda. Kimi krene i počne gradit veliku prednost nad Massom (cirka pola sekunde po krugu vozi brže). Navodno su izjavili piloti F1 da je lakše lovit nego bježati s čim se u potpunosti slažem(prednosti lovca su da: kasno koči, zauzima bolju putanju, ako se vozi na repu brži je.....jedini nedostatak je gubitak downforcea, zanemarujem dodatna pregrijavanja itd). Baš bi volio vidjet da Massa jednom sabere muda i izravno na stazi napadne Kimia u jednakim bolidima i da pokaže svoje umjeće borbe.
Pa to je i on reka :?
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la SRV »

Pero Perilica je napisao/la:
Jok, stvari u Ferrariju dobro funkcionirale upravo zato sto je bio jasan No. 1. Sada toga nema, a Massa sve vise napreduje u odnosu na Kimija.

Ferrari ne zna sta je politika ravnopravnih vozaca. Kad-tad ce pocet frcat iskre. ;)
zizi
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la zizi »

edo je napisao/la:

u kuala lumpuru je felipe startao prvi. u box je išao u 17. da tada se nije uspio odvojiti na više od dvije sekunde. kimi je ostao krug duže, odvezao ga dobro, izašao ispred i do 31. kruga ostvario 4,9 sekundi

nije da ga je lovio po stazi i pokušao proći, ali je držao priključak bez nekih problema

mislim da utrkivanje između njih dvojice možemo očekivati ako dođe do situacije da su njih dvojica odmakla ostalima u vozačkom poretku i osigurali naslov, a međusobno su blizu u bodovima. inače, teško
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH

You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Njih dvojica su meni pravi duet, Kimi je prošle godine osvojio naslov uz bezrezervnu pomoć od Masse i na redu je da Massa ove sezone osvoji naslov.
slika
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Ja se nadam da hoće,jer je svojim radom i trudom to zaslužio,možda nije talenat kao kimi i hami,ali brate ima disciplinu i srce,pa pogledajte kako se
dečko raduje svakoj pobijedi,poleu,to je meni nešto prekrasno...

FORZA FELIPE...i samo tako nastavi,tj.da izvlačiš maximum iz date situacije,svaki bod je bitan,a njegove pozicije u zadnjih pet utrka su;

1.(Bahrein),2.(Barselona),1.(Turska),3.(Monako),5.(Kanada),1.(Francuska)...neko će reči da mu neke staze odgovaraju itd...ali ljudi moji
ništa nije slučajno...pogotovo nakon šokantne prve dvije utrke za njega...
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

Samo da spomenem da je srusen tabu da Massa moze pobijedit samo s pole-a! :lol:
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Icy je napisao/la:Samo da spomenem da je srusen tabu da Massa moze pobijedit samo s pole-a! :lol:
to je srušeno još u Bahrainu ;) ali osim kaj je vodeći,trenutno i ima najviše pobjeda u sezoni,to je jako pohvalan podatak još da ne zanemarimo katastrofalan start u sezonu,to je gotovo savršeno
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

schuey je napisao/la:
Icy je napisao/la:Samo da spomenem da je srusen tabu da Massa moze pobijedit samo s pole-a! :lol:
to je srušeno još u Bahrainu ;) ali osim kaj je vodeći,trenutno i ima najviše pobjeda u sezoni,to je jako pohvalan podatak još da ne zanemarimo katastrofalan start u sezonu,to je gotovo savršeno
i 3 pole pozicije,najviše u sezoni...i pretekao je Montoyu po broju pobijeda
Odgovori