Scuderia je napisao/la:
a i ti bi mogao prestati pisati oankve komentare: " Massa najpokvarenija osoba na gridu"
Pazi a rekao si da ti je team na prvom mjestu. ( ne da mi se sada traziti
Ajde mi molim te objasni, po cemu si to zakljucio....
Dalje.
Gdje ti molim te vidis da ja non stop i to na novim temama pisem., osim ovdje. / drugo su prognoze da se mi razumijemo.
Dalje.
Koliko si puta vec dao do znanja da ne volis Massu, a svejedno dolazis ovamo i pljujes po njemu. Nije li to isto mozda kao i ovo sa mnom?
pljujem upravo jer mi je stalo do tima,vjeruj mi da mi nebi bilo mrsko da Massa osvoji prvenstvo,ipak je on trenutno moj vozač i za njega navijam jednako ko za kimija,a dabome da znam i pohvalit istog tog Massu,kao npr za ovu utrku,odvoženo odlično,bez naslućivanja ikakvih mogućih greški,isto tak sam napiso da je njemu jako teško vozit upravo zbog tih svojih psihičkih mana(čitaj emocija) i daleko je napredovao,ove godine možda jednako koliko dosad u karijeri,trebalo je prebrodit 2 početne utrke,ali da je pokvaren-je! Da je schumi bio pokvaren.je! Da je Senna bio pokvaren-je! Kimi recimo ne griješi toliko ali znam i njega popljuvat kao i ostatak grida ako si imalo čito moje postove,ja recimo tako funkcioniram. i nije isto ja kritiziram poteze sa objašnjenjem a to što ga nevolim je druga stvar,ne volim ni alonsa pa ne pljujem po njemu jer je čovjek gotovo savršen koliko se može biti u tom timu danasm,dobro ovo zadnje mu nije trebalo ali valjda kužiš kaj hoću reć
evo samo nekih
Scuderia je napisao/la:Nisam pogledao kvale,vidio sam rezultate.
Sto reci?
A nista posebnoga,ja kao navijac crvenih vjerujem u pobjedu F.Masse,ako to vec ne moze Kimi.
U svakom slucaju ocekuje nas zanimljiva utrka.
Scuderia je napisao/la:
Namjerno nisam napisao 2007.
Svi znamo sto se dogodilo.
Ocekujem pobjedu Masse u Kanadi.
i naravno zadnja ili najnovija...
Scuderia je napisao/la:nadam se pobjedi Masse u iducoj utrci
samo velim da malo objasniš razloge,ne smeta meni kaj ti to veliš nego je bezveze stalno postat isto,dakle očekuješ pobjedu Masse jer....
-je ušao u formu
-jedobar na toj stazi
-je imao dobru utrku prošle sezone
-je nabrijan na prvenstvo
-je to staza koju želi osvojit
-je kao mali vozio puno na toj stazi itd....
da ne velim koliko puta si još stavio u prognozama massu kao pobjednika i ovdje,no da ne veliš da znam samo popljuvat, imaš jedan dobar post di si fino obrazložio
Scuderia je napisao/la:ovako je bilo prosle godine:
1.Massa
2.Alonso
3.MS
Ovako bi ja htio:
1.Massa
2.Kimi
3.Heidfeld
realno:
Obzirom da je Massa pobijedio prosle godine itd itd ovakva je moja prognoza:
1.Massa
2.Alonso
3.Kimi
i primjer kolege koji je velik massin fan također sa dobro obrazloženim postom
edo je napisao/la:Felipe pole i pobijeda,sjajno je vozio tamo prošle godine...
mislim da sam bio dovoljno jasan
p.s. ne kužim po čemu sam kaj zaključio?