Po mom mišljenju je Massa najbolji vozač u kvalama ove sezone

Više mu se nema što prigovoriti, ne radi gluposti

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
A prosle sezone nije imao makinu sposobnu za osvajanje prvenstva? Pitam se sta je onda kimi imao, kad je osvojio. A kimi je uvijek isti, zavrsio 20 ili prvi, obavi intervjue, popije sampanjca i to je to. A za masu reci da je dobrica, hm. imo je on par poteza. npr prosle godine nirburgringu, kad ga je alonso pretekao i barcelona prosle godine, start utrke.Ferrari4ever je napisao/la:Mislim da je Massa dobar vozač , ne nešto izvanredno ( kao Schumi - jednom se rađa ) ali ga volim isključivo zato što je dobrica , raduje se , ponaša se kao ljudsko biće s emocijama , a ne kao Iceman koji nije sposoban nasmješiti se kad je drugi , a kad je na polu tako se raduje da mi se koža ježi - bude mi zima ! Massa je ipak zaslužio ovo dokle je došao jer se dugo probija u formuli i vozao je sve i svašta , a tek sad ima makinju koja mu omogućuje nešto . Stražno želim da osvoji prvenstvo ove godine !
cini se da je netko zaboravio zadnju utrku prosle godine. Mogao je on odvoziti svoju utrku i to je to. Ono " Fucka mi se za Kimija"kiby je napisao/la:. Izgleda da su neki zaboravili za ima jos puno utrka do kraja...Ferrari4ever je napisao/la:Mislim da je Massa dobar vozač , ne nešto izvanredno ( kao Schumi - jednom se rađa ) ali ga volim isključivo zato što je dobrica , raduje se , ponaša se kao ljudsko biće s emocijama , a ne kao Iceman koji nije sposoban nasmješiti se kad je drugi , a kad je na polu tako se raduje da mi se koža ježi - bude mi zima ! Massa je ipak zaslužio ovo dokle je došao jer se dugo probija u formuli i vozao je sve i svašta , a tek sad ima makinju koja mu omogućuje nešto . Stražno želim da osvoji prvenstvo ove godine !
Znaš to ti se zove utrkivanjakiby je napisao/la:A prosle sezone nije imao makinu sposobnu za osvajanje prvenstva? Pitam se sta je onda kimi imao, kad je osvojio. A kimi je uvijek isti, zavrsio 20 ili prvi, obavi intervjue, popije sampanjca i to je to. A za masu reci da je dobrica, hm. imo je on par poteza. npr prosle godine nirburgringu, kad ga je alonso pretekao i barcelona prosle godine, start utrke.Ferrari4ever je napisao/la:Mislim da je Massa dobar vozač , ne nešto izvanredno ( kao Schumi - jednom se rađa ) ali ga volim isključivo zato što je dobrica , raduje se , ponaša se kao ljudsko biće s emocijama , a ne kao Iceman koji nije sposoban nasmješiti se kad je drugi , a kad je na polu tako se raduje da mi se koža ježi - bude mi zima ! Massa je ipak zaslužio ovo dokle je došao jer se dugo probija u formuli i vozao je sve i svašta , a tek sad ima makinju koja mu omogućuje nešto . Stražno želim da osvoji prvenstvo ove godine !
Massa prvo mora osvojiti prvenstvo da bi ga se moglo stavljati uz bok Raikkonenu. Izgleda da su neki zaboravili za ima jos puno utrka do kraja...
Zaslužio je onaj koji ga je i osvojio.Ferrari4ever je napisao/la:Nisam znala da ću odmah dobiti odgovor , drago mi je . Moramo svi ferrarievci zajedno ipak priznati da je Hamilton prošle godine " zaslužio " prvenstvo - ova godina nije ni sjena prošle , i presretna sam što je Kimi osvojio prvenstvo, a konferencije za novinare i Kimi nisu baš u najboljim odnosima ( okrpio je kaznu nema par dana ) . Inače znam da ima puno utrka zato moj smajlić na kraju gleda prema nebu . Ma ljudi bit će uzbudljivo !
zakaj sramota? pa to se i očekivalo od njega,osim toga 5 put se okrenuop isto kao i wbber i neki još,kimi je 3 puta,glock,piquet,nepogrešivi robert,čak je i hami bio nesiguran,je da je massa najviše puta i malo je ružno vidjet ferrari na zadnjem mjestu ali nije ne znam kaj sramotno....SRV je napisao/la:Hijaoooo sad kad se ponovo krene pljuvat po Massi.![]()
![]()
![]()
Ono je sramota, bolje da se povukao iz utrke.
5 gore sam ti napisoKing iCool je napisao/la:Pa kad se tolko put okreneš je 12. ili 13. mjesto super.Je možda neko brojil kolko je pirueta napravil?
Nisa videl odma.... Tak brzo to ide u F1-From hero to zero.schuey je napisao/la:5 gore sam ti napisoKing iCool je napisao/la:Pa kad se tolko put okreneš je 12. ili 13. mjesto super.Je možda neko brojil kolko je pirueta napravil?
Scuderia je napisao/la:Nisam nista drugo mogao ni ocekivati od navijaca McLarena. Samo se sjeti Kanade....SRV je napisao/la:Hijaoooo sad kad se ponovo krene pljuvat po Massi.![]()
![]()
![]()
pa ne znam bas.... kolika je brzina u boksu..... Cisto me zanima.....Hamilton je napisao/la:Scuderia je napisao/la:Nisam nista drugo mogao ni ocekivati od navijaca McLarena. Samo se sjeti Kanade....SRV je napisao/la:Hijaoooo sad kad se ponovo krene pljuvat po Massi.![]()
![]()
![]()
ono je bila sramota... ali ovo danas je bila blamaža. On i Glock su zajedno imali više pirueta nago svi ostali zajedno...
60-80 kmh,kako koja trka,na ovoj je 80Scuderia je napisao/la:
pa ne znam bas.... kolika je brzina u boksu..... Cisto me zanima.....