Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
red_devil
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Schumacher - Ferrari

Post Postao/la red_devil »

Za Massu sam rekao da vozi odlično od Bahreina. Dobro na zadnjoj utrci ga je pomazila sreća, ali opet...
Po mom mišljenju je Massa najbolji vozač u kvalama ove sezone ;)

Više mu se nema što prigovoriti, ne radi gluposti ;)
.
cezar
Navijam za: Kimi

Post Postao/la cezar »

Icy je napisao/la:Samo da spomenem da je srusen tabu da Massa moze pobijedit samo s pole-a! :lol:
Pa moze i ako onaj ispred njega crkne. :roll:
Kimi je najbolji
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

cezar je napisao/la:
Icy je napisao/la:Samo da spomenem da je srusen tabu da Massa moze pobijedit samo s pole-a! :lol:
Pa moze i ako onaj ispred njega crkne. :roll:
treba se slupati...hahahaha...koji komplex... :lol:
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Evo ga prvi i na testiranjima u Britaniji

Pos Driver Team Time Laps
1. Massa Ferrari (B) 1:20.188 71
2. Kovalainen McLaren-Mercedes (B) 1:20.477 90
3. Kubica BMW Sauber (B) 1:20.995 82
4. Kobayashi Toyota (B) 1:21.335 82
5. Rosberg Williams-Toyota (B) 1:21.410 88
6. Webber Red Bull-Renault (B) 1:21.656 94
7. Piquet Renault (B) 1:21.797 68
8. Button Honda (B) 1:22.081 90
9. Liuzzi Force India (B) 1:22.250 108
10. Vettel Toro Rosso-Ferrari (B) 1:23.853 10
slika
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Mislim da je Massa dobar vozač , ne nešto izvanredno ( kao Schumi - jednom se rađa ) ali ga volim isključivo zato što je dobrica , raduje se , ponaša se kao ljudsko biće s emocijama , a ne kao Iceman koji nije sposoban nasmješiti se kad je drugi , a kad je na polu tako se raduje da mi se koža ježi - bude mi zima ! Massa je ipak zaslužio ovo dokle je došao jer se dugo probija u formuli i vozao je sve i svašta , a tek sad ima makinju koja mu omogućuje nešto . Stražno želim da osvoji prvenstvo ove godine ! [-o<
... Forza Massa ...
kiby
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la kiby »

Ferrari4ever je napisao/la:Mislim da je Massa dobar vozač , ne nešto izvanredno ( kao Schumi - jednom se rađa ) ali ga volim isključivo zato što je dobrica , raduje se , ponaša se kao ljudsko biće s emocijama , a ne kao Iceman koji nije sposoban nasmješiti se kad je drugi , a kad je na polu tako se raduje da mi se koža ježi - bude mi zima ! Massa je ipak zaslužio ovo dokle je došao jer se dugo probija u formuli i vozao je sve i svašta , a tek sad ima makinju koja mu omogućuje nešto . Stražno želim da osvoji prvenstvo ove godine ! [-o<
A prosle sezone nije imao makinu sposobnu za osvajanje prvenstva? Pitam se sta je onda kimi imao, kad je osvojio. A kimi je uvijek isti, zavrsio 20 ili prvi, obavi intervjue, popije sampanjca i to je to. A za masu reci da je dobrica, hm. imo je on par poteza. npr prosle godine nirburgringu, kad ga je alonso pretekao i barcelona prosle godine, start utrke.
Massa prvo mora osvojiti prvenstvo da bi ga se moglo stavljati uz bok Raikkonenu. Izgleda da su neki zaboravili za ima jos puno utrka do kraja...
McM fun
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

kiby je napisao/la:
Ferrari4ever je napisao/la:Mislim da je Massa dobar vozač , ne nešto izvanredno ( kao Schumi - jednom se rađa ) ali ga volim isključivo zato što je dobrica , raduje se , ponaša se kao ljudsko biće s emocijama , a ne kao Iceman koji nije sposoban nasmješiti se kad je drugi , a kad je na polu tako se raduje da mi se koža ježi - bude mi zima ! Massa je ipak zaslužio ovo dokle je došao jer se dugo probija u formuli i vozao je sve i svašta , a tek sad ima makinju koja mu omogućuje nešto . Stražno želim da osvoji prvenstvo ove godine ! [-o<
. Izgleda da su neki zaboravili za ima jos puno utrka do kraja...
cini se da je netko zaboravio zadnju utrku prosle godine. Mogao je on odvoziti svoju utrku i to je to. Ono " Fucka mi se za Kimija"
No medjutim to se nije dogodilo.
Sad mislis da ja branim Massu, da nesto govorim kontra Kimija.
Naprotiv, bio sam sretan sto je dobio titulu...

A sto se tice onih poteza....
Ne znam sta bi trebao uciniti, praviti se kao da ga boli .... i pustit nekoga samo tako....
Malo borbe nikome ne skodi....
slika
ivana.zagreb
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la ivana.zagreb »

misliš da se malo utrkuju....joj nebi rekla da je to pametna ideja :D
Ma ja sam Fisico-fan...
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

kiby je napisao/la:
A prosle sezone nije imao makinu sposobnu za osvajanje prvenstva? Pitam se sta je onda kimi imao, kad je osvojio. A kimi je uvijek isti, zavrsio 20 ili prvi, obavi intervjue, popije sampanjca i to je to. A za masu reci da je dobrica, hm. imo je on par poteza. npr prosle godine nirburgringu, kad ga je alonso pretekao i barcelona prosle godine, start utrke.
Massa prvo mora osvojiti prvenstvo da bi ga se moglo stavljati uz bok Raikkonenu. Izgleda da su neki zaboravili za ima jos puno utrka do kraja...
Znaš to ti se zove utrkivanja
a što se tiče stavljanja uz bok Raikkonenu pa što onda ima nekih bisera što Raikkonena stavljaju uz bok Schumachera koji tih naslova ima 7 (sedam)
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Nisam znala da ću odmah dobiti odgovor , drago mi je . Moramo svi ferrarievci zajedno ipak priznati da je Hamilton prošle godine " zaslužio " prvenstvo - ova godina nije ni sjena prošle , i presretna sam što je Kimi osvojio prvenstvo :D , a konferencije za novinare i Kimi nisu baš u najboljim odnosima ( okrpio je kaznu nema par dana ) . Inače znam da ima puno utrka zato moj smajlić na kraju gleda prema nebu . Ma ljudi bit će uzbudljivo ! :driver:
... Forza Massa ...
puba
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la puba »

Ferrari4ever je napisao/la:Nisam znala da ću odmah dobiti odgovor , drago mi je . Moramo svi ferrarievci zajedno ipak priznati da je Hamilton prošle godine " zaslužio " prvenstvo - ova godina nije ni sjena prošle , i presretna sam što je Kimi osvojio prvenstvo :D , a konferencije za novinare i Kimi nisu baš u najboljim odnosima ( okrpio je kaznu nema par dana ) . Inače znam da ima puno utrka zato moj smajlić na kraju gleda prema nebu . Ma ljudi bit će uzbudljivo ! :driver:
Zaslužio je onaj koji ga je i osvojio.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Massa je jučer nakon treninga morao na medicinski pregled nakon onog udarca nakon izlijetanja. Inače, sila udarca je bila veća od 25 G.
Alonso je komentirao to izlijetanje i rekao da "izvana" izgledalo strašno, iako za takve sudare vozač uvijek kaže; OK, ništa posebno. Alonso je taman išao prema autu da ga vrati nazad do boksa kad je vidio da se Massa izvrtio i zabio u ogradu na nekih 10ak metara od njega. Govori da je samo mislio na to da ga kakav komad ne pogodi. I onda se osvrnio na osoblje uz stazu, i odao im veliko priznanje na hrabrosti, jer su stalno u neposrednoj opasnosti.
slika
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Massa se danas toliko puta izvrtio na stazi da je to postalo smiješno.
slika
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Hijaoooo sad kad se ponovo krene pljuvat po Massi. :lol: :lol: :lol:

Ono je sramota, bolje da se povukao iz utrke.
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

SRV je napisao/la:Hijaoooo sad kad se ponovo krene pljuvat po Massi. :lol: :lol: :lol:

zakaj sramota? pa to se i očekivalo od njega,osim toga 5 put se okrenuop isto kao i wbber i neki još,kimi je 3 puta,glock,piquet,nepogrešivi robert,čak je i hami bio nesiguran,je da je massa najviše puta i malo je ružno vidjet ferrari na zadnjem mjestu ali nije ne znam kaj sramotno....
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Pa kad se tolko put okreneš je 12. ili 13. mjesto super.Je možda neko brojil kolko je pirueta napravil?
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

King iCool je napisao/la:Pa kad se tolko put okreneš je 12. ili 13. mjesto super.Je možda neko brojil kolko je pirueta napravil?
5 gore sam ti napiso
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Razočaran jesam,ali ne gubim vjeru u njega,a inače mi se gade kišne utrke...
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

schuey je napisao/la:
King iCool je napisao/la:Pa kad se tolko put okreneš je 12. ili 13. mjesto super.Je možda neko brojil kolko je pirueta napravil?
5 gore sam ti napiso
Nisa videl odma.... Tak brzo to ide u F1-From hero to zero.
Zadnja izmjena: King iCool, dana/u 06 srp 2008, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
Scuderia
Moderator
Moderator

SRV je napisao/la:Hijaoooo sad kad se ponovo krene pljuvat po Massi. :lol: :lol: :lol:

Nisam nista drugo mogao ni ocekivati od navijaca McLarena. Samo se sjeti Kanade....
slika
frances
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimija
Kontakt:

Post Postao/la frances »

Jel itko izrojao broj izvrtavanja?
Čisto me zanima...
vratila se
Scuderia
Moderator
Moderator

Kao sto je Shuey napisao. 5
slika
Hamilton
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Hamilton »

Scuderia je napisao/la:

Nisam nista drugo mogao ni ocekivati od navijaca McLarena. Samo se sjeti Kanade....

ono je bila sramota... ali ovo danas je bila blamaža. On i Glock su zajedno imali više pirueta nago svi ostali zajedno...
slika
Scuderia
Moderator
Moderator

Hamilton je napisao/la:
Scuderia je napisao/la:

ono je bila sramota... ali ovo danas je bila blamaža. On i Glock su zajedno imali više pirueta nago svi ostali zajedno...
pa ne znam bas.... kolika je brzina u boksu..... Cisto me zanima.....
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Scuderia je napisao/la:
pa ne znam bas.... kolika je brzina u boksu..... Cisto me zanima.....
60-80 kmh,kako koja trka,na ovoj je 80 ;)
Odgovori