Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
King iCool
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Mislim da je Massa imao dobar setup,ali njegov Ferrari jednostavno nije bio dovoljno dobar po takvim uvjetima vidjelo se da se borio sa stražnjim djelom cjelu utrku,a poznato je da Massa i nije baš nešto poseban po kiši.Nekad zna dobro odvozit,ali i totalno podbacit.

Evo dokaz da ipak nije najveći luzer na mokrom,ovo je bio odličan dvoboj sa Kubicom prošle godine u zadnjem krugu kotač uz kotač.....
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

na mokrom hockenheimu brži za sada od kimia...
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

King iCool je napisao/la:Mislim da je Massa imao dobar setup,ali njegov Ferrari jednostavno nije bio dovoljno dobar po takvim uvjetima vidjelo se da se borio sa stražnjim djelom cjelu utrku,a poznato je da Massa i nije baš nešto poseban po kiši.Nekad zna dobro odvozit,ali i totalno podbacit.

Evo dokaz da ipak nije najveći luzer na mokrom,ovo je bio odličan dvoboj sa Kubicom prošle godine u zadnjem krugu kotač uz kotač.....
Ma nije loš ovaj luzer , po mome ovo je jedan od ljepših dvoboja i ipak potvrđuje priče Massinih fanova da ga ne treba degradirat - sad sam čirnila na eurosport 1. je na slobodnom treningu - iako to ne znači puno , ali veseli čovjeka :D
... Forza Massa ...
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

hajmo sutra sigurnom vožnjom do drugog mjesta,jer je to najbolje što
se može u ovom trenutku,ipak je mclaren brži...forza felipe...
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica

Post Postao/la Ferrari4ever »

edo je napisao/la:hajmo sutra sigurnom vožnjom do drugog mjesta,jer je to najbolje što
se može u ovom trenutku,ipak je mclaren brži...forza felipe...
Samo da prati Hamija , možda mu se ukaže prilika , nikad se nezna duga je utrka , ono što je najvažnije da ga Silverstone nije ubio u pojam , dečko vozi ko violina :)
... Forza Massa ...
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la -Briatore- »

Lord of the Ring je napisao/la:
-Briatore- je napisao/la:
edo je napisao/la: živio mislilac,kako li mi samo pratimo f1 bez ovakvog mislioca!!! :lol:
Hvala ti sinko na pokušaju da budeš ciničan.
Ali kad ne valja, jerbo da valja ja bi odma rekao.
Kao što rekoh za malenog Lewisa da mu alal vera.

Evo baš juče opet gledo snimku, pa taj se mali na prošloj utrci više vrtio nego ja kad sam ko mali po kirbajima išo na ringišpil.
Ah Briatore zlato nemoj tako-previse stvari neznamo...ako je imao setup za suho drugacije nije ni moglo biti-istina da nije odusevio ali ipak opet taj mali vlo redovito vozi pole position i brzi je od Kimija tj Kimi ga nije nikako deklasirao sto bi neki mozda ocekivali-mozda Kimi ne vozi punom snagom--tko zna?? :lol:
Maco, Kimi po meni već duže vrijeme nije neko mjerilo, odnosno njegovi rezultati iz kvalifikacija, a koliko god se ja trudio da mi postane simpatičan, ne ide mi baš previše, i ostajem kod mišljenja za njega da nit smrdi nit miriši. Istina Massa ima isti broj bodova kao on i Lewis, ali ponekad previše griješi, a ove priče o setup-u su mi pomalo nestvarne, da je imao krivi setup, onda ispada da su jedino Lewis i Fernando imali pravi setup. Ma briga me za Massu, ko ga voli nek ga voli, ja znam ponekad podbost nekim izjavama za njega, a neki ovdje se odmah lože jer ne znaju komunicirati u opuštenom tonu.
Solidan je on momak i možda mu se i poklopi da jednom bude i svjetski prvak.
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

danas je stavljena točka na i,nema se više o čem pričat,vozač koji se bori za prvenstvo i vozi jedan Ferrari takvu kardinalnu grešku ne smije napravit! mislim da je ovo definitivna sayonara Felipe :bye:
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

Katestrofa e moj Schumi kome si ti ostavija da vozi u Ferrariju :( :( :zid:
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Ante sexy je napisao/la:Katestrofa e moj Schumi kome si ti ostavija da vozi u Ferrariju :( :( :zid:
Baš ga je pretekao kao od šale.Ali čitav vikend Ferrari je slab.
slika
XTRage
Početnik
Početnik

Post Postao/la XTRage »

Ante sexy je napisao/la:Katestrofa e moj Schumi kome si ti ostavija da vozi u Ferrariju :( :( :zid:
Sekunda i po razlike po krugu je bila, gume su bile u vrlo losem stanju, nije ga nikako mogao zadrzati do kraja...
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Ja ne mogu da vjerujem kakvih likova ima ovdje,pa koliko treba imati
pameti i gledati prijenos i ne vidjeti da je cijelu utrku Mclaren prašio
Ferrari kako je htjeo(1.5 sek po krugu)...i onda massa kriv što ga ne zadrži,pa ljudi moji Massa je izvukao maximum i nije mi jasno zašto mu gume nisu mjenjali idioti u boxu...i dobro reće ante sexy,ostavi schumi
kimia da vozi iza njega... :roll:
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Dr. DJ »

Malo me je Massa razočarao....Mislio sam da če duže vrijeme uspjeti zadržati Hamiltona iza sebe ako ne i do kraja utrke...Je da je evidentno McLaren bio brži...Ali ipak....
1982 UCV 1919
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Mislim da je Massa danas odvozio solidno, ali mislim da je grešku napravio kad nije pritiskao Piqueta nakon SC!! Tu je po meni izgubio pobjedu danas!
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

dobra vožnja masse, ali imao je izgledne šanse da pobijedi ovdje i šteta što to nije iskoristio. ipak je na kraju preslabo stiskao i nekako prelako izgubio dvoboj s hamiltonom.
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Danas je po meni Massa odvozio dobro. Na pocetku je odmah zatvorio Kovalainena, a sad: da li je mogao do pobjede? Hm... ne znam
slika
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Sa ovakvim autom,dobro je do postolja stigao,nije mi jasno da neki sanjare o nekoj pobijedi danas!!! :lol:
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

schuey je napisao/la:danas je stavljena točka na i,nema se više o čem pričat,vozač koji se bori za prvenstvo i vozi jedan Ferrari takvu kardinalnu grešku ne smije napravit! mislim da je ovo definitivna sayonara Felipe :bye:
a koju gresku?
ako mislis na onu borbu protiv Hamiltona?
Teska srca priznajem ali Hamilton je bio puno brzi od Masse.
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

edo je napisao/la:Sa ovakvim autom,dobro je do postolja stigao,nije mi jasno da neki sanjare o nekoj pobijedi danas!!! :lol:
Pa priliku je dobio sa Sc-om,ali nije ju iskoristio sad zašto....to je druga priča,ali nije za sve Ferrarijeva brzina kriva i Massa je mogao bolje reagirat dok ga je Hamilton napao morao je ostat na unutarnjoj liniji,no nije,na sreću...
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

King iCool je napisao/la:
edo je napisao/la:Sa ovakvim autom,dobro je do postolja stigao,nije mi jasno da neki sanjare o nekoj pobijedi danas!!! :lol:
Pa priliku je dobio sa Sc-om,ali nije ju iskoristio sad zašto....to je druga priča,ali nije za sve Ferrarijeva brzina kriva i Massa je mogao bolje reagirat dok ga je Hamilton napao morao je ostat na unutarnjoj liniji,no nije,na sreću...
hahaha,i to bi zadržalo hamia do kraja utrke??? :roll:
Schumy.d
Legenda
Legenda

A zašto nije mogao do pobjede??
Bio je u najboljoj poziciji poslije SC-a i tada je trebao pokušati napasti Nelsona, a ne se samo voziti iza njega!! ;)
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

edo je napisao/la:
King iCool je napisao/la:
hahaha,i to bi zadržalo hamia do kraja utrke??? :roll:
PA ne bi Hamiltonove gume tako dobro radile do kraja utrke popustile bi jer su ipak mekše i Massa bi se lakše branio.
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Pa kako pobijediti bolid brži od sebe 1 do 1.5 sekundu po krugu???
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

edo je napisao/la:Pa kako pobijediti bolid brži od sebe 1 do 1.5 sekundu po krugu???
isto kak i bit 2.na trci sa bolidom sporijim 1.5 do 2 sekunde :roll:
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Schumy.d
Legenda
Legenda

edo je napisao/la:Pa kako pobijediti bolid brži od sebe 1 do 1.5 sekundu po krugu???
O daaaaa, to je moguće!!! ;)
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Gluposti valjate. Idite premjestite se u topic o Kimiju i tam solite nekom pamet kakvu je ko imo trku. Massa nije imao dobru trku al ima timskog kolegu koji je navodno bolji vozac i koji je ostvario losij rezultat tako da pisite o njemu.
Odgovori