Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- King iCool
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Mislim da je Massa imao dobar setup,ali njegov Ferrari jednostavno nije bio dovoljno dobar po takvim uvjetima vidjelo se da se borio sa stražnjim djelom cjelu utrku,a poznato je da Massa i nije baš nešto poseban po kiši.Nekad zna dobro odvozit,ali i totalno podbacit.
Evo dokaz da ipak nije najveći luzer na mokrom,ovo je bio odličan dvoboj sa Kubicom prošle godine u zadnjem krugu kotač uz kotač.....
Evo dokaz da ipak nije najveći luzer na mokrom,ovo je bio odličan dvoboj sa Kubicom prošle godine u zadnjem krugu kotač uz kotač.....
- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
- Ferrari4ever
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa
Ma nije loš ovaj luzer , po mome ovo je jedan od ljepših dvoboja i ipak potvrđuje priče Massinih fanova da ga ne treba degradirat - sad sam čirnila na eurosport 1. je na slobodnom treningu - iako to ne znači puno , ali veseli čovjekaKing iCool je napisao/la:Mislim da je Massa imao dobar setup,ali njegov Ferrari jednostavno nije bio dovoljno dobar po takvim uvjetima vidjelo se da se borio sa stražnjim djelom cjelu utrku,a poznato je da Massa i nije baš nešto poseban po kiši.Nekad zna dobro odvozit,ali i totalno podbacit.

... Forza Massa ...
- edo
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
- Ferrari4ever
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa
Samo da prati Hamija , možda mu se ukaže prilika , nikad se nezna duga je utrka , ono što je najvažnije da ga Silverstone nije ubio u pojam , dečko vozi ko violinaedo je napisao/la:hajmo sutra sigurnom vožnjom do drugog mjesta,jer je to najbolje što
se može u ovom trenutku,ipak je mclaren brži...forza felipe...

... Forza Massa ...
- -Briatore-
- Svjetski prvak
Maco, Kimi po meni već duže vrijeme nije neko mjerilo, odnosno njegovi rezultati iz kvalifikacija, a koliko god se ja trudio da mi postane simpatičan, ne ide mi baš previše, i ostajem kod mišljenja za njega da nit smrdi nit miriši. Istina Massa ima isti broj bodova kao on i Lewis, ali ponekad previše griješi, a ove priče o setup-u su mi pomalo nestvarne, da je imao krivi setup, onda ispada da su jedino Lewis i Fernando imali pravi setup. Ma briga me za Massu, ko ga voli nek ga voli, ja znam ponekad podbost nekim izjavama za njega, a neki ovdje se odmah lože jer ne znaju komunicirati u opuštenom tonu.Lord of the Ring je napisao/la:Ah Briatore zlato nemoj tako-previse stvari neznamo...ako je imao setup za suho drugacije nije ni moglo biti-istina da nije odusevio ali ipak opet taj mali vlo redovito vozi pole position i brzi je od Kimija tj Kimi ga nije nikako deklasirao sto bi neki mozda ocekivali-mozda Kimi ne vozi punom snagom--tko zna??-Briatore- je napisao/la:Hvala ti sinko na pokušaju da budeš ciničan.edo je napisao/la: živio mislilac,kako li mi samo pratimo f1 bez ovakvog mislioca!!!
Ali kad ne valja, jerbo da valja ja bi odma rekao.
Kao što rekoh za malenog Lewisa da mu alal vera.
Evo baš juče opet gledo snimku, pa taj se mali na prošloj utrci više vrtio nego ja kad sam ko mali po kirbajima išo na ringišpil.
Solidan je on momak i možda mu se i poklopi da jednom bude i svjetski prvak.
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
danas je stavljena točka na i,nema se više o čem pričat,vozač koji se bori za prvenstvo i vozi jedan Ferrari takvu kardinalnu grešku ne smije napravit! mislim da je ovo definitivna sayonara Felipe 

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: M.Schumachera
- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
- edo
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Ja ne mogu da vjerujem kakvih likova ima ovdje,pa koliko treba imati
pameti i gledati prijenos i ne vidjeti da je cijelu utrku Mclaren prašio
Ferrari kako je htjeo(1.5 sek po krugu)...i onda massa kriv što ga ne zadrži,pa ljudi moji Massa je izvukao maximum i nije mi jasno zašto mu gume nisu mjenjali idioti u boxu...i dobro reće ante sexy,ostavi schumi
kimia da vozi iza njega...
pameti i gledati prijenos i ne vidjeti da je cijelu utrku Mclaren prašio
Ferrari kako je htjeo(1.5 sek po krugu)...i onda massa kriv što ga ne zadrži,pa ljudi moji Massa je izvukao maximum i nije mi jasno zašto mu gume nisu mjenjali idioti u boxu...i dobro reće ante sexy,ostavi schumi
kimia da vozi iza njega...

BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
- edo
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
a koju gresku?schuey je napisao/la:danas je stavljena točka na i,nema se više o čem pričat,vozač koji se bori za prvenstvo i vozi jedan Ferrari takvu kardinalnu grešku ne smije napravit! mislim da je ovo definitivna sayonara Felipe
ako mislis na onu borbu protiv Hamiltona?
Teska srca priznajem ali Hamilton je bio puno brzi od Masse.

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Pa priliku je dobio sa Sc-om,ali nije ju iskoristio sad zašto....to je druga priča,ali nije za sve Ferrarijeva brzina kriva i Massa je mogao bolje reagirat dok ga je Hamilton napao morao je ostat na unutarnjoj liniji,no nije,na sreću...edo je napisao/la:Sa ovakvim autom,dobro je do postolja stigao,nije mi jasno da neki sanjare o nekoj pobijedi danas!!!
- edo
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
hahaha,i to bi zadržalo hamia do kraja utrke???King iCool je napisao/la:Pa priliku je dobio sa Sc-om,ali nije ju iskoristio sad zašto....to je druga priča,ali nije za sve Ferrarijeva brzina kriva i Massa je mogao bolje reagirat dok ga je Hamilton napao morao je ostat na unutarnjoj liniji,no nije,na sreću...edo je napisao/la:Sa ovakvim autom,dobro je do postolja stigao,nije mi jasno da neki sanjare o nekoj pobijedi danas!!!

BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
PA ne bi Hamiltonove gume tako dobro radile do kraja utrke popustile bi jer su ipak mekše i Massa bi se lakše branio.edo je napisao/la:hahaha,i to bi zadržalo hamia do kraja utrke???King iCool je napisao/la:Pa priliku je dobio sa Sc-om,ali nije ju iskoristio sad zašto....to je druga priča,ali nije za sve Ferrarijeva brzina kriva i Massa je mogao bolje reagirat dok ga je Hamilton napao morao je ostat na unutarnjoj liniji,no nije,na sreću...edo je napisao/la:Sa ovakvim autom,dobro je do postolja stigao,nije mi jasno da neki sanjare o nekoj pobijedi danas!!!
- edo
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
isto kak i bit 2.na trci sa bolidom sporijim 1.5 do 2 sekundeedo je napisao/la:Pa kako pobijediti bolid brži od sebe 1 do 1.5 sekundu po krugu???

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak