a ja tek.....edo je napisao/la:ja sam toliko razočaran da ne znam šta da kažem...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
uf kaj nas moraš na to podsjećat?red_devil je napisao/la:Masse mi je danas žao ko Michaela u Suzuki prije dvije sezoneSlash je napisao/la:Danas odličan odličan, šteta šta vozi za krivu ekipu.
Ostavio je srce na stazi, oderao McLarene na startu i onda sranje na kraju
Istina, makar ja sam njega omalovažao samo nakon prve dvije trke. Poslije nakon onoliko dobrih trki, ni riječ nisam reko protiv njega. Niti ću!ivana.zagreb je napisao/la:oooo kako se mišljenja brzo mjenjajuSlash je napisao/la:Danas odličan odličan, šteta šta vozi za krivu ekipu.
Uvijek ostavi srce,ali ga uvijek svi napadaju,pa stvarno ja sebi ne mogu doći...red_devil je napisao/la:Zar bi mu u McLarenu sa Lewisom bilo bolje?Slash je napisao/la:Danas odličan odličan, šteta šta vozi za krivu ekipu.
Masse mi je danas žao ko Michaela u Suzuki prije dvije sezoneOstavio je srce na stazi, oderao McLarene na startu i onda sranje na kraju
Nisam mislio na vozačku postavu nego na osobne preference ekipe.red_devil je napisao/la:Zar bi mu u McLarenu sa Lewisom bilo bolje?Slash je napisao/la:Danas odličan odličan, šteta šta vozi za krivu ekipu.
Masse mi je danas žao ko Michaela u Suzuki prije dvije sezoneOstavio je srce na stazi, oderao McLarene na startu i onda sranje na kraju
hmmm kad si malo bolje razmisimSlash je napisao/la:Nisam mislio na vozačku postavu nego na osobne preference ekipe.red_devil je napisao/la:Zar bi mu u McLarenu sa Lewisom bilo bolje?Slash je napisao/la:Danas odličan odličan, šteta šta vozi za krivu ekipu.
i meni ali to nisam htjela napisati da ne bacim u bedaru ovolike fanove ferrarija i još fanova schumija na ovom forumured_devil je napisao/la:A palo mi to na pametivana.zagreb je napisao/la: uf kaj nas moraš na to podsjećat?
To nisam nikad prebolio i neću
gle ja ne želim alonsa u ferrariu isto kao što nisam htjela kimija, ali ako je to dobro za njih onda je to se moram pomiriti s tim (tko zna možda i zavolim alonsa, svašta se može dogoditiĆale od Lewisa je napisao/la:možeš si mislit, nedaj bože da on pređe u McLivana.zagreb je napisao/la:
hmmm kad si malo bolje razmisimmislim da felipe i je u krivoj ekipi
zamislite da je u ovakvoj formi u mcm, kaj bi bilo?
možda bi bio i bolji od hamiltona
Mislim da je Alonso puno bolje rjesenje od Kimija te se nadam da ce se vec 2009. desiti ta izmjena.ivana.zagreb je napisao/la:gle ja ne želim alonsa u ferrariu isto kao što nisam htjela kimija, ali ako je to dobro za njih onda je to se moram pomiriti s tim (tko zna možda i zavolim alonsa, svašta se može dogoditi)
e da ni ja massu ne želim u mcm
Po čemu to misliš, Kimi je u poretku 3 boda ispred Masse a samo 5 fali za Lewisom. Još ništa nije gotovo 7 utrka je do kraja a da su razlike i po 15 bodova može se uhvatit jer kao što smo danas vidjeli s Massom sve je moguće. Uostalom brži je vozač od Masse kad mu se sve posloži.muamert je napisao/la:Mislim da je Alonso puno bolje rjesenje od Kimija te se nadam da ce se vec 2009. desiti ta izmjena.
Ćale od Lewisa je napisao/la:Po čemu to misliš, Kimi je u poretku 3 boda ispred Masse a samo 5 fali za Lewisom. Još ništa nije gotovo 7 utrka je do kraja a da su razlike i po 15 bodova može se uhvatit jer kao što smo danas vidjeli s Massom sve je moguće. Uostalom brži je vozač od Masse kad mu se sve posloži.muamert je napisao/la:Mislim da je Alonso puno bolje rjesenje od Kimija te se nadam da ce se vec 2009. desiti ta izmjena.
Smatram da je Alonso dosta bolji radnik od Kimija, te je takodjer dosta tehnicki potkovaniji i predaniji. Barem se tako cini. Znaci, sto se tice razvoja auta, definitivno Alonso.Ćale od Lewisa je napisao/la:Po čemu to misliš, Kimi je u poretku 3 boda ispred Masse a samo 5 fali za Lewisom. Još ništa nije gotovo 7 utrka je do kraja a da su razlike i po 15 bodova može se uhvatit jer kao što smo danas vidjeli s Massom sve je moguće. Uostalom brži je vozač od Masse kad mu se sve posloži.muamert je napisao/la:Mislim da je Alonso puno bolje rjesenje od Kimija te se nadam da ce se vec 2009. desiti ta izmjena.
Ja bi htio da se Kimi vrati u McL al to je ko 'Lesi se vraća kući' (nikad se ne vrati)