Ćale od Lewisa je napisao/la:sunseeker je napisao/la:
vidiš ćale, tvoj lewis se tek ima za dokazati jerbo je do sada tek pokazao da je izniman talent sklon nevjeroajtnim greškama, dapače dosad rijetko uopće viđenim...... dečko je talentiran, brz i ima sve preduvjete da uspije, no to TEK treba pokazati, neka postane prvak
massa je pak s druge strane prvo gulio u sauberu, koji je bio sve samo ne pobjednički bolid, heiki, kojeg si također spomenuo, je sjeo u također sve samo ne pobjednički renault..........gdje si ti tu prepoznao paralele sa hamiltonom.......nemam pojma.....
E pa ovako, što se tiče pobjedničkog bolida tu sam tražio paralale. Nije Hamilton nikakvo čudo ta tražim usporedbe s njim. sad ću ti reć...što se tiče pobjedničkog bolida, Hamilton je došao kao početnik ili roki ali su zato uzeli Alonsa jer je siguran kao dvostruki svjetski prvak i znali su da s njim ne mogu izgubit jer ko je znao kakav će bit Hamilton(svi su bili skeptici), i Lewis je vozio tako dobro da je Alonso pobjesnio i pobjego iz tima i dan danas ih pljuje, a Lewis je skoro za dlaku uzeo naslov. Što se tiče Ferraria, Kimi je došao u pobjedničku momčad i odmah uzeo naslov. Jedan i drugi su prvi put sjeli u pobjedničke bolide i odmah se borili za naslov samo što je Hamilton bio bez iskustva u F1, i šta nie on dokazao da zaslužuje McL? Drugo Heikki je isto došo u McL a Hamilton bolje vozi bolestan i prehlađen od njega... Massa toliko godina surađuje s Ferrariem i 3. sezonu vozi i još se nezna što će bit, Kimi je došo jednu sezonu i odmah se nametnuo i pokazo ko kolo vodi, ko i Lewis Alonsu. Zašto Massa nije izbio ispred Šumahera ako vozi pobjenički bolid??? Jer ne može, to je ono o čemu ti ja pričam, talen i muda!!! Sjeti se dolaska Montoye u BMW Williams, oduvjek su favorizirali Ralfa a Montoya je nakon prve sezone i dolaska u F1 pokazao ko je vozač, i već sljedeće sezone su prema njemu pripremili BMW i bio je favorit. O tom ti pričam, to ja cijenim kad dođe vozač prvi put (ne mora to bit prvi put u F1) u neku momčad i pokaže gdje mu je mjesto i takve vozače volim koji se sami nametnu al ne riječima nego dijelima
joooj ćale moj................
vidiš, nije alonso nikamo pobjegao već je istjeran, velika razlika, ono s čime se slažem jest to da je hamilton sviju iznenadio, jer je mali vanserijski talent. druga je stvar što je dennis kreten i idiot pa nije mogao mozgom razmišljati i pustiti alonsa da osvoji taj naslov, zbog čega je ovaj i došao u mcm, već su se polakomili i sve karte stavili na hamiltona, nakraju se to pokazalo kao idiotska odluka jer je mali cijelom svijetu pokazao da se ne postaje prvakom tek tako i da je bio sve samo ne zreo za to, naravno da se alonso osjećao ko zadnje tele ( i ti bi se, vjeruj mi) jer je došao u novi tim sa nekim razlogom, nakraju su čovjeka šikanirali - da se razumijemo, najveću krivicu ovdje snosi dennis, ali to ti je tako kad je čovjek nestrpljiv.
alonso je prošle sezone imao velikih problema sa prilagodbom na novi bolid, gume i sve ostalo, usprkos svemu ( i činjenici da mu je bolid sabotiran u posljednje tri utrke) završio je sezonu sa bodom zaostatka za prvakom, dakle nikoga tu lewis nije "razvalio".......... bili su sasvim izjednačeni, što je i logično za dva vrhunska vozača. lewis je imao "hendikep" što je rookie, a alonso rona dennisa........ i ove ostale faktore koje sam naveo, dakle može se reći da je borba bila ravnopravna i završila je u bod i pobjedu izjednačeno.
nadalje, kimi je došao u vrhunsku momčad i igrom slučaja postao prvakom, dakle također nikoga nije "rasturio" ponajmanje massu, koji mu je na kraju krajeva i "poklonio" taj naslov... dakle, sve je, samo se nije nametnuo......što uostalom zorno pokazuje ova sezona
i za kraj, slažem se da hamilton zaslužuje voziti mcm, možda i više od bilo koga trenutno, vanserijski je vozač i ima pravi bolid, sad još samo mora pokazati da je spreman za najveće stvari, a nakon toga će već imati priliku pokazati kako se nosi sa situacijom kada uvjeti nisu ovako idealni.......