Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

sunseeker je napisao/la:postoji jedna velika razlika između schumachera i svih ovih vozača koje navodite, uključujući i sennu, iako mi je senna prvi i nedodirljivi mora se priznati da je schumacher jedan od rijetkih koji je imao muda sjesti u nekonkurentan bolid, u momčad koja je bila u rasulu i punih 5 godina se mučiti da stvori pobjedničku momčad, to nije napravio senna, niti prost ili bilo tko drugi, kamoli lewis hamilton. recimo da se jedini približio tome alonso koji je također guslio u renaultu dok nije osvojio dvije titule, ali schumacher je u smrdani ferrari došao s dvije titule, tako da se niti to baš ne može uspoređivati....

po meni je to najveća schumacherova vrijednost, na kraju je samo ubrao plodove za koje je 5 godina radio i to je zasluženo, jer je imao živaca istrpjeti sve i još k tome tri čiste odbiti dennisa kad ga je ovaj vrbovao u mcm

hamilton je sjeo u pobjednički bolid od prve utrke, malotko dobije takvu priliku, ali hamilton je tek krenuo i taj bolid u kojem sad sjedi neće svake sezone biti pobjednički, stoga će i on imati svoju priliku da se pokaže i dokaže
:klanjanje: :klanjanje: :klanjanje: :klanjanje: eto baš mi toplo oko srca dok sam ovo čitao svak čast raspekmezija sam se :oops:
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

sunseeker je napisao/la: hamilton je sjeo u pobjednički bolid od prve utrke, malotko dobije takvu priliku, ali hamilton je tek krenuo i taj bolid u kojem sad sjedi neće svake sezone biti pobjednički, stoga će i on imati svoju priliku da se pokaže i dokaže
Nema se on šta pokazivat i dokazivat, dokazao se i previše prve sezone kad je favoriziranog alonsa prešišao u polovici sezone, borio se s njim i bilo s kim na stazi ko mu se našo...e vidiš on je jedan od rijetkih što kažeš da je sjeo odmah u "pobjednički bolid" za razliku od Masse, Heikkia i nekih koji su sjeli pa prde u fenjer. Vidiš kad je Alonso sjeo u McL kako je gusto bilo, kad se nađu dve vozačine u istom bolidu, bilo je borbe kad god su se sreli na stazi.
E sad pod tim 'pobjednički bolid', šta misliš pod tim??? Onaj koji dolazi često prvi ima pobjednički bolid? a šta s njegovim kolegom koji često dolazi treći četvrti ili šesti, on nema pobjednički bolid ili ga nezna dofurat do pobjede?
slika
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Fernando Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

Ćale od Lewisa je napisao/la:E sad pod tim 'pobjednički bolid', šta misliš pod tim??? Onaj koji dolazi često prvi ima pobjednički bolid? a šta s njegovim kolegom koji često dolazi treći četvrti ili šesti, on nema pobjednički bolid ili ga nezna dofurat do pobjede?

Kao Giancarlo Fisichella 2005. i 2006.!? Imao je isti bolid kao i Alonso pogotovo na početku sezone 2005., zar ne!? Pa ništa od njega, eno ga sada u Force Indiji...
kakav potpis staviti???
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

Ćale od Lewisa je napisao/la:
sunseeker je napisao/la: hamilton je sjeo u pobjednički bolid od prve utrke, malotko dobije takvu priliku, ali hamilton je tek krenuo i taj bolid u kojem sad sjedi neće svake sezone biti pobjednički, stoga će i on imati svoju priliku da se pokaže i dokaže
Nema se on šta pokazivat i dokazivat, dokazao se i previše prve sezone kad je favoriziranog alonsa prešišao u polovici sezone, borio se s njim i bilo s kim na stazi ko mu se našo...e vidiš on je jedan od rijetkih što kažeš da je sjeo odmah u "pobjednički bolid" za razliku od Masse, Heikkia i nekih koji su sjeli pa prde u fenjer. Vidiš kad je Alonso sjeo u McL kako je gusto bilo, kad se nađu dve vozačine u istom bolidu, bilo je borbe kad god su se sreli na stazi.
E sad pod tim 'pobjednički bolid', šta misliš pod tim??? Onaj koji dolazi često prvi ima pobjednički bolid? a šta s njegovim kolegom koji često dolazi treći četvrti ili šesti, on nema pobjednički bolid ili ga nezna dofurat do pobjede?
vidiš ćale, tvoj lewis se tek ima za dokazati jerbo je do sada tek pokazao da je izniman talent sklon nevjeroajtnim greškama, dapače dosad rijetko uopće viđenim...... dečko je talentiran, brz i ima sve preduvjete da uspije, no to TEK treba pokazati, neka postane prvak

massa je pak s druge strane prvo gulio u sauberu, koji je bio sve samo ne pobjednički bolid, heiki, kojeg si također spomenuo, je sjeo u također sve samo ne pobjednički renault..........gdje si ti tu prepoznao paralele sa hamiltonom.......nemam pojma.....
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Jel tri uspoređujes Hamiltona sa Kovalainenom i Massom?
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

sunseeker je napisao/la: vidiš ćale, tvoj lewis se tek ima za dokazati jerbo je do sada tek pokazao da je izniman talent sklon nevjeroajtnim greškama, dapače dosad rijetko uopće viđenim...... dečko je talentiran, brz i ima sve preduvjete da uspije, no to TEK treba pokazati, neka postane prvak

massa je pak s druge strane prvo gulio u sauberu, koji je bio sve samo ne pobjednički bolid, heiki, kojeg si također spomenuo, je sjeo u također sve samo ne pobjednički renault..........gdje si ti tu prepoznao paralele sa hamiltonom.......nemam pojma.....
E pa ovako, što se tiče pobjedničkog bolida tu sam tražio paralale. Nije Hamilton nikakvo čudo ta tražim usporedbe s njim. sad ću ti reć...što se tiče pobjedničkog bolida, Hamilton je došao kao početnik ili roki ali su zato uzeli Alonsa jer je siguran kao dvostruki svjetski prvak i znali su da s njim ne mogu izgubit jer ko je znao kakav će bit Hamilton(svi su bili skeptici), i Lewis je vozio tako dobro da je Alonso pobjesnio i pobjego iz tima i dan danas ih pljuje, a Lewis je skoro za dlaku uzeo naslov. Što se tiče Ferraria, Kimi je došao u pobjedničku momčad i odmah uzeo naslov. Jedan i drugi su prvi put sjeli u pobjedničke bolide i odmah se borili za naslov samo što je Hamilton bio bez iskustva u F1, i šta nie on dokazao da zaslužuje McL? Drugo Heikki je isto došo u McL a Hamilton bolje vozi bolestan i prehlađen od njega... Massa toliko godina surađuje s Ferrariem i 3. sezonu vozi i još se nezna što će bit, Kimi je došo jednu sezonu i odmah se nametnuo i pokazo ko kolo vodi, ko i Lewis Alonsu. Zašto Massa nije izbio ispred Šumahera ako vozi pobjenički bolid??? Jer ne može, to je ono o čemu ti ja pričam, talen i muda!!! Sjeti se dolaska Montoye u BMW Williams, oduvjek su favorizirali Ralfa a Montoya je nakon prve sezone i dolaska u F1 pokazao ko je vozač, i već sljedeće sezone su prema njemu pripremili BMW i bio je favorit. O tom ti pričam, to ja cijenim kad dođe vozač prvi put (ne mora to bit prvi put u F1) u neku momčad i pokaže gdje mu je mjesto i takve vozače volim koji se sami nametnu al ne riječima nego dijelima
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Maestro je napisao/la:
Ćale od Lewisa je napisao/la:E sad pod tim 'pobjednički bolid', šta misliš pod tim??? Onaj koji dolazi često prvi ima pobjednički bolid? a šta s njegovim kolegom koji često dolazi treći četvrti ili šesti, on nema pobjednički bolid ili ga nezna dofurat do pobjede?

Kao Giancarlo Fisichella 2005. i 2006.!? Imao je isti bolid kao i Alonso pogotovo na početku sezone 2005., zar ne!? Pa ništa od njega, eno ga sada u Force Indiji...
E i to što kažeš, Renault je bio te dve sezone fascinantan i prebrz bolid a Fisicheli je izgleda služio za odmaranje i spavanje, još jedan primjer netalenta
slika
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

sunseeker je napisao/la: vidiš ćale, tvoj lewis se tek ima za dokazati jerbo je do sada tek pokazao da je izniman talent sklon nevjeroajtnim greškama, dapače dosad rijetko uopće viđenim...... dečko je talentiran, brz i ima sve preduvjete da uspije, no to TEK treba pokazati, neka postane prvak

E pa ovako, što se tiče pobjedničkog bolida tu sam tražio paralale. Nije Hamilton nikakvo čudo ta tražim usporedbe s njim. sad ću ti reć...što se tiče pobjedničkog bolida, Hamilton je došao kao početnik ili roki ali su zato uzeli Alonsa jer je siguran kao dvostruki svjetski prvak i znali su da s njim ne mogu izgubit jer ko je znao kakav će bit Hamilton(svi su bili skeptici), i Lewis je vozio tako dobro da je Alonso pobjesnio i pobjego iz tima i dan danas ih pljuje, a Lewis je skoro za dlaku uzeo naslov. Što se tiče Ferraria, Kimi je došao u pobjedničku momčad i odmah uzeo naslov. Jedan i drugi su prvi put sjeli u pobjedničke bolide i odmah se borili za naslov samo što je Hamilton bio bez iskustva u F1, i šta nie on dokazao da zaslužuje McL? Drugo Heikki je isto došo u McL a Hamilton bolje vozi bolestan i prehlađen od njega... Massa toliko godina surađuje s Ferrariem i 3. sezonu vozi i još se nezna što će bit, Kimi je došo jednu sezonu i odmah se nametnuo i pokazo ko kolo vodi, ko i Lewis Alonsu. Zašto Massa nije izbio ispred Šumahera ako vozi pobjenički bolid??? Jer ne može, to je ono o čemu ti ja pričam, talen i muda!!! Sjeti se dolaska Montoye u BMW Williams, oduvjek su favorizirali Ralfa a Montoya je nakon prve sezone i dolaska u F1 pokazao ko je vozač, i već sljedeće sezone su prema njemu pripremili BMW i bio je favorit. O tom ti pričam, to ja cijenim kad dođe vozač prvi put (ne mora to bit prvi put u F1) u neku momčad i pokaže gdje mu je mjesto i takve vozače volim koji se sami nametnu al ne riječima nego dijelima
A Turska i Brazil 2006???pa bolan,jer ti misliš i da je bio brži da bi izbio osipred Schumia???e stvarno od tebe ovakvu glupost nisam očekivao!!!
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

edo je napisao/la: A Turska i Brazil 2006???pa bolan,jer ti misliš i da je bio brži da bi izbio osipred Schumia???e stvarno od tebe ovakvu glupost nisam očekivao!!!
E pa sad Edo... nisam ja ulazio u detalje od utrke do utrke, vukao sam paralele od cijele odvožene sezone. Postoji vozač koji je izbio ispred Schumia, to je Alonso i nemoj te se sad vi Ferrarievci izvlačit, bio je bolid onakav bio ovakav, bio je kakav je bio i Alonsu se mora priznat da je vozio tako dobro da su utrke postale dosadne...znalo se Alonso prvi i to je to
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Ćale od Lewisa je napisao/la: znalo se Alonso prvi i to je to
I lani se znalo, ali ipak prvak je došao iz trećeg plana! ;)
kiby
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la kiby »

edo je napisao/la: A Turska i Brazil 2006???pa bolan,jer ti misliš i da je bio brži da bi izbio osipred Schumia???e stvarno od tebe ovakvu glupost nisam očekivao!!!
E pa sad Edo... nisam ja ulazio u detalje od utrke do utrke, vukao sam paralele od cijele odvožene sezone. Postoji vozač koji je izbio ispred Schumia, to je Alonso i nemoj te se sad vi Ferrarievci izvlačit, bio je bolid onakav bio ovakav, bio je kakav je bio i Alonsu se mora priznat da je vozio tako dobro da su utrke postale dosadne...znalo se Alonso prvi i to je to
Istina
McM fun
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

joooj ćale moj................

vidiš, nije alonso nikamo pobjegao već je istjeran, velika razlika, ono s čime se slažem jest to da je hamilton sviju iznenadio, jer je mali vanserijski talent. druga je stvar što je dennis kreten i idiot pa nije mogao mozgom razmišljati i pustiti alonsa da osvoji taj naslov, zbog čega je ovaj i došao u mcm, već su se polakomili i sve karte stavili na hamiltona, nakraju se to pokazalo kao idiotska odluka jer je mali cijelom svijetu pokazao da se ne postaje prvakom tek tako i da je bio sve samo ne zreo za to, naravno da se alonso osjećao ko zadnje tele ( i ti bi se, vjeruj mi) jer je došao u novi tim sa nekim razlogom, nakraju su čovjeka šikanirali - da se razumijemo, najveću krivicu ovdje snosi dennis, ali to ti je tako kad je čovjek nestrpljiv.

alonso je prošle sezone imao velikih problema sa prilagodbom na novi bolid, gume i sve ostalo, usprkos svemu ( i činjenici da mu je bolid sabotiran u posljednje tri utrke) završio je sezonu sa bodom zaostatka za prvakom, dakle nikoga tu lewis nije "razvalio".......... bili su sasvim izjednačeni, što je i logično za dva vrhunska vozača. lewis je imao "hendikep" što je rookie, a alonso rona dennisa........ i ove ostale faktore koje sam naveo, dakle može se reći da je borba bila ravnopravna i završila je u bod i pobjedu izjednačeno.

nadalje, kimi je došao u vrhunsku momčad i igrom slučaja postao prvakom, dakle također nikoga nije "rasturio" ponajmanje massu, koji mu je na kraju krajeva i "poklonio" taj naslov... dakle, sve je, samo se nije nametnuo......što uostalom zorno pokazuje ova sezona

i za kraj, slažem se da hamilton zaslužuje voziti mcm, možda i više od bilo koga trenutno, vanserijski je vozač i ima pravi bolid, sad još samo mora pokazati da je spreman za najveće stvari, a nakon toga će već imati priliku pokazati kako se nosi sa situacijom kada uvjeti nisu ovako idealni.......
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

Ćale od Lewisa je napisao/la:E pa ovako, što se tiče pobjedničkog bolida tu sam tražio paralale. Nije Hamilton nikakvo čudo ta tražim usporedbe s njim. sad ću ti reć...što se tiče pobjedničkog bolida, Hamilton je došao kao početnik ili roki ali su zato uzeli Alonsa jer je siguran kao dvostruki svjetski prvak i znali su da s njim ne mogu izgubit jer ko je znao kakav će bit Hamilton(svi su bili skeptici), i Lewis je vozio tako dobro da je Alonso pobjesnio i pobjego iz tima i dan danas ih pljuje, a Lewis je skoro za dlaku uzeo naslov. Što se tiče Ferraria, Kimi je došao u pobjedničku momčad i odmah uzeo naslov. Jedan i drugi su prvi put sjeli u pobjedničke bolide i odmah se borili za naslov samo što je Hamilton bio bez iskustva u F1, i šta nie on dokazao da zaslužuje McL? Drugo Heikki je isto došo u McL a Hamilton bolje vozi bolestan i prehlađen od njega... Massa toliko godina surađuje s Ferrariem i 3. sezonu vozi i još se nezna što će bit, Kimi je došo jednu sezonu i odmah se nametnuo i pokazo ko kolo vodi, ko i Lewis Alonsu. Zašto Massa nije izbio ispred Šumahera ako vozi pobjenički bolid??? Jer ne može, to je ono o čemu ti ja pričam, talen i muda!!! Sjeti se dolaska Montoye u BMW Williams, oduvjek su favorizirali Ralfa a Montoya je nakon prve sezone i dolaska u F1 pokazao ko je vozač, i već sljedeće sezone su prema njemu pripremili BMW i bio je favorit. O tom ti pričam, to ja cijenim kad dođe vozač prvi put (ne mora to bit prvi put u F1) u neku momčad i pokaže gdje mu je mjesto i takve vozače volim koji se sami nametnu al ne riječima nego dijelima
Znam da je previse traziti da se neke rasprave nanovo ne otvaraju, ali minimum bi bio da se pisu cinjenice, i to po mogucnosti da nisu polovicne (sve sto je crveno je ili netocno ili nepotpuno). Osim toga, sunseeker ti je samo pokusavao reci da ce (on osobno!) Lewisa vise cijeniti kada se bude borio i sa slabijim bolidom, te kad s njim bude imao odlicne voznje. Ali ti se odmah napalis jer je napisao da se jos mora dokazati do kraja. Mogu se kladiti da nisi ni procitao cijeli njegov text. :roll:

Lucky je napisao/la:
sunseeker je napisao/la:druga je stvar što je dennis kreten i idiot pa nije mogao mozgom razmišljati i pustiti alonsa da osvoji taj naslov

Ma o čemu ti pričaš čovječe?
Prica o tome da da je Dennis isao na sigurno bi stavio sve na Alonsa i vjerojatno bi osvojio dvostruku titulu prosle godine, a ovako nije osvojio nista. Bez obzira htio on to priznati ili ne, ta cinjenica boli i njega i Mercedes.
Kad smo kod gundanja, zna se tko je prvi poceo gundati.
I za kraj, nema vise detalja o kojima se nije razglabalo, ali ocito ce se ova rasprava povlaciti jos godinama...

EDIT:
Ustvari su svi krivi za proslogodisnju situaciju u McLarenu i nemozes reci da je za sve kriv Alonso, kao sto ni ja nemogu reci da je za sve kriv Hamilton. Ali cinjenica je da su oni imali jednog sefa kojem je u opisu posla i u vrhu prioriteta uskladivanje dva vozaca, i koji nije smio dopustiti da se dogodi 99% situacija koje su se dogodile unutar tima prosle godine. Tu je on totalno podbacio.

p.s. zvuci poznato: "We are racing Alonso, not Kimi!" ? ;-)
slika
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

@Lucky:

- 1. citat se uopce nije odnosio na tebe
- znas na sto sam mislio u 2. citatu, ali dobro...ocito treba razjasniti: jedna stvar je gundanje na testovima s ciljem guranja momcadi napred (Senna, Schumacher,...da nastavim? ;-)), a druga javno napadanje vlastite momcadi (u eteru) zbog navodne nejednakosti
- 3. citat procitaj ponovno bez p.s.-a pa ces mozda reagirati objektivnije...a kad smo vec kod tog slavnog p.s.-a, da je rekao "you are racing Alonso" bilo bi sve ok...ali rekao je jasno i glasno "we are racing Alonso" :!:
slika
HamilonsoMcM
Početnik
Početnik

Post Postao/la HamilonsoMcM »

Piquet20 je napisao/la: Prica o tome da da je Dennis isao na sigurno bi stavio sve na Alonsa i vjerojatno bi osvojio dvostruku titulu prosle godine, a ovako nije osvojio nista. Bez obzira htio on to priznati ili ne, ta cinjenica boli i njega i Mercedes.
Kad smo kod gundanja, zna se tko je prvi poceo gundati.
I za kraj, nema vise detalja o kojima se nije razglabalo, ali ocito ce se ova rasprava povlaciti jos godinama...

EDIT:
Ustvari su svi krivi za proslogodisnju situaciju u McLarenu i nemozes reci da je za sve kriv Alonso, kao sto ni ja nemogu reci da je za sve kriv Hamilton. Ali cinjenica je da su oni imali jednog sefa kojem je u opisu posla i u vrhu prioriteta uskladivanje dva vozaca, i koji nije smio dopustiti da se dogodi 99% situacija koje su se dogodile unutar tima prosle godine. Tu je on totalno podbacio.

p.s. zvuci poznato: "We are racing Alonso, not Kimi!" ? ;-)
pa kolko ja znam, nekoliko utrka prije kraja, Hamilton je bio u boljoj bodovnoj poziciji! po čemu je onda "ići na sigurno" to da s Alonsom lovi naslov a ne Hamiltonom? zašto Alonso nije pomogo Hamiltonu?
lijepo je simpatizirat Alonsa i sad pričat bajke da je Ron trebo bacit sve na Alonsa, ali mi molim te reci, čime je Alonso to zaslužio prošle godine?
bodovima- ne
vožnjama- ne (ne mislim da nije imao dobrih vožnji, al imo ih je i Hamilton)
odanošću ekipi, atmosferi koju je stvaro ...- haha

samo nemoj počet s onim, on je 2x svjetski prvak, to je trebo pokazat i prošle sezone
...::: // Hamilton United \\ :::...
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

@HamilonsoMcM:

Radi se o tome da se Dennis od pocetka sezone nije znao postaviti...ne radi se samo o zadnje dvije-tri utrke. Mislis da je Massa bio sretan u Ferrariju krajem prosle sezone? Nije, ali Ferrari je MOMCAD i rijesili su sve probleme unutar momcadi. Osim toga Dennis je tu i subjektivno upleten u cijelu pricu jer je Lewis njegov vozac.
S druge strane ja razumijem Dennisa: ima svog vozaca koji pokaze da je veliki talent, drugi vozac mu se karakterijalno uopce nije svidjao, a nakon svega da nije bilo Alonsa nebi niti dobio kaznu koju je dobio. Stoga, da sam ja Dennis bi i ja na kraju sve stavio na Lewisa. Ali, da sam ja Dennis, vec na pocetku sezone bi i Alonso i Hamilton znali sto je kome ciniti.

I za kraj, kad vec to sam spominjes (a nije bas nebitan detalj) -> da, on je u momcad dosao kao aktualni dvostruki svjetski prvak. Zar to nije nista znacilo? Pa da on to nije bio nebi ni dosao u McLaren zato nemojte pricati da to nema veze :!:
slika
HamilonsoMcM
Početnik
Početnik

Post Postao/la HamilonsoMcM »

@Piquet20

kažeš, Ferrari je momčad, kažeš da si ti Dennis da bi na početku sezone postavio stvari, kažeš da je bitno bit prvak!
i da stvari stoje tak kak si ti napiso, opet te Ferrari demantira ove godine
pogle ove godine Ferrari, Kimi svjetski prvak (s Ferrarijem) zaostaje, Massa je u borbi za naslov prvaka! jesu li i oni trebali "postavit sve na svoje mjesto" na početku sezone i zapravo zabranit Massi borbu za naslov u startu? jer Massa je na neki način isto rookie ove sezone (ne mislim doslovno, već to da je on stalno bio vodonoša, a ove godine se zapravo prvi put bori za naslov i iz te perspektive je kažem rookie)!
šta bi ti napravio da si Domenicali? vidiš da se takve stvari događaju i MOMČADIMA!
ali ima jedna razlika- taj Ferrari ima Kimija/Massu koji su sportaši i odigrat će timski ako treba a neće kukat ko 2x svjetski prvak
...::: // Hamilton United \\ :::...
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

sunseeker je napisao/la:
alonso je prošle sezone imao velikih problema sa prilagodbom na novi bolid, gume i sve ostalo, usprkos svemu ( i činjenici da mu je bolid sabotiran u posljednje tri utrke) završio je sezonu sa bodom zaostatka za prvakom, dakle nikoga tu lewis nije "razvalio".......... bili su sasvim izjednačeni, što je i logično za dva vrhunska vozača. lewis je imao "hendikep" što je rookie, a alonso rona dennisa........ i ove ostale faktore koje sam naveo, dakle može se reći da je borba bila ravnopravna i završila je u bod i pobjedu izjednačeno.

nadalje, kimi je došao u vrhunsku momčad i igrom slučaja postao prvakom, dakle također nikoga nije "rasturio" ponajmanje massu, koji mu je na kraju krajeva i "poklonio" taj naslov... dakle, sve je, samo se nije nametnuo......što uostalom zorno pokazuje ova sezona

i za kraj, slažem se da hamilton zaslužuje voziti mcm, možda i više od bilo koga trenutno, vanserijski je vozač i ima pravi bolid, sad još samo mora pokazati da je spreman za najveće stvari, a nakon toga će već imati priliku pokazati kako se nosi sa situacijom kada uvjeti nisu ovako idealni.......
ovo što sam ti crveno označio pa pročitaj i razmisli, kažeš da je McL sabotiro Alonsa pa sad da su izjednačeni? kako to? ja se slažem da su bili izjednačeni po svemu, al zašto si onda reko da su Alonsa sabotirali? Kako su mogli odmah znat kako će Lewis vozit, ili su čekali do polovice sezone pa se Dennis sjetio 'aha vidiš mali zna vozit, Alonso nam netreba'
citiram: 'kimi je došao u vrhunsku momčad i igrom slučaja postao prvakom' za tebe je prvak postat tek tako, ko prdnut! šta ako ove sezone obrani naslov prvaka? Hoćeš opet reć da mu je Massa popušto i da je dvostruku svjetsku pobjedu dobio igrom slučaja jer je recimo ove sezone pospan i malo nezainteresiran?
A Hamilton se pokazo i previše u svim uvjetima(kiša, pucanje guma, preticanje) i stoji da vozi za McL do 2012. što i zaslužuje
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Piquet20 je napisao/la:[
Znam da je previse traziti da se neke rasprave nanovo ne otvaraju, ali minimum bi bio da se pisu cinjenice, i to po mogucnosti da nisu polovicne (sve sto je crveno je ili netocno ili nepotpuno). Osim toga, sunseeker ti je samo pokusavao reci da ce (on osobno!) Lewisa vise cijeniti kada se bude borio i sa slabijim bolidom, te kad s njim bude imao odlicne voznje. Ali ti se odmah napalis jer je napisao da se jos mora dokazati do kraja. Mogu se kladiti da nisi ni procitao cijeli njegov text. :roll:
E pa to što je crveno ispravi da bude točno da ljudi znaju koje su to činjenice... sunseekera sam ja skužio dobro šta je pokušavo reć i dva puta sam pročitao njegov text 8) i potpuno sam se neslagao zato sam i odgovorio.
A zašto bi Lewis trebao voziti slabiji bolid? Kako će se on dokazat u slabijem bolidu, uzet možda naslov prvaka???pa nebudite smiješni... dobio je šansu sjest u McL, zahvalan je i dokazo je da ne sjedi bzvz u njemu.
Iz slabijih bolida se nemože niko dokazat, može se pokazat bolji od kolege, brži, ali bit konkurent nikako! nego može bit sretan ako ko Glock dođe jednom u sezoni 2.
slika
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

Piquet20 je napisao/la:[
E pa to što je crveno ispravi da bude točno da ljudi znaju koje su to činjenice... sunseekera sam ja skužio dobro šta je pokušavo reć i dva puta sam pročitao njegov text 8) i potpuno sam se neslagao zato sam i odgovorio.
A zašto bi Lewis trebao voziti slabiji bolid? Kako će se on dokazat u slabijem bolidu, uzet možda naslov prvaka???pa nebudite smiješni... dobio je šansu sjest u McL, zahvalan je i dokazo je da ne sjedi bzvz u njemu.
Iz slabijih bolida se nemože niko dokazat, može se pokazat bolji od kolege, brži, ali bit konkurent nikako! nego može bit sretan ako ko Glock dođe jednom u sezoni 2.
Mani se čini da je to bilo malo nespretno rečeno! Hamilton se nema šta dokazivati u slabijem timu ali bi bilo zanimljivo viditi kako bi se ponašao i zato ga se ne može uspoređivati stastistički (jer ima prednost u samom startu) sa drugim velikim vozačima. Usporedba sa Alonsom iz prošle sezone - svatko će je pogledati onako kako njemu najviše paše prosto zato što navija za jednog od njih ili mrzi drugog, a nađe nas se kojima je svejedno. Svoj stav sam već rekao i ponovit ću ga - Hamilton je izuzetan vozač ali me smeta njegov imidž i jezičina! U jednom trenutku je "dobri dečko iz susjedstva" kojem bih povjerio susjedovu kćer (svoju ni za živu glavu) da bi narednog trenutka postao prepotentan i beskrupulozan (u izjavama i ponašanju na stazi i van nje) osoba koja ne poštuje dogovor već ga svijesno krši. Ima hrpa drugih vozača koji su bili i beskrupulozniji od njega ali se bar nisu ni pokušavali predstaviti boljima nego šta jesu. Zato. ako ga već dižete u nebesa, probajte ga ostavit u zemljinoj orbiti jer dobro bi mu došlo malo gravitacije!
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Kako vam se da :D
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Hamilton je mala beba za Alonsa,kad osvoji 2 naslova može mu biti samo
rava,a nakon trećeg možda i bolji,sjetite se Alonsovih fantastičnih vožnji
2005 i 2006...treba Hamiu još pure...da bih se ravnao sa Alonsom...
Night Rider
Početnik
Početnik
Navijam za: Vodafone McLaren Mercedes

Post Postao/la Night Rider »

edo je napisao/la:Hamilton je mala beba za Alonsa,kad osvoji 2 naslova može mu biti samo
Hamilton ga je nadmašio u svojoj prvoj sezoni, zato ne pričaj gluposti.
LEWIS HAMILTON - F1 CHAMPION 2008
Najmlađi svjetski prvak u povijesti! Go Lewis! Idemo po drugi naslov nagodinu!
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

HamilonsoMcM je napisao/la:pogle ove godine Ferrari, Kimi svjetski prvak (s Ferrarijem) zaostaje, Massa je u borbi za naslov prvaka! jesu li i oni trebali "postavit sve na svoje mjesto" na početku sezone i zapravo zabranit Massi borbu za naslov u startu? jer Massa je na neki način isto rookie ove sezone (ne mislim doslovno, već to da je on stalno bio vodonoša, a ove godine se zapravo prvi put bori za naslov i iz te perspektive je kažem rookie)!
šta bi ti napravio da si Domenicali? vidiš da se takve stvari događaju i MOMČADIMA!
ali ima jedna razlika- taj Ferrari ima Kimija/Massu koji su sportaši i odigrat će timski ako treba a neće kukat ko 2x svjetski prvak
Ja sam sigurna da su u Ferrariju na početku sezone sve postavili na svoje mjesto. To što Kimi ove godine na stazi izgleda puno lošije nego prošle, i što je još važnije- puno lošije od Masse, je druga stvar, i najpametnije što u Ferrariju mogu napraviti je da se okrenu Massi. Nitko nije rekao da su Massi trebali zabraniti borbu (kao što nisu ni Hamiltonu prošle godine), ali bolja strategija ide onom vozaču za kojeg su se (javno ili ne) opredijelili.

Nadalje, Massa definitvno nije rookie ove sezone. Prošla sezona mu je bila idealna prilika za osvojit naslov, samo ju je prokockao (zbog eksplozije motora u Monzi).

A paralela između Masse ove godine i Hamiltona prošle (u odnosu na njihove momčadske kolege) ti nikako ne stoji, jer Alonso prošle godine niti na jednoj utrci nije vozio tako loše kao što to radi Kimi zadnjih nekoliko.

Evo ja ću ti odgovoriti jer Piquet20 ne stigne.
Ćale od Lewisa je napisao/la:Jedan i drugi su prvi put sjeli u pobjedničke bolide
Kimi je već sjedio u pobjedničkom bolidu, 2003. i 2005.

Ćale od Lewisa je napisao/la:Kimi je došo jednu sezonu i odmah se nametnuo i pokazo ko kolo vodi, ko i Lewis Alonsu
Nisam primjetila da se netko nekom prošle godine nametnuo (a kamoli nadmašio, kao što neki ovdje tvrde). Prošle sezone su Alonso i Hamilton bili otprilike izjednačeni, isto kao Massa i Kimi...štoviše Massa je u ovom razdoblju prošle sezone bio ispred Kimija (kao i danas).
Zadnja izmjena: Icy, dana/u 30 kol 2008, 21:24, ukupno mijenjano 2 puta.
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Night Rider je napisao/la:
edo je napisao/la:Hamilton je mala beba za Alonsa,kad osvoji 2 naslova može mu biti samo
Hamilton ga je nadmašio u svojoj prvoj sezoni, zato ne pričaj gluposti.
EEE,pa zar još ima naivnih koji misle da su Hamilton(Britanac) I Alonso
u Britanskoj momčadi bili pod jednakim statusom???
Odgovori