Evo link http://www.imdb.com/title/tt0481536/
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
.....ali onaj betmobil i betcikl su za k*r*c....tak su grdi da ti pamet stane.....kak je neko pomislil da je to uopće upravljivo.....pa s fergusonom od 33 konja bi ga ulovil i to još s punom prikolicom...47 je napisao/la:Petak, The Dark Knight!
Predobar film, filmčina!!! Zaboravit Burtona i šarene stripove za dječicu! Ovo je mračan film, psiho-triler/drama...
Strašan film, to kupujem DVD čim izađe, hehe
Kako je dobar ovaj J.Statham , ovaj film nisam gledala , di si gledaogringo73 je napisao/la:The Bank Job - britanski film, dobar triler, inače rađen prema istinitom događaju...dobro dođe odmaknit se od proizvoda iz Hollywooda![]()
Film je baš novi, a divx...znaš i sama kako se to nabavljaFerrari4ever je napisao/la: Kako je dobar ovaj J.Statham , ovaj film nisam gledala , di si gledaoNemoj me puno opljucat ako je ili stari ili neki super novi film u kinima , jer ne mogu baš koliko bi htjela pratit filmske novosti ( djeca , sudi , ručak , muž - ne veliki obožavatelj filma ... etc )
Dobro to je razumljivo , ali pogledaj još koji njegov film dobri su ; sad mi na pamet samo pada TRANSPORTER 1,2 , ali ima ih jošgringo73 je napisao/la:Film je baš novi, a divx...znaš i sama kako se to nabavljaFerrari4ever je napisao/la: Kako je dobar ovaj J.Statham , ovaj film nisam gledala , di si gledaoNemoj me puno opljucat ako je ili stari ili neki super novi film u kinima , jer ne mogu baš koliko bi htjela pratit filmske novosti ( djeca , sudi , ručak , muž - ne veliki obožavatelj filma ... etc )
Ja prvi put i čujem za tog glumca, lakše zamijetim glumice