Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
natural
Ja sam: Vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro

Post Postao/la natural »

FICHO je napisao/la:
mkomlj38 je napisao/la:
FICHO je napisao/la:Hi-Res slike, Marina Bay.
e imaš možda kojim slučajem takve slike drugih bolida,prvenstveno mclarena
Trenutno nemam, možda kolega natural iskopa nešto, a ja HQ fotke skupljam samo od Ferraria...
Te slike su iz Ferrarievog Media Centra, potraži na samoj stranici od McMa ili probaj sa Torrentima/P2P...slika
je, mogu nabaviti sve, no isto kao i ficho uglavnom samo ferrari nabavljam. počeo sam stavljati i druge slike na teme VN, i slike pit babesica, no vidjet ću koliko je potražnja za tim velika, jer vidim zasada se ne skida se puno, niti komentira (ono... hvala, slike su cool, vidjeli smo i bolje, malo ih je, itd.) ;)
slika
Baba Kulašuša
Navijam za: Ferrari pa sta bude

Post Postao/la Baba Kulašuša »

Iako sam 120% Ferrari fan nemrem ovo više izdržat zato ide:

Jel ima tko sliku cijelog Kimijevog bolida.
Neprocjenjivo. :D
Evo ga ,zvoniiii. Bijeli jelen!
natural

Post Postao/la natural »

Baba Kulašuša je napisao/la:Iako sam 120% Ferrari fan nemrem ovo više izdržat zato ide:

Jel ima tko sliku cijelog Kimijevog bolida.
Neprocjenjivo. :D
dobro kažeš...

2001
slika

2002
slika

2003
slika

2004
slika

2005
slika

2006
slika

2007
slika
slika
Pero Perilica
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Pero Perilica »

natural je napisao/la:
Pero Perilica je napisao/la:postoji samo jedan krivac za ovakve stvari koje se događaju....a to je onaj debil Luca di Montezemolo, idiot koji samo misli na novac..... :thumbdown:
uz dužno poštovanje, nemaš pojma o čemu govoriš, da ne upotrijebim neke druge riječi...
...joj, molim te......ja nemam pojma.......nekom drugom maži oči....očito da od šume ne vidiš stablo.... :roll:
Anything you can do, I can do better!
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

Pero Perilica je napisao/la:postoji samo jedan krivac za ovakve stvari koje se događaju....a to je onaj debil Luca di Montezemolo, idiot koji samo misli na novac..... :thumbdown:
Neznam sto si se tako okomio na Montezemola. Pa on je najzasluzniji za Ferrarijeve trijumfe danas, ali i u 70-ima. U sveukupno 21 godinu, koliko je na celnim pozicijama u Ferrariju, je momcad osvojila 10 momcadskih i 8 vozackih naslova! Zar je to mala stvar???
slika
Pero Perilica
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la Pero Perilica »

Piquet20 je napisao/la:
Neznam sto si se tako okomio na Montezemola. Pa on je najzasluzniji za Ferrarijeve trijumfe danas, ali i u 70-ima. U sveukupno 21 godinu, koliko je na celnim pozicijama u Ferrariju, je momcad osvojila 10 momcadskih i 8 vozackih naslova! Zar je to mala stvar???
...je...ali isto je sad maksimalno odgovoran i kriv za ovakvu situaciju u Ferrariju..a najviše mu zamjeram kaj steral kralja s prijestolja.....
Anything you can do, I can do better!
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Ljudi moji koje je sve autiće " sredio " Kimi , ja sam mislila da ima nešto protiv Ferrarija , kad ono dečko je i drugima gulio zidove :? Kao što rekoh prije APP - ako prođe prošlo je :idea:
Nemojte samo krivit Lucu , možda je cijeli dream team bio umoran svega i otišao ( Todt , Brown ... etc ) , a što su na njihovo mjesto došli još neiskusni ljudi , ma naučit će se mladi su , ne gubite nadu ;)
... Forza Massa ...
natural

Post Postao/la natural »

evo malo proširene verzije hi. res slika (izostavio sam službene, jer ih je Ficho već stavio) + filmići iz Marina Bay-a /Singapore/

~300MB materijala... ;)

slika slika slika slika slika

>>> DOWNLOAD 1 <<<
>>> DOWNLOAD 2 <<<
>>> DOWNLOAD 3 <<<
slika
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

Smislila sam rješenja za sve Ferrarijeve probleme. :D

Ova svjetla su, najblaže rečeno, katastrofa! Još bi to nekako i funkcioniralo ali se vidi da uopće nije izvježbano kako treba. E pa baš sam razmišljala i postoji rješenje da ostave svjetla a da više nema incidenata. Znači, na cijev kojom se nadolijeva gorivo trebao bi se ugraditi nekakav senzor koji bi osigurao da se zeleno svjetlo nikako nemože upaliti ako crijevo nije izvađeno. A lolipop man bi stajao tamo gdje i sad stoji i pazio bi da nema prometa kad bolid kreće iz boxa. Znači tek dok senzor javi da je crijevo vani, i dok lolipop man stisne gumb da je izlaz siguran, tek onda se pale zelena svjetla i tek onda vozač može krenut iz boxa.

Pitam se koliko bi mi u Ferrariju platili za tu moju ideju. :D
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

Icy je napisao/la:Smislila sam rješenja za sve Ferrarijeve probleme. :D

Ova svjetla su, najblaže rečeno, katastrofa! Još bi to nekako i funkcioniralo ali se vidi da uopće nije izvježbano kako treba. E pa baš sam razmišljala i postoji rješenje da ostave svjetla a da više nema incidenata. Znači, na cijev kojom se nadolijeva gorivo trebao bi se ugraditi nekakav senzor koji bi osigurao da se zeleno svjetlo nikako nemože upaliti ako crijevo nije izvađeno. A lolipop man bi stajao tamo gdje i sad stoji i pazio bi da nema prometa kad bolid kreće iz boxa. Znači tek dok senzor javi da je crijevo vani, i dok lolipop stisne gumb da je izlaz siguran, tek onda se pale zelena svjetla i tek onda vozač može krenut iz boxa.

hehe,to je i meni palo na pamet...pošalji im programsko i sklopovsko rješenje,autorski zaštiti i zaradi :D :D
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

ponovno ozlijeđen ferrarijev mehaničar http://f1.gpupdate.net/en/news/2008/09/ ... al-centre/
Ako pod hitno ne promjene ovaj semafor ponestat će im mehaničara, di montezemolo i schumcher će morat dolje ić pomagat mijenjat gume i nadolijevat gorivo :lol:
Ma ne stvarno ovo je već zbilja postalo preopasno...
Kimi the best
Početnik
Početnik
Navijam za: F1

Post Postao/la Kimi the best »

Hmm,ona sezona kada se nisu menjale gume i tip sa ogledalom na lolipopu bilo je prilicno dobro resenje,ali semafor,pa ima i zuto,koliko vozaca bi instiktivno krenulo na zuto.
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

@ natural i Ficho, slike su odlične, hvala...
Ali nekako mi se previše crvene :D ... Mi može netko do vas (može i preko pp-a) reć di bi mogao skinut i slike od drugih timova, neki link i to...
slika slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Ova svjetla su, najblaže rečeno, katastrofa! Još bi to nekako i funkcioniralo ali se vidi da uopće nije izvježbano kako treba. E pa baš sam razmišljala i postoji rješenje da ostave svjetla a da više nema incidenata. Znači, na cijev kojom se nadolijeva gorivo trebao bi se ugraditi nekakav senzor koji bi osigurao da se zeleno svjetlo nikako nemože upaliti ako crijevo nije izvađeno. A lolipop man bi stajao tamo gdje i sad stoji i pazio bi da nema prometa kad bolid kreće iz boxa. Znači tek dok senzor javi da je crijevo vani, i dok lolipop man stisne gumb da je izlaz siguran, tek onda se pale zelena svjetla i tek onda vozač može krenut iz boxa.

a kaj ako kotač ne pričvrste što se znalo događat,senzor se uključi i nema nikog i eto opet sranje :D :D :D ali recimo svaki mehaničar ima senzor i kad kotač namjesti umjesto da digne ruku stisne ga,na semaforu imaju 5 zelenih svjetala,po jedan za svaki kotač,jedan za gorivo i to je to,kad se sva upale i ugase znači da je čisto i može ić,jednako vremena bvi trebalo a greški nebi sigurno bilo,za promet samo treba malo gledat i gotovo,nikakava svijetla i ne znam kaj ;)

eto,pa kad prodaš u Ferrari,javi se da počastiš,sve zasluge prepuštam tebi a samo se opit moramo dobro u to ime :D :D :D
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

Ali ga komplicirate... :roll:

Ferrarijev sustav je dobar isto kao i lolipop men, samo treba naći inteligentniju osobu da pritišće gumbiće ili diže lizaljku... :thumbup:
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
mkomlj38
Početnik
Početnik
Navijam za: Mclaren i Lewis Hamilton
Kontakt:

Post Postao/la mkomlj38 »

MP4don je napisao/la:Ali ga komplicirate... :roll:

Ferrarijev sustav je dobar isto kao i lolipop men, samo treba naći inteligentniju osobu da pritišće gumbiće ili diže lizaljku... :thumbup:
istina,radite znanost od dizanja lollipopa
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

idući će put u utrci, kad mehaničari završe, ovaj s gumbiće pričekati još 5, 6 sekundi, da bude 100 % siguran ;)
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

A šta ako npr. onda nešto zašteka s gumom i sbjetla su zelena, prometa kroz boks nema, a ono krene bolid sa 3 kotača?? :lol:
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

Piquet20 je napisao/la:
Od toga im je Schumacher osvojia 6 momčadskih i 5 vozačkih naslova kojeg je dotični gospodin Luca di Montezemolo potjerao radi Ferrarijeve budućnosti (Kimija) eto možda smo neki zato ljuti na njega
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

Tražite dlaku u jajetu. :D

Pa gume se obično pričvrste puno prije nego se završi dolijevati gorivo tak da mislim da nebi trebalo biti problema. A ukoliko bi i bilo problema s gumama, mehaničari javljaju lolipop manu da nešto nije u redu i on ne pali zeleno svjetlo. Ali kažem, takvih problema s gumama nije bilo već neko vrijeme pa mislim da se taj detalj može izostavit. ;)

@schuey: deal, ali samo nakon kaj počastiš zbog izgubljene oklade :D
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

Ante sexy je napisao/la:Od toga im je Schumacher osvojia 6 momčadskih i 5 vozačkih naslova kojeg je dotični gospodin Luca di Montezemolo potjerao radi Ferrarijeve budućnosti (Kimija) eto možda smo neki zato ljuti na njega
Znam da ste zbog toga ljuti, ali svemu dode kraj. Osim toga, bez uvrede, ali mislim da je cista glupost da ga je Montezemolo potjerao.
slika
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

Piquet20 je napisao/la:
Ante sexy je napisao/la:Od toga im je Schumacher osvojia 6 momčadskih i 5 vozačkih naslova kojeg je dotični gospodin Luca di Montezemolo potjerao radi Ferrarijeve budućnosti (Kimija) eto možda smo neki zato ljuti na njega
Znam da ste zbog toga ljuti, ali svemu dode kraj. Osim toga, bez uvrede, ali mislim da je cista glupost da ga je Montezemolo potjerao.
Meni smeta samo što još uvijek trpi Domenicallia i Baldiseria - organizacija i taktike utrke. Sve je u redu ako nema nešta nepredviđeno, ali kada treba brzo odlučiti - katastrofa i dobro poznati "talijanski šarm" u izvedbi.
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Piquet20 je napisao/la: Znam da ste zbog toga ljuti, ali svemu dode kraj. Osim toga, bez uvrede, ali mislim da je cista glupost da ga je Montezemolo potjerao.
Mislis? Ja mislim da je on imao prste u tome da Schumi kaze zbogom F1 prije 2 godine, inace ne bi cekao toliko dugo da objavi odluku
slika
zagor
Početnik
Početnik
Navijam za: Iceman

Post Postao/la zagor »

Konacno su ga se rijesili... Procitajte...

http://www.autoklub.hr/sport/formula1/c ... ,4433.auto
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la SRV »

Eto, ode eventualna sekunda prednosti u boksu. :D

Taj semafor su uveli jer ce neko brze stisnut gumb nego sto digne lizalicu i makne se, usteda na vremenu.
Odgovori