Icy je napisao/la:Smislila sam rješenja za sve Ferrarijeve probleme.
Ova svjetla su, najblaže rečeno, katastrofa! Još bi to nekako i funkcioniralo ali se vidi da uopće nije izvježbano kako treba. E pa baš sam razmišljala i postoji rješenje da ostave svjetla a da više nema incidenata. Znači, na cijev kojom se nadolijeva gorivo trebao bi se ugraditi nekakav senzor koji bi osigurao da se zeleno svjetlo nikako nemože upaliti ako crijevo nije izvađeno. A lolipop man bi stajao tamo gdje i sad stoji i pazio bi da nema prometa kad bolid kreće iz boxa. Znači tek dok senzor javi da je crijevo vani, i dok lolipop man stisne gumb da je izlaz siguran, tek onda se pale zelena svjetla i tek onda vozač može krenut iz boxa.
Pitam se koliko bi mi u Ferrariju platili za tu moju ideju.

a kaj ako kotač ne pričvrste što se znalo događat,senzor se uključi i nema nikog i eto opet sranje

ali recimo svaki mehaničar ima senzor i kad kotač namjesti umjesto da digne ruku stisne ga,na semaforu imaju 5 zelenih svjetala,po jedan za svaki kotač,jedan za gorivo i to je to,kad se sva upale i ugase znači da je čisto i može ić,jednako vremena bvi trebalo a greški nebi sigurno bilo,za promet samo treba malo gledat i gotovo,nikakava svijetla i ne znam kaj
eto,pa kad prodaš u Ferrari,javi se da počastiš,sve zasluge prepuštam tebi a samo se opit moramo dobro u to ime