Piquet20 je napisao/la:Tocno tako. Jer situacija je svakim danom sve gora i gora. Ja sam osobno izgubio volju za raspravom u vezi prosle utrke jer je u moru navijacko nabijenih i blago receno nekvalitetnih postova tesko pronaci uopce neki suvisli post.
Slično je i kod mene...Mislim da nisi izgubio volju za raspravom (kao što nisam ni ja), nego jednostavno nema konstruktivne rasprave pa nemaš ni u čemu sudjelovati. "Sve" se svodi na svađu tipa : on je mene prvi, moj je tata jači od tvog tate...i slično. Normalno je da dolaze novi ljudi (normalno da ne znači; novi forumaš automatski loš forumaš), ali ako ih se ne drži na "kratkom lancu"...ovo će se svesti na svađaonicu, a to nije namjena foruma. Puno puta povirim, vidim po dvije stranice nepročitanih postova, ali nemam šta reagirat na ispisane riječi. To su uglavnom besmislice! Čast pojedincima! Ali ako išta, barem nam forum nije došao na razinu nekih drugih gdje se spominju kuhane noge, krompiri, vozači nazivaju Kunta Kinte i slično. Sukobi isfrustriranih tipova!
Piquet20 je napisao/la:Modovi bez uvrede, ali imam dojam da se stalno ceka saleta, a istovremeno se na forumu nakuplja sve vise i vise smeca. Osim toga, neki su stvarno rijetko na forumu, a mislim da bi jedna od najvaznijih karakteristika moderatora trebala biti cesta prisutnost na forumu. U suprotnom je jednostavno nemoguce obaviti "posao" kako treba. Da, znam da vam ovo nije stvarni posao i da nekada jednostavno nemate vremena, ali ako netko zbilja nema vremena za to jednostavno treba reci da nije u mogucnosti biti moderator.
Chaotic ima pravo kada kaze da nije potreban veci broj moderatora, ali to bi bilo tocno pod uvjetom da su svi sadasnji moderatori dovoljno aktivni na forumu.
Moderatorima nije uopće lako, pogotovo ako nisu baš s viškom vremena. Možda bi trebali više i sami korisnici reagirati, običnim prijavama postova. Možda bi im to moglo olakšati posao. Iako bi se i to moglo pretvoriti u rijeku prijava koja neće imat smisla... Ne znam...sve u svemu, kvaliteta foruma je vidljivo pala u zadnjih par mjeseci, usudio bi se reći.