Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: LEWIS HAMILTON

Post Postao/la Schumy.d »

SRV je napisao/la:Dokle god je McLaren konkurentan i dokle god Hamilton ima No. 1 status (a ove godine je to sasvim jasno), on ce sigurno ostati u McLarenu.
A tko zna tko će bit konkurentan u sljedećim sezonama?? Otkud znaš da će to biti Mclaren ili Ferrari??
Šta ako McM padne u foemi, onda mislim da će Lewis htjeti u Ferrari (ako bude dobar)!! Nikad se ne zna...
McLarem
Test vozač
Test vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la McLarem »

Schumy.d je napisao/la:
SRV je napisao/la:Dokle god je McLaren konkurentan i dokle god Hamilton ima No. 1 status (a ove godine je to sasvim jasno), on ce sigurno ostati u McLarenu.
A tko zna tko će bit konkurentan u sljedećim sezonama?? Otkud znaš da će to biti Mclaren ili Ferrari??
Šta ako McM padne u foemi, onda mislim da će Lewis htjeti u Ferrari (ako bude dobar)!! Nikad se ne zna...
ma nece nema sanse
mozeli mi ko reci ko se prenositi
3 trening
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
Night Rider
Početnik
Početnik
Navijam za: Vodafone McLaren Mercedes

Post Postao/la Night Rider »

@ Schumy.d

Da li bi ikad Casillas, koji je cijeli život u Realu, prešao u Barcelonu pa makar Real bio deseti?
Ista je situacija s Hamiltonom.
LEWIS HAMILTON - F1 CHAMPION 2008
Najmlađi svjetski prvak u povijesti! Go Lewis! Idemo po drugi naslov nagodinu!
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Night Rider je napisao/la:@ Schumy.d

Da li bi ikad Casillas, koji je cijeli život u Realu, prešao u Barcelonu pa makar Real bio deseti?
Ista je situacija s Hamiltonom.
Neznam baš, a gle Hrgovića u Dinamu. Ne drži ti vodu priča ;) .
P.S. I ja se nadam da se to NIKAD neće dogodit. ;)
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Sanel »

Zamislite situaciju oadnu u formi i financijski Ferrari i McLaren a Renault gazi prvenstvima i Hamilton pređe u Renault kod Flavia i Alonsa hahahaha, ludnica
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la SRV »

Schumy.d je napisao/la:
Ja samo kazem da nece ici iz McLarena sve dok je ovakva situacija. Ako se pokvari forma, itekako da je moguce da ce ici negdje drugo.
Toyota fan-girl
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Toyotu

Post Postao/la Toyota fan-girl »

Hamilton po mojem nikad neće otići iz mcm-a jer on praktički njima pripada jer je on u njihovom svijetu 11 godina.
Timo Glock
ten o clock! :-)

"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

Slash je napisao/la: Neznam baš, a gle Hrgovića u Dinamu. Ne drži ti vodu priča ;) .
:roll: :roll: :roll:

NHF kolega, ali baš si uzeo pravu usporedbu nema šta... #-o
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Toyota fan-girl je napisao/la:Hamilton po mojem nikad neće otići iz mcm-a jer on praktički njima pripada jer je on u njihovom svijetu 11 godina.
I Alonso je bio otisao iz Renaulta. ;)
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Kako se sezona bliži kraju sve se više pritiska tovari na leđa Hamiltonu. Što od medija, što od drugih vozača. Mislim da bi Ron morao malo energičnije reagirati (pod time ne mislim odgovaranje Kubici preko medija) da zaštiti Lewisa od pritiska. Bez obzira kolko je dobar i dalje je ljudsko biće, i to poprilično mlado ljudsko biće.
Trebao bi se Ron malo povesti primjerom Mourinha. Kad god su neke bitne utakmice, taj ne bira riječi prema svakome. Samo sere i vrijeđa. Mnogi misle da je to zato što je prgavac, ali istina je daleko od toga. To je samo dio njegovog trenerskog genija, da pažnju medija, a samim tim i pritisak, sa svojih igrača usmjeri na sebe. Mislim da bi se Ron trebao povesti tim primjerom, ako Hamiltonu misli olakšat posao do kraja sezone.
Lewis je prošle sezone vozio odlično u vrijeme spygate-a, jer su sve oči bile uprte u Rona, momčad i FIA-u. Kada su zadnje dvije utrke svi uperili oči u Lewisa on je opasno podbacio.
Nek ode Ron udarit Costu ili Baldiserija šakom u glavu, sigurno više niko neće pisati o Lewisu :D (p.s. ovo je šala).
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Ne razumijem zašto svi pričate da je pritisak na Hamiltonu?Pa Massa je taj koji ima 5 bodova zaostatka, on je taj koji mora napadati i pokušati to dostignut.Ja mislim da je jedini problem kod Lewisa to da uvijek hoće pobijediti kao pravi racer, a onda se događaju neke greške koje nisu baš potrebne.
Chaotic
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la Chaotic »

Vjerojatno zbog prošle sezone. Znaš i sam da je imao prilično veliku prednost, a na kraju baš i nije slavno završio. Međutim, sumnjam da će ove godine ponoviti tako nešto, ipak je sada iskusniji.
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Prošle godine ta prednost je bila 17 bodova pa si vidjeo šta se desilo. Otkad ja pratim F1 ne znam da je ijedan vozač u zadnje dvije utrke prokockao toliku prednost.
Misliš da je izgubio toliko bodove u zadnje dvije utrke zbog neznanja?
-Čisto sumnjam.
Više je nego očito da ne podnosi pritisak i samo kažem da bi njegov team boss trebao bolju zaštitu mu pružiti.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la keexx »

One and only je napisao/la:Prošle godine ta prednost je bila 17 bodova pa si vidjeo šta se desilo. Otkad ja pratim F1 ne znam da je ijedan vozač u zadnje dvije utrke prokockao toliku prednost.
-Čisto sumnjam.
Više je nego očito da ne podnosi pritisak i samo kažem da bi njegov team boss trebao bolju zaštitu mu pružiti.
Ja se ne bi složio s time da ne podnosi pritisak, mislim da je veći problem što on nezna kalkulirat, tj. uvijek ide na pobjedu i riskira maksimalno... Ako uspije odvozit pametno ove dve utrke onda je naslov sigurno njegov, ali ako bude išao ko šta inače ide, znači do limita (pa i preko limita), onda bi vrlo lako mogao izgubit nalov... ;)
slika slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

King iCool je napisao/la:Ne razumijem zašto svi pričate da je pritisak na Hamiltonu?Pa Massa je taj koji ima 5 bodova zaostatka, on je taj koji mora napadati i pokušati to dostignut.Ja mislim da je jedini problem kod Lewisa to da uvijek hoće pobijediti kao pravi racer, a onda se događaju neke greške koje nisu baš potrebne.
Pa normalno da je pritisak na Hamiltonu, a pogotovo nakon prošle sezone! ;)
Ipak je Massa taj koji nema šta izgubiti dok Hamilton nema pravo više na pogreške!! ;)
Vettel fan
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la Vettel fan »

Malo statistike Hamiltona u F1 ako zanima fanove, ako ne onda ću obrisati.
Velika Britanija
Tewin
Rođen 07. 01. 1985
Dob 23
Aktivne godine 2007 - 2008
Najbolje 2 (2007)
Startao u utrka 33
Pobjede 8
Mjesta na postolju 21
Najbrži na treningu 12
Prvi red 20
Najbrži krugovi 2
Bodovi 193
Preveženih krugova u utrci 1975
Preveženih km u utrkama 9659
Vodio u utrka 22
Krugova u vodstvu 562
km u vodstvu 2578
To je statistika do VN KIne.
MONZA 14. RUJNA 2008. ZVIJEZDA JE ROĐENA.
Zvijezda je u mirovini.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

One and only je napisao/la:Prošle godine ta prednost je bila 17 bodova pa si vidjeo šta se desilo. Otkad ja pratim F1 ne znam da je ijedan vozač u zadnje dvije utrke prokockao toliku prednost.
-Čisto sumnjam.
Ne znam da li si gledao Rossija u 125 i 250. Isto je bio munjevito brz, ali je radio i greške. A gle ga di je sada. Pazi da se tako što ne dogodi i u f1. A opet sa druge strane FIA je tu da donese "ravnotežu" i "jednakost".
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Nakon brojnih kritika na račun vožnje i izjava Luisa Hamiltona, oglasio se i prvi čovek Formule 1 Berni Ekleston. Ekleston u izjavi za Auto Motor i Sport kaže da je Hamilton "dobar za biznis", ali i dodaje:

"Izvan automobila Hamilton je pomalo arogantan."

"Mislim da on ima pomalo previsoko mišljenje o sebi i to iritira ostale vozače", rekao je 77-godišnji Ekleston.

Hamltonova vožnja trebalo je da bude tema tokom tradicionalnog sastanka vozača petkom.

gledajuci ove izjave sve mi se cini da nece ni ove godine osvoiti titulu (Hamilton)
opet ce se sve rijesiti za tamo nekim stolom
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

Bravo majstore idemo po NASLOV!!! =D> =D> =D>

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Schumachera

Post Postao/la majstor iz maranella »

Meni je taj Hamilton malo sumnjiv. Kako on uz onoliko proklizavanja, kasnih kočenja, blokiranja guma ipak uspije imat 3 desetinke bolje vrijeme od drugog?
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

majstor iz maranella je napisao/la:Meni je taj Hamilton malo sumnjiv. Kako on uz onoliko proklizavanja, kasnih kočenja, blokiranja guma ipak uspije imat 3 desetinke bolje vrijeme od drugog?
ROFL. Imaš pravo, treba ga kaznit. :shock: :roll:
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Krscho
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1HR TMNF Team

Post Postao/la Krscho »

majstor iz maranella je napisao/la:Meni je taj Hamilton malo sumnjiv. Kako on uz onoliko proklizavanja, kasnih kočenja, blokiranja guma ipak uspije imat 3 desetinke bolje vrijeme od drugog?
Manje goriva za mozda dva kruga, eto sutra se mozda rijesava ovo prvenstvo, ali to smo rekli i prosle godine pa vidimo kak je zavrsilo :)

Vazan aspekt koji bi Luis trebo paziti je taj da ne vozi tako grubo za gume jer mu prosle godine guma i ova staza oduzeli naslov
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

Krscho je napisao/la:
Manje goriva za mozda dva kruga, eto sutra se mozda rijesava ovo prvenstvo, ali to smo rekli i prosle godine pa vidimo kak je zavrsilo :)

Vazan aspekt koji bi Luis trebo paziti je taj da ne vozi tako grubo za gume jer mu prosle godine guma i ova staza oduzeli naslov
Hm, mislim da je prošle godine bio više kriv team, a ne on... ujedno to je Norbert danas i izjavio... staza se brzo sušila i pokidao je gume koje nisu za suho... baš me zanima kako će se sutra ponašati gume ako će biti suho... :D

Edit: Očekujem bolji start Lewisa od onog u Japanu... :biggrin:

LOL
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Samo nam sutra treba rutinska utrka, uz nadu da ce Massa napravit sranje, cisto da se ne sikiramo za Brazil. :D
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

pa njemu su ugradili NOS pa zato moze ubrzati
tako :badgrin: :badgrin: :badgrin:
slika
Odgovori