Kako se sezona bliži kraju sve se više pritiska tovari na leđa Hamiltonu. Što od medija, što od drugih vozača. Mislim da bi Ron morao malo energičnije reagirati (pod time ne mislim odgovaranje Kubici preko medija) da zaštiti Lewisa od pritiska. Bez obzira kolko je dobar i dalje je ljudsko biće, i to poprilično mlado ljudsko biće.
Trebao bi se Ron malo povesti primjerom Mourinha. Kad god su neke bitne utakmice, taj ne bira riječi prema svakome. Samo sere i vrijeđa. Mnogi misle da je to zato što je prgavac, ali istina je daleko od toga. To je samo dio njegovog trenerskog genija, da pažnju medija, a samim tim i pritisak, sa svojih igrača usmjeri na sebe. Mislim da bi se Ron trebao povesti tim primjerom, ako Hamiltonu misli olakšat posao do kraja sezone.
Lewis je prošle sezone vozio odlično u vrijeme spygate-a, jer su sve oči bile uprte u Rona, momčad i FIA-u. Kada su zadnje dvije utrke svi uperili oči u Lewisa on je opasno podbacio.
Nek ode Ron udarit Costu ili Baldiserija šakom u glavu, sigurno više niko neće pisati o Lewisu

(p.s. ovo je šala).