(Toyota će to učiniti 16., a BMW-Sauber 20. siječnja.)
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
aha isto ko Alonso-HamiltonLEWIS HAMILTON McM je napisao/la:e koja bi to kombinacija bila hamilton - hakkinen,niko im nebi mogo ništa
nebi jer svi mi znamo kakav je alonso,a hakkinen je bio i ostao legenda i kraj njega bi lewis bio samo još boljischuey je napisao/la:aha isto ko Alonso-HamiltonLEWIS HAMILTON McM je napisao/la:e koja bi to kombinacija bila hamilton - hakkinen,niko im nebi mogo ništa
LEWIS HAMILTON McM je napisao/la:e koja bi to kombinacija bila hamilton - hakkinen,niko im nebi mogo ništa
Ma da, baš pratim svu tu "igru" i normalno, puno karata je skriveno, ali prelazak Simon Robertsa je poprilično otvoreni iskorak u međusobnim odnosima. Zasad ostaje isčekivanje hoće li biti neke veće "suradnje" na području šasije...garx je napisao/la:nego, u navali emocija oko toga je li Glock poklonio naslov (ne vidim da su glasni zagovaratelji teorije urote napravili ista po pitanju raskrinkavanja te "teske pljacke") i koliko je Hamilton zapravo spor, ali dijete srece kojemu su marketinski strucnajci dodjelili naslov (samo sta nisu vozili umjesto njega, osim sto su nagovorili toyotu na kockaknje protiv njih samih, ferrariju sabotirali motor semafor) malo je zapostavljena vijest o suradnji Force Indie i McM-a... po izjavama Whitmarsha dade se zakljuciti da je njihov deal vrlo opsezan i dubok, nikako u sferi prodaje motora, pa cak ni u sferi tehnicke podrske, vec gotovo razvoj b-teama...
od toga da put force Indie odlaze motori, mjenaci i jos neki dijelovi, pa cak i inzinjeri (ako sam dobro shvatio), do izjava tipa "ovo je za nas novo iskustvo, jer natjecanje na kraju poredka nije ono na sto smo navikli", ili "mclaren ce imati visestruke koristi, i ocekujemo benefite od razvoja Force Indinog bolida"
napomena: iako sam izjave stavio u zagrade, one nisu doslovni citati, vec parafrazirane izjave Whitmarsha.
anyway, meni malo cudna prica, izgleda mi kao dosta velik angazman, veci nego u slucaju Ferraria, ili Renaulta sa svojim partnerima
Koalicija kao takva je jedino bila od strane McLarena,i to sa Williamsom 97.godine,izravna i direktna kako samo nebi MS bio prvak i uspjeli su,zadnju trku su na kraju čak pustili iz Williamsa Miki da pobjedi kao zahvalu za potporu i svo moguće ometanje Ferrarija,a ove male stvarčice tipa momčadi kojima se daju motori i da oni malo zagorčaju život je nekada bilo,danas se kažnjava za sve,pa ako neko blokira 2-3 zavoja samo već penali tako da ni to nije kak je nekad bilo,idkreno Idniji ni to nebi puno smetalo a McLarenu bi pomoglo no mislim da zbog FIA-inog stanja to nikad nebi ni pokušali napravit,a ne vidim razliku između Ferrarijevog i Mercedesovog motora,osim eventualne prednosti za McLaren kod izmjene podataka o ponašanju njihovog motora što im može malo pomoći,za Indiu nema tu nikakve prednosti,bar ne po meni...Baba Kulašuša je napisao/la:Meni sve to izgleda kao naša politička scena.
Npr. Crni mrze crvene i obrnuto, pa onda crveni ili crni kaoliraju sa drugima kako bi ostvarili prednost.
A na kraju svi su vezani pupčanom vrpcom i zajedno uživaju u blagodatima F1.
Uglavnom ukoliko će McLaren pomoći Force Indiji da budu konkurentniji onda sam za. Jel ovak ih vidim na startu i poslije kad ih bager odnosi izvan staze. Više sam viđao Sutila i Fisica bez kacige nego sa.
I upravo zbog tih rezultata je Kimi postao prvak u McM-u!raikkonenica je napisao/la:ei...bok svima... samo želim svima reći da je mclaren za mene najbolja momčad u f1... Kroz povijest su se razlikovali od drugih... Svi hvale Ferrari i govore kako je on broj 1... Ok je to, momčad je imala stvarno puno uspona... Al za mene je McLaren ostao najbolji....Bio je vječni učitelj Kimiju i da nije bilo njih, nikada Kimi ne bi postao svjetski prvak... Uz njih je jednostavno naučio manipulirati bolidom na najbolji mogući način čak i kad McLaren nije dobro funkcionirao... to je rezultiralo ovakvim rezultatima u Ferrariju...Kimi je definitivno bolji vozač od Masse i to zbog toga što iz bolida koji nije najbolji izvuče maksimum, dok je Massa naučio voziti bolid u vrhunskim standardima i on se ne zna nositi s trenutcima kada je bolid smanjenih mogućnosti... zar ne? a one dane osvajanja svjetskih prvenstava Mike Hakkinena nikada neću zaboraviti... GO McLAREN........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
niđe veze...jedino ako misliš na to da ja mclaren poklonio naslov ferrariju,što mi zvuči apsurdno...MP4don je napisao/la:McLaren je momčad koju se još naziva "high tech" momčad... Imaju najbolje inovacije što se tiče inženjeringa... Enorman broj ljudi razvija bolid u Paragonu, krcaju se svakakve stvari i nije ni čudo što je bolid prije par godina imao toliko dječjih bolesti... no sad se vide rezultati i sve je profunkcioniralo kako treba... sad samo rade na finom podešavanju, jer više ne moraju tražiti ono što su tražili prije 4-5 god... to sad imaju, ipak su napravili bolid koji je donio svjetski naslov njihovom vozaču, a i konstruktorski bi bio njihov da je drugi vozač malo bolji... jednostavno, konstruktorski naslov je poklonjen crvenima...Isto kao i vozački prošle godine...
I tada je svizac zamotao čokoladu u omot!MP4don je napisao/la: jednostavno, konstruktorski naslov je poklonjen crvenima...Isto kao i vozački prošle godine...
čovjek govori istinu i onda ti tako ,baš se pitam kako bi ti govorio da se Ferrariji tako kažnjava kao McMSchumy.d je napisao/la:I tada je svizac zamotao čokoladu u omot!MP4don je napisao/la: jednostavno, konstruktorski naslov je poklonjen crvenima...Isto kao i vozački prošle godine...
Ajd nemojte pričati svašta...LEWIS HAMILTON McM je napisao/la: čovjek govori istinu i onda ti tako ,baš se pitam kako bi ti govorio da se Ferrariji tako kažnjava kao McM