Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Adriana Lima fan je napisao/la:Da vozi u Ferrariju bas kao sto je Mp4don reako sta onim iz 2005 ili jos bolje boljim bolidom iz ove godine hahahha
I nemojte pricat McLaren 2000,2001,2002,2004,2006.... posto se ovdje govori o Vettelu i Ferrariju neznam kakve veze ima McLarenov bolid s njim.
Da se nadovezem znaci vi mislite da ce Vettel kraj Alonsa,Kubice,Hamiltona osvojit titulu u narednih 5 godina... Vettel je miran lik nije on Hamilton da se natjece s Alonsom on ce pustit Alonsa da vozi i odrađivat svoj posao tako da game over. Mozda osvoji jednom titulu al u naredne 4 godine nikako.
ako vettel osvoji samo jednu titulu u karijeri to mu je maksimum,dok se nebi čudio da hamilton poruši schumacherove rekordenikolaa je napisao/la:Adriana Lima fan je napisao/la:Da vozi u Ferrariju bas kao sto je Mp4don reako sta onim iz 2005 ili jos bolje boljim bolidom iz ove godine hahahha
I nemojte pricat McLaren 2000,2001,2002,2004,2006.... posto se ovdje govori o Vettelu i Ferrariju neznam kakve veze ima McLarenov bolid s njim.
Da se nadovezem znaci vi mislite da ce Vettel kraj Alonsa,Kubice,Hamiltona osvojit titulu u narednih 5 godina... Vettel je miran lik nije on Hamilton da se natjece s Alonsom on ce pustit Alonsa da vozi i odrađivat svoj posao tako da game over. Mozda osvoji jednom titulu al u naredne 4 godine nikako.![]()
![]()
![]()
Ovdje je najvise rijec o Vettel-u,samo sto ste vi prvi pomenuli kvalitet Ferrari-ja iz 2005...a onda sam ja pomenuo kvalitet McLaren-a u tih 5 godina..i to sam bio objektivan za 2003,2005 i 2007 kada je McLren bio ok...
Vettel ce posttici mnogo vise od Hamiltona...eto mozemo se u 200 evra kladiti da ce u 5 godina osvojiti naslov prvaka...
..i stvarno vas dvojica ste ismijani ovdje..dajte se malo 'oladite...
hm....ne bih bio tako samouvjeren u svoje rijeci na tvom mjestu...Momak ima 21 godinu..Najmladji pobjednik U F1...pred njim je jos 15 godina karijere zato...mislim da ima blistavu buducnost..jos ako dodje u neki jak tim poput Ferrari-ja naslov prvaka je neminovan...vec sam te citirao u temi Lewis Hamilton pa ne bi da ponavljam i ovdje te rijeci...LEWIS HAMILTON McM je napisao/la:ako vettel osvoji samo jednu titulu u karijeri to mu je maksimum,dok se nebi čudio da hamilton poruši schumacherove rekordenikolaa je napisao/la:Adriana Lima fan je napisao/la:Da vozi u Ferrariju bas kao sto je Mp4don reako sta onim iz 2005 ili jos bolje boljim bolidom iz ove godine hahahha
Da se nadovezem znaci vi mislite da ce Vettel kraj Alonsa,Kubice,Hamiltona osvojit titulu u narednih 5 godina... Vettel je miran lik nije on Hamilton da se natjece s Alonsom on ce pustit Alonsa da vozi i odrađivat svoj posao tako da game over. Mozda osvoji jednom titulu al u naredne 4 godine nikako.![]()
![]()
![]()
Ovdje je najvise rijec o Vettel-u,samo sto ste vi prvi pomenuli kvalitet Ferrari-ja iz 2005...a onda sam ja pomenuo kvalitet McLaren-a u tih 5 godina..i to sam bio objektivan za 2003,2005 i 2007 kada je McLren bio ok...
Vettel ce posttici mnogo vise od Hamiltona...eto mozemo se u 200 evra kladiti da ce u 5 godina osvojiti naslov prvaka...
..i stvarno vas dvojica ste ismijani ovdje..dajte se malo 'oladite...
Ti govoris koda je to cinjenicno stanje al to su obicna naklapanja kuzis dal ti molam crtat naklapanja. JA znam ko je svjetsko prvak ko nije. I znam da ce proc 2 godine da dobije Vettel bolid za pobjede posto Massa i Kimi ostaju jos ovu sezonu,a sljedecu ce prije mjesto dobit Alonso cisto sto je provjerenij i bolji vozac.Felipe Massa je napisao/la:Nece on osvojiti 1 titulu on ce osvojiti vise titula a Hamolton je ovojio 1 titulu i on ce tu da stane.Jel kontas razliku il ti moram crtati posto znam da imas problema
Općenito je prijetnja Hamiltonu (makar i ostalima, ali ovaj je tu ipak poseban slučaj), tu je problem i moraju ga diskreditirati na koji god mogući način, dok nije kasnoSchumy.d je napisao/la: Da Vettel ode u Ferrari, recite mi jedan razlog zašto ne bi mogao postati prvakom?
ma daj... glupo je porediti buttona i vettela... to su samo englezi napumpavali svoga čovjeka... sramota je tako momka talentovanog omalovažavati jer je zamalo hami zbog njega izgubio titulu...MP4don je napisao/la:Naslov će osvojit kad tad, ali neće potući Lewisov rekord najmlađeg prvaka u povijesti...A i tko zna, možda zapadne u neku debilnu seriju, pa neće biti ni ništa od naslova...
Ipak trebamo pričekati da prvo dođe u neku top momčad, a tek onda davati šanse, jer trenutno sa dosadašnjim bolidom može biti potencijalni prvak kao i Button, do 30-te...
Button se dobro suprotstavljao Schumacheru kad je imao dobar bolid...elf je napisao/la:ma daj... glupo je porediti buttona i vettela... to su samo englezi napumpavali svoga čovjeka... sramota je tako momka talentovanog omalovažavati jer je zamalo hami zbog njega izgubio titulu...MP4don je napisao/la:Naslov će osvojit kad tad, ali neće potući Lewisov rekord najmlađeg prvaka u povijesti...A i tko zna, možda zapadne u neku debilnu seriju, pa neće biti ni ništa od naslova...
Ipak trebamo pričekati da prvo dođe u neku top momčad, a tek onda davati šanse, jer trenutno sa dosadašnjim bolidom može biti potencijalni prvak kao i Button, do 30-te...
Nema dozivotni jasno je to ali pretpostavljam da nece Massa ulazit s rizikom u 2010 te ce produzit ugovor tokom ove sezone uz to ce vjerujemnastavit sa odlicnim rezultatima i tu ne vidim nacina da Vettel uskoro dođe do mjetsa u Ferrariju. Ne zbog kvalitete al okolnosti su za njega nepovoljne. Osobno cini mi se blize da se otvori mjesto za njega u McLarenu jel Kovalainen nije kvaliteta i tu se otvara 1. mjesto iako nebi volio da on dođe tu ima mi drazih vozaca....Schumy.d je napisao/la: Pa nema Massa doživotni ugovor u Ferrariju!Morat će i on jednom otići, a ja kao njegovu zamjenu vidim Vettela.
Moguće da ode u McM, ali šta je onda napravio... Onda mu je ipak bolje biti u Ferrariju s Alonsom nego u McM-u sa Hamiltonom. Iskreno, mislim da bi propao u McM, tj. imao bi istu sudbinu kao i Heiki. Bio bi dobar možda u Mclarenu, ali po meni tek kad bi Hamilton otišao iz McM-a.Adriana Lima fan je napisao/la: Nema dozivotni jasno je to ali pretpostavljam da nece Massa ulazit s rizikom u 2010 te ce produzit ugovor tokom ove sezone uz to ce vjerujemnastavit sa odlicnim rezultatima i tu ne vidim nacina da Vettel uskoro dođe do mjetsa u Ferrariju. Ne zbog kvalitete al okolnosti su za njega nepovoljne. Osobno cini mi se blize da se otvori mjesto za njega u McLarenu jel Kovalainen nije kvaliteta i tu se otvara 1. mjesto iako nebi volio da on dođe tu ima mi drazih vozaca....
Istina, Vettela se nesto previse navikalo. Osim Monze i par voznja po kisi, od njega nisam nista vidio.MP4don je napisao/la:Button se dobro suprotstavljao Schumacheru kad je imao dobar bolid...
Vettel je kakva s*anja imao do sredine sezone, baš me zanima koliko je krugova za to vrijeme svih utrka napravio... jako malo... zato, pričekajmo malo... ni Burdoais nije bio puno lošiji u istome bolidu, on je pak imao stalno neki peh...
Znači li to da ćeš se prepucavat sa svakim tko ne misli da je McLaren bolji od Ferrarija, ili tko ne misli da je Ferrari najbolji?!Felipe Massa je napisao/la:Ne bi se ja prepucavao nego ovi McLarenovci misle da su popili svu pamet svijeta i misle da je McLaren bolji od Ferrarija![]()
![]()
....
- sto hoce reci da zeli nesto nauciti od njega."ich will von ihm lernen"