Sebastian Vettel [#5]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Re: Sebastian Vettel...

Post Postao/la Felipe Massa »

MP4don i Adriana Lima fan isfurani ste :badgrin: :badgrin: :badgrin: ja da sam na vasem mjestu bi se samo poklopio usima i cutio hahah :lol: :lol: :lol: odavno se nisam bolje ismijo
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Da vozi u Ferrariju bas kao sto je Mp4don reako sta onim iz 2005 ili jos bolje boljim bolidom iz ove godine hahahha
I nemojte pricat McLaren 2000,2001,2002,2004,2006.... posto se ovdje govori o Vettelu i Ferrariju neznam kakve veze ima McLarenov bolid s njim.

Da se nadovezem znaci vi mislite da ce Vettel kraj Alonsa,Kubice,Hamiltona osvojit titulu u narednih 5 godina... Vettel je miran lik nije on Hamilton da se natjece s Alonsom on ce pustit Alonsa da vozi i odrađivat svoj posao tako da game over. Mozda osvoji jednom titulu al u naredne 4 godine nikako.
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Nece on osvojiti 1 titulu on ce osvojiti vise titula a Hamolton je ovojio 1 titulu i on ce tu da stane.Jel kontas razliku il ti moram crtati posto znam da imas problema
slika

nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Adriana Lima fan je napisao/la:Da vozi u Ferrariju bas kao sto je Mp4don reako sta onim iz 2005 ili jos bolje boljim bolidom iz ove godine hahahha
I nemojte pricat McLaren 2000,2001,2002,2004,2006.... posto se ovdje govori o Vettelu i Ferrariju neznam kakve veze ima McLarenov bolid s njim.

Da se nadovezem znaci vi mislite da ce Vettel kraj Alonsa,Kubice,Hamiltona osvojit titulu u narednih 5 godina... Vettel je miran lik nije on Hamilton da se natjece s Alonsom on ce pustit Alonsa da vozi i odrađivat svoj posao tako da game over. Mozda osvoji jednom titulu al u naredne 4 godine nikako.
:lol: :lol: :lol: :lol: Ovdje je najvise rijec o Vettel-u,samo sto ste vi prvi pomenuli kvalitet Ferrari-ja iz 2005...a onda sam ja pomenuo kvalitet McLaren-a u tih 5 godina..i to sam bio objektivan za 2003,2005 i 2007 kada je McLren bio ok...

Vettel ce posttici mnogo vise od Hamiltona...eto mozemo se u 200 evra kladiti da ce u 5 godina osvojiti naslov prvaka...

..i stvarno vas dvojica ste ismijani ovdje..dajte se malo 'oladite...
FORZA FERRARI!!!
LEWIS HAMILTON McM
Početnik
Početnik
Navijam za: Lewis Hamilton McLaren

Post Postao/la LEWIS HAMILTON McM »

nikolaa je napisao/la:
Adriana Lima fan je napisao/la:Da vozi u Ferrariju bas kao sto je Mp4don reako sta onim iz 2005 ili jos bolje boljim bolidom iz ove godine hahahha

:lol: :lol: :lol: :lol: Ovdje je najvise rijec o Vettel-u,samo sto ste vi prvi pomenuli kvalitet Ferrari-ja iz 2005...a onda sam ja pomenuo kvalitet McLaren-a u tih 5 godina..i to sam bio objektivan za 2003,2005 i 2007 kada je McLren bio ok...

Vettel ce posttici mnogo vise od Hamiltona...eto mozemo se u 200 evra kladiti da ce u 5 godina osvojiti naslov prvaka...

ako vettel osvoji samo jednu titulu u karijeri to mu je maksimum,dok se nebi čudio da hamilton poruši schumacherove rekorde
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

LEWIS HAMILTON McM je napisao/la:
nikolaa je napisao/la:

ako vettel osvoji samo jednu titulu u karijeri to mu je maksimum,dok se nebi čudio da hamilton poruši schumacherove rekorde
hm....ne bih bio tako samouvjeren u svoje rijeci na tvom mjestu...Momak ima 21 godinu..Najmladji pobjednik U F1...pred njim je jos 15 godina karijere zato...mislim da ima blistavu buducnost..jos ako dodje u neki jak tim poput Ferrari-ja naslov prvaka je neminovan...vec sam te citirao u temi Lewis Hamilton pa ne bi da ponavljam i ovdje te rijeci...
FORZA FERRARI!!!
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Felipe Massa je napisao/la:Nece on osvojiti 1 titulu on ce osvojiti vise titula a Hamolton je ovojio 1 titulu i on ce tu da stane.Jel kontas razliku il ti moram crtati posto znam da imas problema
Ti govoris koda je to cinjenicno stanje al to su obicna naklapanja kuzis dal ti molam crtat naklapanja. JA znam ko je svjetsko prvak ko nije. I znam da ce proc 2 godine da dobije Vettel bolid za pobjede posto Massa i Kimi ostaju jos ovu sezonu,a sljedecu ce prije mjesto dobit Alonso cisto sto je provjerenij i bolji vozac.
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Pa ja bi vise volio da KImi i Felipe ostanu u Ferrariju do kraja karijere nego da neko dolazi.
slika

Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Pa ok to al promjene su neminovne al tesko da ce se u naredne 3 sezone rijesit i Masse i Kimija tako da samo je 1 mjesto tu i to za Ajonsa osim ako Renault ne napravi pobjednicki bolid(:D hihihihi)
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Kimi odlazi dolazi Alonso sa Massom je timski kolega tako ce se desiti
slika

Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Dečki moji, možete vi pričati šta god hoćete o Ferrariju, ali činjenice o konstruktorima govore u našu korist.
Sad vi malo razmislite kad je zadnji put Mclaren bio konstruktorski prvak, pa onda pričajte nešto. ;)

A ja nisam ništa loše mislio sa onom svojom da pređe u Ferrari. Pa to je istina! ;) Da Vettel ode u Ferrari, recite mi jedan razlog zašto ne bi mogao postati prvakom?
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

Schumy.d je napisao/la: Da Vettel ode u Ferrari, recite mi jedan razlog zašto ne bi mogao postati prvakom?
Općenito je prijetnja Hamiltonu (makar i ostalima, ali ovaj je tu ipak poseban slučaj), tu je problem i moraju ga diskreditirati na koji god mogući način, dok nije kasno :)
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

Naslov će osvojit kad tad, ali neće potući Lewisov rekord najmlađeg prvaka u povijesti... ;) A i tko zna, možda zapadne u neku debilnu seriju, pa neće biti ni ništa od naslova...

Ipak trebamo pričekati da prvo dođe u neku top momčad, a tek onda davati šanse, jer trenutno sa dosadašnjim bolidom može biti potencijalni prvak kao i Button, do 30-te... ;)
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
elf
Ekipni prvak F1 kladionice 2010.
Navijam za: Lotus F1 team

Post Postao/la elf »

MP4don je napisao/la:Naslov će osvojit kad tad, ali neće potući Lewisov rekord najmlađeg prvaka u povijesti... ;) A i tko zna, možda zapadne u neku debilnu seriju, pa neće biti ni ništa od naslova...

Ipak trebamo pričekati da prvo dođe u neku top momčad, a tek onda davati šanse, jer trenutno sa dosadašnjim bolidom može biti potencijalni prvak kao i Button, do 30-te... ;)
ma daj... glupo je porediti buttona i vettela... to su samo englezi napumpavali svoga čovjeka... sramota je tako momka talentovanog omalovažavati jer je zamalo hami zbog njega izgubio titulu...
slika
slika
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

elf je napisao/la:
MP4don je napisao/la:Naslov će osvojit kad tad, ali neće potući Lewisov rekord najmlađeg prvaka u povijesti... ;) A i tko zna, možda zapadne u neku debilnu seriju, pa neće biti ni ništa od naslova...

ma daj... glupo je porediti buttona i vettela... to su samo englezi napumpavali svoga čovjeka... sramota je tako momka talentovanog omalovažavati jer je zamalo hami zbog njega izgubio titulu...
Button se dobro suprotstavljao Schumacheru kad je imao dobar bolid... ;)

Vettel je kakva s*anja imao do sredine sezone, baš me zanima koliko je krugova za to vrijeme svih utrka napravio... jako malo... zato, pričekajmo malo... ni Burdoais nije bio puno lošiji u istome bolidu, on je pak imao stalno neki peh...
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Schumy.d je napisao/la: Pa nema Massa doživotni ugovor u Ferrariju! ;) Morat će i on jednom otići, a ja kao njegovu zamjenu vidim Vettela.
Nema dozivotni jasno je to ali pretpostavljam da nece Massa ulazit s rizikom u 2010 te ce produzit ugovor tokom ove sezone uz to ce vjerujemnastavit sa odlicnim rezultatima i tu ne vidim nacina da Vettel uskoro dođe do mjetsa u Ferrariju. Ne zbog kvalitete al okolnosti su za njega nepovoljne. Osobno cini mi se blize da se otvori mjesto za njega u McLarenu jel Kovalainen nije kvaliteta i tu se otvara 1. mjesto iako nebi volio da on dođe tu ima mi drazih vozaca....

A ove price o frustracijama su smjesne. Bio sam 2007. Sada nisam sad si ti :D -Felipe Massa(forumas)
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Adriana Lima fan je napisao/la: Nema dozivotni jasno je to ali pretpostavljam da nece Massa ulazit s rizikom u 2010 te ce produzit ugovor tokom ove sezone uz to ce vjerujemnastavit sa odlicnim rezultatima i tu ne vidim nacina da Vettel uskoro dođe do mjetsa u Ferrariju. Ne zbog kvalitete al okolnosti su za njega nepovoljne. Osobno cini mi se blize da se otvori mjesto za njega u McLarenu jel Kovalainen nije kvaliteta i tu se otvara 1. mjesto iako nebi volio da on dođe tu ima mi drazih vozaca....
Moguće da ode u McM, ali šta je onda napravio... Onda mu je ipak bolje biti u Ferrariju s Alonsom nego u McM-u sa Hamiltonom. Iskreno, mislim da bi propao u McM, tj. imao bi istu sudbinu kao i Heiki. Bio bi dobar možda u Mclarenu, ali po meni tek kad bi Hamilton otišao iz McM-a. :doubt:

A ovo za Massu nije samo na njemu, sve ovisi kakvi planove za budućnost imaju u Ferrariju. ;)
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

MP4don je napisao/la:Button se dobro suprotstavljao Schumacheru kad je imao dobar bolid... ;)

Vettel je kakva s*anja imao do sredine sezone, baš me zanima koliko je krugova za to vrijeme svih utrka napravio... jako malo... zato, pričekajmo malo... ni Burdoais nije bio puno lošiji u istome bolidu, on je pak imao stalno neki peh...
Istina, Vettela se nesto previse navikalo. Osim Monze i par voznja po kisi, od njega nisam nista vidio.
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Doci ce i njegovo vrijeme, bez brige budi.
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Felipe Massa je napisao/la:Ne bi se ja prepucavao nego ovi McLarenovci misle da su popili svu pamet svijeta i misle da je McLaren bolji od Ferrarija #-o #-o #-o ....
Znači li to da ćeš se prepucavat sa svakim tko ne misli da je McLaren bolji od Ferrarija, ili tko ne misli da je Ferrari najbolji?! :roll: Ja vjerujem da svatko ima pravo na svoje mišljenje; kako oni na svoje, tako i ti na svoje. Ali isto tako vjerujem da se cijela ta izmjena stavova može odraditi i na jedan konstruktivniji način od "moj tata je jači od tvog" načina. Što manje gledajte u kristalnu kuglu i tarot karte, i pričajte o činjeničnim stvarima, pričajte sa što manje negativnih emocija i učinite teme ugodnijim za čitanje. I, naravno, držite se teme u kojoj pišete. ;)
slika
47
Moderator
Moderator
Navijam za: Crveno
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

Možda primjećujete da fali pokoji post. Pa vas molim da se ubuduće držite teme, a tema glasi
Sebastian Vettel, a ne Ferrari vs Mclaren, Lewis Hamilton ili šta ti ja znam!!

Malo kulture ne bi falilo nekima! :roll:

47
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Gringo je počeo bacati Yoda spike.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
elf
Navijam za: Lotus F1 team

Post Postao/la elf »

kako se ovdje zahuktalo... bilo kako bilo mali ima talenta i to gdje će doći samo će vrijeme pokazati... zavisi od puno faktora...
slika
slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Citam malo po RtL-u; Vettel se zeli boriti za pobjede.
Jos kaze da bi zelio, tj. da ce se potrudit da bude brzi od svog momcadskog kolege, ali ( citiram tekst)
"ich will von ihm lernen"
- sto hoce reci da zeli nesto nauciti od njega.
5.2 ako se ne varam, Red Bull je najavio prezentaciju.... Vidjet cemo do kuda moze dogurati u A momcadi. :|
slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

a ne znam baš...
a momčad, a momčad...
prošle godine je bila bolja B momčad.
tako da, skoro da mi je žao da nije ostao u B momčadi
vidjet ćemo
Valjda ove godine neće biti tako