Kimi Raikkonen [#7]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Marlboro
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Kimi Raikkonen - komentari
Baš danas u novinama čitam gdje je Kimi izjavio da je već duže vrijeme trezan tj ne pije i da je smršavio nekoliko kilograma kako bi bio što bolji za iduću sezonu. 

-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
O pa bice i od njega nesto ove sezone

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- 130R
- Svjetski prvak
- Navijam za: sve i nikog
Snimka Kimija u vojsci kako viče zapovijedi novim vojnicima, i da on viče.

"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
- Vuksa_KC
- Veteran
Preeeeeeeeeeeeesmiješno, Kimi rules:):):)
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
hehe, tko bi rekao za njega.
Usporedite ga s ovim tu, i kada je u F1. Druga osoba. 

- MP4don
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren - Mercedes
Kimi i Ajax
http://www.myvideo.de/watch/2119522/Kim ... n_Finnland" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.myvideo.de/watch/2119522/Kim ... n_Finnland" onclick="window.open(this.href);return false;
...::: // Hamilton United \\ :::...
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Koja je osoba prava?!Scuderia je napisao/la:Usporedite ga s ovim tu, i kada je u F1. Druga osoba.

- A Senna fan
- Navijam za: Kimmi
Schumy.d je napisao/la:A to piše gdje???Adriana Lima fan je napisao/la: Sta je filozofiranje rec da je Kimi flegma velika i da ga boli muski spolni organ.
Ja to u ovom postu ne vidim!ali mu tradicija i momčad kao što je Ferrari ništa ne znači, samo želi dobar bolid i pobjede, a ako to nije moguće naravno da će pomoći svom kolegi, pa za to je i plačen...![]()
Ja sam samo autora pitao da mi odgovori na ovo pitanje, ali je očito post napisan tek toliko da nešto piše, a veze s vezom nema.
A vi se lijepo okanite Kimija i njegovog karaktera, neka vozi i nek se ponaša kako on hoće, to je njegova stvar. A ta vaša nagađanja da je on u nekoj depresiji, ovo-ono padaju u vodu.
A ti Adriana, iako kažeš da je on flegma i ostalo, opet će testirati isto kao i ostali vozači, odradit će sve pripreme kao i ostali vozači i odvozit će isti broj utrka kao i ostali vozači.![]()
A hoće li on u slobodno vrijeme doma spavati ili će igrati badminton u nekoj dvorani ili će pak biti u boksu Ferrarija, njegova stvar, a ne tvoja, moja ili nečija treća.
A kad već toliko razglabate o Kimiju, za njega bar znamo gdje je. A gdje je prvak? On nije flegma onda po tvojem mišljenju?
@MP4don
ja ću odgovarati na bilo čiji post, ne znam zašto na tvoj nebi jer si to prihvatio kad si došao na ovaj forum. U Hrvatskoj je dozvoljena sloboda govora!
Bravo majstore., Slažem se u potpunosti sa tobom.
A i pitanje je kako bi se mi " obični smrtnici " ponašali da smo kojim slućajem kao Kimmi.
Veži konja gdje ti Aga kaže, pa makar konj i krepao !!!
- McLarem
- Test vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
Moje misljenje u vezi Kimija je
Vise puta je sam izjavio da mu stvarno nije bitno za koji tim vozi samo da ima dobar bilod.
Njegovo ponasanje u privatnom zivotu, pa zna biti ili je definitivno bilo malo neprilicno, pasti na glavu sa jahte pa ko to moze zaboravit.......itd. Ali da mu se nedesavaju neugodnisti to sigurno se desava, pa njega su znali ganjati (jos kad je vozio za McLaren neki se mozda tog sjecaju) i u WC vidio sam sliku. Razumijen da su paparaci i da im treba lova ali ljudi pa pustite covjeka da zivi, zato mu ja opravdavam i onaj kostim gorile i vecinu stvari sto je radio da bi zastitio svoju privatnost.
Sve u svemu kao vozaca i kao covjeka imam veoma visoko misljenje o njemu
PS pogledao sam klip i ja licno nevidim nista sto bi bilo ruzno (ako nije nesto reko ili eventualono ona 3 prsta sto je pokazao
), pa covjek se igra sa svojim psom, kod kuce je i uziva u zivotu.
Vise puta je sam izjavio da mu stvarno nije bitno za koji tim vozi samo da ima dobar bilod.
Njegovo ponasanje u privatnom zivotu, pa zna biti ili je definitivno bilo malo neprilicno, pasti na glavu sa jahte pa ko to moze zaboravit.......itd. Ali da mu se nedesavaju neugodnisti to sigurno se desava, pa njega su znali ganjati (jos kad je vozio za McLaren neki se mozda tog sjecaju) i u WC vidio sam sliku. Razumijen da su paparaci i da im treba lova ali ljudi pa pustite covjeka da zivi, zato mu ja opravdavam i onaj kostim gorile i vecinu stvari sto je radio da bi zastitio svoju privatnost.
Sve u svemu kao vozaca i kao covjeka imam veoma visoko misljenje o njemu
PS pogledao sam klip i ja licno nevidim nista sto bi bilo ruzno (ako nije nesto reko ili eventualono ona 3 prsta sto je pokazao

- Scuderia
- Moderator
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
- elf
- Ekipni prvak F1 kladionice 2010.
- Navijam za: Lotus F1 team
volio bih vidjeti Kimija ove godine u akciji... onog starog... da uz Alonsa Massu Kubicu i Vettela pruže nam ne zaboravnu sezonu... hoćemo loodilo...

- spojler
- Početnik
a tu je i onaj tamo,kako se ono zove...hamilton?elf je napisao/la:volio bih vidjeti Kimija ove godine u akciji... onog starog... da uz Alonsa Massu Kubicu i Vettela pruže nam ne zaboravnu sezonu... hoćemo loodilo...

- M Power
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
Simpatična fotka Kimija I Masse:
http://static.blogo.it/motorsportblog/f500fe.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
http://static.blogo.it/motorsportblog/f500fe.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
There is no power, like M Power.
- Ferrari-BiH
- Veteran
Kimi zadovoljan razvojem bolida, cilj mu je osvojiti titulu ove godine. Kaze da mu motiv nije osveta nego zelja za pobjedom. Koncentriran je na Ferrari i na sebe i ne prati ostale timove. Zeli dobro startati sezonu.... cijeli intervju sa njim na OVOM LINKU..na engleskom jeziku
A evo dopuna i na "domacem"
OVDJE
A evo dopuna i na "domacem"

¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Scuderia
- Moderator
Ovo ce biti svakako zanimljivo. U prvom redu mislim izmedju Kimija i Masse. Kimi zeli vratit naslov prvaka, Massa zeli da bude prvak. Uf...
Vidjet cemo koliko Kimi ide ove sezone. Navodno mu jos i odgovora bolid.

- Ferrari-BiH
- Veteran
hahaha bit ce dobro ako se ne pokolju njih dva...Scuderia je napisao/la:Ovo ce biti svakako zanimljivo. U prvom redu mislim izmedju Kimija i Masse. Kimi zeli vratit naslov prvaka, Massa zeli da bude prvak. Uf...

- 130R
- Svjetski prvak
- Navijam za: sve i nikog
Teško da če se baš njih dvojica poklat. Massa mi ne izgleda kao tip koji bi se svađao, a Raikkonena boli briga za sveFerrari-BiH je napisao/la:hahaha bit ce dobro ako se ne pokolju njih dva...Scuderia je napisao/la:Ovo ce biti svakako zanimljivo. U prvom redu mislim izmedju Kimija i Masse. Kimi zeli vratit naslov prvaka, Massa zeli da bude prvak. Uf...

"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
- Ferrari-BiH
- Veteran
Moja pogreska nisam se dobro izrazio...mislio sam na stazi, vozacki, a ne ovako van staze...nisam mislio na primjer Alonso-Hamilton...vise sam mislio na vozacku borbu na stazi130R je napisao/la:Teško da če se baš njih dvojica poklat. Massa mi ne izgleda kao tip koji bi se svađao, a Raikkonena boli briga za sveFerrari-BiH je napisao/la:hahaha bit ce dobro ako se ne pokolju njih dva...Scuderia je napisao/la:Ovo ce biti svakako zanimljivo. U prvom redu mislim izmedju Kimija i Masse. Kimi zeli vratit naslov prvaka, Massa zeli da bude prvak. Uf...
Vidjet cemo koliko Kimi ide ove sezone. Navodno mu jos i odgovora bolid.tako da je ta svađa gotovo nemoguča. Možda da dovedu Alonsa u Ferrari
onda je sve moguče
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Massa Možda tako ne izgleda,ali kad se radi o pobjedi onda nema milosti ni za koga. Sjeti se Nurburgringa 2007 Alonso-Massa i onih scena nakon utrke.Ferrari-BiH je napisao/la: Teško da če se baš njih dvojica poklat. Massa mi ne izgleda kao tip koji bi se svađao, a Raikkonena boli briga za svetako da je ta svađa gotovo nemoguča. Možda da dovedu Alonsa u Ferrari
onda je sve moguče

A ni Kimi nije puno drugačiji kao i ostatak vozača.
- Ferrari-BiH
- Veteran
Normalno da ni jedan a ni drugi nisu "kao med"...ali ipak Ferrari nije tim koji bi dopustio cirkusKing iCool je napisao/la:Massa Možda tako ne izgleda,ali kad se radi o pobjedi onda nema milosti ni za koga. Sjeti se Nurburgringa 2007 Alonso-Massa i onih scena nakon utrke.Ferrari-BiH je napisao/la: Teško da če se baš njih dvojica poklat. Massa mi ne izgleda kao tip koji bi se svađao, a Raikkonena boli briga za svetako da je ta svađa gotovo nemoguča. Možda da dovedu Alonsa u Ferrari
onda je sve moguče
![]()
- McLarem
- Test vozač
Samo polako, kad dode Alonzo ne pocjenjujem njegovu voznju i njega kao vozaca, ali njegov ego je veci od citog F1 svijeta, znam sad ce te svi vi reci koliki ego ima Hamilton, ali to su price za drugu temu. Ja sam i delje siguran (moje misljenje) da ce biti problema u Ferariju, samo ako Ferari ne odradi tako da Alonzo bez obzira na sve bude prvi vozac. Sa tim hocu reci da se tesko pise za Kimija i Masu.Ferrari-BiH je napisao/la:Normalno da ni jedan a ni drugi nisu "kao med"...ali ipak Ferrari nije tim koji bi dopustio cirkusKing iCool je napisao/la:Massa Možda tako ne izgleda,ali kad se radi o pobjedi onda nema milosti ni za koga. Sjeti se Nurburgringa 2007 Alonso-Massa i onih scena nakon utrke.Ferrari-BiH je napisao/la: Teško da če se baš njih dvojica poklat. Massa mi ne izgleda kao tip koji bi se svađao, a Raikkonena boli briga za svetako da je ta svađa gotovo nemoguča. Možda da dovedu Alonsa u Ferrari
onda je sve moguče
![]()
- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Stvarno je bezobrazan taj Alonso, hej ajmo mu ne dopustiti da uopce vozi u F1. Pa ne bi ga Ferrari nakon svega uzimao tek tako, valjda ti strucnjaci i ljudi znaju koga dovode, tj. kakvog vozaca dovode.McLarem je napisao/la:
Samo polako, kad dode Alonzo ne pocjenjujem njegovu voznju i njega kao vozaca, ali njegov ego je veci od citog F1 svijeta, znam sad ce te svi vi reci koliki ego ima Hamilton, ali to su price za drugu temu. Ja sam i delje siguran (moje misljenje) da ce biti problema u Ferariju, samo ako Ferari ne odradi tako da Alonzo bez obzira na sve bude prvi vozac. Sa tim hocu reci da se tesko pise za Kimija i Masu.
- McLarem
- Test vozač
Ma sve je to tako nije Ferari tim od juce ali mora se priznati da nije ni McLaren tim od juce pa su se desavale takve situacije, iskreno se nadam da su izvuklu pouku iz McLaren-ovih gresaka, ja licno vise cjenim Kimija kao vozava nego Alonsa mada je on osvojio titulu vise. Masa mi je jos po strani, mora se jos malo dokazati po kisi i onda mu skidam kapu. MOJE MISLJENJE.Ricxpa je napisao/la:Stvarno je bezobrazan taj Alonso, hej ajmo mu ne dopustiti da uopce vozi u F1. Pa ne bi ga Ferrari nakon svega uzimao tek tako, valjda ti strucnjaci i ljudi znaju koga dovode, tj. kakvog vozaca dovode.McLarem je napisao/la:
Samo polako, kad dode Alonzo ne pocjenjujem njegovu voznju i njega kao vozaca, ali njegov ego je veci od citog F1 svijeta, znam sad ce te svi vi reci koliki ego ima Hamilton, ali to su price za drugu temu. Ja sam i delje siguran (moje misljenje) da ce biti problema u Ferariju, samo ako Ferari ne odradi tako da Alonzo bez obzira na sve bude prvi vozac. Sa tim hocu reci da se tesko pise za Kimija i Masu.
- Ferrari-BiH
- Veteran
Massa i kisa...to dvoje je nespojivo...Covjek jednostavno ne zna ili ne smije voziti po kisi...i jos samo mora biti malo "bezobrazniji" u duelima...i ne dozvoljavati ona lagana preticanja L.H....a Kimi, ma jedino je bitno ga motivirati, natjerati ga da zagrize, da se bori, jer on kada zagrize nece pustiti tako lako