Kimi Raikkonen [#7]

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Marlboro
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Kimi Raikkonen - komentari

Post Postao/la Marlboro »

Baš danas u novinama čitam gdje je Kimi izjavio da je već duže vrijeme trezan tj ne pije i da je smršavio nekoliko kilograma kako bi bio što bolji za iduću sezonu. :da:
slika
slika
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

O pa bice i od njega nesto ove sezone
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
130R
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: sve i nikog

Post Postao/la 130R »

Snimka Kimija u vojsci kako viče zapovijedi novim vojnicima, i da on viče.
slika
"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

Preeeeeeeeeeeeesmiješno, Kimi rules:):):)
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

hehe, tko bi rekao za njega. :) Usporedite ga s ovim tu, i kada je u F1. Druga osoba. :D
slika
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

Kimi i Ajax

http://www.myvideo.de/watch/2119522/Kim ... n_Finnland" onclick="window.open(this.href);return false;
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Scuderia je napisao/la:Usporedite ga s ovim tu, i kada je u F1. Druga osoba. :D
Koja je osoba prava?! ;)
slika
A Senna fan
Navijam za: Kimmi

Post Postao/la A Senna fan »

Schumy.d je napisao/la:
Adriana Lima fan je napisao/la: Sta je filozofiranje rec da je Kimi flegma velika i da ga boli muski spolni organ.
A to piše gdje??? :?:
ali mu tradicija i momčad kao što je Ferrari ništa ne znači, samo želi dobar bolid i pobjede, a ako to nije moguće naravno da će pomoći svom kolegi, pa za to je i plačen...
Ja to u ovom postu ne vidim! ;)
Ja sam samo autora pitao da mi odgovori na ovo pitanje, ali je očito post napisan tek toliko da nešto piše, a veze s vezom nema.
A vi se lijepo okanite Kimija i njegovog karaktera, neka vozi i nek se ponaša kako on hoće, to je njegova stvar. A ta vaša nagađanja da je on u nekoj depresiji, ovo-ono padaju u vodu.
A ti Adriana, iako kažeš da je on flegma i ostalo, opet će testirati isto kao i ostali vozači, odradit će sve pripreme kao i ostali vozači i odvozit će isti broj utrka kao i ostali vozači. ;)
A hoće li on u slobodno vrijeme doma spavati ili će igrati badminton u nekoj dvorani ili će pak biti u boksu Ferrarija, njegova stvar, a ne tvoja, moja ili nečija treća.
A kad već toliko razglabate o Kimiju, za njega bar znamo gdje je. A gdje je prvak? On nije flegma onda po tvojem mišljenju?

@MP4don
ja ću odgovarati na bilo čiji post, ne znam zašto na tvoj nebi jer si to prihvatio kad si došao na ovaj forum. U Hrvatskoj je dozvoljena sloboda govora!

Bravo majstore., Slažem se u potpunosti sa tobom.
A i pitanje je kako bi se mi " obični smrtnici " ponašali da smo kojim slućajem kao Kimmi.
Veži konja gdje ti Aga kaže, pa makar konj i krepao !!!
McLarem
Test vozač
Test vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la McLarem »

Moje misljenje u vezi Kimija je
Vise puta je sam izjavio da mu stvarno nije bitno za koji tim vozi samo da ima dobar bilod.
Njegovo ponasanje u privatnom zivotu, pa zna biti ili je definitivno bilo malo neprilicno, pasti na glavu sa jahte pa ko to moze zaboravit.......itd. Ali da mu se nedesavaju neugodnisti to sigurno se desava, pa njega su znali ganjati (jos kad je vozio za McLaren neki se mozda tog sjecaju) i u WC vidio sam sliku. Razumijen da su paparaci i da im treba lova ali ljudi pa pustite covjeka da zivi, zato mu ja opravdavam i onaj kostim gorile i vecinu stvari sto je radio da bi zastitio svoju privatnost.
Sve u svemu kao vozaca i kao covjeka imam veoma visoko misljenje o njemu

PS pogledao sam klip i ja licno nevidim nista sto bi bilo ruzno (ako nije nesto reko ili eventualono ona 3 prsta sto je pokazao :biggrin: ), pa covjek se igra sa svojim psom, kod kuce je i uziva u zivotu.
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
Scuderia
Moderator
Moderator

Raikkonen oduševljen Ferrarijem F60
KLIK

Kud ces bolje. 2. zadovoljna vozaca. :|
slika
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Još da i mi budemo zadovoljni.
slika
elf
Ekipni prvak F1 kladionice 2010.
Ekipni prvak F1 kladionice 2010.
Navijam za: Lotus F1 team

Post Postao/la elf »

volio bih vidjeti Kimija ove godine u akciji... onog starog... da uz Alonsa Massu Kubicu i Vettela pruže nam ne zaboravnu sezonu... hoćemo loodilo...
slika
slika
spojler
Početnik
Početnik

Post Postao/la spojler »

elf je napisao/la:volio bih vidjeti Kimija ove godine u akciji... onog starog... da uz Alonsa Massu Kubicu i Vettela pruže nam ne zaboravnu sezonu... hoćemo loodilo...
a tu je i onaj tamo,kako se ono zove...hamilton? :D
slika
M Power
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la M Power »

Simpatična fotka Kimija I Masse:

http://static.blogo.it/motorsportblog/f500fe.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
There is no power, like M Power.
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Kimi zadovoljan razvojem bolida, cilj mu je osvojiti titulu ove godine. Kaze da mu motiv nije osveta nego zelja za pobjedom. Koncentriran je na Ferrari i na sebe i ne prati ostale timove. Zeli dobro startati sezonu.... cijeli intervju sa njim na OVOM LINKU..na engleskom jeziku
A evo dopuna i na "domacem" :D OVDJE
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Scuderia
Moderator
Moderator

Ovo ce biti svakako zanimljivo. U prvom redu mislim izmedju Kimija i Masse. Kimi zeli vratit naslov prvaka, Massa zeli da bude prvak. Uf...

Vidjet cemo koliko Kimi ide ove sezone. Navodno mu jos i odgovora bolid.
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Scuderia je napisao/la:Ovo ce biti svakako zanimljivo. U prvom redu mislim izmedju Kimija i Masse. Kimi zeli vratit naslov prvaka, Massa zeli da bude prvak. Uf...

hahaha bit ce dobro ako se ne pokolju njih dva... :D
130R
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: sve i nikog

Post Postao/la 130R »

Ferrari-BiH je napisao/la:
Scuderia je napisao/la:Ovo ce biti svakako zanimljivo. U prvom redu mislim izmedju Kimija i Masse. Kimi zeli vratit naslov prvaka, Massa zeli da bude prvak. Uf...

Teško da če se baš njih dvojica poklat. Massa mi ne izgleda kao tip koji bi se svađao, a Raikkonena boli briga za sve :D tako da je ta svađa gotovo nemoguča. Možda da dovedu Alonsa u Ferrari :biggrin: onda je sve moguče
slika
"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

130R je napisao/la:

Teško da če se baš njih dvojica poklat. Massa mi ne izgleda kao tip koji bi se svađao, a Raikkonena boli briga za sve :D tako da je ta svađa gotovo nemoguča. Možda da dovedu Alonsa u Ferrari :biggrin: onda je sve moguče
Moja pogreska nisam se dobro izrazio...mislio sam na stazi, vozacki, a ne ovako van staze...nisam mislio na primjer Alonso-Hamilton...vise sam mislio na vozacku borbu na stazi
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Ferrari-BiH je napisao/la: Teško da če se baš njih dvojica poklat. Massa mi ne izgleda kao tip koji bi se svađao, a Raikkonena boli briga za sve :D tako da je ta svađa gotovo nemoguča. Možda da dovedu Alonsa u Ferrari :biggrin: onda je sve moguče
Massa Možda tako ne izgleda,ali kad se radi o pobjedi onda nema milosti ni za koga. Sjeti se Nurburgringa 2007 Alonso-Massa i onih scena nakon utrke.:)
A ni Kimi nije puno drugačiji kao i ostatak vozača.
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

King iCool je napisao/la:
Ferrari-BiH je napisao/la: Teško da če se baš njih dvojica poklat. Massa mi ne izgleda kao tip koji bi se svađao, a Raikkonena boli briga za sve :D tako da je ta svađa gotovo nemoguča. Možda da dovedu Alonsa u Ferrari :biggrin: onda je sve moguče
Massa Možda tako ne izgleda,ali kad se radi o pobjedi onda nema milosti ni za koga. Sjeti se Nurburgringa 2007 Alonso-Massa i onih scena nakon utrke.:)
Normalno da ni jedan a ni drugi nisu "kao med"...ali ipak Ferrari nije tim koji bi dopustio cirkus
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

King iCool je napisao/la:
Normalno da ni jedan a ni drugi nisu "kao med"...ali ipak Ferrari nije tim koji bi dopustio cirkus
Samo polako, kad dode Alonzo ne pocjenjujem njegovu voznju i njega kao vozaca, ali njegov ego je veci od citog F1 svijeta, znam sad ce te svi vi reci koliki ego ima Hamilton, ali to su price za drugu temu. Ja sam i delje siguran (moje misljenje) da ce biti problema u Ferariju, samo ako Ferari ne odradi tako da Alonzo bez obzira na sve bude prvi vozac. Sa tim hocu reci da se tesko pise za Kimija i Masu.
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

McLarem je napisao/la:
Samo polako, kad dode Alonzo ne pocjenjujem njegovu voznju i njega kao vozaca, ali njegov ego je veci od citog F1 svijeta, znam sad ce te svi vi reci koliki ego ima Hamilton, ali to su price za drugu temu. Ja sam i delje siguran (moje misljenje) da ce biti problema u Ferariju, samo ako Ferari ne odradi tako da Alonzo bez obzira na sve bude prvi vozac. Sa tim hocu reci da se tesko pise za Kimija i Masu.
Stvarno je bezobrazan taj Alonso, hej ajmo mu ne dopustiti da uopce vozi u F1. Pa ne bi ga Ferrari nakon svega uzimao tek tako, valjda ti strucnjaci i ljudi znaju koga dovode, tj. kakvog vozaca dovode.
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Ricxpa je napisao/la:
McLarem je napisao/la:
Stvarno je bezobrazan taj Alonso, hej ajmo mu ne dopustiti da uopce vozi u F1. Pa ne bi ga Ferrari nakon svega uzimao tek tako, valjda ti strucnjaci i ljudi znaju koga dovode, tj. kakvog vozaca dovode.
Ma sve je to tako nije Ferari tim od juce ali mora se priznati da nije ni McLaren tim od juce pa su se desavale takve situacije, iskreno se nadam da su izvuklu pouku iz McLaren-ovih gresaka, ja licno vise cjenim Kimija kao vozava nego Alonsa mada je on osvojio titulu vise. Masa mi je jos po strani, mora se jos malo dokazati po kisi i onda mu skidam kapu. MOJE MISLJENJE.
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Massa i kisa...to dvoje je nespojivo...Covjek jednostavno ne zna ili ne smije voziti po kisi...i jos samo mora biti malo "bezobrazniji" u duelima...i ne dozvoljavati ona lagana preticanja L.H....a Kimi, ma jedino je bitno ga motivirati, natjerati ga da zagrize, da se bori, jer on kada zagrize nece pustiti tako lako
Odgovori