Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Re: Formula 1 team-McLaren

Post Postao/la One and only »

sp33d je napisao/la:ova anketa na glavnoj stranici f1-hr.com mi je jako zanimljiva, mclaren preko noči ima 10% više glasova neg jučer. :?
Ajde nek se javi pacijent koji je kliktao čitavu noć da bi popravio McLarena na anketi :D
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
Nitrous Oxide Systems
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Nitrous Oxide Systems »

One and only je napisao/la:
sp33d je napisao/la:ova anketa na glavnoj stranici f1-hr.com mi je jako zanimljiva, mclaren preko noči ima 10% više glasova neg jučer. :?
Ajde nek se javi pacijent koji je kliktao čitavu noć da bi popravio McLarena na anketi :D
e jes vala javi se ko je kliko cijelu noc na mclaren, nema sanse da onoliko skoci preko noci
slika
jaki
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la jaki »

Navodno je je Mclarenov mehaničar udario fotografa koji se previše približio box-u. [-X
http://www.f1today.nl/live-update/2009/ ... catalunya/
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

jaki je napisao/la:Navodno je je Mclarenov mehaničar udario fotografa koji se previše približio box-u. [-X
To majstore,nemaju nas šta slikat nek idu Ferrari slikat...ah ne,tam je Kimi isto bude po nosu dobil... :biggrin:
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

jaki je napisao/la:Navodno je je Mclarenov mehaničar udario fotografa koji se previše približio box-u. [-X
Hehe, mogu si zamislit taj scenarij isto kao što je i Bushev pas Barney ugrizao onog glupog novinara... ovaj mu gura prse u njušku i onda se čudi kad ga pas ugrizne... LOL... još će staviti znak oko našeg boksa... na znaku mehaničar s palicom... :lol: Okolo boksa plač... piskarala dobila po piksi... :badgrin:

Dolaze veliki dečki s tvrdim palicama, baš kao što je HRT-ov novinar Vela izjavio na prijenosu jedne tekme... :badgrin: :badgrin: :badgrin:
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

A vjerovatno ga je samo odgurnuo ili fizički mu prepriječio put da ne može slikati. Normalno da će svaki novinar to okarakterizirat kao napad na sebe. Nisu ni u McLarenu Tamilski tigrovi.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
garx
Početnik
Početnik

Post Postao/la garx »

dennis kaze da, iako imaju problema (!) vezanih uz razvoj bolida, tj uz dinamiku razvoja bolida (od pocetka su planirali australski aero paket predstaviti tek sada), jer nije sve kako su planirali... ali, dennis kaze, da iako su sporiji od ostatka konkurencije ( a meni se cini da su im u ovome trenutku bas svi konkurencija), borit ce se za naslov prvaka...
eto i linka

http://www.itv-f1.com/news_article.aspx?id=45250" onclick="window.open(this.href);return false;
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Evo 3 sličice današnjeg izlijetanja, iz drugog kuta.

slika

slika

slika
slika
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

Baš je dobro dizajniran ovaj nos, kao kod morskog psa... ;)

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
cecimia

Post Postao/la cecimia »

posto se prvi put javljam na ovaj forum,htio sam se zahvaliti svim ucesnicima na kvalitetnim informacijama vezanim za F1 I McM
mr.hamilton
XTRage
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la XTRage »

Nabacili i oni bocni winglet, bilo je samo pitanje vremena kad ce...
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

XTRage je napisao/la:Nabacili i oni bocni winglet, bilo je samo pitanje vremena kad ce...
ma oni nema sta nisu nabacili i skinuli...ali opet dzaba...mozda im je danas Schumy nesto pojasnio...vidjet cemo :biggrin:
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
BENGORAN
Navijam za: mclaren

Post Postao/la BENGORAN »

dobra vecer svima u ovim sitnim satima.
danas sam dobio pravo pristupa pa se javljam i sve pozdrravljam isto tako zelim mclarenu puno uspijeha u nadolazecoj sezoni.
;)
garx
Početnik
Početnik

Post Postao/la garx »

evo cime se bave decki iz wokinga, umjesto da spasavaju, koliko se spasiti da -
mora se reci - impresivno, ali nekako mi niuje vrijeme za to...

http://www.youtube.com/watch?v=FiLoANg6nNY" onclick="window.open(this.href);return false;
47
Moderator
Moderator
Navijam za: Crveno
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

garx je napisao/la:evo cime se bave decki iz wokinga, umjesto da spasavaju, koliko se spasiti da -

http://www.youtube.com/watch?v=FiLoANg6nNY" onclick="window.open(this.href);return false;
bilo nekoliko postova prije tebe ;)
slika
McLaren Mercedes
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la McLaren Mercedes »

garx je napisao/la:evo cime se bave decki iz wokinga, umjesto da spasavaju, koliko se spasiti da -

i sad se mi piamo otkud mcm-u toliki zaostatak. vozači mu sjede u birtiji i voze bolidpreko te stvarke
Jedan jedini i neponovljivi Vodafone McLaren Mercedes MP4-22
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Haug je otvoreno priznao: Trenutačno smo prespori i treba puno posla da budemo među najboljima! #-o Bome će se trebat svi dobro oznojit u McLarenu, a dotad ćemo se mi, navijači McLarena, preznojavat ovdje...
Link na njemačkom
slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

gringo73 je napisao/la: Bome će se trebat svi dobro oznojit u McLarenu, a dotad ćemo se mi, navijači McLarena, preznojavat ovdje...
O da, to si dobro rekao, a evo i dokaza ( IZ ISTOG LINKA KOJI JE TU STAVLJEN)
Nach dem Abschluss auf dem Circuit de Catalunya am Donnerstag stehen noch weitere vier Tage für McLaren-Mercedes in der kommenden Woche in Jerez an, um den silbernen Boliden in Top-Form zu bringen
Prijevod:

Nakon zavrsetka s testiranjima na Circtuit de Catalunyi u cetvrtak su jos 4. dana za McLaren-Mercedes, u Jerezu. Tamo trebaju srebrni bolid dovesti u top formu.

E sad. Osvrnuo bi se na ovo tu recenicu ("Wenig Zeit für Korrekturen") -> Malo vremena za korekcije.
Da li oni i misle da mogu rijesiti taj (ajmo to tako nazvati) problem prije pocetka.

I sam Haug je rekao da tjedan dana nakon Australije F1 se seli u "saunu" Sepang, te da testiranja nema.
Ne znam...
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

gringo73 je napisao/la:Haug je otvoreno priznao: Trenutačno smo prespori i treba puno posla da budemo među najboljima! #-o Bome će se trebat svi dobro oznojit u McLarenu, a dotad ćemo se mi, navijači McLarena, preznojavat ovdje...
Link na njemačkom
A ne opet! :evil: Pa to bude ko i 2002. ili 04.,samo kad se sjetim utrka kao Malezije 04. ili Španjolske 04.,izgubim volju za živjeti pa nebudu valjda opet takva katastrofa.Znači sezona za Mclaren zapravo počinje oko 11., 12. utrke kad poslože bolid.
LEWIS HAMILTON McM
Početnik
Početnik
Navijam za: Lewis Hamilton McLaren

Post Postao/la LEWIS HAMILTON McM »

King iCool je napisao/la:
gringo73 je napisao/la:Haug je otvoreno priznao: Trenutačno smo prespori i treba puno posla da budemo među najboljima! #-o Bome će se trebat svi dobro oznojit u McLarenu, a dotad ćemo se mi, navijači McLarena, preznojavat ovdje...
Link na njemačkom
A ne opet! :evil: Pa to bude ko i 2002. ili 04.,samo kad se sjetim utrka kao Malezije 04. ili Španjolske 04.,izgubim volju za živjeti pa nebudu valjda opet takva katastrofa.Znači sezona za Mclaren zapravo počinje oko 11., 12. utrke kad poslože bolid.
znači ove sezone čemo se borit sa force indiom i sa toro rosom i williamsom,ma prekrasno valjda nebum morali 6 utrka čekat za prve bodove ko 2004,jer onda je bila pravak katastrofa :evil: :evil: :evil: :evil:
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

LEWIS HAMILTON McM je napisao/la: znači ove sezone čemo se borit sa force indiom i sa toro rosom i williamsom,ma prekrasno valjda nebum morali 6 utrka čekat za prve bodove ko 2004,jer onda je bila pravak katastrofa :evil: :evil: :evil: :evil:
Nisi onda čekal 6 utrka na bodove. Barem koliko se ja sjećam DC je u Melborneu bil 8.,a Kimi ispal tak da smo dobili odma 1 bod,a Kimi je svoj prvi bod uzel u 4. utrci u Imoli...Ako bude ovaj bolid kolko tolko pouzdan onda bi morali dobiti odma neke bodove.
Ma koji bodovi nećem siću,McLaren odma pobjeđuje u Australiji jer budu svi ostali ispred njih ispali...jupi! :badgrin:
Zadnja izmjena: King iCool, dana/u 13 ožu 2009, 10:16, ukupno mijenjano 1 put.
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Bojim se da MP4-24 konceptualno ne valja, cim brojnim izmjenama nisu popravili stanje. :(
LEWIS HAMILTON McM
Početnik
Početnik
Navijam za: Lewis Hamilton McLaren

Post Postao/la LEWIS HAMILTON McM »

to je sve fia kriva,čim su vidli da je mclaren najbolji odma su išli mjenjat pravila,još jedna urota protiv srebrnih strijela hahahhahahhahah
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

Sve su to nagađanja, pustimo dečke neka šarafe bar do 27.3.:D

Prva utrka 29.3. će pokazati kako stvarno stoje stvari... ovo je sve drugo pričam ti priču...

LOL
IH!

Post Postao/la IH! »

Sto se blizi pocetak sezone,sve ovo sto se desava u ekipi ,sve vise i vise,stvara mi nervozu :(
Samo se nadam da ova sezona nece biti patnja i mucenje,a imam neki osjecaj da ce biti duga i teska,po nas navijace McM.

I kao sto eko prije rece,ko zna....postoji i mogucnost da svi ovi sto su sada na testiranjima brzi,ne budu dovoljno pouzdani i izdrzljivi :D :D :D ,i mozda nasa pouzdanost bude dovoljna barem za podijum :biggrin:

I da,pozdrav svim clanovima foruma,a narocito navijacima Mclarena :biggrin:
slika
slika
Odgovori