Maestro je napisao/la:Mislim da je stvar u tome što nije konstantno brz, jer usporedi npr. Alonsova vremena i Raikkonenova. Radi se o tome da Alonso na nekoj (nebitno) stazi radi konstantno 1:19.325, 1:19.301, 1:19.389, a Raikkonen uradi 1:19.156 i sljedeći 20 krugova vozi 1:19.896. Mislim da je u tome stvar. (moje osobno mišljenje koje može naravno biti i pogrešno).
I ja imam isto mišljenje da su oni baš tako gledali. Ima najbrže krugove, ali tu su "blic" vremena.
XTRage je napisao/la:Lose ocjenjeno do bola, mogli su kvadrirati ove brojeve za Hamiltona i Alonsa, pogotovo Hamiltonove, "malo" su im dali u odnosu na ostale.
Ocjene je davalo 8 ljudi, a ne jedna osoba kojoj se sviđa Alonso ili Hamilton.
Chuck Norris je napisao/la:I malo su pretjerali za Lewis-ovu vožnju po kiši
Kao i XTRage...zanimljivo da su baš SVI dali Hamiltonu najveću ocjenu?!
darky je napisao/la:definitivno nije dobra ta tablica, razlike su prevelike
po meni razlika od 5 do 1 ne može nikako biti više od 30 poena
Matematički može, jer najveći broj bodova koje netko može dobit (za jednu kategoriju) je 40, a najmanji 8. Iz toga proizlazi da je najveća moguća razlika 32
I za kraj, naravno, ni ja se u potpunosti ne slažem sa svim; kao ono s pravljenjem grešaka, nije mi to baš jasno?! Ali to je zbirna ocjena koju je dalo 8 ljudi, i šta je tu je. Kao što neki vide nešto u Sutilu, a ja u njemu ne vidim ništa