Robert Kubica [#88]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Dani
- Legenda

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hamiltona
Re: ROBERT KUBICA fan club
Frajer ima rođendan kada i ja! Sretan
mu rođendan.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
bmw_sauber_f1
- Profesionalni vozač

- Navijam za: BMW - Heidfeld
Čestitike Kubici, u Meksiku zakon, a Theissen mi liči ko neka big mama koja pazi na svoje vozače. 
- Walter
- Svjetski prvak

- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
- 130R
- Svjetski prvak

- Navijam za: sve i nikog
Za Kubicu sam počeo navijati 2006. Ispočetka sam se nadao da če se pokazati kao dobar vozač i nisam pogriješio. Nadam se da če ove godine uspjeti postati prvak. U temi o "za kojeg vozača navijate" sam glasao za Kimija zato jer za njega navijam još od 2003. ali svejedno mi je ko če od njih dvojice postati prvak samo neka je netko od njih.

"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
- Scuderia
- Moderator

- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- 130R
- Svjetski prvak

Re: Robert Kubica
Nadam se da će Kubica sutra uspijeti nekako pobijediti. Rekao je da je mogao do trećeg mjesta i ako Brawnovi budu imali nekih problema(SC, loš start...) sve je moguče 

- -Bobi-
- Navijam za: Fer Play
Bravo za Kubica
On je mozda jedini koji nije "popustio" kvalificirao se tu gde smo ga i ocekivali...
On je mozda jedini koji nije "popustio" kvalificirao se tu gde smo ga i ocekivali...
- Scuderia
- Moderator

Poslje utrke prebacio sam na RTL, i taman ulovili Kubicu (ljut je, vidi se iz aviona kada je magla)
i pitaju ga tko je kriv za sudar....
5 sec.... tisine, ljuti pogled i odgovor..." Ma ne bi o tome sada "
5 sec.... tisine, ljuti pogled i odgovor..." Ma ne bi o tome sada "

- M Power
- Početnik

- Navijam za: Nikoga
Šteta i za Kubicu i za Vettela. Obojica su previše htjeli, ali mladi su vozači i ovo im je škola. To je trkači incident i nikoga ne treba kriviti. Robert je imao sjajnu taktiku, ostavio je tvrđe gume za kraj utrke i bio je evidentno brži. Pretekao bi Vettela i bio drugi na kraju, a Vettel treći. Ovako obojica nisu ništa osvojili. Prilikom preticanja Robert se već izborio za trkaću putanju i Vettel ga je išao nerezonski zatvoriti, i dogodio se krš na stazi. Šteta, veselio sam se da ću ih obojicu vidjeti na postolju poslije utrke. Nek se drugi u Maleziji razbijaju, a Robert i Vettel nek završe utrku na postolju.
There is no power, like M Power.
- Scuderia
- Moderator

Onaj njegov pogled necu tako brzo zaboraviti.
No imao je srece sto se tice,vidim FIA je pocela krojiti kako njima odgovora. Vettel je dokaz toga. Kubica se uspio izvuci, ma da se ne bi cudio da i njega kazne. 
Nasli bi oni nesto...
Nasli bi oni nesto...

- Krscho
- Profesionalni vozač

- Navijam za: F1HR TMNF Team
Vettel nije dobio kaznu radi sudara nego radi opasne voznje poslije sudara 
Kubica kaznjen biti nece
Kubica kaznjen biti nece
- 130R
- Svjetski prvak

Nadao sam se da će Kubica pobijediti i na kraju je čak imao i šanse. Više sreće drugi put.

- Scuderia
- Moderator

- spojler
- Početnik

ja bi reko da su i jedan i drugi krivi,previše su htjeli,mislim da je kubica mogao sačekati da ga na nekom drugom mjestu prestigne,a vettel isto tako nije imao šanse obraniti se do kraja utrke,jednom bi morao popustiti
- edo
- Profesionalni vozač

- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
Po meni kubica kriv,pretice sa vanjske strane na desni zavoj,al eto vettel kaznje... 
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
- jaki
- Rezervni vozač

Pa nije Vettel kažnjen zbog sudaraedo je napisao/la:Po meni kubica kriv,pretice sa vanjske strane na desni zavoj,al eto vettel kaznje...
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak

- Navijam za: McLaren
Ma odluka smijesna. Pa onda mogu kaznit i Force Indiu kad sevracaju u boks bez nosa itd. Mislim ako mu nisi nasao nista tokom incidenta muci.... Sta i kubica bi bio kaznjen samo se on eto zabio u zid? omg.
- 130R
- Svjetski prvak

Vettel je ipak kažnjen zbog sudara. Ja se ne slažem da su ga trebali kazniti, ali me ne ćudi, naviknut sam već na FIA-ine kazne.jaki je napisao/la:Pa nije Vettel kažnjen zbog sudaraedo je napisao/la:Po meni kubica kriv,pretice sa vanjske strane na desni zavoj,al eto vettel kaznje...

- jaki
- Rezervni vozač

Gdje si to pročitao? Ja sam pročitao da je kažnjen jer je s oštećenim bolidom nastavio kružiti po stazi.130R je napisao/la:Vettel je ipak kažnjen zbog sudara. Ja se ne slažem da su ga trebali kazniti, ali me ne ćudi, naviknut sam već na FIA-ine kazne.jaki je napisao/la:Pa nije Vettel kažnjen zbog sudaraedo je napisao/la:Po meni kubica kriv,pretice sa vanjske strane na desni zavoj,al eto vettel kaznje...
- 130R
- Svjetski prvak

http://www.formula1.com/news/headlines/2009/3/9098.htmljaki je napisao/la:Gdje si to pročitao? Ja sam pročitao da je kažnjen jer je s oštećenim bolidom nastavio kružiti po stazi.
Za kruženje po stazi je kažnjen Red Bull sa 50000$

- Walter
- Svjetski prvak

- Kontakt:
- King iCool
- Veteran

- Kontakt:
Gledajte kako su gume od Kubičina bolida letjele okolo. To bi FIA isto morala prekontrolirati,kako su mogle odletjeti a imaju one sajle kojima siu spojene na šasiju,ajde da je samo jedna odletjela,ali oba dvije to je jako opasno,a i jedan kotač je Kubicu u glavu pogodil.
- schuey
- Počasni član

- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
pravilnik kaže da gotač mnora biti učvčen na 8 točaka,to dali će se odvojit ili ne ovisi o puno stvari poput vrzine udarca,kuta itd,minimalne standarde je BMW kao i svaka druga momčad položila na crash testovima tako da nema se tu šta gledat više,jedino što se može je postrožit pravila za sveKing iCool je napisao/la:Gledajte kako su gume od Kubičina bolida letjele okolo. To bi FIA isto morala prekontrolirati,kako su mogle odletjeti a imaju one sajle kojima siu spojene na šasiju,ajde da je samo jedna odletjela,ali oba dvije to je jako opasno,a i jedan kotač je Kubicu u glavu pogodil.
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak

Vettel akznjen ipak zbog Kubice,a novcana kazna zbog voznje oapsne.
- Taxirat
- Navijam za: Sauber BMW
Da je Vettel bio prvi, a Kubica drugi, Kubica bi sačekao, izašao brže na ciljnu ravninu i lagano obišao Vettela koji ionako pred prvim zavojem mora mnogo ranije kočiti na izmrvljenim softericama. No Kubica se htio što prije riješiti Vettela, jer je lovio Buttona. Button je također na istokarenim ssoftericama gubio preko 2 sec/lap u odnosu na Kubicu. Robert bi stigao Buttona i da je sačekao pa obišao Vettela dole na izlazu iz osmog zavoja. Vettel je branio poziciju hrvući se s podupravljivim bolidom. Kad je nagazio na pasicu, kliznuo je preko nosa i udario u BMW. Sudar je Vettelova greška, ali nikako ga nije trebalo kažnjavati za to. Ne može se očekivati da će se piloti na stazi boriti za pozicije i da će voziti savršeno. Momak je išao na loptu, a ne a la Senna/Schumy na nogu. Jeste faul, ali nije za žutog.