Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Chuck Norris je napisao/la:Fernando je u dobroj poziciji 9 starta sa kers-om nakon prvog zavoja očekujem 5 mjesto samo nek ga ta upala uha ne bude smetala:)
otkud starta 9 ?
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Pa 10 završio i Vettelova kazna znači 9
...put u raj nije posut ružama...
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Ferrari-BiH je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la:Pa 10 završio i Vettelova kazna znači 9
Da da sorry pobrkao sam se ja malo...Vettel mi je "omakao"
Navijaš za njega a zaboravio to ;) ,Ma nema problema :)
Alonso nezadovoljan kvalama
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... je-vijesti
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Chuck Norris je napisao/la:
Ferrari-BiH je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la:Pa 10 završio i Vettelova kazna znači 9
Da da sorry pobrkao sam se ja malo...Vettel mi je "omakao"
Navijaš za njega a zaboravio to ;) ,Ma nema problema :)
Alonso nezadovoljan kvalama
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... je-vijesti
Mozda sam zelio vise da ostane ovako pa sam zato smetnuo...
Drago mi je zbog Alonsa, zbog uha i svih problema sa zdravljem koje je imao, zelim mu puno srece sutra...
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
elf
Ekipni prvak F1 kladionice 2010.
Navijam za: Lotus F1 team

Post Postao/la elf »

a zar Barichello nema kaznu za pet mjesta pa tako da on pada na 9 mjesto a Alonso na 8 mjesto???
slika
slika
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Da, ja isto mislim da bi trebalo biti tako... :D
A ono... Tko ima najvise kila od svih... Ferni Alonsito... Ajmo majstore jos samo opali na startu par vozaca i pf... Ko bok ce bit...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Kad se Vettel pomakne za 10 mjesta, Rubinho je mjesto više i taman upada ispred Alonsa.
Dragi moji, sutra je po vijestima 60% kiša, a u Renaultu su se izgleda pripremili za takav scenario:
Strategy and fuel load: "We have decided to run with quite a high fuel load so that if the weather turns bad tomorrow we will have an advantage. Our strategy will depend on the weather."
Setup za kišicu? Hm...
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
f1 champs

Post Postao/la f1 champs »

Pavka je napisao/la:
f1 champs je napisao/la:Stvarno jadno i žalosno od gosp. Jergovića, stvarno je bogec ,toliko je zaljubljen u Hamiltona da je potpuno oslijepio, Alonso vrijeđanje nije zaslužio i ne vjerujem da je baš lagao u stvarima u Mclarenu,bilo je tu svečega , zato je i Fernando i otišao što nije mogao na zelenu granu sa vodstvom momčadi.
Sve najbolje sutra Fernandu. :D :D
Još da se nadovežem na tebe, dotični je '05 i '06 bio isto toliko zaljubljen u Alonsa, hvalio svaki njegov potez itd, a sada je na Fernandovu mjestu Hamilton...
To sam davno primjetio , samo ne znam da li je još tko uočio osim mene, 2005-te i i 2006-te Mladen je svojim izjavama ljubio noge Alonsu ,a nakon dolaska Hamiltona sve mu se svodi na štovalje njegovog lika i djela :klanjanje: te stalno glumi njegovog odvjetnika, ne znam zašto je toliko zamrzio Fernanda, fakat čudno .:lud:
LEWIS HAMILTON McM
Početnik
Početnik
Navijam za: Lewis Hamilton McLaren

Post Postao/la LEWIS HAMILTON McM »

f1 champs je napisao/la:
To sam davno primjetio , samo ne znam da li je još tko uočio osim mene, 2005-te i i 2006-te Mladen je svojim izjavama ljubio noge Alonsu ,a nakon dolaska Hamiltona sve mu se svodi na štovalje njegovog lika i djela :klanjanje: te stalno glumi njegovog odvjetnika, ne znam zašto je toliko zamrzio Fernanda, fakat čudno .:lud:
pa kak ga nebi zamrzio kad je takav kakav je,samo se žali,zato je i otišo iz mclarena,jer mu se nisu poklonili ko u renaultu i dali mu da je on glavni u timu,tak če bit i u ferrariju kad dođe,opet če se posvadit čim vidi da nije prvi vozać
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

LEWIS HAMILTON McM je napisao/la:
f1 champs je napisao/la:
pa kak ga nebi zamrzio kad je takav kakav je,samo se žali,zato je i otišo iz mclarena,jer mu se nisu poklonili ko u renaultu i dali mu da je on glavni u timu,tak če bit i u ferrariju kad dođe,opet če se posvadit čim vidi da nije prvi vozać
Tesko da danas postoji netko tko bi objektivno bio prvi vozac pored Fernanda, stoga cut the crap plx!
LEWIS HAMILTON McM
Početnik
Početnik
Navijam za: Lewis Hamilton McLaren

Post Postao/la LEWIS HAMILTON McM »

dat ču ti par vozača koji bi mogli bit prvi vozači pored alonsa:hamilton,kimi,vettel i kubica
Ricxpa
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Ricxpa »

LEWIS HAMILTON McM je napisao/la:dat ču ti par vozača koji bi mogli bit prvi vozači pored alonsa:hamilton,kimi,vettel i kubica
Sve su to odlicni vozaci, ali nitko od njih po meni nije na njegovom nivou, bar sto se kompletnosti tice, a kad smo vec kod britanaca koji su veliki ljubitelji i poznavatelji ovog sporta, bas su ga oni proglasili najboljim vozacem za 2008. godinu. ;)
maminho_
Početnik
Početnik
Navijam za: Fernando Alonso-Renault

Post Postao/la maminho_ »

i britanci znaju da je fernando najbolji,a oni su obicno subjektivni,ali ovog puta zdrav razum je bio presudan
elf
Navijam za: Lotus F1 team

Post Postao/la elf »

LEWIS HAMILTON McM je napisao/la:dat ču ti par vozača koji bi mogli bit prvi vozači pored alonsa:hamilton,kimi,vettel i kubica

hamilton... hm... dokazano x puta sklon prljavim igrama... i jadna titula na staklenim nogicama "zahvaljujuci" nesposobnosti Glocka... kakva je to bila kukavicka voznja za titulu prvaka... kimi ok ali davno ispao iz igre za povrat titule... Vettel skidam kapu... kubica i bolji bolid i malo bolji on... ali momak ima srca...
slika
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Ovdje si samo dobro nabrojao 5 najboljih vozača samo ti je poredak obrnut.Alonso je broj 1 pa onda Kubica,Kimi ,Vettel,pa tek onda :^o
Pavka
Početnik
Početnik
Navijam za: Alonso

Post Postao/la Pavka »

Daj zbroji njihove bodove, pobjede, polove, startove, i osvojene naslove svjetskih prvaka, pa ćeš doći do zaključka da je Fernando još uvijek koplje ispred svakog od njih! Osim toga, Nando nije imao bogomdano mjesto u drugoj najboljoj ekipi na gridu, već je svoje veliko ime morao graditi vozeći za legendarni Minardi.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Izvrstan start al žao mi ga je gledat bilo kako se muči s bolidom,i koiko su brži od njega i Toyote i RB(bez obzira na količinu goriva)
Ricxpa
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Ricxpa »

Strasan start i strasna voznja, dobro se branio u katastrofi od bolida. Nadam se da ce do Kine poraditi na bolidu pa da ce bar malo bolje moci parirati ostatku.
Zadnja izmjena: Ricxpa, dana/u 05 tra 2009, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Mislim da ima problema s kocenjima... Ovaj bolid kao da se duze zaustavlja od drugih... Mozda sam takav dojam dobio zbog tezine goriva koju je imao ali... Auto je katastrofa... :(
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
-Bobi-
Navijam za: Fer Play

Post Postao/la -Bobi- »

Alonso, najbolju decak sa prve petrorke iz prosle godine, nije sala velik posao... #-o #-o #-o
domenico
Navijam za: Alonso

Post Postao/la domenico »

Iz ove dvije utrke sasvim je očito da Renault ima totalno promašen bolid za ovu sezonu. Alonso vozi iznad mogućnosti bolida, previše riskira pa mu se i događaju izlijetanja i problemi prilikom kočenja u zavojima. Tuga me hvata kako jedan vrhunski vozač polako propada u bolidu koji nema veze sa aerodinamikom. Bolje bi ga napravili da su na Jakuševcu skupljali stari otpad. Alonso se može pomiriti sa neosvajanjem titule ove godine. A i odlazak u Ferrari iduće godine ne izgleda kao najbolja varijanta. Ta momčad je totalno pukla. Otkako su im otišli Todt, Brawn i Stepney i Talijani ponovno preuzeli glavnu riječ, ne liče na ništa.
Nediljko Matijaš
Chuck Norris
Veteran
Veteran

domenico je napisao/la:Iz ove dvije utrke sasvim je očito da Renault ima totalno promašen bolid za ovu sezonu. Alonso vozi iznad mogućnosti bolida, previše riskira pa mu se i događaju izlijetanja i problemi prilikom kočenja u zavojima. Tuga me hvata kako jedan vrhunski vozač polako propada u bolidu koji nema veze sa aerodinamikom. Bolje bi ga napravili da su na Jakuševcu skupljali stari otpad. Alonso se može pomiriti sa neosvajanjem titule ove godine. A i odlazak u Ferrari iduće godine ne izgleda kao najbolja varijanta. Ta momčad je totalno pukla. Otkako su im otišli Todt, Brawn i Stepney i Talijani ponovno preuzeli glavnu riječ, ne liče na ništa.
Alonso je u poretku ispred oba ferraria,oba Mcm ispred Kubice pa ja ne bi tako crno gledao.Kao što sam i prije govorio tek ćemo u Europi vidit pravo stanje bolida.Ne otpisujte renault [-X
almeida
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Za ulizivanje..
Kontakt:

Post Postao/la almeida »

iako ima lošiji bolid,alonso je i dalje najbolji vozać f1 u ovom trenutku
slika
"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
-Bobi-
Navijam za: Fer Play

Post Postao/la -Bobi- »

almeida je napisao/la:iako ima lošiji bolid,alonso je i dalje najbolji vozać f1 u ovom trenutku
jeste, ako oduzmemo Hamiltona...
oni su imali 2007 iza njih, Halmilton je pokazao da moze puno vise od alonsa u isti bolid...
Tako da, izlisno je to komentirat, to su ta dva vozaca pokazali na djelu.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

-Bobi- je napisao/la:
almeida je napisao/la:iako ima lošiji bolid,alonso je i dalje najbolji vozać f1 u ovom trenutku
jeste, ako oduzmemo Hamiltona...
oni su imali 2007 iza njih, Halmilton je pokazao da moze puno vise od alonsa u isti bolid...
Tako da, izlisno je to komentirat, to su ta dva vozaca pokazali na djelu.
Može puno više!Koliko je bodova više imao?
A opće poznata činjenica je zašto Alonso nije mogao bit bolji,da je imao upola podršku svoje momčadi kao Lewis bio bi već trostruki prvak
Odgovori