Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la Schumy.d »

MP4don je napisao/la: Šta, po defaultu svi moraju u Ferrari? Inače nije dobro ha? :lol: :lol: :lol: :lol:
:blabla: :blabla: :blabla: :stupid:
Ne vrijedi se zamarati sa tvojim fix idejama... Kako bi ti rekao EOD :lol:
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

Nitko ne kaže da ti pišeš, pažljivije čitaj... ali dosta crvenih da... ;)
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

Pitao nakon Malezije BBC-ov komentator Hamiltona: 'Kako ste zadovoljni utrkom?'

-'Pa 5. mjesto i nije tako loše'

Iza njega mu mehaničar došapne: 'Mislim da smo sedmi.'

Hamilton: 'Pa onda to baš i nije nešto.'
LEWIS HAMILTON McM
Početnik
Početnik
Navijam za: Lewis Hamilton McLaren

Post Postao/la LEWIS HAMILTON McM »

mogučnost da hamilton otiđe jednog dana iz mclarena u ferrari je ista onoj da messi prijeđe iz barce u real,znači nikakva,nula bodova
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

LEWIS HAMILTON McM je napisao/la:mogučnost da hamilton otiđe jednog dana iz mclarena u ferrari je ista onoj da messi prijeđe iz barce u real,znači nikakva,nula bodova
Para vrti gdje burgija nece.....sjecas se da da ni Figo "nikad" nije presao u Real....u danasnje vrijeme sve je moguce
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
McLarem
Test vozač
Test vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la McLarem »

@schuey
vec su ti rekli sto se tice pljuvanja po Hamiltonu, necu dalje da ulazim u tu temu jer kad sam zadnji put raspravljo bio sam na hladenju 1 mjesec, a da nisi procito ili obriso postove od uvazenog kolege pod nickom "filipe massa", ako nisi procitaj pa mozda i nades nesto o cemu sam ti govorio.
Za one koje misle da Ferari nekupuje zvjezde, osim Masse koji je jos jedan njihov test vozac ili da nije iz drugog tima vozio za Ferari. Doduse i McLaren je kupiio Alonsa i ja se nesjecam da je i jednu drugu zvjezdu kupio, ako nisam upravu samo recite, ostale je gradio i pravio od njih vozace.
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

montoya?
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

McLarem je napisao/la:@schuey
vec su ti rekli sto se tice pljuvanja po Hamiltonu, necu dalje da ulazim u tu temu jer kad sam zadnji put raspravljo bio sam na hladenju 1 mjesec, a da nisi procito ili obriso postove od uvazenog kolege pod nickom "filipe massa", ako nisi procitaj pa mozda i nades nesto o cemu sam ti govorio.
Za one koje misle da Ferari nekupuje zvjezde, osim Masse koji je jos jedan njihov test vozac ili da nije iz drugog tima vozio za Ferari. Doduse i McLaren je kupiio Alonsa i ja se nesjecam da je i jednu drugu zvjezdu kupio, ako nisam upravu samo recite, ostale je gradio i pravio od njih vozace.
Sada hoces da kazes da je i pokojni Senna bio McLarenov vozac?
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
kimi#1
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi MS

Post Postao/la kimi#1 »

schuey je napisao/la:
McLarem je napisao/la:Sad i postoji mogucnost zato sto Ferari samo kupuje zvjezde a ostali timovi ih stvaraju, i pogotovo sad kad je otisao Denis iz McLaren-a, samo me interesuje jedna stavr dali bi i dalje neki fanovi Ferarija i dalje pljuvali po Hamiltonu kao sto rade i sad???????????????
I samtrali ga za loseg vozaca sa dobrim bolidom. a kako je krenulo McLaren je snabdjevac, "zaostalih" vozaca za Ferari. Jet da je Kimi (ja i dalje imam fino misljenje o njemu bez obzira na sve )osvojio titulu u Ferariju ali sta je poslje tog uradio? To bi se moglo desiti i Hamiltonu.
navedi mi jednog kolega fana ferrarija koji je reko da je on loš vozač,želim primjer,znači ciutat,sliku il nekaj,jer prvo krećem od sebe i ja ga iznimno cijenim i kolko znam svi oko mene tako da...
Evo ne treba kolega navest,ja ću se sam javit.JA mislim i nije mi nikakav problem reći,za mene on je vozač kao i većina,kakav bolid,takav i on.Ne nadoknađuje on ništa u bolidu.I još nešto,on nikad neće biti velik,možda po brojkama,ali nitko ga neće pamtiti kao "vatrenog" vozača koji ima "ono" nešto.Bar ja neću.Što se tiće prelaska u Ferrari ja od kraja 2010. više ni neću pratiti F1 tako da me ni ne zanima gdje će on vozit.
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!
slika
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Alain Prost? Mozemo i njega uracunati?
Berger?
Lauda?
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

@sunseeker
to si upravu Montoya,

@Ferrari-BiH
ma nije kao sto nije ni Sumaher Ferarijev vozac.

Imali jos koji pa da se prebacimo na temu Ferari da vidimo koliko su "svojih" vozaca imali Ferari,
pa da se vidi omjer o kojem se radi.................. cudno zar ne
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la keexx »

Vuksa_KC je napisao/la:Pitao nakon Malezije BBC-ov komentator Hamiltona: 'Kako ste zadovoljni utrkom?'

Hehehe... Evo tog interviewa... ;)

slika slika
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Vuksa_KC je napisao/la:Pitao nakon Malezije BBC-ov komentator Hamiltona: 'Kako ste zadovoljni utrkom?'

Nije rekao "pa to bas i nije nesto"
vec je rekao "to je manje "uzbudljivo" i to najbolje sto smo mogli uraditi"
ako se nevaram
slika
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Koju facu složi kad mu mehaničar kaže da su službeno 7. ali da se još raspravlja...
slika
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Arai je napisao/la:Koju facu složi kad mu mehaničar kaže da su službeno 7. ali da se još raspravlja...
To je bilo govor lica "hebi ga kako pa sad to se desi" :?
slika
p@rtibrejker
Veteran
Veteran

Danas okrenem na RTL teletekst i na naslovnoj strani naslov:
Hamilton napušta McLaren

Tata Antony da je negdje navodno izjavio kako je Lewis radi njih obilježen i da razmišlja o napuštanju tima a čak i formule.
- Oviedon Ihmisohjus -
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

p@rtibrejker je napisao/la:Danas okrenem na RTL teletekst i na naslovnoj strani naslov:
Hamilton napušta McLaren

Tata Antony da je negdje navodno izjavio kako je Lewis radi njih obilježen i da razmišlja o napuštanju tima a čak i formule.
Za BBC je to navodno izjavil,ali ja ne vjerujem u to tak dugo dok ne čujem i vidim vlastitim ušima i očima.
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

.....You try too beat him and all you get is the view of Mclarens back....

Pavka
Početnik
Početnik
Navijam za: Alonso

Post Postao/la Pavka »

ma to da će hami napustit f1 su priče za punit naslovnice britanskih tabloida, kojih ima previše pa moraju srat gluposti da se prodaju, a britanci glupi kakvi jesu te priče puše masovno!!! je.... nevjerojatno!!
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

AKo McLarenu zabrane nastup na nekoliko trka, Hamilton će voziti za BrawnGP umjesto Barrichella. Ako se Ross bude bunio vozit će sa Škodinim motorima! :D
slika
p@rtibrejker
Veteran
Veteran

može može, al skuplja bodove za Rubinja :)
A što ne bi vozio za Force Indiju? :lol:
- Oviedon Ihmisohjus -
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

domenico je napisao/la:Alonso mi je najdraži vozač, odmah iza njega Lewis, a iza njih Vettel. Navijam za 2010 da u Ferrariju budu opet Alonso i Lewis. Kakva bi to borba bila !!! Njih dvojica bi se tukli kao pomahnitali pit bullovi, a onda bi im netko treći uzeo titulu slično kao i 2007. Čisti nadrealizam.

Mislim da u Ferrariju nikad nebi stavili Alonsa i Hamiltona zajedno, iako bi to bilo samo najbolje za F1...
Prije će Alonso potpisat za Ferrari, a što se Hamiltona tiče, male su šanse da ikad prijđe u Ferrari.
slika
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Arai je napisao/la:
domenico je napisao/la:Alonso mi je najdraži vozač, odmah iza njega Lewis, a iza njih Vettel. Navijam za 2010 da u Ferrariju budu opet Alonso i Lewis. Kakva bi to borba bila !!! Njih dvojica bi se tukli kao pomahnitali pit bullovi, a onda bi im netko treći uzeo titulu slično kao i 2007. Čisti nadrealizam.

Mislim da u Ferrariju nikad nebi stavili Alonsa i Hamiltona zajedno, iako bi to bilo samo najbolje za F1...
Prije će Alonso potpisat za Ferrari, a što se Hamiltona tiče, male su šanse da ikad prijđe u Ferrari.
Po meni Hamilton je kao rodjen za McLaren, ipak je to njegova momcad, momcad koja ga je supportala do sada, momcad cije je dijete. Sumnjam da ce McLaren dati Hamiltona tek tako najvecem rivalu, a isto tako Lewis nije tip vozaca koji bi tek tako presao u drugu momcad, pogotovo u Ferrari.
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Ja sam vam rekao jednom sve je moguce pogotovo ako izbace McLaren iz F1, Hamilton nece sjediti kod kuce i gledati F1 na svom velikom tv. Denis je otiso (kud bas sad) i on je bio taj sto je stitio i cuvao Hamiltona u McLaren-u. Sad kad ga nema sve je moguce pa cak da dva "bivsa" vozaca McLaren-a voze za Ferari (Kimi Hamilton),
smjesno ali veom lako da ce se desiti.
slika
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

McLarem je napisao/la:Ja sam vam rekao jednom sve je moguce pogotovo ako izbace McLaren iz F1, Hamilton nece sjediti kod kuce i gledati F1 na svom velikom tv. Denis je otiso (kud bas sad) i on je bio taj sto je stitio i cuvao Hamiltona u McLaren-u. Sad kad ga nema sve je moguce pa cak da dva "bivsa" vozaca McLaren-a voze za Ferari (Kimi Hamilton),
smjesno ali veom lako da ce se desiti.
tesko da ce se to desiti i a i ako bi dosao u Ferrari vozio bi sa Massom jer u Ferrariju pun im je k Kimija i njegovih gluposti
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Odgovori