MP4don je napisao/la: Šta, po defaultu svi moraju u Ferrari? Inače nije dobro ha?![]()
![]()
![]()
![]()

Ne vrijedi se zamarati sa tvojim fix idejama... Kako bi ti rekao EOD

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
MP4don je napisao/la: Šta, po defaultu svi moraju u Ferrari? Inače nije dobro ha?![]()
![]()
![]()
![]()
Para vrti gdje burgija nece.....sjecas se da da ni Figo "nikad" nije presao u Real....u danasnje vrijeme sve je moguceLEWIS HAMILTON McM je napisao/la:mogučnost da hamilton otiđe jednog dana iz mclarena u ferrari je ista onoj da messi prijeđe iz barce u real,znači nikakva,nula bodova
Sada hoces da kazes da je i pokojni Senna bio McLarenov vozac?McLarem je napisao/la:@schuey
vec su ti rekli sto se tice pljuvanja po Hamiltonu, necu dalje da ulazim u tu temu jer kad sam zadnji put raspravljo bio sam na hladenju 1 mjesec, a da nisi procito ili obriso postove od uvazenog kolege pod nickom "filipe massa", ako nisi procitaj pa mozda i nades nesto o cemu sam ti govorio.
Za one koje misle da Ferari nekupuje zvjezde, osim Masse koji je jos jedan njihov test vozac ili da nije iz drugog tima vozio za Ferari. Doduse i McLaren je kupiio Alonsa i ja se nesjecam da je i jednu drugu zvjezdu kupio, ako nisam upravu samo recite, ostale je gradio i pravio od njih vozace.
Evo ne treba kolega navest,ja ću se sam javit.JA mislim i nije mi nikakav problem reći,za mene on je vozač kao i većina,kakav bolid,takav i on.Ne nadoknađuje on ništa u bolidu.I još nešto,on nikad neće biti velik,možda po brojkama,ali nitko ga neće pamtiti kao "vatrenog" vozača koji ima "ono" nešto.Bar ja neću.Što se tiće prelaska u Ferrari ja od kraja 2010. više ni neću pratiti F1 tako da me ni ne zanima gdje će on vozit.schuey je napisao/la:navedi mi jednog kolega fana ferrarija koji je reko da je on loš vozač,želim primjer,znači ciutat,sliku il nekaj,jer prvo krećem od sebe i ja ga iznimno cijenim i kolko znam svi oko mene tako da...McLarem je napisao/la:Sad i postoji mogucnost zato sto Ferari samo kupuje zvjezde a ostali timovi ih stvaraju, i pogotovo sad kad je otisao Denis iz McLaren-a, samo me interesuje jedna stavr dali bi i dalje neki fanovi Ferarija i dalje pljuvali po Hamiltonu kao sto rade i sad???????????????
I samtrali ga za loseg vozaca sa dobrim bolidom. a kako je krenulo McLaren je snabdjevac, "zaostalih" vozaca za Ferari. Jet da je Kimi (ja i dalje imam fino misljenje o njemu bez obzira na sve )osvojio titulu u Ferariju ali sta je poslje tog uradio? To bi se moglo desiti i Hamiltonu.
Hehehe... Evo tog interviewa...Vuksa_KC je napisao/la:Pitao nakon Malezije BBC-ov komentator Hamiltona: 'Kako ste zadovoljni utrkom?'
-'Pa 5. mjesto i nije tako loše'
Iza njega mu mehaničar došapne: 'Mislim da smo sedmi.'
Hamilton: 'Pa onda to baš i nije nešto.'
Vuksa_KC je napisao/la:Pitao nakon Malezije BBC-ov komentator Hamiltona: 'Kako ste zadovoljni utrkom?'
-'Pa 5. mjesto i nije tako loše'
Iza njega mu mehaničar došapne: 'Mislim da smo sedmi.'
Hamilton: 'Pa onda to baš i nije nešto.'
To je bilo govor lica "hebi ga kako pa sad to se desi"Arai je napisao/la:Koju facu složi kad mu mehaničar kaže da su službeno 7. ali da se još raspravlja...
Za BBC je to navodno izjavil,ali ja ne vjerujem u to tak dugo dok ne čujem i vidim vlastitim ušima i očima.p@rtibrejker je napisao/la:Danas okrenem na RTL teletekst i na naslovnoj strani naslov:
Hamilton napušta McLaren
Tata Antony da je negdje navodno izjavio kako je Lewis radi njih obilježen i da razmišlja o napuštanju tima a čak i formule.
domenico je napisao/la:Alonso mi je najdraži vozač, odmah iza njega Lewis, a iza njih Vettel. Navijam za 2010 da u Ferrariju budu opet Alonso i Lewis. Kakva bi to borba bila !!! Njih dvojica bi se tukli kao pomahnitali pit bullovi, a onda bi im netko treći uzeo titulu slično kao i 2007. Čisti nadrealizam.
Po meni Hamilton je kao rodjen za McLaren, ipak je to njegova momcad, momcad koja ga je supportala do sada, momcad cije je dijete. Sumnjam da ce McLaren dati Hamiltona tek tako najvecem rivalu, a isto tako Lewis nije tip vozaca koji bi tek tako presao u drugu momcad, pogotovo u Ferrari.Arai je napisao/la:domenico je napisao/la:Alonso mi je najdraži vozač, odmah iza njega Lewis, a iza njih Vettel. Navijam za 2010 da u Ferrariju budu opet Alonso i Lewis. Kakva bi to borba bila !!! Njih dvojica bi se tukli kao pomahnitali pit bullovi, a onda bi im netko treći uzeo titulu slično kao i 2007. Čisti nadrealizam.
Mislim da u Ferrariju nikad nebi stavili Alonsa i Hamiltona zajedno, iako bi to bilo samo najbolje za F1...
Prije će Alonso potpisat za Ferrari, a što se Hamiltona tiče, male su šanse da ikad prijđe u Ferrari.
tesko da ce se to desiti i a i ako bi dosao u Ferrari vozio bi sa Massom jer u Ferrariju pun im je k Kimija i njegovih glupostiMcLarem je napisao/la:Ja sam vam rekao jednom sve je moguce pogotovo ako izbace McLaren iz F1, Hamilton nece sjediti kod kuce i gledati F1 na svom velikom tv. Denis je otiso (kud bas sad) i on je bio taj sto je stitio i cuvao Hamiltona u McLaren-u. Sad kad ga nema sve je moguce pa cak da dva "bivsa" vozaca McLaren-a voze za Ferari (Kimi Hamilton),
smjesno ali veom lako da ce se desiti.