Adriana Lima fan je napisao/la:A ko je rekao da smo mi bolji? Ko je glup od nas dvoje jel ti koji kazes da sam ja napisao da smo mi bolji ili ti koji mislis da mislim nesto sto nisam napisao? Isus te nedo ovaj forum je pun debila... Nemozes nista objektivno napisat. Sam Domencallit je rekao kako ste brzi sa KERS-om i jeste samo ima Ferrari problema sa pouzdanoscu bolida. Mislim da bi vam se vise isplatilo da ste gurali KERS sada dok nemate sansu za neke velike bodove,a ne kasnije kad se nabavi novi difuzor itd. pa onda budu padali bolidi dok je Ferrari među 3. najbolja npr. Zdrava logika.....
izgleda da se mi ama bas nikako ne razumijemo otkako si ti uclanjen na ovaj forum...mene samo nerviraju tvoja misljenja koja su vise subjektivna nego objektivna..tipa "mislim da bi vam se vise isplatilo"...Mislim da oni najbolje znaju sta rade,jer imaju sve na uvid na licu mjesta i da nisu ludi da nesto skidaju (KERS) ako im bas daje tu prednost.Izjave oko prednosti KERS-a nije davao Domenicalli nego Kimi Raikkonen i to je podvukao na startu da daje prednost...
Oni su sigurno proracunali da ce sa novim prednjim krilom i skidanjem KERS-a popraviti stabilnost i brzinu bolida.Cista logika jer KERS dodaje tih 40-50 kg i rusi balans bolida.Sada kada prednje krilo bude slalo na prednji dio bolida vise downforce-a( u skladu cim je sigurno i pravljeno) i zrak bolje prosljedjivalo dalje,uz skidanje KERS-a i rasporedjivanje balasta(tih 40-50 kg) na tacke na koje zele i postavljanje dobrog balansa(sto je mnogo lakse bez KERS-a) dobice mnogo brzi bolid u odnosu na ovaj(prvenstveno kroz zavoje)..znaci to je cista logika koja samo treba dobro da funkcionira...