Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
jaki
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Formula 1 team - Ferrari

Post Postao/la jaki »

gringo73 je napisao/la:
p@rtibrejker je napisao/la:slika

Ferrarijev shakedown u Fioranu od prije par dana. Utrka je počela...
S tim da su povelike glasine za ovu sliku da je Photoshop radio. Shakedown je odradio Gene- njegova kacigaslika, a kaciga u retrovizoru... ;)
Slažem se evo originalne slike:
slika
Fake:
slika
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Eh, mogli su barem poklopac spremnika benzina zatvorit u photoshopu :D
Sta ti je moderna tehnologija....
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Sad ce biti zanimljivo, nemamo KERS, doduse nemamo ni onaj difuzor, ali sad cemo vidjeti koliko smo brzi bez dodatnih 40-50 kg.
slika
almeida
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Za ulizivanje..
Kontakt:

Post Postao/la almeida »

Mislim da ćemo na ovoj utrci biti pravi,imam nekakav osjećaj,Naprijed scuderia...
slika
"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

da i ja se nadam da ce napokon doci na svoje
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
almeida
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la almeida »

http://f1racing.com.hr/index.php?option ... je-vijesti" onclick="window.open(this.href);return false;

ferari bez novog dvostrukog dizufozora u kini!
slika
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

almeida je napisao/la:http://f1racing.com.hr/index.php?option ... je-vijesti

ferari bez novog dvostrukog dizufozora u kini!
:x :x lose lose lose
slika

Scuderia
Moderator
Moderator

Hoce li biti kasno onda? :-k :(
slika
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Mislim da nece biti kasno..Normalno je da toliko treba jer izgleda da je to sranje stvarno komlikovano za instalirati u bolid.
Ova slika je cisti fake.Na Vairanu se testiralo novo prednje krilo i jos neki detalji na bolidu sto se ticu aerodinamike ( ne difuzor ).
Ne znam koliko je dobra odluka za nastupanje bez KERS-a.Valjda su sracunali koliko im novo prednje krilo donosi prednosti i koliko im prednosti donosi olaksanje od 40-50 kg u usporedbi sa prednoscu KERS-a pa su se zbog toga na ovo odlucili.A i sigurno je da je pouzdanije bez KERS-a.Mislim da ce Ferrari napokon osvojiti bodove.
Red Bull uvodi double decker difuzor tek za Monte Carlo..
FORZA FERRARI!!!
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Bez KERS-a ce te po meni biti losiji. I sami vam celnici pricaju kako vam daje prednost. Bez KERS-a ste an startovima slabiji,a bili ste mozda najjaca ekipa na startovima,a sada niste,a po vozilu se jos ne mozete mjeriti sa Williamsom i BMW-om kamoli ovima ispred tako da mislim da ce te biti losije plasirani. Iako istinu govoreci gore od ovoga ni nemozete tako da promjena je nuzna.
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la nikolaa »

Adriana Lima fan je napisao/la:Bez KERS-a ce te po meni biti losiji. I sami vam celnici pricaju kako vam daje prednost. Bez KERS-a ste an startovima slabiji,a bili ste mozda najjaca ekipa na startovima,a sada niste,a po vozilu se jos ne mozete mjeriti sa Williamsom i BMW-om kamoli ovima ispred tako da mislim da ce te biti losije plasirani. Iako istinu govoreci gore od ovoga ni nemozete tako da promjena je nuzna.
vi ste svakako losi..i sa KERS-om i bez njega....a mislim da niko u Ferrari-ju nije toliko lud da ide na stetu sam sebi...Ako su ovo odlucili onda je sigurno da je najbolje rjesenje izmedju svih ostalih...
FORZA FERRARI!!!
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

A ko je rekao da smo mi bolji? Sam Domencallit je rekao kako ste brzi sa KERS-om i jeste samo ima Ferrari problema sa pouzdanoscu bolida. Mislim da bi vam se vise isplatilo da ste gurali KERS sada dok nemate sansu za neke velike bodove,a ne kasnije kad se nabavi novi difuzor itd. pa onda budu padali bolidi dok je Ferrari među 3. najbolja npr. Zdrava logika.....
Zadnja izmjena: Icy, dana/u 16 tra 2009, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: neprimjeren rječnik
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Adriana Lima fan je napisao/la:Bez KERS-a ce te po meni biti losiji. I sami vam celnici pricaju kako vam daje prednost. Bez KERS-a ste an startovima slabiji,a bili ste mozda najjaca ekipa na startovima,a sada niste,a po vozilu se jos ne mozete mjeriti sa Williamsom i BMW-om kamoli ovima ispred tako da mislim da ce te biti losije plasirani. Iako istinu govoreci gore od ovoga ni nemozete tako da promjena je nuzna.
Ti misliš da oni stvarno govore istinu kad kažu da su brži s KERS-om nego bez njega? Problem je taj što trebaju svojim šefovima objasniti zašto je potrošeno toliko para na nešto što trenutno ne donosi prednost, nego možda čak i odnemaže. Ispada da je to trenutno bacanje para, još u ovim trenucima recesije. Toga je mene najviše i bilo strah kod talijanskog vodstva momčadi. Vazda će naći izgovor za neuspjeh i o tome ako treba napisati hvalospjev ili možda čak i operu. Talijan kad jednom sjedne u udobnu šefovsku fotelju teško iz nje izlazi. S druge strane vidiš kako Whitmarsh nakon jednog gafa (doduše malo povećeg) nudi svoju ostavku.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la nikolaa »

Adriana Lima fan je napisao/la:A ko je rekao da smo mi bolji? Ko je glup od nas dvoje jel ti koji kazes da sam ja napisao da smo mi bolji ili ti koji mislis da mislim nesto sto nisam napisao? Isus te nedo ovaj forum je pun debila... Nemozes nista objektivno napisat. Sam Domencallit je rekao kako ste brzi sa KERS-om i jeste samo ima Ferrari problema sa pouzdanoscu bolida. Mislim da bi vam se vise isplatilo da ste gurali KERS sada dok nemate sansu za neke velike bodove,a ne kasnije kad se nabavi novi difuzor itd. pa onda budu padali bolidi dok je Ferrari među 3. najbolja npr. Zdrava logika.....
izgleda da se mi ama bas nikako ne razumijemo otkako si ti uclanjen na ovaj forum...mene samo nerviraju tvoja misljenja koja su vise subjektivna nego objektivna..tipa "mislim da bi vam se vise isplatilo"...Mislim da oni najbolje znaju sta rade,jer imaju sve na uvid na licu mjesta i da nisu ludi da nesto skidaju (KERS) ako im bas daje tu prednost.Izjave oko prednosti KERS-a nije davao Domenicalli nego Kimi Raikkonen i to je podvukao na startu da daje prednost...
Oni su sigurno proracunali da ce sa novim prednjim krilom i skidanjem KERS-a popraviti stabilnost i brzinu bolida.Cista logika jer KERS dodaje tih 40-50 kg i rusi balans bolida.Sada kada prednje krilo bude slalo na prednji dio bolida vise downforce-a( u skladu cim je sigurno i pravljeno) i zrak bolje prosljedjivalo dalje,uz skidanje KERS-a i rasporedjivanje balasta(tih 40-50 kg) na tacke na koje zele i postavljanje dobrog balansa(sto je mnogo lakse bez KERS-a) dobice mnogo brzi bolid u odnosu na ovaj(prvenstveno kroz zavoje)..znaci to je cista logika koja samo treba dobro da funkcionira...
FORZA FERRARI!!!
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

NAravno ti imas pravo a ponavljam sam Domencali izjavio da su brzi sa KERS-om. Eto ako ti to nije dokaz onda neznam sta je....
almeida
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la almeida »

Adriana Lima fan je napisao/la:NAravno ti imas pravo a ponavljam sam Domencali izjavio da su brzi sa KERS-om. Eto ako ti to nije dokaz onda neznam sta je....
Domencali je puno puta izjavio gluposti.Prošle sezone izjavi da će sezone biti dosadna,zbog ferrarijeve pouzdanosti,a ono svaku utrku motor prdne ili nekakav kvar.Ja više ne uziman u obzir njegove izjave.
slika
Scuderia
Moderator
Moderator

almeida je napisao/la:
Domencali je puno puta izjavio gluposti.Prošle sezone izjavi da će sezone biti dosadna,.
To je bio di Montezemelo. ;)

Domenicali se i dalje bavi stvarima, za koje ne bi trebao...
KLIK

alo´ momak, pusti to, bolje se bavi pametnijim stvarima. :roll: :|
slika
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la nikolaa »

Adriana Lima fan je napisao/la:NAravno ti imas pravo a ponavljam sam Domencali izjavio da su brzi sa KERS-om. Eto ako ti to nije dokaz onda neznam sta je....
Ako je i izjavio to je izjavio iz jednostavnog razloga koji je naveo One and Only...mora se malo zamazati situacija pred gazdama iz Maranella i Torina...A da se malo razumijes u tehnicku stranu F1 znao bi sta pricam...
A Domenicalli je onaj cisti Talijan.Kao i Briatore..sve ga interesuje,samo daje nekakve izjave a od djela nista...
FORZA FERRARI!!!
Pavka
Početnik
Početnik
Navijam za: Alonso

Post Postao/la Pavka »

Ja sam sklon mišljenju da bi trebalo pričekat s KERS-om jer bi Ferrari najprije trebao poraditi na pouzdanosti bolida, vidjeli ste da je Kimi u Maleziji odustao zbog toga što mu se KERS napunio vodom(!?), tak da će bit vremena za KERS kad bolid bude onaj stari.
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Ferrari neće koristiti kers iz sigurnosnih razloga. Neznaju šta se ono s Kimijevim kersom u maleziji desilo na treningu i zato ga neće koristit...barem sam ja tak čul.
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ma koji ce im KERS.U ove 2 utrke nista nisu oni dobili sa KERS-om a izgubili su puno
slika

Scuderia
Moderator
Moderator

Fali nam brzine... Ako ovako bude u kvalama i u utrci, tesko da cemo doci do bodova. :( Ne ide bolje...
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Massa kaze da je dolazak na utrku bez KERS-a korak unatrag
LINK na engleskom
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

Ferrari-BiH je napisao/la:Massa kaze da je dolazak na utrku bez KERS-a korak unatrag
LINK na engleskom
Slažem se njim u potpunosti. Ako se ove godine nemogu borit za pobjede, onda neka bar rade na bolidu za sljedeću godinu pa da sljedeće godine budu konkurentni.
Ako im ni ovo ne upali što se tiče boljih rezultata, mislim da se KERS vraća već u Bahreinu. A i do kraja godine će ga sigurno unaprijedit pa nema potrebe da se skida, po nekoj mojoj logici.
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
Odgovori